Bästa knepet?

Bästa knepet för mig att låta bli sötsaker,fett över huvudtaget är att tänka nedvärderande saker om mig själv.. ni vet sånt där taskigt som man bara tänker på inne i huvudet? tex " Daniel kommer aldrig tycka du är sexig i sängen med storlek XXXXL" eller "Du kommer aldrig kunna använda nån klänning utan måste hela tiden tänka på att klä dig mörkt och tråkigt" eller helt enkelt "Jag är ett jävla fetto och folk tycker jag är ful" "Daniel tycker att du är ett fetto men vågar inte säga nåt"
haha.. sjuk i huvudet elelr vad??! Men faktum är att jag nog kan ha ett bra självförtroende när vågen visar rätt, när jag har lamporna tända i sovrummet, när man inte bryr sig om man är osminkad, när man kan helt oberoende byta om helt ogenant i omklädningsrum eller bara glassa runt i bikini.. Jag har sagt det och säger det igen! Jag kommer få tillbaka självförtroendet när vågen visar rätt! Tur att man inte gått upp till de man vägde förut iaf *huuu ryser av tanken*..
Nu är de banne mig dags att bli kvitt de sista fläsket! För jag är fet! enligt mig själv.. och när folk runt omkring säger "nej men du är ju inte tjock eller du har inte lagt på dig nåt?!" så kan jag inte tro på de.. jag måste fortsätta och kämpa som jag en gång gjorde..en gång för bara några månader sen! Nu jävlar blev jag motiverad! och nej, jag är inte helt seriös med detta inlägget hoppas jag ni förstår.. vill bara nedvärdera mig själv lite så jag kommer till skott!;) och de funkar.. iaf på mig!=)

//Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0