Vågorna!

Vååågorna gungar mig, den går varm här ikväll, vinter i all ära,men vad är livet utan sommar solsken och en iskall till..tänkte på denna låten,fan vad den förknippas till prippsreklamen..de är ju så de blir..men vad gör de? inget!!
Jag vet inte hur man lägger upp bilder på bloggen från min iphone! irriterande!! jag har iaf gjort adventmysigt.. de blev faktiskt lila satinaktiga gardiner i vardagsrummet..blev sketa bra..sen pysslade jag ihop min adventljusstake inatt..;)haha..kreativiteten sprudlar om nätterna..;)


Idag har jag bara gått här o allmänt små myst,plockat o pyntat.. sen var jag faktiskt o tränade en timma gymm.. jag sporrade mig själv me min braiga lista på min telefon,tacka guud för iphonen!! jag gjorde mig en peppande lista me massa bra musik på youtube som ja tränade till.. några peppande låtar för mig var idag:

Dead by april-loosing you (ni vet när dom skriker sådär "iam loooosing youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, då spurtar man typ på löpbandet"
Topmodelz- living on a prayer
Topmodelz- Maniac

och nu komemr ett helt sjukt erkännande från min sida.. vet ni vem som peppade mig idag? som fick mig att ge lite extra på löpbandet på gymmet..ja eller som ens fick mig att gå dit,de har vart lite brist på motivation för träning för min del.. jo okej,åter till röda tråden.. personen som fick mig att inse att de är snyggast och man har roligaste som tränad o smal.. det var inte mindre än ANNA ANKA! har ni sett hennes träningsprogram i form med anna anka?? idag var de med en tjej/kvinna som var 39 år,lite bimbo look som var lika lång som jag.. och ett antal kilo lättare än mig,men endå var "tjock" och då inser jag som jag alltid gör sådär lagom till jul /bikini säsongen.. jag är för helvete en tjockis,en stor gräddbulle me strössel upp till.. vill jag se ut som semla i bikini eller????? nää självfallet inte, så nu måste de bli bättre koll för vad som slinker mellan mun och magsäck för min del!! Jag menar, hur kul är de o vara en bulle istället för en morot? Ibland önskar jag att jag hade den karaktären och motivationen/orken att kunna vara på gymmet varje dag som förr.. att jag inte kände sötsug..men men..de är en annan femma.. jag tror jag behöver nån som just Anna anka som kan piska mig lite och säga så som hon,peppa mig med att jag inte är speciellt snygg som en strösselbulle!!

Så nu jävlar bloggen.. jag utlovar alltså me hela min hjärna att de kommer en bikinibild ut på bloggen..just for you! men som ni hajjar så blir denna bilden lagom att lägga ut till sommaren 2011.. men den kommer,va så säker!!!;)




No more bulle! nu ska jag ringa Syran!!
Pusshej!!

/Din Moa

HAHAHAHAHAH

VAD SÄGER NI? BEEN THERE DONE THAT??HAHAHAHHAHA,KOLLA HELA VIDEON O LYSSNA PÅ VAD DE SÄGER.. DETTA HADE KUNNAT VARIT JAG,HELT SERIÖST..LYSSNA PÅ SNACKET!HAHAHHA..STACKARS DANIEL!!!!;)


JAG SKRATTAR FORTFARANDE.......HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
http://www.youtube.com/watch?v=64B64kH4fW8
KOLLA NU OCH LYSSNA!!HAHAHAHAHAHHA



//Din Moa


Torsdag!

Hej bloggläsare! jag ska inte bli långvarig,jag är för trött för det!! sitter här och gäspar.. har lite små panik över julpyntandet..men nu är ja lugn,ja skrev upp lite stödord..;) kan säga att jag hittade endel söta saker ifrån enkla men eftersom jag råkade välta digitalkameran i golvet och inte vet hur man lägger upp bilder ifrån min ipone så får ni nöja er med "hämtade bilder" ifrån nätet eller ifrån datan ett tag tills jag lärt mig!;)
Jag och Daniel bakade lussekatter som vi fyllt frysen med, nu ska ett pepparkakshus tillverkas och pepparkakor ska bakas! Sen mina vänner så ska jag ta mig ut i skog och mark o leta efter stoooora kottar! sen vill jag ev sno med mig en trädgren också som jag ska hänga saker i.. sen blir de blomköp,hyacinter, julstjärnor..:) ska hänga upp julgardiner i helgen och börja pynta..men tänkte jag ställer fram typ "lucia saker" om typ 1-2veckor..sen kommer tomtarna fram senare..nu är för tidigt!;) men en och en annan julkula kommer fram nu..ska inte berätta allt för er, ni får vänta så ska jag fotta massa! förra årets adventsljusstake:

äsch vilken kass bild!!! men de är iaf polkagrisar i botten,sen är det äppleknytten med glitter över..sen röda ljus,enkelt..men i år vill jag ha de lite mera ordentligt!!;)

jag personligen tkr det är finare med änglar än med tomtar..sen tycker jag de är finare med vitt,rött,beigt och silver..sen tycker jag om grönt, rött, glittriga saker..gamla saker.. fattigmanssilver..ahhh ni hajar?;)
Jag tkr även om traditioner med de klassiska nejlikor nedstuckna i apelsiner, luktar ju så ljyyyyyyyyvligt!!
 
Äpple, kanel,saffran, nejlikor,julmust, julklappar med rim,hyacinter,stjärnor,adventsstakar, juliga dukar och löpare,fina gardiner,stora kottar målade i vitt och silver,julmusik,änglar,julfilmer= typ grinchen, Scrooge, massa snö som yr utanför medans man sitter i uppkrupen i soffan och ser de små lätta flingorna falla...Mmm, jag älskar julen!!!!!!!!!!

Sen att jag är cp trött som ett mongo, inte noppat mina ögonbryn på flera veckor, inte har tränat,umgåtts me vänner, festat, rensat i sovrummet eller hunnit lekt med Maja idag..de är en annan femma..kallas vardag tror jag nån sa till mej?

hur som helst, ni vet när man tar den där eeeeextra lååååånga varma duschen på morgonen, man liksom vet att man har tid,bara står där och värmer sig.. katten ligger utanför och kikar in nyfiken i springan i duschen,man hinner ta sig tid att raka bort allt hår på benen,använda den där braiga hårinpackningen och låta den sitta i, smörja in sig,föna håret,platta håret,välja kläder,kika på the voice som är påsatt i bakgrunden på tv:en..packa ner matlåda,packa väska,bädda sängen o kolla på klockan o se att man faktiskt hinner till jobbet i tid.. TROR MAN!! sen går man ut i totalt jävla snökaos, de har snöat så mycke att de knappt går att ta sig fram,man ser grannar skrapa bilar och köra iväg..de kommer att komma i tid.. själv går man till en bussjävel som dessutom är försenad sådär lagom gulligt så man inte hinner byta buss i stan som tar en till jobbet..får stå med massa människor i stan o vänta snällt på bussen som proppas me stressade människor, idiotomkörningar som busschauffören gör så bussen skakar sådär lagom elakt att man inte kan slappna av, hör minst 3 som ringer o säger "hej de är ******** och jag sitter "fast" på bussen,ja kommer lite senare till jobbet idag.." jag är en av dom.. tjugotvåfuckingminuter kommer jag försent.. hinner inte äta den där knäckemackan jag planerat för jag ska vara iväg vid 9.. ush fy blääää!! så i morgon kära vänner då kommer jag inte vara nån busshora längre, ursäkta språket;) you know me Sara..=) jag kommer förmodligen vara stolt ägare till en röd sak..en sak som heter Saab.. javisst,vafan de blev ingen peugot..men inte klagar jag för det.. jag slipper frysa vid en busshållsplats.. ja kan lyssna på MIN radio, inte trängas me folk..  lång utläggning?? Ja lite kanske..;) men för att avsluta detta negativa stycket så tänkte jag kompensera er med lite julbilder från förra året..vad sägs? jatackbrahej!!

Fulaste bordet från förra året,och ut åkte de minsann..ni får ju se vårt nya köksbord o stolar sen..men bara så ni vet ni som inte vart hemma hos oss,detta är slängt!!!;)


Lutande julgran..även detta förbättras i år, tänker köra på plast i år alltså.. och ev en i metallic eller vitt, och nu kommer den bästa och interna kommentaren ja kommer få av min fina Sara "klart Moa ska ha vit gran som Sara",hahahaha...

Avslutar med en sovbild..yes jag är däckad, inte full..klubbad bara.. jag somna,någon tog kort..så de kan gå;)



//Din Moa

sweet helg!

