.......

Hej bloggl'äsare!
Jag ha inte orkat uppdatera så mkt i denna bloggen..blir så när min älskling e hemma och så.. etuna resan var bra, vi shoppade,träffade lite vänner och min familj typ..
Sen har jag och Daniel stora planer för hösten!! ni som känner mig vet vad jag pratar om.. ihh,ska bli hur mysigt som helst ju! längtar!=)
Nej orkar inte skriva mera.. men jag mår hur bra som helst, jag är världens lyckligaste med min älskling!

//Moa

Ihh lycka!!

Tänker inte skriva så mycket mera än att i morgon kommer min älskling hem.. längtar som en tok!! vi har ju endel att greja me i morgon men mest ska jag bara njuta av hans närvaro..känna hans andetag jämte mig i sängen.. krama sönder den finaste människan i mitt liv..kommer vara så glader.. jag är glader! Är det möjligt att jag verkligen lever detta drömlivet? väck mig aldrig i sånt fall tack!;) Du gör mig så himla säker på allt i vårat förhållande, du får mig sådär fånig, sådär pinsamt fnittrig och fjantig.. du har verkligen fått mig på fall Daniel..släpper dig inte för nåt annat!!

♥ Fina du!

Avslutar med Mikaelas fina citat jag snodde i hennes kalender..

"Två pusselbitar måste vara lite olika för att passa bra ihop"..

De blev träning idag.. 3 brudar på aktiva..uhhhh...haha..nej men de var kul men jag var opepp idag..men svettades gjorde jag... och imorgon blir det springrunda till saltö med Daniel då jag inte hinner med bodycombaten.. sen gymma på onsdag eftersom de inte blir nån mera träning denna veckan pga Eskilstuna hemresan..
Nu ska jag sluta prata om ovettiga saker och lägga mig i sängen med nya solo tidningen..

Kommer bli snålt med uppdateringar nu kanske men de förstår ni ju varför;)


//Moa

..........

Feelings...glada sådana.. pirriga sådana.. jag bara måste..:

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

ursäkta om ja låter torr..

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

men det är ja inte .. vill bara dig väl det vet du =)
Moa säger:
Jadå ingen fara

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

men ja ringer om 40 min till dig =) okej... pussar älskar dig

Moa säger:

ja gör så..

Moa säger:

Jag älskar dig med!!


Nu kan ja plugga och sen se fram emot tisdag.. uhh vad de är mycket på gång i mitt liv.. o tusan så jag trivs!!!


//Moa
 



 


why cant we?

Hallå söndagsläsare till min lilla blogg!=P
Helgen gick riktigt fort, jag trodde verkligen denna skulle gå långsamt då man inte gjort nåt speciellt..
Jobbade i fredags i 13 timmar..gick hur bra som helst! Man känner sig mera o mera bekväm i rollen som vårdare/skötare..jobbade me en tjej i min ålder som nyss gått klart min utbildning..så timmarna flöt på.. sen blevre bara hem o bädda ner sig i soffan,prata me älskling o kikade på tv..
igår vare mindre bra dag men de fixa sig med allt de där, var hemma hos Daniels mamma o pappa..träffade mikaela..skulle ha tränat men bemanningen stängde ju.. tvättade och sådära.. sen spenderade jag min kväll hemma hos Alle och Putte me dem,Patricia och Damian..jag tog de lugna gatan..åkte hem o prata i typ 3 timmar med Daniel på tele..somnade sent..
idag har jag varit med Ella(Glenn som vi säger..haha) på saltö o haft tjejfika och allmänt babblat så jävla mkt skit bara.. sen bodycombat..
haha märker ni vilket tråkigt inlägg de blir om man ska skriva i detalj varje dag vad man gör?? Men nu fick ni iaf koll på min helg.. jag ska sätta mig med plygget nu innan jag ska ringa Daniel..=) sen blire bara tv tittande och allmänt slappande framför tv..:)

Snart är min älskling hemma..längtar ihjäl mig,denna helgen extra mycket..släpper dig aldrig älskling!

