Update!

Hej! jag har inte haft tid eller ork att blogga nåt under eskilstuna resan! men nu sitter jag i bilen påväg hem till Karlskrona.. dock har jag verkligen missat en massa människor jag velat träffa men inte hunnit med..får bli att åka till tuna en vända till i vår o sådära..
Julafton var fin.. kanske inte så intressant vad jag gjorde för jag gjorde säkerligen precis som alla andra,åt,myste,kolla på kalle anka o så.. jag fick en platt tv, bensincheckar,ett kitt me lotion,tvålar o så,ett änglaspel, av mamma o pappa=) sen fick jag presentkort på HM, pengar, tavlor o lite små saker, pengar igen..=) av Martin fick jag en mössa jag velat haft länge, en as god parfym han hade luktat sig till,(han hatar att köpa presenter men han hade tagit sig tid att lukta sig fram o hitta denna som han tyckte skulle passa på mej!), sen fick jag ett helt underbart halsband från pilgrim! pilgrim e ju som bekant, ni som känner mig vet är mitt favorit smycke märke!=)
Anyhow.. Festade på lördagen innan julafton.. de var kul! var på statt me S o sen mötte vi upp några av Martin o hans kompisar=) Riktigt bra kväll! efter ferre också..haha..
Juldagen, blev party! harrys, svartklubb och sist efterferre.. när var vi hemma, typ 6 på morgonen..hahaha.. så jävla kul kväll!! träffade på massa godingar där inne som jag saknat så mkt!!=)
Skulle åka till sthlm me S egentligen men de blev inställt tyvärr då hon skulle iväg till släkt! men jag hann träffa min Slemelie 2 gånger under denna resa vilket var mer än uppskattat,fy fan va underbart,saknat henne så mkt!!s fick 2 små julklappar, haha klockrena!! så jävla Moa så de skrek om de!haha tack gullet!!=)
De värsta med hela resan är att dagen efter juldagen så hade min röst försvunnit,och nej jag överdriver inte,jag fick inte fram mer än kraxningar..haha..vilken misär!=/ är fortfarande dålig men vem fan orkar vara sjuk..nej nej jag låtsas som att jag är hur frisk som helst!;) har inte tid att vara sjuk!!
Nu sitter jag i bilen med Martin,han sjunger högt och falskt för att briljera att hans röst minsann e i toppform..haha.. nej men nu ska ja strax lägga ned här!
och om nu Anna,Sofia,Linn,Sara,Johan,Ida ser detta så skriver jag bara: jag hade inte glömt er, (vilket några av er vet) men tiden räckte inte till!=/ kom o hälsa på mig!!!!!!=) eller så ses vi i vår gullisar!!=)

haha, Jag tror Alle har nån slags counting down där hemma i Kkrona..hade fått sms halv 3 i natt som ja såg i morse, "I morgon kommer du hem mitt hjärta,sov gott!!puss!".. så söt!=) likaså hade hon skrivit endel på facebook.. och faktum e att jag faktiskt längtrar hem nu!=) och nästa vecka åker vi, jag,Mikaela,Kim o Martin till sälen! så underbart! provade min skid outfitt och den blev så jävla snygg,helt sjukt snygg!!=)
och vet ni, jag hade full laddad digitalkamer, tog jag några bilder?? på djuren hemma räknas inte! så svaret e nej!!=/ däremot tog Sandra en jävla massa bilder när vi festa..fy fan! haha. jag kom på att ja ville prova en topmodel posé på tjejtoan inne på harrys..haha..så pinsam,men den bjuder jag på!;) haha..
Nu e i Norrköping och snart blire väl dags för förarbyte, my turn!=/
Pusshej!

.........

Måste också l'gga dit en sådan lista..
Saker som får mig att le just nu:

Mina otroligt underbara vänner som jag värderar högt!!

Min familj som ja saknat så mkt!

