En liten parantes..

Japp.. jag har bestämt mig än en gång för att gå ner i vikt o bli smalare, för det här går ju inte! =P
Nej men jag tycker att de skulle kännas så skönt att kunna gå runt o skita i om folk kollar in min kropp för att ja gått upp en massa jävla kilon! Jag har ju iallafall börjat träna ungefär 3 ggr i veckan, måste öka på detta om ja ska lyckas! för hur mkt man än tar i så känns de som att vågen står helt jävla stilla! Jag är inte överviktig enligt mitt bmi, men jag skulle gärna ligga på snittet 20-21 men men.. de handlar ju inte om bmi,vikten, ja vill helt enkelt inte skämmas för mig! men alla vet vi ju hur lätt de är att lägga på sig dom där smyg kilona när man bor ihop me någon,de blir mysmiddagar,lite lördagsgodis osv..men har iaf märkt o verkligen känner, att ja inte gillar att kolla på mig i spegeln, o då måste ja ju ändra,för min egen skull självklart.. kollar på bilderna från sommaren 06, då tyckte ja säkert att ja va tjock,men då var ja alldeles lagom, inte för smal, inte för tjock, bara lagom! tyvärr har ja inte dom bilderna på datan men ja kan säga att ja säkert vägde minst 8 kilo mindre än vad jag gör nu! vilket känns jobbigt att tänka på, allt som man stoppat i sig.. ungefär som en stoppad korv. jaja, vet inte va ja ville me detta inlägg, skriva ur mig antar jag  o säga, att ja verkligen vill gå ner i vikt o se bra ut! För så mkt som ja speglar mig o håller på o fjantar me klädbyten har ja aldrig gjort förut, iaf inte lika mkt som nu! Men men, jag är verkligen impad av folk som kan stoppa i sig hur mkt fett som helst utan att de syns! vart tar de vägen liksom?
eller ja har en bild, man kanske inte ser,men jag kan säga att den där tröjan ser fan inte snygg ut på mig längre:/ inte jeansen heller för den delen, får väl på mig dom men dom sitter taaajt!:( :(


Fast å andra sidan, de är ju inte fred på jorden ja ska fixa, utan bara en viktminskning så de borde ja klara, om ja verkligen tar i nu.. för i sommar, då ska ja va smal(are)!!
Nu ska ja ner till bibblan o plugga! sen ikväll ska ja,ida o hanna på bodyjam!!hejs!

OHHH!!!

alltså kolla in de hära då.. http://www.youtube.com/watch?v=kk2-ntNyZaY
ja vill ha maj nu!!=)
igår var ja o ida på bodycombat, de va skit kuul..:D funderar på att gå på ett pass idag också, har inget o göra,är ledig men borde plugga mera men har inte gjort de än.. men lite träning kan väl inte skada?;P
i morgon blir de iaf bodyjam med Hanna.. de ska bli kuuul=) nej nu ska ja sminka,fixa o sen åka runt o fixa lite,handla lite till mig själv o lite andra skit saker som saknas här hemma, typ handtvål,sköljmedel osv..blabla..
måste väl diska också innan Martin kommer hem o ser denna röra, men vafan,han e också ledig idag men han e inte hemma..så de borde inte vara någon fara om ja gör de "sen",hahah:P
o dessutom fick vi ett glatt besked igår ja o baby! helnöjda!! men de tänker ja inte skriva här..moahhaha;)
ja saknar sandra!! synd att hon inte fick bilden igår,men den finns på helgon också att sno!

Nej thats it!!

Nu då..

Jag håller på med samhällen o de går väl sådär, har fastnat lite väl många ggr framför tv o här..
dessutom så vill ja träna idag! men får väl bli i morgon eller så.. fast endå, nej fan.. ja ska ringa ida o kolla!!
o fredag verkar ju bli uppbokad me Nirrepånken o hans kusin.. kanske bli flera vad vet jag..?=) funderar på att gå ut med dom då efter våran middag eller nåt..=) ja är formbar till de mesta nu.haha=)