//Moa

Efter regn kommer solsken?

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig i detta inlägg.. samtidigt som oron sköljer över,när det knyter sig  i magen och tankarna far iväg,samtidigt så e jag sådär bubblande lycklig att jag inte kan annat än att le och skratta.. konstig kombination är det.. lite manodepressivitet på mig?! äsch..Dagen idag.. har varit mycke..hur ska man säga, uppskruvad?!
Jag är iaf glad att jag fick visa dig att jag ställer upp till varje pris och hur mycke du betyder för mig, bästa,käraste jag släpper dig aldrig! ska hålla dig hårt när du e hemma.. Fast vill inte delge mina bloggläsare vad detta gäller utan ni får stå ut me detta inlägget!
Jag var nyss på ica maxi.. ska laga värsta tonfiskgrejset me svamp i + fullkornspastafjärilar me vitlök och avokado.. de är nåt jag har kommit på med mig själv, när jag bor ensam så håller jag alltid på att mixtra med maten.. som igår, skulle äta simpla nudlar till lunch och börjar krydda och spexa me allt möjligt, tursamt nog så vart det ganska gott..lite starkt bara.. och som många vet så är jag inte så överförtjust i stark mat..=P Men detta ska nog bli gotti..får jag hoppas.. ska trippa över till Alle och Putte sen o softa bara.. skön lördagkväll med andra ord!
Nej nu tar jag med laptopen till köket och spelar hög musik till matlagningen och har min älsklingskisse på stolen jämte:)

//Moa

älska som om du aldrig blivit sårad.



Vi e ett bra team! blir så glad över allt du sa i eftermiddags.. det gör allt till guld och gröna skogar..planerna i höst blir av och det kommer gå som en dans på rosor..längtar..jag blir lugn och vågar satsa all in..jag går all in..bara du är vid min sida hela tiden,och de är du ju!  Älskar dig löjligt mycket Daniel!

//Moa

Topp!

De gjorde ont i hjärtat att säga hejdå i morse till min älskling som drog iväg på jobb..men nu äre inte så lång tid jag behöver vänta tills jag får se honom igen..och då stannar han dessutom hemma ett tag! och så åker vi till Eskilstuna nästa vecka..det ska bli så himla underbart att komma hem lite och att få presentera honom för alla vänner man hinner med och för mamms och papps,har redan förvarnat honom att vägarna där ute på landet inte direkt är så fina..hålor /gropar överallt så vi får väl krypa på vägarna så de fina fälgarna klarar sig;) nej men de ser jag fram emot.. och så ska jag klippa mig!! de behövs vill jag lova! men jag ska bara toppa det nu och tunna ur och klippa till frillan lite..och inhandla lite bra hårprodukter då mina börjar ta slut..satans så dyrt sånt e.. mitt kerastase shampo ligger på ungefär 240kr och flaskan är inte direkt stor heller..men men,har man en gång börjat me såna produkter så går det inte att klara sig utan..mitt hår gillar lyx och de gör ju som bekant jag med;p
Jag gjorde världens goaste fruktsallad igår till mig,Daniel och Ella.. innehöll vattenmelon,cantaloupemelon,honungsmelon,vindruvor,jordgubbar,äpplen,banan..och lite sån lyx vaniljglass me prickar i,äkta vanilj! mumms!

