en speciell lördagskväll som denna..

Ja idag har de ju alltså varit min födelsedag! massa goa människor som hört av sig och ringt,blir så glad över att jag har så mycke mysiga människor runt omkring mig..
fick ju en jacka av mamma idag men får resten av presenterna i morgon på "de riktiga firandet"...så ikväll var jag,min familj o martin och hans familj på grappa,supermysigt me ljus o god mat o efterrätt. sen bestämde jag mig för att gå ut på krogen ,martin drog hem eftersom han skulle jobba och här sitter jag nu nyss hemkommen...kvällen och dagen har varit perfekt tills krogen.. jag tänker inte gå in på detaljer men måste skriva här att jag o Sandra måste ha ett visst samtal i morgon så jag hoppas verkligen hon läser detta snart nog o ringer mig på skype eller skriver på msn..saknar henne..men framförallt så måste jag få ur mig vissa saker som jag inte tänker skriva här.. vet bara att trots en cider så är jag nöjd över mig själv att jag har en sån karaktär till alkohol och när jag kom hem o såg Martin sova så sött där inne så blev jag så varm i hjärtat av att han finns..tack älskling..I morgon blire släkten hemma hos mamma o pappa o alla djuren..<3 och där blire smörgåstårta och sånt där gottis..mmm.....
Har nog aldrig "blottat" mig så mkt på bloggen men jag måste få skriva igen: SANDRA,RING! DE ÄR VIKTIGT. Pussssssssss

Underbara helg!

Nu är de äntligen dags att vara ledig lite grann! och de bästa av allt är att denna helgen kommer vara så jävla mycke min, för i morgon alltså den 29 september fyller jag 20! ja är då helt "vuxen". Fan va tufft,"hej ja heter Moa och jag är 20". okej nej, coolfaktorn att bli äldre dog väl efter man fyllde 18,och nu är de bara massa tankar som svävar runt i huvudet och en massa konstanteranden också.
nummer 1: jag passar inte i kort hår och nu börjar mitt långa komma tillbaka,helt fräsch o sådär.
nummer 2: jag vill plugga till socionom.
nummer 3: Jag har kommit på att jag drar mig gärna undan när jag känner att jag inte vill vara den som blir stämplad på direkten..(syftar när jag är på jobbet) men då i gott syfte för att sen hamna i rätt sällskap o rätt grupp o visa mera av den riktiga Moa..den glada, för nog är jag glader av mig,haha..
nummer 4: våran suddis är en fetknopp, men jag älskar honom endå och när jag gick runt o bar på han (han gillar alltså när man har honom på axeln o han riktigt kan vässa sina klor i axeln AJ! då började jag tänka på barn. och ja, nog vill jag ha barn före 30.. och då kom tankarna, jag fyller 20 i morgon, alltså 10 år som nu snart förhoppningsvis kommer fyllas med oändliga minnen med både Martin och mina vänner. jag har alltså ingen åldersnojja, jag ser fram emot att bli äldre, äldre o förhoppningsvis lite klokare.. jag längtar att få kasta mig ut i världen, resa, plugga,flytta och skaffa barn.. där har ni dom sista orden för denna 19åringen som i morgon fyller 20! =)
Nej ikväll ska jag till sara o vi ska äta mysmiddag men innan de ska vi på shoppingrunda.. som jag sa förut: jag är ju lite beroende.. köpberoende.. jag kan tom tycka de är kul att handla hem mat! haha, Martin har alltid lika roligt åt det!:P
Nu ska ja platta mitt hår och sminka mig lite o sen ner till min lilla blå punto o dra till stan.
Pussssss

en söndag som denna.

Idag var en kreativ dag tror jag.. de började med att göra frukost för mig o Martin och sen duscha,sminka o fixa sig lite,ta bilen till stan o glo på skor me klack som var målet! men de slutade me ett par halvstövlar, vet inte vad de kallas men de viktigaste är att de är klack på den, jag provgick dom till konsum o de var skit svårt att gå,haha men de ska vi nog få fixat me lite "hemlig" träning...nej men de är ju svårt me smala klackar eftersom ja oftast gått i väldigt stabila o breda klackar om ja nu ska minnas mina "klack skor". så nu är man ett par skor rikare i min 543samling,haha dock så mkt är de inte men de är säkert en dryga 30st..måste rensa o ställa dit vintersortimentet i skohyllan.. varje årstid så måste de bytas.. sen blev de gymmet ensam idag för Ida var bakis (vad var de jag sa om alla bakis människor,haha..) nej men de gjorde mej ingenting för jag hade ju kära mp3 spelaren i beredskap. sen hem,duscha igen, sen gjorde jag o min baby världens godaste kassler,ris o sås i ugnen..faaan va göött me de i matlådan i morgon! måste ju sova snart också.. Men sov så himla länge i morse (till kl 10!) de är ju inte ett dugg länge om man jämför me älsklingen.. vi har bytt roller här hemma, jag är den sportiga o morgonpigga jäveln medans hans är den sjusovande tröttisen!