Härlig bild på mig o min älskling!! ja saknar henne nåt helt fruktansvärt mycke att de nästan gör ont i bland! Men hon är där för mig o ja för henne,i vått o torrt även fast vi inte ses pga avståndet.. england-eskilstuna liksom! Har inga bättre minnen än just dom ja delar med henne! bara läkargatan,stenkvistavägen,igor,pepparkaksthe,mentolc,min "balkong", alla galna fester, roliga stunder vi har! o de senaste var nyår, helt underbar fest o middag innan!!=)

image82


 och en gammal goding/as kul minnes bild.. vi ser helt cp ut:

image83

Thats it! Byeee

en vanlig tråkig måndag

som har bestått av jobb jobb o tvätta upp all smutstvätt!
I morgon ska ja o beby tvätta våra bilar tillsammans, ut o motionera lite o äta lunch..=)
skön helg förövrigt.. förutom att min kusin blev magsjuk så kalaset ställdes in o sköts upp till nu i helgen! men ja kan då med=)
annars då, västerås me hanna,mick o martin i lördags, sen spicy hot me älskling o sen äckelfilmen "i am legend".. tro mig, inte bra! läskiga ljudeffekter!=P
Nej nu ska vi kolla på tv me våran lilla suddis..
Pusss

onödigt.

Japp, jag har tjuvat en lista..;p

Jag heter: Moa
Stjärntecken: våg
Jag kommer från: Eskilstuna
Jag jobbar på: sjukhuset
På fritiden brukar jag: träna,träffa vänner,shoppa..
Jag har slutat: gnälla kanske..=P
Om fem år tror jag att jag: är färdigutbildad socionom o bor inte här..är lycklig o lite vältränad får man hoppas=P
Om jag vann fem miljoner skulle jag: Köpa en lägenhet o flytta me Martin direkt, sen köpa massa saker, platttv,nya soffor,en ny garderob,större bil, resa utomlands ett tag me babe...
Jag skulle vilja vara bäst i världen på: allt.haha nej ja vet inte? 
Jag hade velat uppfinna: jag skulle velat uppfunnit internet, vilken multimiljonär jag hade varit då!
Ett pinsamt minne: gid ja har massor ju! fylleminnen är nog de värsta..
Jag blir glad av: shopping,martin o mina vänner
Jag samlar på: öhh...cosmopolitan tidningar,har sparat typ alla ja nånsin köpt..
Yrken jag kan tänka mig: socionom,butiksbiträde,reseledare osv..
Personer jag inte klarar av: dryga människor,översittare m.m.

Japp, nu ska ja sminka mig o sen ska ja till tuna park o köpa lite grejs för ja ska försöka mig på en lättare form av scrapbooking, tänker inte avansera mig nu, för då kommer de bli dyrt men lite små saker ska ja göra me kort från våra semestrar osv.. sen ska ja ner på stan o fika o plugga.. sen ska ja på lektion..sen till expert me mamma, min mobil gick sönder igår! buhuu!! sen ska ja hem o laga mat, sen in o träna me Ida, sen hem o äta maten ja laga förut o duscha o se outsiders.. sen blire sängen o sova,sen är de tisdag!=P

Helg..

snart e helgen över men de gör inget för jag e ledig i morgon! så då blir de plugga, träning o laga mat typ..:P kolla på outsiders också! de måste ja göra,missade förra veckan! Igår hade vi de myspys, de va as god mat o jätte kul sällskap,haha, vi åkte väl hemifrån dom vid 4 i natt.. sov till över 13 idag me de var vi värda..;) så nu har vi vart inne i stan o handlat spicy hot, de va vi också värda, lite godis o hyrt en film,, jag har fan inte ätit godis på länge nu o de är ja fan stolt över att ja lyckats hålla.. tyvärr så missa ja mitt träningspass idag men jag tar igen de i morgon! jag tror dessvärre att jag har gått upp nåt kilo ifrån de jag gått ner, haha.. smakar de så kostar det,eller va är de man brukar säga?=P
Nej nu ska ja fortsätta kolla på min desperate hpusewife box. så jävla spännande! sen kommer Hanna o Mick ikväll o kollar på filmen vi hyrt som heter "This is england",ska tyidligen va en pangfilm,lite som amercian history X verkade de som,om rasister/skinheadgäng o sånt.. den hade fått fyllpoäng av massa tidningar iaf..så de verkar ju lovande..
ska jobba på onsdag men de känns inte ens jobbigt längre, för nu känns de som att ja fått "mitt liv" tillbaka,haha.. förut var de ju bara jobb,jobb o jobb o man kände sig ständigt trött o ful.. men de ska de bli ändring på o de blev de ju.. ja hoppas verkligen ja kan uppnå högre betyg. men iaf så anstränger jag mig nu o de är ju bra, o så måste ja komma över till Linn också o checka nyrenoverade lägenheten,blir najs! =)
såhär ser veckan ut typ..
Måndag= plugga,träna,vara "homewife" o laga mat o fixa här typ..hehehe
Tisdag= skola,en lektion o sen plugga,laga matlåda till i morgon!
Onsdag= jobba..
torsdag=skola, plugga o eventuellt lämna in uppsatsen här eller i morgon? hmmm...sen blire träna vid 18.
Fredag= no idea, antlagligen jobba eller så blir de plugga klart de sista..
Lördag= födelsedagskalas
söndag= slappa först o sen träna...
o detta är min vecka..så nu har du koll;)