Nu ska jag käka lite lunch här och läsa på min bok som jag fastnat i..jag blir mer och mer insatt i de här neuropsykiska..jag tror det lutar åt något sånt sen..eller om de tvärtom blir kanske personlighetsstörningar.. anyhow..jag drar detta snabbt: jag var på en sjukt bra föreläsning där en författare berättade om sitt liv och sina söner och de var så berörande och bra så jag lånade hem boken nu..sönderna har Adhd och den ena är även destruktiv och deprimerad.
"att handskas med Emil" av Åsa Gravander...läs den!!
Sen blire gymmet sen i eftermiddag.. ska bara ta det lugnt ikväll och slappa hemma med Suddis..när jag tänker efter så har jag nog inte hunnit haft en lugn hemma kväll själv här i lägenheten.. jag tänker detta:
Kika på nån bra film nedbäddad i soffan me täcke och katten bredvid.. en skål me fruktsallad och lite sex and the city.. sen pratade me min kära Daniel blire ju självklart också.. i min nya mobil;)
Men nu ska jag till köket! känns helt underbart att kunna skriva att man ska gå till köket.,lite annat än lilla studentrummet detta.. känns som jag har en tvåa då denna e så pass stor..=p

Pusshej!


..................

Hinner inte uppdatera er så mycke mera än träningslistan för förra veckan och lite från denna..=P
Min helg var suverän..min älskling e ju hemma så kan inte bli annat än bra då..
Vi var lite lätt störda igår på city gross,gick inte att sluta skratta alltså..hahahah.. jag sitter här hemma o fnissar fortfarande åt våra små interna skämt.. sen hade vi allsång i köket, jag pluggade och han städade o diskade..en duktig kille!;) "i waaaannnna knoooow whaaat love iiiiiis...i waaant youuuuuuuuuu to shoooooooow meeeeeeee". sen fixa han mysipysigt me toast i soffan till oss.. somnade i soffan gjorde vi också..ja hatar att sova i soffor!!
Nej nu ska jag iväg och träna bodycombat!.. min älskling är iväg och spelar inlineshockey just nu me grabbsen..får se om jag får hem en sönderslagen Daniel me spräckt läpp och brutna ben sen då..=p
Jag har köpt ny mobil..så nu ska jag också bli en teleSNOR brud.. valde en rosa mobil,min första sony ericsson och fast pris..billigt och bra och jag får ringa och smsa Daniel gratis!:)

förra veckans träning dårå:
Måndag: gymmet
Tisdag: bodycombat
Onsdag: gymmet
Torsdag: gymmet
Fredag: gymmet
Lördag: gymmet
söndag: vilodag

denne veckan:
Måndag: gymmet
tisdag: bodycombat nu!!

//Moa

This is love.

Hej bloggen! jag uppdaterade ju i morse me de inlägget publicerades inte så jag skriver ett nytt och hoppas ni kan se detta dårå..
Gårdagen var riktigt bra.. VG på tentan!:) tjejkväll med Linda,Katta och Fia.. känns riktigt roligt att umgås med Daniels tjejkompisar utan honom..sen gick jag och Linda till nivå en sväng...mycke folk vare ute..
Blev väckt av världens finaste i morse också som ringde..pratade ett tag och sen skulle jag börja fixa mig för o dra ner till waynes o möta upp tjejerna för en fika..sen ringer han igen..
Daniel: "Älskling jag har gjort en sak du kommer bli arg för"
Jag: "Va? vad har du gjort?"
Daniel: "Du kommer bli skit arg.....låång tystnad....jag kommer hem gumman!!
Haha så söter han e.. så nu slipper jag längta till måndag, min finaste kommer hem idag! faktum är att han redan är på väg hem nu..jag bokstavligen hoppade omkring här hemma när han sa så..hihi!!=)
Blev en fika på waynes iaf, sen liten runda på stan,sen tog jag gymmet och var där i drygt 1timma..(aktiv tid)..Hem och hämta tvätt som jag slängt in på mitt studentrum där jag har tvättmaskin..bäst o utnyttja läget så länge jag har kvar den liksom..3 veckor kvar på den ba..;)
Nu ska jag börja städa undan här hemma.. det jag inte förstår med mig själv är hur jag alltid lyckas få mitt hem att se ut som ett bombnedslag? och jag överdriver inte.. jag är slarvig! de är glas, skolsaker,kläder,skor,sminksaker och sånt överallt!! blir galen på mig själv!! snart vill väll katten flytta också om jag inte kan ha de lite fint här nångång..;P
Jag ska iaf på tjejkväll hos Patricia ikväll, men de blir lugn kväll för jag ska hem till baby sen och bara vara..=)
Oj nu måste jag snabba mig så jag hinner fixa i ordning håret o packa lite..kommer vara så glad om ca 1 timma..åhhh..jag är så kär.