Melladagsrean o eventullet en sthlms tripp då!

allt me julen,pyntet,stämmningen,musiken,maten..

att jag har klarat av en termin som psystudent o inte blivit helt wacko;)



Torsdag!!

Hej bloggläsare!! idag gick vi äntligen på jullov,så skönt..har nästa kurs som startar i januari,alltså ingen pluggning e nödvändig över julen,skönt va?=)
Dagen spenderades me mina favoriter,Henke,Mikaela o Alexandra.. fikade hemma hos M efter skolavslutningen,sen drog vi en lunch på stan på waynes..mm..=) sen har jag packat,städat, tvättat o grejat hemma..åkte till Martin me alla grejor som ska med hem över eskilstuna resan..blev endel..men skyller på att ja e tjej;)
Har varit på en fest/tjejkväll hos Alle ikväll me tjejorna..riktigt mysigt o massa konstiga bilder har ja i mobilen,haha.. sen skulle de ut o ja ville så gärna gå med men eftersom vi ska köra i morgon så hoppade ja de..under hela kvällen har vi(jag,mikaela o alexandra) främst varit lite blödiga..haha..men de är ju så sant..känns så skönt att ha såna fina vänner.. sen tog de låång tid på torget innan ja kunde gå,blev nästan lite gråtvarning..haha..men gråta ska vi inte göra!haha
Nej men hel bra kväll o nu har jag setat vid data en stund..men ska krypa ned brevid M snart! har mycke att göra hemma, köpa martins julklapp, julklapp till pappa o en till sak till mitt kusinbarn..färga slingor ska ja göra.. o massa folk ska ja hinna träffa.. de är bara o boka in allt, för tiden går snabbt o ja vill hinna träffa allt o alla!!=) de var väl dagens visdomsord,haha.. Godnatt!!

seent

Jag har hatat denna vecka sen den startades(igår me andra ord) jag är konsant skit trött me noll inspiration till seminarium och tenta som är nästa vecka.. de enda jag ser fram emot är jobbet.. tror jag fått nån liten antivecka..är inte alls sugen på att sätta mig o läsa de tjocka häftet om människans utveckling i historiska drag och utevcklingspsykologi, ja menar, vad e de för jävla teori om att 3åringar e färdigutvecklade samt att en 2åring och en 5-6årings tankeverksamhet är samma,de är ju fasiken stor skillnad!..sucksuck.. men jag gör de,men de är motigt idag.. tror de är för mkt o tänka på.. fick svar från en sak idag som jag inte kan skriva här,de är blandade känslor kring detta..
Jag har iaf bestämt mig(hur många ggr har jag inte skrivit de?!) att jag inte sk avara fet länge till, jag ska gå ner minst ett par kilos för att få tillbaka mitt självförtroende, jag är nöjd me helheten men skavankerna är för utmärkande..eller så är de jag som e fixerad?!äsch skit samma, jag är bitter idag! sur som en jävla citron! Gött iaf att jag kunde ta en fika me Henke,Mikaela,Petra o Alexandra itidigare idag,de var behövligt!=) sen spanade vi lite julklappar också!
Nej nu måste jag fan sova! hoppas jag är mindre trött o grinig i morgon bitti!

Ibland

får jag till det. var på en marknad me mamma o pappa idag innan de skulle åka hem till etuna igen.. vi gick in i en lokal där de var massa trädgårdgrejer,när ja kommer in får ja en broshyr av en tjej typ i min ålder..
Hon glatt: Häär får du en broshyr om trädgårdmästarutbildningen här i blekinge!!
Jag: tack men jag kan inte sköta mina egna växter i fönsret hemma..
Hon paff: haha,åh ne men..jaha..men kanske i framtiden?
hahah var roligare än de låter!
ska byta om snabbt nu för o sen iväg o käka med martin..sen hem till alexandra me mikaela! får se vad vi hittar på,lugnt blire iaf!=)Pussheeeej

mjoooooo


Snaaaaart äre daaags!!!!!!!!!!!!! peppad till maaaaax!!