Back..

Nu är ja inkopplad igen, vårat internet,eller rättare sagt hela hårddisken hade kraschat! inge kul så vi har inga bilder eller musik kvar! snyft,haha nej då.de kommer nya tillfällen..=)
Ikväll blir de mys! måste springa o tväatta håret så ja hinner platta o fixa de till ikväll.. sen ska ja fixa massa annat också.. men de löser sig alltid.. de är värsta tok rean föresten på åhlens,alltså halva priset på rea priset vilket e sjukt billigt så blev en till träningströja, underkläder o ett sovlinne..=)
Iaf.. schema för dagen o kvällen är att fixa mig, plocka undan tvätten, duscha,sminka,fixa, styla..haha.. nej men sen bowlinghallen me några vänner o martin o sen ska vi till papas tapas där vi reserverat bord.=) sen ska vi väl fortsätta hem till Mattias o spela lite o umgås.. kommer bli en sjukt rolig kväll! i morgon blire bodyjam igen.. fan de är så jävla roligt! o inte för att nån noterat att ja mått dåligt över de men de har jag, min kropp, men eftersom vi har satsat på ett mera hälsosamt liv så känns de bra att de visat sig också på både vågen o på kläderna.. närmare bestämt 3 kg,de är bra. så ikväll lär man väl gå upp dom kilona igen,nej men ja ska inte va stenhård mot mig själv, bäst är de ju att ja kommit igång me träningen.. hoppas på att kunna träna 4 ggr i veckan istället men de får vi se hur mkt de blir av de.. 3 är ju ett måste nästan! så ökar på mina 2 pass till 3 pass nästa vecka.. =) kommer nog bara bli roligt eftersom de är kul me en snyggare kropp, ett bättre självförtroende,nyttigare mat o bla bla bla.. o min svenska examinationsuppgift blev inlämnad i torsdags, för er som inte vet så håller ja på att plugga lite på sidan av så jobbar inte så värst mkt längre vilket e helt underbart! skönt de ska bli. de är ett steg i rätt riktning o ett steg närmare högskola,flytt osv.. ahh.. =)
nej nu ska ja klicka runt lite o sen börja greja här hemma. Bye!!

....

Japp nu har jag kommit igång lite med pluggandet och de känns otroligt skönt att ha en plan..känns också bra och känna en som går på kurserna också,lite roligare. Men men.. jag ska inte bli långvarig för det är grammisgalan på tv.. men skulle bara skriva en rad.. köper mitt gympozzkort i veckan, jihoo..=) Tur att ja kan gå med åtminstonde 2 stycken nu,lite ensamt annars kanske..:p
nej men nu ska ja slappa framför tv me älskling o den andre älsklingen.. bilder från nyår kommer så fort jag fått dom av Nirre..=)
Pusss

ett nytt händelserikt år..