Helgen är över, den gick snabbt!! igår var suttarn och josse här och käka tacos..kikade på film och hade de allmänt sådär parigt o bra!:D
Idag har allt fortsatt framför datan, letande efter bil.. jag tror jag börjar bli knäpp på bilar..jag letar,söker o letar..
Vadå, lite krav måste man ju få ha??
Mina krav är iaf att bilen inte får vara äldre än 1998..sen ska den ha AC, 4 dörrar, elhissar, C-lås, cdspelare..sen f¨r den inte ha gått längre än 15-16 tusen mil.. den får heller inte kosta mer än typ 23 tusen.. haha, ni fattar kraven..inte så små heller;) sen vill jag absolut inte ha en kombi!! de ska vara en liten bil som går bensinsnålt och jag vill inte ha en volvo, bmw eller opel!! märken som är bra är renault clio eller megane, peugot, polo,golf, hyundai, toyota.. så ser ni nån me dessa krav, hojjta till!;)

hur som helst?? vet ni vad som står just nu i ugnen`??? jag har bakat lussekatter!! åh så juligt, åh så ljuvligt!! vad säger ni? lussebullar??saffransbullar? lussekatter?? jag hå¨ller mig till katter alltså.. och så har jag tryckt i russin fastäön jag endå ska pilla bort dom.,för de hör till! eller hur?;) Daniel har oxå hjälpt till, han tyckte de såg ut som långa sniglar? äsch, killar vet ju inte ett skit om bakning!! dumma män!;) Nu ska vi se film,dricka kaffe o snart ta ut en nygräddad lussekatt, vad vuxet de lät?! men man kanske är vuxen nu?? neee, jag är fortfarande samma omogna,tönt Moa som är ego när de kommer till smink o hår? eller kanske inte.. jag tänker endel.. och jag har ju faktiskt sambo,katt,ica kort, volvo kombi och tänker massa på gardiner och sånt oväsentligt.. jag går o lägger mig tidigt och umgås inte så värst mkt med vänner i veckorna..jag menar, man ska ju upp dagen efter..? vuxen? eller helt enkelt bara jävligt tråkig!!!!
Nu ska ja grubbla vidare på nätet,läsa bloggar,fika och platta håret!!

Hörs i veckan!!

//Din Moa

.....

Jag o Daniel har ätit hemmagjord hamburgare med massa grönsaker och sås..sååå gott!! Daniel ville ha pommes till men där satte jag stopp alltså!!=p haha..
Vi ska nu kolla på filmen kommisarie späck och en julsaga med jim carey..haha, jag och mina idéer om att julfilmer är bland de bästa som finns..ja menar, vem älskar inte Grinchen??? haha, de gröna fula trollet som bor i bergen och som ska stjäla julen..hahaha.. näää okej de är kanske bara jag!!;)

Men idag ska jag inte vara långvarig, jag ska kolla på film nu och imorgon ska jag och min fina iväg o kolla på en bil till mej!!=)

//Din Moa

Nattrutiner??

Vad har ni för nattarutiner??
Mina är att först släcka ned allt, bädda upp, sen går jag in till badrummet för att använda bästa:

Sen smörja in hela fejjan... borsta igenom håret några extra gånger.. känna på dörren flera ggr.. ush,tvångstankar???? ja kanske det! eller bara jääävligt noggrann!;)

sen slår jag huvudet på kudden, ställer klockan  o sen börjar min skönhetssömn..
Intressant läsning eller bara helt jävla meningslös?? jag tror på sistnönda.. återkommer imorgon tror jag för o underhålla er..




//Din Moa

......




Ni missar väl inte och klicka på texten "Klicka här för att lära känna mig"??? den är uppdaterad så sent som nyss;;) härlig läsning..härliga jag!;) hahaha.. och för er som inte förstod de, jag kan faktiskt vara ironisk måååååååånga ggr i denna bloggen..;)

//Din Moa

Mmmm

Imorgon äre fredag...happy helg!! vi har en lång rolig helg att se fram emot!!
Jag ska kika på 2 bilar..en Polo och en Hyundai atos..får se hur de går, kommer nog bli en bilägare senast nästa vecka...igen!!:) åhh hatar att åka buss till jobbet.. och ja, överallt!! usch.. näää bussmä'nniska är jag inte! tåg är nog mera min grej.. eller flyg..men man kan ju inte flyga till jobbet.. men snart sitter jag på ett flyg,närmare bestämt i januari.. då anländer vi till Egypten Hurgadha..ska bli underbart att få snorkla bland nemofiskar,korallrev och hajar.. japp ni hörde rätt, de är faktiskt en ganska nördig grej som man inte skriker ut, men de är en dröm faktiskt..att få simma me hajar.. sen vet jag inte när jag ska uppfylla den drömmen.. 30års present??;) haha...Näää men allvarligt, alla har väl nördiga grejer för sig?? eller?? va?? joo??? nåt har du!! nåt som ingen vet att du faccineras av eller tycker är mega spännande?? då menar jag liksom inte "mode och smink o nagelförlängningar" nej nej, ja menar i liknelse me min hajdröm..så, fram med de..kommentera detta inlägg???