Jobbade ju igår, satans vad bra det gick! jag blev nästan paff att de gick såååå himla bra som det gjorde, känns jätte skönt, blir ju en "bekräftelse" att jag hajjat läget och har ingett ett förtroende som är trovärdigt,ärligt och bra.=)

E ledig i morgon,skööönt! mamma,pappa o chess e på väg hit nu så de blir en bra helg! ska eventuellt till Kosta också!=) Måste börja köpa julklappar...har inte köpt en enda..hmm..svårt de där!

!!!!!

Jag ääääälskar filmen mamma mia, fick den av Martin!! blir man medryckt eller vad? abba faller aldrig ur "modet" i musikväg! dessutom e meryl streep grym i den filmen!! älskar älskar den!!
Min desperate housewife box har kommit också!!=))





Bästa serien på länge!!

Helt galet!

Jag vill göra något riktigt rebelliskt,eller de kanske är fel ord..men idag är jag på lite galet humör och känner för en jätte förändring! vad kan de tyda på,rastlöshet? sugen? drömmar,mål? Jag vill plugga klart,sen vill jag bara göra nåt coolt,bara dra iväg o resa nånstans..prova på andra länder,platser,se saker,hitta på saker! Jag vill inte fastna..haha,jag är nog ganska knepig idag eller så är jag lyrisk som de också så fint kallas av vissa..hahaha.. brukar vara innne på resebloggar o glo,blir så sugen! tror jag börja tönka på de när jag,henke o mikaela va o fika idag efter skolan, då snacka vi om att när utbildningen e klar så vill H till norrland..vad han nu ska göra där,men de passar han finfint! o jag vill ju till göteborg och M vet inte vart hon vill ännu men hon är öppen för förslag... funderar o funderar, om man kan lämna sin hemstad efter ca 20år o dra 50mil bort, då kan man fan dra ännu längre om man verkligen vill. jag är grymt sugen på att resa, skulle även vilja testa på o jobba i norge då man tjänar vääldigt bra!,jag vill prova på backpackerlivet,tågluffa/båtluffa, ta mig dit jag helst vill! usch va jag vill mkt känner jag..:Phaha. Men idag är en sån bra dag!
vi pratade även om att amma öppet på caféer, o då ledde de ju till att prata om barn också under fikan, o just nu skulle ja inte kunna tänka mig själv som mamma, är för ego för det, jag är inte klar på mååååånga år! jag ska inte ha när ja är 26 liksom, jag ska ha ännu senare! finns för mkt o se o göra innan de är dags för sånt!! dessutom för o säga nåt om diskussionen, jag fattar inte grejen me att amma öppet,slänga fram brösten på ett cafe, för att man blev mamma,förlorar man då "värdigheten" o kan sänka sig till allt..man kan väl iaf ha en filt lite över.. att amma är ju en privat stund me mamman o bebisen..hmm..nej! de där förstår jag mig inte på!
Nee dags för förändrig här! jag ska städa!=P haha


Tiiisdag nästan onsdag!

Hej blugg!
Har haft en kanonbra dag,martin fyllde ju som bekant idag! så jag,kim o mikaela tyckte vi kunde gå ut o käka tillsammans! o de gjorde vi,mkt skratt blev de..hahah..klockrena människor!!=p sen drog vi hem till Martin för lite guitar hero o glögg! samt planer för om några veckor drar vi!!=))
Pratade me en gammal tjejkompis över msn och så prata vi om skolan o va jag plugga.. och tror ni inte den bekanta frågan kom,jag klandrar ingen..hur lätt kan de vara att veta? men för att redogöra lite för er så ska jag inte bli psykolog!haha..:P
Psykologi och Psykiatri är två skilda saker fast klart de är lätt att blanda ihop dom.. så nu, för o va ganska korrekt tråkig så får ni en redogörelse på dem två!!haha

Psykologi är läran om människans beteende, tankar, känslor och samspel med andra människor. En psykologs arbete kan röra sig inom vitt skilda områden, från forskning och undervisning till rådgivning och psykoterapi.

