Mums!

Nu är min finaste på ingång.. kvällens meny består av champagne,räkor,melon och toast!samt massa myspys i soffan!! Nu ska jag bara springa omkring och fixa mig.. tihii vad fjantig man kan bli över att den man älskar mest i hela världen kommer heeeem!!!!
Kan tilläggas att jag inte sett människan sen i söndags..gissa om jag längtat??!!
Nu är det bara du och jag ikväll min gullis! Åhh jag är helt tokig nu av längtan! bara en timma kvar tills han sätter nyckeln i dörren!!!!!!!!!!!=)

♥♥♥ massa kärlek till min Daniel!!

onsdag

Tråkiga jvla dag.. sitter hemma idag ifrån jobbet då jag hamnade på akuten igår pga smärtor i mellangärdet och strålning ut mot gallan o levern.. fy fan säger jag! var på röntgen idag o de såg inte ut att vara nåt fel på mig..men 300spänn skulle dom ha..yeey..=/
Har vart o handlat,lagat mat,läst 2 nya tidningar,sett nya wallander filmen "kuriren" som kom ut idag...diskat.plockat i ordning,läst bloggar o vad ska man göra nu då? så jävla hetsig..kan inte ligga hemma när man borde vara stilla..mamma tyckte ja skulle sjukskriva mig hela veckan..men icke! jag tänker gå imorgon och vägra ligga här och ruttna bort.. har kommit på att jag förmodligen skulle gå in i väggen om jag blev arbetslös och inte gjorde nåt.. fast nej,de skulle nog inte hända.. då skulle jag förmodligen försöka bli värsta träningsfreaket eller nåt.. fy fan för o ligga hemma på obestämd tid..finns de nå värre?!=p

Jag och Danielälsklingen är rätt töntiga, eller jag är ju den största tönten i vårt förhållande, jag tänker på jul och julpynt!!!haha..och så tänker jag på i höst.. åh längtar efter min finaste så mycke! han kommer på fredag och då har jag inet ens sett människan på 6 dagar! rätt mycke om man frågar mig..men tur att han är så fin mot mig när vi pratar i tele=)

Nu ska jag göra nåt..vettefan vad..men nåt blire väl!

//Moa


förändringens tider!

Nu är de dags igen för att förändra mitt beteende och levnadsstil! jag trivs verkligen som sambo,de är inte det! dock vill jag inte ha några sambokilos!! men ta idag tex, alla jobbar..jag är ledig! vad borde man ha gjort då egentligen? jo typ ha tagit en morgonprommis,ätit frulle,städat undan här och sen gått o gymmat,sprungit på stan en runda..
Så nu ska jag försöka rätta till detta..;P jag gick upp vid 11 och har ätit frukost! nu ska jag städa undan här..ser ut som fan rent ut sagt! milt sagt? sen blire cykla till stan,köpa lite stuffs.. sen blire gymmet! måste komma i rutin me tränandet nu!
Daniel jobbar och sliter och denna gången blir det 5 hela nätter jag ska klara mig utan honom..känns faktiskt tugnt..riktigt tugnt! vill ha min pärla hemma!:,(
anyhow..jag har fått med mig min älskling på slimming and trimming our bodies nu! känns alltid mera motiverande att han också vill de jag vill! så när vi drar igång så ska ni få före och efter bilder på oss här i bloggen! jag tror jag har lättare att börja om igen som jag gjorde i januari i år när jag slängde om kosten helt,tränade 4-5ggr i veckan.. ska tilläggas att jag gick ner över 6kg! jag har inte uppnått mitt mål men de är inte långt därifrån! så om jag satsar på ca 1kg varannan vecka eller nåt så har jag snart den kroppen jag alltid velat ha! jag satasar inte på att bli smal som en sticka.. jag vill ha min kvinnliga kropp med former men inte några lovehandels,mage eller nåt sånt.. lår har jag gärna kvar lite av..självklart i passande storlek!

nu blir staun!

......

Nu äre tråk vecka framför mig! ba massa jobb och så.. men men.. jobbade nu i helgen så får tänka på våra små utflykter och att vi snart åker så lir jag glader! o snart är älskling ledig en vecka i streck..sen jobbar han två..sen åker vi ju! och vad som händer efter resan ska jag ta o berätta...senare...;) big plans för mig iaf!
bjuder på bilder ifrån helgen..



