Fina fina du..

//Moa

Mmmmmmm

En liiiiten parantes..allt för o inte plugga..suck på mig!

Låtar jag kan höra om och om och om igen utan att tröttna på...

Depeche mode- Enjoy the silence
Metallica- nothing else matters
Brick and lace- love is wicked
Atreyu-slow burn


Jag har då en salig musiksmak..älskar ju som folk vet Mustasch,Atreyu,Alice in videoland,Takida..men fasen så bra jag tycker om kommersiell Rnb/pop också.. och sen sitter jag här och lyssnar på total eclipse of the heart med Bonnie tyler och i nästa val blev de lite mando diao... nej mig kan man inte placera i nåt musik fack inte!!;)

tack för ordet

//Moa


Nu får de vara nog!!

Nu får de vara nog!! jag har sagt det många gånger och säger det igen!! Kroppspanik x 100000 just nu!! jag vill bara ner mina överflödiga äckliga kilosar så man kan känna sig som en människa snart!! satt här och kikade lite på gamla bilder..och hur fan har man sett ut egentligen?? att jag inet förstod? att jag inte såg mig själv som jag gör nu??! sjukt!! Att man kan "tappa" sig själv så mycket att man tillät sig att bli så??? fattar inte mig själv i alla lägen!! Nu däremot är man på g.. tränar minst 3-4ggr i veckan..får dåligt samvete när man äter skitmat och slänger pengar på sånt som man bokstavligt talat äter upp! Nee skärpning..nu ska jag ner.. jag vägde mig i morse och såg till min förtjusning att vågen inte fått krupp och visade mera som jag trodde! då blir man pepp! och så pratade jag med min kära pojkvän Daniel om de här med träning och han är också sugen på detta.. då blir man ännu mera peppad,om han ska träna så ska jag fasiken inte vara sämre,vill ju nästan vara bättre..haha;) Nej men skämt o sido, blir väldigt extremt beskrivet här i bloggen men jag måste skriva ur mig lite.. De är som att man tar nya tag då..;) Jag ska iaf ut och åka med mina fina inlines med D nästa vecka..ser fram emot de! och snart e han hemma!! bara helgen jag ska stå ut.. veckan har endå gått snabbt och så..och nu struntar jag i om jag tjatar,för de gör man när man är kär...och jag är ju inte kär i vem som helst..utan i någon som får mitt hjärta att flyga..man är så fjantig så de är inte sant,fan vad länge sen jag kännde denna känslan...och himla underbart äre också;).. Nu har jag verkligen allt.. jag är snart färdigutbildad Vårdare för människor med psykiska sjukdommar och problem.. jag har min fina lägenhet, jag har 2 jobb, en fin pojkvän,familj och fantastiska vänner!
vilken pretto inlägg detta blev "typ kolla på mitt perfekta liv"..men de är fan så de känns och jag förtjänar all denna lyckan så jag skriver på här så ni vet..;) jag tjatar och tjatar om min träning hit och dit.. och de känns jävligt skönt att göra det med!!!=P
Blir gymma i morgon med..sen på kvällen blire lite festligheter..sen tjejkväll på lördag..träning o tvätt o sova på söndag..sen på måååååååndag e han heeeemmma!! längtar!!

Nej ska lägga mig strax här med världens sötaste Sudden!!

Pusshej!

.....

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

men höres sen då =)kyssar till min finaste..

Moa säger:

Ja jag ringer dig sen..

Moa säger:

Pusspuss till min älskling!!