Psykiatri är en medicinsk disciplin som ägnar sig åt att diagnostisera och behandla psykiska ohälsotillstånd och mentalsjukdomar.

Den moderna psykiatrin strävar efter en syn på mentala sjukdomar och psykisk ohälsa som en blandning av medicinskt-biologiska och psykosociala fenomen. Den dominerande och ofta eftersträvade behandlingsformen är således en kombination av medicinering och psykoterapi. De är detta jag pluggar till! Psykiatriutbildning! så nu har ni de svart på vitt,haha..en liten parantes sådära;p
Rätt skumt att man vill jobba me ohälsa kanske? eller kanske inte..men tycker folk som jobbar med och nära människor har de bästa jobben,enligt mig,äldrevården,handikapp,folk me sociala problem osv..det är enligt min mening ett betydelsefullt jobb!!
Nej i morgon blir en lång dag! jag börjar tidigt me basgruppen typ halv 9,sen blire själverfarenhetsgruppen,sen föreläsning till kl 16..sen ska jag till jobbet kl 17 och blir väl kvar iaf 2-3timmar därute.. fast de gör inte mig nåt,jag tycker ja kommit in i det sjukt bra, jag skulle nästan kunna jobba gratis då man hjälper nån o de är meningsfullt! vilken predik tant jag är va!=p
Vi håller ju då som ja skrev förut förra veckan på med utvecklingspsykologi,de är kul men satans va mkt de är o hålla reda på, för o citera mig själv"Blir man inte en bra vårdare på denna utbildning så blir man åtminstonde knäpp".. haha, i denna kursen går man verkligen in på djupet,vad som är förmedvetet,omedvetna konflikter o bla bla..lätt att man börjar ransaka sig själv ganska mkt..:P djupa grejjer,serious stuffs;P hehe..
Nej okej!hej!


Hahaha

Klockrena alla är här nere då! jag fick ett sms av en tjej ja lärde känna från praktiken som går året över mig..jag hade visst glömt mina skor o eftersom vi är typ grannar så tog hon me sig dom..nu skrev hon:
Heej..förlåt jag inte hört av mig angående dina skor men dom verkar trivas bra hemma hos mig så det är lite för deras skull jag inte har hört av mig!
jag är nog trött men fy faaan va jag garvade!=P
sen skratta jag ytterligare lite till när emelie skicka bilder från klassfesten..tänker dock inte visa alla men bjuder på en neutral..:P




Party party..dock ser jag lite dryg ut..men är faktiskt jäääätte glaader=)

Sen nu sitter jag o gnäller lite med Mikaela om varför jag alltid glömmer kameran hemma när vi festar..varför varför är man så dum? dock filmade jag en snabbis i helgen,men då var de ju bara softarkväll,inte så kul o se kanske..:P
Nu ska jag sluta sitta o dröna,jag måste plugga!

sick

Helt sjukt att jag o Martin snart varit ihop i 3 år! sjukt är de inte,de är härligt att vi funkar så bra som vi gör! jag är nöjd,gillar läget o min babe har redan fått presenten så morgondagen firas inte så mkt.. gav han en skjorta han älskade!=)
Men nu ska man kanske sova.börjar halv 9 i morgon! jag fick filmen mamma mia av martin,jag ääääälskar den!!!
 Får etunabesök i slutet av veckan,hääärligt!!=) så blire bubbetorp också i helgen! beställde nya desperate housewifes boxen också! måste ju ha dem allihopa i min samling,skit bra serie!=)
Nej sova var de jaaa!!

natten

Grattis på födelsedagen love!!


24 jordsnurr idag!;)


RSS 2.0