Home!

nu e vi hemma ifrån turkiet! en hel vecka fylld med shopping,fest,sol och bad! massa massa underbart har vi haft det!även ett turkiskt bad,haman?! innehållanes bastu,peeling.,skummassage, vanlig massage och kroppsmassage..gjorde även nagelextansions där nere och D fixade sina fötter,seriöst..hans fossingar är finasre än mina nu! babylena! sen var vi på båttur och fick vip platserna längst upp! bara vi där uppe med dom vi lörde känna så 10pers 3 våningen..stekte bra där uppe;) badade i öppet vatten,massa grottor,klippor o sånt fint..gungade i hela sängen den natten kan jag säga.. dock fick vi spendera sista kvällen på sjukhuset i alanya då älsklingen fick astma anfall, inge kul alls!! sen träffade vi ett par där nere som vi umgicks med varje dag och de kändes som man åkt dit tillsammans nästan..as nice! fick med mig massa kläder hem,allt i från väskor till plånbok,armban, addidas tröjor, ed hardy träningsbyxor,nike träningsbyxor, björn borg trosor *15 st..massa olika mönster o färger.. t-shirts, peak tröja..daniel hitta element tröjor,wesc och billabong.. orkar inte rabbla upp allt med de var lite av allt..=P
i morgon är man tydligen ledig,men blir massa pluggande för min del också..samt följa med min nojjiga sambo till sjukhuset så de kollar han här hemma med..
Vi var på middag idag sen blev de ica maxi för stoorhandling, i morgon börjar vi vårt nya nyttiga vardagsliv! som kvälllsfika idag hade vi lite the och knäckemacka.. imorgon till frukost blire kokt ägg,knäckebröd och lite fullkornsflingor eller havregrynsgröt..vi har köpt så man kan variera sig! sen på tisdag drar jag igång träningen förhoppningsvis..måsre komma i form nu! vi är laddade nu till max! D har slutat snusa också..blir nog prommis i morgon eller inlines kanske?!:) hur som.. vi tar små steg men ner ska vi! nu vårat hem från och med nu: sockerstrypt!
lite bilder ifrån våran resa:



På tåget påväg till Malmöööuuuuu


På malmö airport..sturup!


Min finaste laddar med öl innan planet går..flygrädd som han e..:P


Hotellrummet..så fint! Hotellet var nyrenoverat och öppnat i juni detta år..så riktigt lyxhotell vare..5star!wohoo=)


Vi bodde åt andra hållet mot stranden..woooo=)


ska käka på skandinavian pub..


mycke vatten måste man dricka så man orkar med dagen..haha..3kr för 1,5liter..iskallt..ahhh=)


På våran balkong med den gröna kondomen



Robban och Alexandra..så fina!


Älskling i poolen


Baby skriver fint på min rygg.. LOVE för er som inte ser..;)


lunch time på strandhotellet sea breeze..




orkar inte ladda in mera nu..tar sån tid..slänger in flera efterhgand! nu ska jag väcka min finaste och lägga oss o sova..jag är så lycklig! snart flyttar vi och snart får vi tillökning i familjen!:)

//Moa

På g...

Nu är jag på g! har en plan som ska förverkligas.. efter vi kommit hem från resan då äre dags! dags att peppa, dags att kömpa..då ska inget få hindra mig! då äre träning till max! ska blogga så ni får följa min kamp me de sista 5 kilona som ska av!!

nu måste ja fortsätta plugga istället för o sitta här o skriva meningslösa blogginlägg!

/Moa

Jag älskar dig!

Dessa 3 små ord..små små ord med en sån stor mening..Ord som förklarar att man trivs med varandra,att man inte vill vara utan varandra..ord som får relationen till en ny nivå.. min älskling var snabb med de orden till mig,han var först att uttala dem.. jag sa de aldrig tillbaka den gången..när jag väl sa dem så menade jag verkligen dem till fullo.. han är min allra bästa vän i hela världen,min stora kärlek! älskar dig Daniel!


Helluu

Helgen har passerat och sailet har varit! hade besök av Fia ifrån växjö fredag till lördag! har haft en super helg!
imorgon har man skolan och sen är de snart dags för resan! woohoo:)
bjuder på lite pics från helgen men dessvärre är jag typ ugly på varje bild men men..=P


jag och finaste på våran framsida..


Fest hos Jossan och Stefan.. Lite lips på g;)


Fia och jag.. oj megabild..!=p


blunder och älskling..haha


nu ska vi städa..sen kanske de blir inlines?!=)

Pusshej!