Nu har ja pratat me min gumma från kingston! hon verkar trivas...=D Pusss

en lördagskväll som denna..

Just nu sitter jag här hemma med lilla suddisen i famnen(han ligger i knät) och jag har inget att göra. Jobbade idag och de gick bra men jag är helt slut i kroppen och lite ont i magen så var inte så pepp på att hitta på ngt alls ikväll. Blev en wallander,lite pepsi o lite snacks.. I morgon ska jag fortsätta min skojakt? ja vill iaf ha ett par skor me klack och jag ska fanimej köpa de också.. hörde att dvärggränsen går vid 1,50..haha,aldrig hört och hoppas att de är en lögn..man känner sig inte alltid så kaxig med sina 1,59,och självklart så säger jag ju att jag är 1,60..fast det är lögn,dirty liar där Moa;P bara för att bosta mitt eget självförtroende.
Nu håller jag på att ladda ner skype också så jag kan prata med sandrisen.och nu finns de på min data men de finns ju miljoner Sandra o hennes efternamn,Sandraaaa,jag har addat dej nu??
Var med Bella igår och sen var jag o Sara på maxi,faan vilken kö till kassan säger ja bara:P men gjorde ju nåt litet fynd där på vindruvorna iaf:)
Som sagt.. seg kväll och jag tänker snart gå o lägga meh för att hinna upp, gå ut o gå med min mp3 i morgon bitti,äta frukost,leta skor kanske och köpa den där nya boken som heter Mias systrar,vill verkligen läsa den,verkar as bra!sen blire träningen (gymmet alltså) med Ida och sen hem,laga mat o tvätta typ? film eller söndagsunderhållning på tv me Martin kanske? eller ja vet inte vad som annars skulle kunna ske ens en vanlig bakis(dock inte gällande mig) söndag!;P o så blire jobb på måndag.. ledig tisdag förhoppningsvis o ska iväg o söka ett par jobb jag fått nys om..
Måste bara få skriva en liten lista..

Låt som får mig peppad och glad:

Timo Räisänen - Sweet Marie

De bästa i höst är:
Jag fyller 20 nästa helg! hela helgen kommer vara fylld me firanden, tjejkvällen som jag hoppas blir av Såååra!, ut o äta, släkten, sen roadtripen med 2 vänner o Martin också såklart..

Alla snygga skor&stövlar, alla som känner mig vet att jag har en slags förkärlek till skor, jag kan inte sluta handla..haha..

De är inte bara dåligt att det blir mörkt, alltså kommer allt mys fram, tända ljus och elda i öppna spisen hemma hos oss..

De är underbart att jag har en egen bil nu som är helt underbar att köra, jag gillar det här med cityservostyrning och att jag har en bil som är från 2002.. satt o poppade as hög musik på vägen hem från sjukhuset..
måste slänga upp en bild på hur den ser ut, tyvärr har jag inte tagit kort på min egna men det är en sånhär jag har köpt..

image54 fast detta är ju någon annans och min är ju faltiskt blå! men typ så ser den ut för er som är intreserdae och de flesta som läser dettta har ju redan sett den och kanske tom setat i den;) Min pärla.

jaja nu blev de ett sånt där l¨ngt inlägg me massa tjaffs som vanligt!
Nu ska jag gosa med våran bebis och sen sova. Pusshej!



de blev en liten blå..