VAD FACCINERAS DU AV SOM DU KANSKE INTE BERÄTTAR I FÖRSTA TAGET???
och skriver nån fötter så ska jag lägga ner denna bloggen och aldrig fråga nån den frågan igen!! Okke på de??;)

Nu ska jag strax lägga mig så jag orkar gå upp i morgon till bussen!!gaaahhhh!!!!!!!

//Din Moa


jag saknar dig!!





 Farvälmiddag..

Hoppas du har det bra. älskar dig.

//Din Moa

Bildbomben!!

Jag inhandlade två underbara klänningar idag på H&M.. åhhhhhhhh vad mkt snygga grejer de fått in!!My god!! provade o gick loss som en galning därinne;)

Här är mina två fina..

 De är galjen som är i mitten av klänningen s¨åå ni vet..tänk biort den..;)
De jobbiga är att de är handtvätt, för alla stenarna..men vafan..de får gå..;)

 Denna får ja inte på bättre bild än denna.. den går i guldigt brun.. så himla underbar e den!!
Jag e mucho nöjd!!=) kommer förmodligen bli denna när vi ska ut på fredag nästa vecka..:)

//Din Moa

Varning för ytligt inlägg!!

Såhär känner ni igen mig.. (ja ni som känner mig och vet hur jag ser ut behöver ju inte stirra in er på min outfit..) eller jo..förresten.. den är så snygg så glo gärna, här kommer min outfit för vinter 2010!!

Fjällräven jacka!





       
Pälsvantarna  
                              Svart lookalike mullberry                    Bryta av me döskallescarf











 Ridstövelmodellen,så snyggt!!



Sååå... vad säger ni?? självklart blir de massa stickade grejer jag kommer klä mig i under vintern.. och en och annan party dressie..men men..thats it for now folk!!

//Din Moa



RIP!!





Mycke hemska (hemskt roliga) bilder har fottats i dig.. men vila i frid nu min blå vän!! (som förövrigt kostade mig 67.000 kr när ja handla den..Kontant) En liten parantes sådär..hahaha...;)

//Din Moa

Nu är den död!

Hej! Japp precis som rubriken lyder, nu är min kära vän,min fina blå död! Nu blire skroten nästa..har haft många minnen me dig!! men nu kommer du ersättas av en ny..en grön metallic eventuellt! pratar om min bil såklart.. jag får inte ut nåt på försäkringen..inte ens en enda liten ynka krona..för fan inte ens femtioöre så de känns pissigt som fan!!:/ men men..va ska ja göra? bara o tacka o le.. köpa ny bil.. har en på G nu..ringde idag på den, verkade faktiskt bra..för bra? nää de får Daniel avgöra.. han får föra min talan på lördag för detta me motorer är ju inte riktigt min grej!! i helgen vill jag bara ha de bra, jag längtar till lediga dagar fast när jag jobbar så tyclker jag om de jag gör.. hmm...kluvna meningar de där..;) haha.. men men, man får passa på..mitt vik kanske inte förlängs? de vet man ju aldrig! men man får hoppas.. tydligen hade någon pratat bra om mig..och de får man ju lita på.. fast inte till 1000% då blir man bara besviken..tyvärr! aja, nog om de! jag har sökt flera jobb nu, uppåt.. i vårt långa land.. till mitten av landet, där jag vill bo!! trivs ju inte här, eller jo.. de gör jag, fast endå så saknar man ju familj o vänner som endå är 50mil ifrån om de skulle vara nåt..hmm....

Nu ska ja strax krypa ner i sängen..börjar 12 i morgon! så skönt me sovmorgon!! eller de är ju mitt i natten för Syran..;)hahahaha.. så jävla rolig e hon!! värsta bra också för den delen!!

sen blir de ju underbart om min slemelie kommer hit snart också! AJ LAJK!!

Måste handla mig en dressie till nästa helg för då blire utgång me jobbet,after work! komemr ju så mkt snyggt nu till hösten/vintern.. tycker nästan de är snyggare saker i butikerna än när sommarkollektionen kommer..

Nästa inlägg så får ni se hur min outfit kommer se ut vinter 2010!!=)

//Din Moa


Ushhhhh!!

