Nu e han här!

Det blev en pojke! och vi är så lyckliga över honom! Just nu tror jag han ligger under sängen o kikar ut lite, stackarn måste ha vart helt livrädd igår när två främlingar kom och tog han från sina syskon.. men men, han verkar inte allt för missnöjd än så länge,nu e han bara lite försiktig. Men jag har fått i han mat o han har gått på kattlådan


............

ledig är man och rastlös är jag!
jag håller på med jobbsökandet för fullt och de ser väldigt 50/50 ut just nu,visserligen vet jag ju ingenting om vad som kommer att ske nästa vecka, vem vet om ja sitter här hemma o är mera rastlös eller om jag börjat på ett nytt jobb?

över till ngt helt annat.
Vi ska bli föräldrar? just nu disskuterar jag o Martin om vi ska ta ett steg tillsammans o köpa en bebis? vi funderar på att bli kattägare tillsammans.. mycket om och men, men vi tror att vi ska kika i helgen vidare om den saken. Man vill ju vara med den så mycke som möjligt liksom..o sen vill man ju att den ska trivas här i våran 2:a..
sen funderar jag på vilka ställen jag ska åka till i morgon, vilka ställen de är värt att lämna cv på.. känns som att vissa butiksjobb är de bara o hoppa över,dom vill ju självklart hjälpa sina nära/vänner/bekanta att få jobb istället för nån som kommer med ett cv i handen som dom inte känner ens... men men,de är bara o kämpa vidare. Jiust nu sitter ja inlindad i en filt här i ena soffan,Martin i den andra o han kollar på en film med vårat hemmabioljud grejsimojs o de dånar verkligen i hela jävla lägenheten,bra ljud,jobbigt för öronen o mina stackars nerver,hoppar ju till var o varannan sekund här pga allt skrik,pangande osv..blir nog sängen strax.. är sjukt trött fastän ja är ledig denna vecka,eller ska eventuellt rycksa in på torsdag o fredag.. får se om min chef behagar att ringa.

köpte en snygg tröja idag och mascara.. skulle ju ha handlat den där stickade ja spanade in i fredags,fanns den kvar idag? ehh nej! fan fan..men men..
nej nu orkar ja inte skriva mera,kort o gott en uppdatering från mitt lilla liv. Jag gillart!
Puss

2007 is the shit!!!!!!!!

Ja gjorde det! idag tog jag det äntligen! mitt körkort!!!!! ja säger bara det, student 2007,körkort 2007,20 år om typ en månad i år 2007. min Martin! fan va jag älskar honom! o han är min! o ja är så jävla glad över mitt liv just nu,ska bara brä'nna skiva o sen ut o åka bil! för jag får det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

....

Nyss skrev jag ett jätte långt inlägg här om mig själv,hur jag vuxit som person, Hur mycke ja älskar mitt samboliv osv. Men sen så raderade jag allt, för det är verkligen ingen som ska behöva läsa mina innersta privata tankar om allt o alla. o nu kanske ni undrar varför i helvete jag har en blogg då? o varför har jag det ens? jag har kommit på de, att ju mindre jag finns på datan,på alla communitys, ju mera får ja ut av mitt liv,har mera o viktigare saker än att skriva massa saker på nätet som folk ja inte ens känner ska läsa. Oj vad arg jag låter nu! men så är inte fallet. Jag är tvärtom riktigt glad idag! och ja har snart slutat sommarjobba och Martin hade lämnat en snuttislapp i morse, tihiii.. min mysiga älskling! ja har ett svagt minne av att ja vakande i natt, gick upp o la mig i hans famn i natt för han låg o kolla på tv o somnade på mindre än en minut! Myyys. och dessutom så skrattade jag o min arbetskompis som slutade idag åt en väldigt kul sak ja trodde i morse. Jag låg verkligen helt i mina egna tankar när mobilens alarm ringde i morse, jag vet att ja helt till 11000% trodde ¨på detta o att ja tänkte: äsch det där tar faxen!
haha, faxen? vafan fick ja de ifrån? vi har inte ens en fax, ja vet knappt hur en sån fungerar! hahah.. jaja, lite panki till jobbet, jobba hela dagen,sen hem till min Sara o snacka massa,sen till Martins jobb, åkte me hans pappa en bit för att hämta cykeln,hem,kika på tv,sitta här o blogga onödiga inl'gg och ja ska nu in i duschen,sen platta mitt förjävliga hår o sen tillbaka till Martins jobb för vi ska åka våran fin fina bil som ibland lever sitt egna liv och vi ska in till stan när han slutat o handla mat o gotta ikväll! Wohooooooooooo jihoooooooooooooooo! (Mitt nya blogg-skrift-motto) =P
Nej thats it! Älskar mina vänner, Min perfekta o bästaste o gulligaste Martin, min fina familj,alla djur o sen älskar jag att träffa på bebisar, man blir alltifd lika varm i hjärtat! meeej vill ha!! o då menar jag alla bebisar, kattungar,nyfödda människobarn (haha fan va dumt de där lät då?!), hunvalpar, små igelkottsbebisar som bor under våran trapp o ja, praktiskt taget allt som är litet,ynkligt o helst ulligt/gulligt eller mjukt är otroligt charmigt!=)
Puss


Yeeey!

I morgon är de fredag! o ingen kan vara mera lycklig än lilla jag, äntligen är denna veckan snart slut av hårt arbete, men jag är stolt över mig själv att jag klarat alla dessa dagar o nu är de bara 22dagar kvar där, eller iaf slut på sommarjobbet, jag kommer väl eventuellt jobba timmar där men mera klarar jag inte,måste söka flera jobb nu! har ju inte lilla trygga eskilpälskling o gå till längre.
Idag har jag jobbat,kört bil,handlat flera gröna växter, (och ja,jag tänker vattna dom!=p),sen har jag powernappat i typ 15min när ja kom hem,gräddade egna pannkakor,dammsugit,diskat,torkat,dammat o grejat här hemma. var nyss ute på en liten promenix och vips så var godissuget stillat, jag måste verkligen tänka mig för nu. Men i höst blir de bodypassen igen och Ida ska också fixa ett gymkort som jag har,blir lite roligare o träna då!=) ska träffa Adeline i helgen o fika,ska bli trevligt! var länge sen! o ja måste hinna träffa bella också, o sandra o sara vill ja träffa snart men hon jobbar i helgen!:/ så nu ska jag duscha o gå o lägga mig!!

Just like the sun lights up the earth,
You light up my life. I love you M.J <3

   


                             

Pusshej!

RSS 2.0