Nu e den här! min bil! så skön o underbar att köra. Men just nu är ja rastlös o väntar på att martin ska sluta babbla i telefon o vi ska åka iväg o hitta på ngt! Ja vill till marieberg,vilket säkert resulterar till tun apark..*suck* och sen vill ja till ikea o så vill ja till bianco o köpa en väska.. eller til åhlens! Nej nu ska ja duscha o fixa mig!
o ja ska lägga upp en bild snart nog på min pärla..
Puss


jahaaa

Nu vare några dagar sen jag skrev. Jobbade idag,de gick bra men är bara så sjukt tråkigt!
Jag ska se idol strax o sen top model med Martin,tror de blir lite popcorn till de! haha,åt ju visst choklad innan idag men så ska tilläggas att ja var o tränade i söndags och igår! ska hämta min bil i morgon eller på fredag!
Martin är underbar men just nu är han en fotbollshuligan o kallar våran lillkille för zlatan,jaja,får väl gå o försöka dunka i han lite vett snart!:P nej men ja tänkte slänga upp bild(er?) på våran älskling från Martins mobil..
image53
notera hur han ligger o sover som ett litet barn o samtidigt håller i sin lilla tass.. Vi har kommit fram till att vi har sveriges om inte världens lataste katt,han bara sover o sover o sover. eller i morse när jag gick upp så satt han o stirrade helt paralyserad på något,hoppade på detta något o smaskade, jag kom fram till att de måste ha varit nattfjärilen som härjade i lampan sekunden ja vaknade.. bra katt de där, men fruktansvärt lat e han! o ja måste bara få skriva en sak, jag vet att de finns massa snälla djurvänner och att alla som gör detta kanske inte ser nån annan utväg, men fan,slänga upp sin älskling på blocket för att man blivit allergisk? jag skulle ALDRIG våga göra det,lämna bort någon sådär liksom, nu var de ju tur att suddis fick komma till oss och att hon som sålde honom verkligen ville träffa oss innan o sådär så.. han är ju chippad också,de är ju lite coolt.. haha, Sandra o Bella blev as impade när ja berättade om de där me kattregistret som polisen bla har tillgång till om man chippar sin katt.. men de blir väl sådär om man själv inte har haft husdjur.. btw,sandra har åkt nu och ja hoppas verkligen hon kommer trivas.. kommer bli tomt här men i december så är hon hemma igen!
Nej nu blire vatten o melon o popcorn o idol! Pusshej!

ett år sen.

Idag är det exakt ett år sen ungefär som jag o Martin bestämde oss för att flytta ihop,känns helt skumt att det har gått ett helt år?! O vad har jag gjort då? Jag hade på känn att 2007 skulle vara "it" och visst fan blev de så! student, körkort, bilköp och kattägare. Dessutom så vet jag nu vad jag vill bli och jag hoppas verkligen att vi snart flyttar igen! De är alltid uppe på diskussion och vi pratar mycket om hur vi ska göra för att nå dit! De som känns jobbigt just nu är jobbet..*suck* och ja vet ju inte hur mkt ja kommer jobba ens, de är den största nackdelen me att vara timanställd och ja hatar att alla andra jobb man söker o verkligen vill ha inte är i behov av nyanställda..:/ men vi kör vidare och jag ska strax iväg o köpa små boxar som vi kan ha räkningar i och sen ska jag till gymmet! blir väl ensampass idag men vafan,jag o mp3:n så är de lugnt.=) o deussutom så fyller jag 20 snart! fan va kul!
Jag hoppas på en myspys höst me mina pojkar,dom e mitt allt!! <3
Pusshej!




......

Nu tar man väl ändå några till vuxenpoäng, jag ska ju bli bilägare för första gången! de känns otroligt bra,kommer ju bli en andra bil mera men jag är riktigt nöjd över mitt kap, får väl se i morgon när jag verkligen säger helt 100%ja och betalar.. men de blir troligtvis toppen för jag älskade att sitta bakom ratten i den bilen,alltså shit vilken känsla o vilka sköna säten,cool stereo,snygg lack och Martin sa tom: Jag kommer nog sno din bil ibland! haha de kan ju han glömma,han kan gott ha sin bmw ifred nu! haha..;)
Men så är man då kattägare,snart bilägare, sugen på livet och var nere me Martin hos våra relativt nyinflyttade grannar,de va najs o deras kattunge var ju för underbar! *djurkär som ja e* o så skulle tjejen ha barn o vi fick se ubilder och man mpåste ju erkänna att man helt klart är sugen på barn själv men att de verkligen inte är planerat än! Vi ska flytta ifrån den här stan o förhoppningsvis vid den här tidpunkten nästa år o ja kanske sitter o skriver ett o annat blogginlägg för er främlingar som läser utan att kommentera så befinner ja mig hemma, i min drömstad. Love it!! Ja, jag älskar mitt liv!! o snart ska jag krypa ner brevid min älskling! o vet ni! nästa helg är de exakt ett år sen vi flyttade ihop! ett år har vi gått här o sovit i samma säng o stått i de här köket! fy fan vilken mäktig känsla, jag älskar min Martin! och såklart min lilla suddis! har borstat han idag för han håller på att fälla massa inför hösten,byter kläder liksom o lämnar sitt lilla fodral för att inta nytt! Oj vad intresant läsning va?:P
Nej nu ska ja sova! för i miorgon blire träning me Ida,tvätta,damsuga,bilen,o laga mat o inte äta fettpizza som vi gjorde idag!=/ Men men, man måste få unna sig de goda i livet,bara de inte blir för ofta! o dessutom så börjar ja känna mig uttorkad, jag måste npg lida av vätskebrist så nu blire först vatten o tabletts!