Bästa knepet?

Bästa knepet för mig att låta bli sötsaker,fett över huvudtaget är att tänka nedvärderande saker om mig själv.. ni vet sånt där taskigt som man bara tänker på inne i huvudet? tex " Daniel kommer aldrig tycka du är sexig i sängen med storlek XXXXL" eller "Du kommer aldrig kunna använda nån klänning utan måste hela tiden tänka på att klä dig mörkt och tråkigt" eller helt enkelt "Jag är ett jävla fetto och folk tycker jag är ful" "Daniel tycker att du är ett fetto men vågar inte säga nåt"
haha.. sjuk i huvudet elelr vad??! Men faktum är att jag nog kan ha ett bra självförtroende när vågen visar rätt, när jag har lamporna tända i sovrummet, när man inte bryr sig om man är osminkad, när man kan helt oberoende byta om helt ogenant i omklädningsrum eller bara glassa runt i bikini.. Jag har sagt det och säger det igen! Jag kommer få tillbaka självförtroendet när vågen visar rätt! Tur att man inte gått upp till de man vägde förut iaf *huuu ryser av tanken*..
Nu är de banne mig dags att bli kvitt de sista fläsket! För jag är fet! enligt mig själv.. och när folk runt omkring säger "nej men du är ju inte tjock eller du har inte lagt på dig nåt?!" så kan jag inte tro på de.. jag måste fortsätta och kämpa som jag en gång gjorde..en gång för bara några månader sen! Nu jävlar blev jag motiverad! och nej, jag är inte helt seriös med detta inlägget hoppas jag ni förstår.. vill bara nedvärdera mig själv lite så jag kommer till skott!;) och de funkar.. iaf på mig!=)

//Moa

Familia!!



Lilla famijen! Tyke,Daniel och jag!!

nu ska ja plugga o prata med älskling!!

//Moa

Käässt!

Hej! käss uppdatering av mig! men nu är jag här igen..och ska försöka underhålla er med mitt snackande..;)
Har avslutat sommarjobbet på psyk teamet och hade första skoldagen idag! suck vad jobbigt de var att ta sig till skolan idag! och föreläsning i morgon! men samtidigt som jag ogillar att börja plugga så är jag glad att de börjar dra ihop sig till höst..sj'lvklart njuter man allra bäst av sommaren,grill,bad,uteserveringar.. men me allt de goda så har de satt sina spår på min stackars misshandlade kropp som fått utstå diverse "socker chockar o festande"..och de har sänkt självförtroendet nåt enormt! fan fan fan är de enda jag tänker på! varför?! har inte gått upp till de jag vägde förut iaf men de är nog allt ett par sambokilos som lagt sig till rätta runt midjan!
Så med denna skoldagen, kroppsnojjan så ska jag Moa tänka mig för och dra igång min träning på allvar! nu jävlar kör vi.. och minns ni förra gången när jag verkligen kämpade nästan varje dag på gymmet för o få bort fläsket? jajamen,ja uppfyllde de och gick ner ungefär 6 eller 7 kilo från februari till april! men de fick jag banne mig kämpa med! så tänkte peppa mig med hur bra man mådde,att självförtroendet växte och hur mycke snyggare kläder/klänningarna satt!
Daniel har också sagt att efter våran resa som är snart by the way! så ska han också ta tag i sitt liv.. ja menar,han spelade både hockey,innebandy,spelade golf och åkte inlines förut så han har inte bara setat! dock har han tagit upp golfen igen.. och de är ju bra!!
Jag inledde kvällen med att käka nån slags tortilini med spenat i..sitter här och knaprar vindruvor o ska ta tag i plugget nu! fatta, om mindre än ett år är jag klar!!
Sen kanske jag ska passa på att skriva att snart ska allt ner igen! jajemän..flytt i september! IGEN!! seriöst, jag flyttade ifrån eskilstuna till studentrum till en stooooor etta me balkong till Daniel och nu till nästa place! fast de ligger i samma område så de är nära iaf! men satan när man skruvat upp allt..men ja menar,denna lägenheten är den mysigaste jag sett..den andra är de havsutsikt,stort kök,badrum,hall,sovrum och flera fönster och längst upp..fast bara en trappa.. och bara 4 hyresgäster i huset! så de är ju guld läge! Där kommer vi stanna tills de blir husköp!! banne mig!=P

RSS 2.0