Jag är så kär så jag vet inte vart jag ska titta!haha..fjant Moa..men man får!!

kom nyss hem ifrån gymmet..de var gott o få springa av sig lite..det blev 1 timme och 35min idag!och vet ni vad jag ser när jag går förbi en pelare? vet ni vad de kör best of av? BODYJAM!!!! jag älskade de passet när jag bodde i Eskilstuna..så nu på onsdag så äre dags!!=)=) sen pratade jag med Daniel och jag ska värva in han nu..gott..vi kommer bli värsta träningsparet som går i samma kläder..haha..eller inte!!! kul iaf att ha det tillsammans..träningen på aktiva, inlines,spelet..ahh detta blir bara bättre o bättre!;) längtar efter att få visa upp min älsk där hemma! :)
ska hoppa in i duschen nu och sen möta Alexandra och Mikaela på stan o luncha..haha..seeeen lunch;) men de blir bra! jag är skit hungrig!
Men nu,duschen och lite bra musik på det!=)

Jag är nöjd idag!!

//Moa


do you really want the rythm take control?

veckan har endå gått fort?? jag trodde ärligt att den skulle gå långsammare..då min Daniel är borta tills nästa veckan!:( men eftersom vi pratar så pass så mycke så är jag nöjd..=) och nu har vi bestämt datumen vi ska åka hem till Eskilstuna..visa honom min hemort och han ska få träffa mina vänner..:) sen passade jag på att boka in ett frisörbesök också,haha..jag är störd..=p
Men vill ni veta en sak? jag hade tänkt att skriva ett riktigt träningsinlägg här nyss..men som vanligt blire lite annat också..
men ni fick inte förra veckans träning..minns inte riktigt..suddig vecka;) men iaf så blev de träning på torsdag(valborg),lördag och på söndag..
denne veckans träning har sett ut såhär än så länge..(ska ju gå varje dag som jag skrev förut)..måste de för o uppnå mina mål..
Måndag=gymmet
tisdag=bodycombat
onsdag=gymmet
torsdag=ska gymma idag
fredag=ska gymma idag
lördag=bodystepp
söndag=bodycombat

jag och Alexandra snackade även om hur vi ska lägga upp träningen nu inför tjejklassikern..Vi ska ju göra den första grenen i höst..vasaloppet eller kristinaloppet..skidor alltså 3mil..
Jag kommer nog tycka att simmningen och lidingöloppet är enklast att genomföra..lidingöloppet pga jag löper alltid på gymmet,hela tiden..och simmningen pga de var så kort sträcka..cykelrundan ser jag inte fram emot nu..9mil!!=P
Nu ska jag läsa igenom de sista innan jag ska till skolan! uppdaterar kanske senare!

Saknar min finaste! Min underbara Daniel som jag tycker om så himla mycket..♥

Spikat!

Japp.. nu är det bestämt..muntligt..jag får ju mina små ryck ibland som folk som känner mig vet.. spontanitet sa Daniel när ja berättade mina planer.. och vi ska jävlar i mig göra detta!!
jag och Alexandra ska göra en svensk klassiker! eller nej nu ljög jag.. vi ska göra en tjejklassiker.. och för er som hajjar noll kan jag upplysa er om att de är träningsrelaterat..man har ett år på sig att göra detta..och får diplom och självla grejen att kunna säga "nej men jag gjorde en svensk klassiker förra året"..vilket flyt! vilket lyft och vilken motivation till att hålla igång träningen även under de kalla årstiderna!=)

tjejklassikern går ut på detta för er som bryr er:

  • genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km
  • cykla Tjejvättern 90 km
  • simma Vansbro Tjejsim 1 km
  • springa Lidingö Tjejlopp 10 km


  • skidorna kommer vara jobbigast tror jag? eller att cykla 9 mil? jag måste vara dum i huvudet eller bara vääldigt spontan som D sa..haha..jag frågade om han inte ville vara med och göra en klassiker..de var inte aktuellt..eller hur var det älskling?;)