What a day!! vilken hemsk dag detta var och är!! jag gick o la mig vid 23 tiden och somnade..st'llde mina fem alarmklockor..tror ni jag vaknade av dom?? nääähh!! För jag sov som en jävla klubbad säl i fosterställning!! jag vaknar 7.35 och Bi ska hämta mig 7.45..tror ni jag fick panik???? flög upp.. o sen var de bara o välja, håret eller fejjan..ja valde fejjan o la en snabb make o tvättade av mig snabbt..hann inte ens släcka i sovrummet eller hallen..fy fan för såna mornar!! jag hatar dom! hade jag kört bil själv så hade ja ju kunnat göra lite mera..o komma lite sent,typ 10min gör ju inget men när man blir hämtad o hon e så snäll o kör hit så vill man ju inte be henne vänta.. ush!! är fasiken fortfarande trött som en gnu!! svor åt mig själv att jag ska lägga mig kl 20.00 ikväll!! men har nyss ätit mat o fixat halva tvätten.. den ligger där på strykbrädan o väntar..hmmmmpfff.....
sitter o kikar på MTV 16 and pregnant.. fy fan för o föda barn!!! hemskt va ont de måste göra..förlossning i 40timmar..näää fy satan!!!

Ska handla julgardiner till helgen och en till adventsljusstake, vet ju exakt hur min ska se ut.. och ska ha en i köket o en i vardagsrummet! kommer bli så fiiiint!! och jag kan avslöja att mitt pynt kommer innehålla kanelstänger,hjärtan,nr brickor och polkagrisar.. (har alltid polkagrisar som pynt..hängande i granen och de små goa karamellerna liggande i adventsljusstaken..) sen ska ja bara umgås me Daniel, vi har ju inte träffats på 2 veckor nu!!=/ så de blir mys me lite bak och inköp till julen.. ska göra saffranskaka och funderar på lussebullar också!!:) måste ju va förberedd till julen!;)

Nääää nu tryter fantasin.. //Din Moa




En vanlig måndag såhär...

Står i mitt kök me laptopen i högsta hugg och lagar min fantastiskt goda soppa som jag mer än gärna delar med mig receptet av till er.. den är nyttig!;)

1 l 
1 st 
3 msk 
200 gram 
1 burk(ar) 
Grönsaker
2 st 
1 st 
1 dl 
1 st 
2 st 
1 st 
 
Hacka grönsakerna och fräs i olivolja.. sen i med tomatsåsen,tomatpuré,grönsaksbuljongtärningen och 1 liter vatten!
Låt de puttra 10 minuter. Koka lite pasta på sidan av och när soppan är klar så häll i pastan.. idag fick de bli pasta fjärilar för mig! går lika bra me skruvar;)
sen kan man toppa me lite persilja o baka bröd till om man vill avancera de hela..men jag kör på de enkla idag, ska ju för tusan snart sova!!
och så ska jag fixa till denna trååååååååååkiga bloggdesignen som man bara inte blir sugen att blogga av..får fråga nån kunnig eller sno en gratisdesign kanske..men men..ilands problem har vi fått nog av idag,

Ser ni förresten på den nya serien på svt 1 "Ung och bortskämd"?? så bra underhållning så de är inte sant!!haha.. ungdomarna gör ju sig dummare än vad de är?! men de är ju samma sak som bloggaren Kissie,tror egentligen att hon kommert lyckas göra en Carolina Gynning..JO de tror jag faktiskt!! för så mkt man läste om Gynning som pippade öppet i big brother huset o alla skandaler hit o dit..man blir inte förvånad om Kissie också lyckas en dag..
För oavsett om kritiken är positiv eller negativ så är all "uppståndelse"  och publicitet bra och de är de som alla bloggare tjänar pengar på.. fan, jag borde ju bli en bloggbrud jag med..så mycke som jag har koll på,hahahah..eller så håller jag det lite lugnt o fint.. skriver inlägg precis som jag pratar och skiter fullständigt i om ni läser eller inte..;)

Ska fixa så jag kan ladda in massa bilder också.. men än så länge så får ni ta några "gammla"..

Nu är soppan klar och jag är klar för sängen strax.. usch,fete mensvärken har jag också!!

big Love//Din Moa





Dags igen! Jaaa(:

Nu ska jag börja blogga igen! idag är de kreativ dag,ska fortsätta tvätta o städa,samt handla.. Fast fan va handikappad man blir Utan bil,min är ju då på verkstad,ush ja.. kommer bli dyrt:/ aha nog om de.. Annars då? Jobbet går fint,är på ett vik nu o trivs som Fisken i vattnet:) Måste inhandla julgardiner juu,åh snart första advent:) mys:)

RSS 2.0