Japp.. och så var 2007 slut och mycke har hände under detta år..minns det knappt men några viktiga saker minns man ju;)


Januari: Här skulle våran teater ha premiär och de var massa rep o ja, helt enkelt skola o teaterrep.
Februari:  Minns knappt, men skola,vänner  var det som gällde. dock väldigt lite träning eftersom ja hade mitt skov, ni som känner mig vet att min mage blev sämre o att ja hade problem me ett av mina knän.
Mars: Jag o Martin firar 1 år och har bott ihop i lite mer än ett halv år.. =)
April: Öhh va gjorde vi här? Jo vi var på rock kryssning, sen var de väl de vanliga.. vänner,skola, träning... längtan till studenten..höll även på med körkortet och plugga teori o övningsköra..
Maj: snart studenten, stress me skola och hitta studentklänning, var i sthlm o handla allt minns jag.. sen vettefan, vi festa o grilla lite här tror ja.? haha.bra minne Moa..;)
Juni: studenten den 9 juni, äntligen efter 4 år så var de min tur att få ta den.. vi hade fet festen här me släkt,vänner och massa mat o sen fest på kvällen me utgång.. även lite rothoffsparken hanns med.. 2 veckor senare börja mitt sommarjobb.. suck,de känndes tungt.. men ja klarade här även mitt teoriprov till körkortet! dock jääävligt lång väntan till uppkörningen!
Juli: Jobbade varje dag o sen tog jag o Martin en liten roadtrip o mycke tokigheter o roliga minnen har man..kolmården var ett av våra stopp..sen känndes nästan hela juli tungt eftersom jag jobbade så mycke.. var inte sjuk nån dag men när lönen kom så var jag lycklig o masssa saker o kläder inhandlades.
agusti: Jobbade på de sista 3 veckorna och tog mitt körkort!! lyckligaste dagen typ! ja.. sen var de ledighet,jobb o vänner och började gymma också...fick dessutom bli timanställd på mitt jobb vilket släppte min oro o klump i magen av att inte ha nånting, fast jobb sökte jag men fick ingen respons alls.. känndes jobbigt men men.. pengar hade jag iaf=)
september: Jag fyller 20 och de händer inte allt för mycke i mitt liv,jobb,vänner o träning. eller jo, vi blir katt ägare till våran lilla Suddis..:) dessutom så blir jag stolt bilägare till en punto;)
Oktober: Jobb jobb jobb.. känner mig som en robot.. känns tungt mestadels men Martin o vännerna lyfter de jobbiga..och mina planer för framtiden gör att jag "står ut"
November: vi smider massa planer om våran flytt och här börjar vi planera mera ingående.. sen jobbar jag på.typ..
december: Känns som att detta är den månaden ja längtat efter, att 2007 snart är över o att detta är en bra månad även på jobbet, de går bra helt enkelt, ja har mera flyt och mina tjejer kommer hem och vi hittar på massa roligt o har nyårsmiddag hos Sandra o sen stor fest hos Nirre till klockan 6 på morgonen, inte haft så roligt på länge eftersom ja inte festar så mkt pga magen, men detta var helt perfekt..! de nya året börjar bra och den 2 januari bestämmer jag o Martin oss för att bli nyttigare och hittils har de bara gått framåt, skönt när man e två liksom.. så jag hoppas 2008 kommer innehålla mera fasta måltider,mera träning,mera ork eftersom vi ska flytta i år.. vi har typ lagt´upp värsta "schemat" för kommande månader.. och på måndag börjar jag plugga upp lite betyg vilket betyder att ja inte kan jobba varje dag vilket e helt guld, ja börjar komma därifrån,guuuld värt!! och mina o Martins planer kan bli "riktiga", de ska inte vara så jävla svårt att byta stad.. så ja hoppas ja kommer in på socionomprogrammet och gör jag inte det så är de skit samma, vi packar o sticker härifrån iaf! för vi har flera "språng bräder" som Martin så fint uttryckte det idag när vi var ute o tog en lång promenad.. och snart ska vi iväg o tanka min bil o sen till Pirre o madde o umgås lite.. ska bli mys! skönt eftersom våra grannar har fest o spelar dålig musik med tok för mycke bas!
Thats it.. nu vet ni mera om mitt 2007 och 2008 ska bli mycke bättre,de ska jag se till,för jag har viljan o glöden att förändra mitt liv..=)
Puss hej!

RSS 2.0