...

I fredags vare lite födelsedagsfest hos Fille, han fyller 24 idag..grattis! så vi hade så kul,massa skratt,lite dans;) och sen blev de olearys..:)

Igår vare tjejkväll.. blitt lite av en tradition nu varje lördag me melodifestivalen och härliga tjejjer!:) igår var tillställningen hemma hos Emma..räkor,kräftstjärtar, dipp,hemmagjord glass,frukter och så singstar  på de! riktigt mysig kväll vare!:)

MEN! vet ni vad?! jag fick nyss sådan jobbig hemsk kropps ångest.. känner mig helt ärligt som en stor tunna!! jaa,tunna!! de ska de bli ändrig på! ska man leva flott, får kroppen ta i ännu mera på gymmet! måste utmana mig själv lite.. försöka att inte behöva skämmas hela tiden.. måste,vill och hoppas jag kommer ligga på en strand i sommar och känna att de är okej..att de inte är vassen me alla gäddor!haha.. för där ska jag inte stå i år igen!!!

Nee en hårklippning,lite shopping,massa träning,vänner och fina familjen så blir detta en lyckad vår/sen vinter..=)

Nu ska vi se en film!Pusshej!

Valentines day!

Idag är det alla hjärtans dag.. egentligen en komersiell påhittad dag där affärerna ska tjäna pengar på oss.. "Du glömmer väl inte din älskling?" skyltarna syns överallt.. Men..nu kommer ett men! förra året satt jag själv, idag.. i år, vill jag fira.. jag vill fira och jag vill visa min fina hur mycke jag älskar honom.. en diesel parfym,en nalle och ett kort.. + en stooor frukost hemma med nybakat.. en dag i soffan..nära varandra.. lite hämt mat.. fina underbara lyxiga..örhängen, fick jag..för att han älskar mig..för att han vill jag ska ha dom.. så idag.. idag... idag idag.. då firar jag alla hjärtans dag.. jag njuter ut i fingerspetsarna..över att dela denna dagen med den personen som jag älskar så mycke..

//M.

RSS 2.0