Daniel,min stora kärlek! jag är så glad för dig ska du veta! allt du sa i fredags innan jag gick ifrån stan..allt som du sa igår..blir så varm när jag tänker på det.. blir svag..är svag..knäsvag..mjuk som bomull..svävande på moln..när jag ser dig så ser jag den andra halvan..halvan jag alltid har saknat..den jag sökt efter.. som du sa en gång till mig: Moa, du är som den där bortsprungna flickvännen jag alltid letat efter.. hur glad blir man inte över att höra sånt liksom?

Hur glad?

Hur glad och varm i hjärtat blir man inte av ett sånt här sms?
"jag sover nu,vi hörs imorgon älskling. Du ska veta hur mycket jag älskar dig och saknar dig. sov så gott älskling pussar i massor"

Han kommer faktiskt hem i morgon! ingen kan vara lyckligare än lilla jag! han skulle komma på torsdag men fick åka imorgon! fast han kommer nog sent.. gör inget, jag jobbar ju morgon och sen ska jag träffa Mikaela och alexandra! har saknat dem så mycke!! så de ser jag fram emot!
såå mina kära bloggläsare, imorgon vid denna tidpunkten så ligger min finaste i våran säng och snoozar..lääängtar! åh vad jag är kär i Daniel!!

//M

mmmmm

Finaste människan i mitt liv..



Saknar min trucker...bästaste,finaste du!tänker på dig!
älskar dig!

Huslig!

Japp.. de är precis så jag känner mig ikväll! fick värsta rycket och slängde ihop en spenat och fetaost paj som jag hittade på en kanonsida, nyttigarecept.se eller nåt sånt.. har även hämtat min cykel,cyklade me den till gymmet,gymmade..sprang 3km på löpbandet,sen blev de lite ben,mage,rygg och armar på de.. blev en fika me Hanna på bryggan också.+ massa planer och planering till sälen resan som vi ska på undert nyårsveckan.. de ska bli riktigt kul!
Men först och främst längtar jag tills jag och baby åker till ullared och sen till augusti när vi drar iväg utomlands.. känns super bra att åka med honom..vi ska ha så himla mys där på beachen..5stjärnigt liksom,kan inte bli annat än bra.. sen har vi lite andra planer till hösten som ja inte kommer delge er läsare ännu..men de kommer bli hur bra som helst! längta:)
Nu blire sängen..upp och jobba imorgon..segt! men de kommer nog gå snabbt..lämna Tykes fästinghalsband också som vi glömde, han har semester ute på landet..saknar honom!

//Moa

...........

Fasiken vad jag älskar Daniel!Han är fantastisk! ville bara understryka det:p

Your love..

Nu har hela helgen passerat, det gick hur fort som helst! så himla tråkigt.. så vad har vi haft för oss denna helgen då? Vi hämtade våran älskade lilla Tyke i torsdags..så himla mysigt att ha lilla killen hemma lite:)  i fredags städades de lite, var iväg och gjorde lite ärenden,träffade Karin och Andreas en sväng,så små pojkarna Tyke och Albin skulle få leka av sig lite,vad mycke dom lekte!not!!haha.. sen på kvällen kom Hanna och Fille hit och spela lite och förfesta lite.. sen blev det utgång på olearys..mucho trevligt! lite nattamat hemma hos Hanna o Fille på natten..mums! i lördags firade vi Daniels mormor ute på senoren, sen blev det tosia bonnadagen..marknad för er som inte vet vad de är..köpte en sjal för 20kr,skit snygg! lite marknadsgodis och en blomma..hur fin som helst!
Idag har min älskling åkt iväg på jobb,han fick norrland denna gången..10 timmars körning för han idag,drygt! han glömde även sin handsfree så tycker synd om han då han pratar endel i tele när han kör..=/ saknar honom redan, så himla jobbigt att vara utan min finaste.., men snart är han ledig en hel vecka,.,sen åker vi ju snart iväg! fan vad vi ska leva gott där nere, bara sola,bada,shoppa,äta gott o dricka gott!=) får tänka på de när de blir jobbigt! men tur endå att man har jobbet om dagarna så går tiden lute fortare..
nu ska ja dra på mig träningsoutfitten och dra o hämta min cykel! sen blire gymmet!

