jaaaa=)

Nu är de sådär glatt o lyckorusligt, om de nu finns ett ord som ens heter så? =P
Men iaf så har jag Moa, hittat världens bästa födelsedagspresent åt min kära Martin,alltså shiiit va bra den e! men kan inte skriva ut den eftersom han kan se detta då min blogg e sparad men ja ska skriva så fort han fått den så inom en vecka får ni veta ni som ens bryr er?;)
Iaf så har detta varit en happy happy day, kom till jobbet,trött som ett as men ja såg då till min förtjusning på tavlan att ja bara skulle jobba 6 timmar!!! jihoo! och de gick fort.. och bra.. =D sen ner på stan o träffa Madde o fika o fixa lite,julhemlisar för pojkvännerna ni vet,haha..julnördar vi e;) men de är mysigt! och julen är ngt ja verkligen älskar så då ska man lägga ner tid på de. sen hem, hämta pengar,åka tillbaka till stan o köpa martins present,sen hem,sen iväg o handla massa smågrejer och emelies present...sen vidare till badmintonhallen som vi bokat bana till,och ja,Martin fick storstryk så han ligger o grinar i soffan just nu o vägrar titta på mej,hahah,nej då. han vann storslaget över mej men mitt racket måste ha varit snett eller felkonstruerat??!!!!!!!!m Nää men ja ä int bitter! =P
försöker få tag i sandra cokså,men hon svarar inte på skype, måste ju sova snart.. work tomorrow! o sen efter onsdag så är de ju torsdag o torsdag innebär ju dagen före ledigt,även fast man jobbar på fredagar så är man endå ledig längre tid o de ska skönt. ska försöka ha middag nån dag här snart som vi planerat! family dinner!=)
nej nu ska ja prata med vinnaren lite o sen duscha,sen sova. så tack o hej! Pusspuss

Booooring.

Mitt liv är ganska bra men vardagarna är bara fylld med jobb jobb o jobb..usch så trååååkigt! och ja börjar längta efter våran flytt så himla mycke o få träffa massa roligt folk.,börja plugga o sådär.. få lite miljöombyte. Om ja hade bott själv o varit singel så hade jag nog stuckit för länge sen, men känner att de är värt att vänta in sensommar/hösten o vara med mina två grabbar..=)
De som jag mest ser fram emot är när Sandra kommer hem, och om du läser detta gumman så sa jag nej till att jobba på din födelsedag så jag kan gärna göra ngt då..:D o så måste vi ut på krogen du o jag! var ju så länge sen..!!
O så måste man börja julpynta,köpa martins födelsedagspresent,även fast han säger att han inte vill ha ngt så vill jag ju ge han ngt iaf.. ja tycker de är kul att köpa. får se vad de blir...kommer säkert bli ngt basic som parfym/klädesplagg/cd/film eller nåt i den stilen. funderar på att skicka efter ngt men då kommer de säkert levereras till hans jobb eller så kommer de hem o ja jobbar ju så tidigt så då hinenr han typ se de,haha i lands problem..:P
Nej nu ska ja duscha o sen sova. i morgon är de fredag,happy happy day!! födelsedagsfest på lördag,kommer bli najs! måste ut till tuna park o köpa ngt också från mig o Martin. o träning på söndag me Ida då,NY är vårat mål..ingen som fattar men vi förstår ju o de är huvudsaken;)
TRhats it for today! och till sandra igen,vi måste prata på skype snart!! Pusss


länge sedan.

Nu var de ett bra tag sen ja uppdaterade min lilla blogg,så dags o göra det.
Jag mår bra och jobbar som fan, har jobbat hela denna vecka o ska göra de nästa vecka förutom måndag då ja ska va ledig.. men annars då, jo i helgen ska vi iväg till västerås ja o Martin på nån konsert som hans syrra o hennes tjejkompis skulle på,vi ska vara "chauförer" åt dom o så ska vi också se den,vet inte vem de är men nån skönsjungande kille på gitarr sa Martin så ja,varför inte?
Idag har ja handlat vinterskor!mycke nöjd..=) sen har ja fått förlängt eller ska få förlängt på mitt jobb,skönt,där släppte den feta ångesten.. men nu slutar strax älskling o vi ska till två vänner o kolla film/spela o umgås. thats it. slänger upp en bild på mina nya vinterskor som e sjukt sköna o bekväma..snygga också och dessa inhandlades på scorett.=) men ja har ju 2 svarta stövlar me klack så hoppade att köpa stövlar nu.
image57
Puss

RSS 2.0