Puss

en såndära..

1. Vad är klockan just nu:

21.35
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
Moa ******

3. Smeknamn:

hmm, har nog inget? eller Martin säger väl baby,älskling eller mamma.
4. Civil status:
jag är sambo med min underbara Martin.
5. Antal ljus på din senaste tårta:
öh, 19 var de.snart blire 20stycken!
6. Husdjur:
Sudden,våran lilla kisse.

7. Hårfärg:

svart
8. Favoritfärg:
grått,svart..

9. Piericing:
nej tack

10. Tatuering(ar):
nej

11. Födelseort:
adopterad så Indien

12. Bostadsort (vid födelse):
India

13. Nuvarande bostadsort:

eskilstuna
14. Har du varit kär:
ja. och jag är kär.

15. Har du varit i några andra världsdelar:
japp.

16. Har du varit med om en bilkrasch:
nej

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
4.

18. Kaffe eller glass:
glass

19. Snuttefilt eller kramdjur:
kramdjur

20. Salladsdressing:
ja tack.

21. Färg på strumporna:
just nu har jag ett par gråa..

22. Lyckotal:

9
23. Favoritfilm:

har nog ingen favorit.

24. Favoritcitat ur en film:
fingen aning.

25. Bästa semestern:
cypern me älskling var supermega bra.

26. Favoritmat:
Tacos eller lasagne.

27. Bästa veckodagen:
fredag helt klart

28. Senaste låt du lyssnat på:
coldplay- green eyes

29. Tandkräm:
öhh,.nån colgate tror jag?

30. Favorit TV-program:
efterlyst,simpsons,top model,postkodsmiljonären o sådära...

31. Favoritrestaurang:

grappa

32. Favoritblommor:
rosor

33. Tycker inte om:
rastlöshet, att inte ha pengar och självklart riktiga idioter som man vill sparka av huvudet av.

34. Sport att titta på:
hmm. pass.

35. Snabbmatsrestaurang:
subway

36. Senaste sjukhusvistelse:
jag jobbar ju på ett sjukhus så i helgen var jag där men senast jag var där som patient var på karolinska förra året i höstas.=/

37. Favoritdricka:
coca cola eller ramlösa.

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:

mörk gröna
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
en gång på teoprovet men klarade mig på första gången på uppkörningen.

40. Vem/var är du om 10 år:
Jag är ihop med Martin,vi har barn,har flyttat till våran stad som vi satsar helhjärtat på att komma till snart snart,sen så är jag färdigutbildad socinom,har en fin lägenhet,har fet bil,fett bankkonto,hahah..=P

41. Vem fick du senast e-mail från:

reklam från jävla discshop
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
nej..totalt prickfri.

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
åhléns kanske?

44. Vad gör du när du är uttråkad:
ringer vänner eller martin, sitter vid datan..

45. Fras/ord du använder (för) ofta:
hm jag vet inte riktigt? kanske: "men vafan"! hahah..:P

46. Vän som bor längst från dig:
snart Sandra, hon kommer vara väldigt långt borta!=(

47. Vad retar du dig på:
såna som tror att dom kan så jävla mycke men som i själva verket inte kan ett jävla skit.

48. Det bästa du vet:
ha pengar,umgås me vänner,min älskling,djur! (framför allt mitt eget) bebisar,när man känner sig oslagbar.

49. Läggdags:
öh? när ja är trött?

50. Snyggast på tv?
jadu...

51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
beror på vem de är till? o hur många jag/den personen vill ha?

52. Vad är klockan:

21.50
53. Bästa artisten genom tiderna:
hmm de vet jag inte..

54. Favoritspel:
familjespel som typ familjegeni,jeopardy o vem vill bli miljonär.

55. Favoritfilmmusik:
hmm..
56. Skostorlek:

37-38
57. Syskon:
nej

58. Favoritpålägg:
ost

59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
Nåt med djur eller föräldralösa barn

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:

Lyckorus.