//Moa

Du och jag och tystnaden..

Kom upp i ganska okej tid.. nu ska jag börja röjja här hemma så de är fint när min älskling kommer hem! jag jobbar kvällen..drygt! men jag har ganska mycket att göra så de går nog fort..sen äre bara imorgon kvar..sen är man ledig igen! veckorna går så himla fort!
sitter här och pressar lite musik.. har fastnat lite på svenska låtar just nu faktiskt..=p
blev väckt i morse av Daniel som hade försovit sig..lilla plutten då..men han hinner nog..men i know the feeling,därför jag måste ha 5 alarm varje morgon..annars kommer ja aldrig upp..
Igår betaldes hela resan så here we come! de är ju snart vi åker! ska ta så himla mycke bilder! självklart bjuder jag lite på dem i bloggen också!
Fatta va sjukt.. i början av året satt jag ensam..lite allmänt nere,tränade varje dag,var ute typ varje helg..(eller de har jag ju vart nu med iofs..;)
Träffade min finaste babe av en ren jä'vla slump när krogen stängde,var inte ett dugg intresserad av att ha nån pojkvän egentligen, men ju mer man pratar och minns den tiden så var det fanimej kärlek vid första ögonkastet.. jag såg nåntings hos denna killen som jag inte fick missa..fjantigt de låter,jag vet! men ni vet när man bara känner så starkt? kan tilläggas att vi inte sovit ifrån varandra sen dess;) Nu är man sambo,resan är betald och planerad, jag har fyllt upp kylen tills han kommit hem..ska städa lite nu innan jag går till jobbet..
Fan vad glad jag är över min livssituation, stor trivs!

//Moa


i natt...

I natt saknar jag min trucker.. jag vet att han kommer hem, att han älskar livet där ute på roaden.. har klarat mig och kommer klara mig några dagar.. men igår kunde jag verkligen inte komma till ro för sömn,trots att jag var sjukt trött.. samma sak nu..jag e nog inne i nån känslig period men ikväll dör jag av saknad..han är så långt borta..
Nej ikväll saknar jag min trucker.. min finaste.. tusan så jag saknar dig Daniel.. du gör mig hel..betyder mest för mig..fina fina du..tänker på dig!! Älskar dig obeskrivligt mycket!

..,,....

fy fan vad saknaden är stor...




RIP.

....

Riktigt stressig dag... orkar inte var första tanken när man slutade men nu är man på topp igen..efter massa snackande med älskling i telefonen..han får mig alltid att skratta åt eländet=p vi åt ju tom middag "tillsammans"..haha..
Nu sitter jag här,svintrött men ska dra på mig träningsoutfitten nu och dra en sväng till gymmet..sen hem och duscha lääänge,använda min svinbra hårinpackning + den andra braiga saken från Tigi bed head "smalltalks"..
De var allt för nu! bra tack hej!//Moa

yes yes

jag e på väg till sängen nu..men först måste jag visa världens finaste sak.. jag införskaffade mig en sjukt snygg björn borg bikini ifrån stadium, ni som känner mej vet att jag har problem me just att hitta passande storlekar.. men denna var helt underbar.. dyrt blev de, men jag har inte unnat mig en bikini på över 2 år för att de jag testat har inte kunnat hålla titsen på plats så att säga:P
men ni får ett smakprov.. här är trosorna:







underbart snygga.. de är en halterneck bikini till dessa... jag är super nöjd! satans va bra de kommer bli tills jag och älsklingen åker utomlandsoch förhoppningsvis har jag gått ner lite tills dess också;) man vill ju va snygg på stranden bredvid min finaste!! och eftersom vi ätit så pass mkt onödigt så skriker jag och min kropp efter mitt sunda liv me mycke träning och god nyttig mat!


Saknar redan min älskling.. sova själv i natt:( du är bästaste i mitt liv baby, ingen annan har så stor plats  i mitt hjärta som du har just nu.. tänker på dig jämt.. min fina sambo..älskar dig så mycke..