    Fan nu är det 6 dagar kvar...6låånga dagar utan dig..låt dom gå fort..längtar efter dig..tusan vad de va länge sen jag kände såhär..påriktigt..och som jag skrev i morse till dig... "you brought my life back"..fan vad allt stämmer med dig..
    och som jag förstår så orkar inte mina bloggläsare läsa varje inlägg om hur jävla kär jag är i denna människan? hur glad han gör mig..hur mycket han får mig att skratta,le och känna mig stolt över? hur det känns när han håller mig i hans famn och man vaknar i den varje morgon? vad han berättar för kärleksfulla saker för mig? vad planerna är för hösten?
    Nej,jag trodde väl det!=p

    Jag satt iaf nu på ansiktsväggen och kikade lite på en kompis som lagt upp bilder på mig från förra året.. och fy satan,då kommer paniken..vill inte,kan inte,får inte,ska inte.. aldrig aldrig aldrig mera ska jag bli stor i kroppsstorleken igen..att jag inte såg de där då?! att jag inte hejdade mig me allt de där äckliga jag stoppade i munnen?!! aja..gjort är gjort och ska inte hända igen!! jag och Mikaela räknade ut en jävla lång uträkning från topphälsa tidningen om hur mycket intag i kalorier jag behöver bedömt av hur aktiv jag är.. och ja ska typ äta ca 2000kal.per dag.. då kommer ju frågan..lyckas man med de?!
    Oj..nu kanske man ska försöka sova så man orkar upp i morgon..är inte motiverad för fem jävla korvöre!!=(

    EHH NEJTACK!!!

    jaaa tack!!

    så i morgon ska vi på att igen..combaten gick försten bra..riktigt svettigt pass blev det!=)

    //Moa.


    ........

    Mmm och här sitter jag  med min lilla katt och ska ta tag i städningen och pluggandet..usch..tenta på fredag..vill inte!
    Igår hade jag det mysigt, jag och älskling lagade asgod kycklingsgryta me paprika o sånt..sen införskaffade vi oss guitar hero..delade på priset så blev 200kr..satt som två små barn igår o spelade lite innan de var dags att lägga sig tidigt för han skulle upp kl 3 inatt och köra! man var inte mkt till människa vid den tidpunkten vill jag lova..hade tydligen pratat i sömnen och sen mummlade jag nåt om nån scania i morse.."Daniel, en såndära w8scania..är dom vita??" "Nej gumman dom kan vara i alla möjliga färger..hahaha" ..haha..vet inte vad jag fick det ifrån..=p men som sagt,jag är en morgonunderhållare eller så är jag bara jävligt trög..
    var även och tränade lite igår,blev gymmet.. men nu får jag inte tappa all träning jag lovat mig själv..ska träna varje dag nu..hade ju en gräns på 4ggr i veckan men den gränsen spränger vi nu och kör varje dag,kollar man på helgens intag me alla onyttigheter så får man ångest!.. ikväll är de föresten nya realsen på bodycombaten,ska bli riktigt kul!
    Lite bilder från valborg + lördagen lovade jag ju...here we go..





















    //Moa

    bara för att

    jag vet att jag posar..jag vet det!! men ville slänga in en helkroppsbild på mig själv..så ni ser lite iaf vad jag slimmar på..;) de känns iaf bra..=P


    .......

    Detta känns...








    Du förgyller mitt liv...

    Mmmmm

    Underbar helg! valborg var riktigt bra, ska blogga sen om det och lägga dit bildbevis ifrån utgång,fest,grillning och massa kärlek!
    sen kan jag passa på o skriva,att jag Moa har köpt inlines! Daniel som tyckte jag skulle lära mig.vi var ute och åkte lite i helgen och såg lite ut som ett 80talspar,han i knallrosa tröja och jag i skrikröd tröja,tights och höga gröna strumpor som såg ut som benvärmare..haha..vilken syn! men kul vare!=)
    Jag har lite bråttom nu,ska iväg o träna o sen till Daniel..vi ska laga mysig sista middag innan han åker..=(

    Pusshej!


    RSS 2.0