61. Bästa bok du läst:

Gömda är jävligt värd!

62. Är du internetberoende:
nja..

63. Favoritdjur:
katt.. eller hund..nej båda,kan inte välja!

64. Gillar du snö:
ja,fast helst så ska den bara finnas i december o eventuellt i januari!

65. Favoritglass:
vanilj me krossad choklad.

66. När köpte du något åt dig själv sist:

haha idag och igår. igår blev de ett par jeans, en kortärmad topp och en långärmad stickad svart tröja. idag blev de sminksaker,en rouge o en kajalpenna,vi köpte en radio,datahörlurar,ja köpte en as fin esprit plånbok också!,unnade oss lunch, sen köpte ja lite godis ikväll och lite ramlösa o frukt o sådära..
67. Är du långsint:
Nej, fast jag vill gärna älta tills de har försvunnit från mitt huvud.=P

68. Din sämsta egenskap:
jag ältar kanske för mycke ibland?

69. Vilken är din bästa egenskap:
jag är snäll,social och framåt-

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
att flytta och att börja plugga vidare

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr:
nej aldrig!

72. Vad gör du i höst:

jobbar..

73. Mest intressanta stad du varit i:
intresanta?

74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
hund. sällskapssjuk,mjuk o trogen.

75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
att endel människor kan äta hur mycke fett som helst utan att de visas ett enda tecken på dom!

76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
jag är ju upptagen me Martin just nu o planerar att vara de väldigt länge.

77. Favoritgodis:
haribo nappar.

78. Spelar du nåt instrument:
nej

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
måste bli med en ledare,alltså gympapass..

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:

Vet inte..

Nu är jag trött o seg. ska lägga mig efter ja druckit lite the o pussat på mina grabbar lite, dom ligger just nu i varsin soffa o kikar på film! dom är så söta, älskar dom mer än jag kan beskriva, min lilla familj! Nu är de vi tre mot världen.. haha fan va gay de där lät då, men jag är så himla lycklig! De känns inte som att någon höstdeppighet kommer uppstå som de annars lätt kan göra när de är mörkt,rått o kallt.. de gäller bara att kämpa,slå sig framåt och följa sina drömmar och de gör jag nu, jag är på toppen och längtar efter en massa saker som är på gång,ja ska köpa min första bil och jag hart bestämt mig för att vänta med en såndör dyr som jag snackat om ett tag, måste spara lite pengar till flytten o sådär.. så kanske ska iväg me Martin o kika på en bil som ja sett idag! blir bra de! o sen ska jag söka högskola, vi ska köpa större säng o jag ska köpa mitt träningskort o sätta igång på allvar! vafan ska jag nu äta massa fett(vilket inte är ngt fel!) så kan jag väl träna bort det också! Bra plan!
Nej nu blire vattenkokaren nästa! och jag ser fram emot att fylla 20 också! ingen tonåring längre,känns kul! image50
våran lilla bebis..eller ja,han är ju ganska tjock o sådär "jag vill nypa i dina kinder" men han är så underbar!!




Love is wicked.

Sitter här och tokgarvar åt mig o Saras gamla minnen,jag hittade ett gammal dokument av en gammal msn konversation,haha jag höll på att ramla av stolen nyss! hahahaha,om du läser detta Sara, va säger du? "lite k*k dör man väl inte av?!" Hahahaha...
Nej du,minnen med dig kommer man minnas länge o flera blir det.=)

Idag har jag varot på högskolan hos studievägledaren,så hej högskoleprovet here we come. Fan komemr säkert gå illa men de är bra att ha den i bagaget!
o så har ja fixat här hemma och var med Sara till tuna park (igen!,för ja o Sandra var ju där o åt lunch innan ja skulle till högskolan) o ja säger då de, när känslorna inte är riktigt på plats så shoppar jag endel, jag har vart lite upp o ner med humöret,inge bra! ska säkert ha tjejveckan snart o då brukar jag bli lite "känslosam",haha.."lite". jag må¨ste köpa en plånbok,ja vill ha en stor men inte sådär "tant stor" och inte så dyr,men de finns ju fan inga! ja måste inhandla det! o så ska vi köpa en radio till våran lilla suddissnuttis!
Nej nu blire sängen me mina killar! så mysigt att vakna med min lilla suddis!
slänger upp lite bilder hära då..
image49

RSS 2.0