Godnatt!!

mmmmm

Hej bloggen!
Nu har man mycke i huvudet.. jag har haft en super helg när min sandra har varit här nere! alltid kul att ha henne här,desto jobbigare att säga hejdå när man vet att hon kommer ha vinterjacka nästa gång vi träffas typ=(
men men.. grill,bad,utgång,filmkväll,ätit ute har vi hunnit med.. + massa tjejsnack och lite äventyr idag..haha=P
Nu ska jag gå o lägga mej..svin trött,ska jobba i morgon! segt!!
Nu har jag och min finaste älskling bokat våran utomlandsresa, 5 stjärnigt hotell mitt på beachen!!=) härligt värre! nu e de bara sälen som ska bokas in till nyårsveckan!
jag ska hinna med massa träning nu i veckan.. + hämta min cykel som stått över en månad utanför min förra lägenhet, undra om den ens står kvar?haha..
Nej godnatt med er!!


//MOA

1 juli!

Hej bloggläsare! herregud,de är redan juli?! vart tog juni vägen liksom??
jag har det iaf bra,de har ni säkert förstått. jag jobbar på i veckorna... har haft så himla mysigt med Daniel när han va hemma(han åkte i natt).. när jag kom hem i torsdags hade han köpt rosor till mej som stod på bordet och en liten tiger + gullig lapp.. blev hur glad som helst!
i fredags hade vi lite grillmys här på gården me jossan,stefan,ella,joel + grannen.. i lördags var vi på 25årsfest hos hans kompis+ utgång på olearys och nivå.. i söndags  hade vi de också mys me grillat på bryggan me Ella,My,Joel,Boström m.m. har hunnit tagit årets första dopp också på saltö..svin kallt..men nu äre gjort! jag ska införkaffa mig en bikini  i morgon också..tänker mig en me lite gula/rosa färger och kanske blommor eller blå marin randigt? vi får se vad staun har att erbjuda mig!!
Igår hade jag och finaste myspys..eller ja,vi har haft de varje dag.. han hade tvättat all tvätt, gjort fint här hemma och jag blev tillsagd att bara ta de lugnt!
De stora som planeras är våran resa i höst..en utomlansresa blir det i augusti! skriver sen vart vi ska när vi bokat och betalt;).. mysigt..bara jag och min finaste i stekande värme, turkost hav och sand i flipflopsen me en drink i hand!=P
Sen är de sälen resan som planras för fulla muggar, blev överbjudna på grillkväll igår hos Hanna och Fille som ska med.. var ute och spanade på de bästa stället som har nära till både bar,affär och till skidbacken.. de fanns 3 såna stugor kvar o de är liksom juli?!! hallå..dags och boka den...typ nu!=p så den ska bokas till nästa vecka.. hoppas vi blir några fler.. då ska jag glida igen på skidor..så jävla härligt.. och vi ska boka nu så vi är där en hel vecka över nyår!! högsäsong,jatack!!

Nu ska jag in i duschen..lägga mig i soffan och glo lite på sex and the city!=)

Imoron kommer Sandra hit igen!! ihh vad vi ska ha roligt! ska ladda min digitalkamera som jag glömt nu varje gång när man verkligen velat tagit kort!! anyhow..tjejdag hon o jag i morgon,Daniel kommer på fredag så vi ska bara äta gott och shoppa och snacka massa.. sitta lite vid bryggan också:) på fredag blire grillferre hos oss, sen blire utgång! stackars min baby kommer inte hem föräns sent på fredag och så måste han dra igen på söndag.. men nästa gång så får jag ha min sambo på långhelg! nästa helgen är typ redan planerad, hans jobb ska ha personalfest me respektive..hihi,de känns roligt om vi åker att få träffa alla män på hans jobb som han snackar så gott om:) sen äre tossiga också nästa helg, me lite marknad och sånt typ i ronneby..de ska vi entra också tror jag! ullared nästa vecka kanske om vi har pengar! anyhow.. nu ska jag lämna datan! börjar tidigt i morgon!!

//Moa

RSS 2.0