Nu så

Nu så kan det nya året komma.. jag och älskling har hittat nyårs otfitten! får jag lov och presentera..:

Fast i svart är den!!




Kostym..gosh vad snygg han kommer bli!!

Nu ska jag bara gå på praktiken en dag,sen blire lång ledigt igen!:) sova nu..dötrötter efter denna dagen efter praktiken..//Moa

Jul!

Nu får julen komma! nu är den här..dock tror Daniel att den är onykter,den lutar på nåt skumt vis;)



Drar till Eskilstuna och firar jul med min baby! han ska få fira en fin jul ute på landet!=p

Nu ska vi iväg o köpa den sista klappen och ett par stövlar till mig!//Moa

Ett totalt..

Ett totalt meningslöst inlägg,allt för och inte plugga och tänka på tentaångesten inför imorgon!
Mitt hår har alltid varit halvlångt.. det var riktigt långt för några år sen.. när jag tog studenten fick jag nåt knäpp och klippte av mig håret.. bildbevis följer nedan..inte så fräsch! Hade alltid mitt själv lockiga hår,mellan långt när jag var liten.. sen har jag sparat, klippt o fixat o donat med de.. men endå..samma gamla längd.. trots användadet av svin dyra frisör schampon, inpackningar.. så slits de nåt fruktansvärt när jag plattar det, för de måste jag.. kan inte gå o plattat,de är lite som att gå utan BH för mig... men varför växer de aldrig för!! åh,tröttsamt! jaja, en sumering av mitt tråkiga hår.. nu vet ni det!;)
Börjar få riktigt fint i lägenheten nu.. och på lördag blire både ullared,ikea och inhandla en julgran när vi kommer hem! åhh längtar!! men mest längtar jag till i morgon när man fina fina sambo sätter nyckeln i dörrlåset.. längtar efter att få se han dreggla ned kudden med sitt uuus, längtar efter en varm kropp som skedar mig och somnar med detsamma och me orden.. "åhhh vad du är varm o go".. okej, jävligt internt oss imellan.. men han säger ofta det och kryper närmare..
En annan reflektion jag har är att jag knappt bloggar..why?! älskar ju att skriva ur mig massa skit, följer nog säkert en 30bloggar nästan dagligen.. allt ifrån vad kenza eller kissie har för sig, till gamla vänner eller en nischade bloggar.. jag borde helt enkelt skriva lite oftare! för trott de eller ej,jag har läsare dagligen..=)
Nu blire plugg...

 Inte de snyggaste.. jag vet!

 me..hannis och sandy..

Nu plugg!;) //Moa

RSS 2.0