Galet?!

Japps, en del dumt får jag för mig..men detta måste vara en av dom korkade grejjerna jag fått för mig, får hoppas jag kan löpa linan ut.. Jag, MOA ******* ska åka rullskidor!  får låna av en go granne som har ett par som bara ligger just nu.. så se upp i backen,tusen hål i nacken??!!! jag åker ju vanliga skidor i normalt väder för ett par skidor, alltså på vintern!! nedanför ser ni en bild när jag var i Sälen 2008!



sen tog jag och ingmar stenmark en runda i rödebybacken då Ingmar var lite ringrostig så lilla jag fick lära honom som på nytt att åka skidor, de ser lite vingligt ut INGMAR!!....;)


Min pappa tror nästan på fullt allvar att jag ska slå ihjäl mig,som sagt, inget bildbevis än på min åktur på ASFALT ME SKIDOR...vad tror ni,håller den gamla hederliga "TYNGDEN PÅ DALSKIDAN ÄLSKLING!!!!!"

//MOA

wooohoo

Hej hej bloggen!! nu har jag haft en låång skön midsommarhelg i goda vänners tillvaro, midsummer..kan kortfattat säga såhär "DE VAR GALET!" och för att citera min Jossan.. "Alla ba tok körde",hahaha..kul vare och sent vart de, taxin kom vid 3 snåret,landade i sängen vid 4-4.30 tiden,haha..=) Har sedan dess jobbat och jobbat och åter jobbat.. nu börjar de kännas att gå upp vid 6.30 tiden på morgonen,tur att solen bländar lite för annars hade jag nog aldrig slagit upp ögonen på morgonen..sen att man har en gosig FET katt bredvid som ska trycka hela sin kropp inklusive röven i ansiktet på mig på morgonen gör de ännu enklare att stiga upp!=P hur som, jag ska inte bli låååång varig.. jag ska hoppa i säng strax.. fick förövrig en underbart välbehövlig massage idag, min rygg tackar nog mig ganska rejält nu..usch va ont man kan ha på vissa punkter..hoppas de släpper lite nu..får träna extra mkt gym nu ett tag!!:)

Min data lever ett eget liv så därför har jag inte uppdaterat er om läget.. just nu ligger läget såhära då va: jag har inte tränat så värst mycke..knappt alls ska understrykas!! detta har lett till en stor fet jävla kroppsnojja gånger 10000000000% så nu sitter jag här o lyssnar lite på spotify och hittar värsta pepp låtarna.."åh dessa vill jag ha i min lilla oranga mp3 me clips som är fjäderlätt..meen neeej.." Lilla jag,är oteknisk,kan inget om varken nedladdning eller annat som rör teknik..så nej.. men visst blir jag pepp.. och glad!:)

Saknar förövrigt min familj,mina vänner i etuna,min pojkvän o fina sambo..får inte se varandra alls denna helgen för jag jobbar o han är iväg på lördag hela dagen o natten för den delen och jag ska sova tidigt på lördag..tänk att de redan gått 1 år och 3 månader sen vi blev tillsammans..sjuukt vad tiden går snabbt hörrni;)

och nu, till en grej som jag, Moa tror sig ha listat ut som hela sveriges befolkning förmodligen redan vet.. men alltså tror inte ni att dessa låtar blir sommar 2010:s "sk" sommarplågor???

WE NO SPEAK AMERICANO-YOLANDA BE COOL % DCUP

ALORS ON DANSE- STROMAE

ALEJANDRO- LADY GAGA (KÄNNS SOM ATT LADY GAGA ÖVERHUVUDTAGET KOMMER SPELAS FLITIGT DENNA SOMMAR)

FANTA OCH ROSÉ- DJ MANGOO BL.A

WAKA WAKA- SHAKIRA..NI VET, FOTBOLLS LÅTEN;)

DESSUTOM KOMMER DETTA SPELAS HÖÖÖÖGT HEMMA HOS MIG OCH BABY:

STAMP ON THE GROUND-ITALOBROTHERS

BREAK YOUR HEART- TAIO CRUZ

EURODANCER- DJ MANGOO

SOL,VIND OCH VATTEN OCH HIMMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ- TED GÄRDESTAD

SECOND CHANCE- SHINEDOWN

Näää men sängen nu då.. där har ni lite pepp musik som jag så fint brukar säga de:) //M.♥


Stamp on the ground

Nu har jag varit långledig från fred-sönd.. Sandra kom i torsdags, har haft riktigt rolig helg..blev endel festande men de var länge sen? jag fick släppa lite på kontrollen..:P Grill blev de en dag och även lite spelande på Dragsö minigolfbana.. hur som, tack för helgen! måste göras om snart snart snart!!
Idag har jag varit mer död än levande..helt seriöst, jag har sovit,tvättat och handlat lite mat.. lagade öven lite mat,men thats it.. jag har legat i soffan som en utfläkt valross och bara dreglat kudde hela dagen..helt ensam för Sandra åkte i morse och Daniel drog också på förmiddagen..(och notera de där me dreglandet,jag gör alltid de när jag sover..ett erkännande från min sida..rätt vidrigt men samtidigt lite charmigt,haha)

Nu ligger läget till såhära, jag måste fortsätta pressa på me både träning och kost i veckorna..går inte att se ut som jag gör,ush..trivs iiiiinte! Funderar på att börja prenumerera igen på topphälsa..eller kanske gå på de tyngre grejerna,typ body magazine eller nåt..haha.. I veckan ska jag gå och hitta på ett par nya träningsskor..känns surt då mina är nästintill nya och gick på 1400kr..(måste ha kvalite på träningsskor!)..men mina fötter pallar inte, jag är som många vet vääääldigt platt fotad..har inget fotvalv alls..haha, tjena kalle anka liksom;) nej men skämt o sido,måste ha nya så jag kan träna så mkt som möjligt och sen när första lönen komemr så ska ett par utomhus skor till löpning inhandlas, jag tyckte faktiskt om att springa ute..så de ska jag inte sluta me.. dock vill jag ha mera musik i min lilla orangefärgade mp3 spelare för peppning och jag har inte nåt nedladdningsprogram..hur gör man då då..tekniska jag!not!=p

Jag har inhandlat en skrivbok från åhlens me jordgubbar och blommor på..i denna fina bok skriver jag ned allt om träning,mat,pepp,recept jag ska laga eller har lagat.. nyttigheter,lite pepp och lite sparkar i arslet till mig själv i..de är riktigt bra me en sådan bok..:)
I veckan ska jag som sagt träna,äta så mkt nyttigheter som jag kan..livet är även till för att njuta också.. Jag peppar mig me klänningar jag spanat in ifrån Nelly, som jag ska beställa den dagen jag fått den kroppen jag är ute efter! och eftersom jag går upp i vikt lätt så går jag ner lätt också..så detta ska väl kunna gå..vad tror ni..?;)
Denna fina klänningen såg jag ikväll..den är precis min stil.. fanns hur mkt fint som helst men denna tyckte jag var ngt alldeles extra för ögat..http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/summer-jewel-dress-415068-14/

Nu ska jag lägga mig,börjar jobba kl 7.30 i morgon.. i matlådan följer lite makrill,pasta och frästa wokgrönsaker med.. ska inhandla fullkorn,blev vit pasta nu..not good men de går gå.. hittade öven ett recept på currybulgur som jag ska göra me wokgrönsaker..sen ska jag försöka göra nåt me kycklingfärsen i veckan..spännande! Uppdaterar er snart igen me lite kroppsångest, lediga dagar och annat tjaffs..;) Welcome back..//Moa

Söndag!

Hej läsare!
Igår hade jag som planerat min PF afton..(PF=pojkvänsfritt) kväll me Sofia och Katta.. Jossan var risig så blev vi tre men de gjorde ingenting för jag hade en super kväll igår! Kvällen startade dock i mitt badrum på golvet, Fia ringde utanför och fråga efter koden.. jag svarar"****...jag blöööder", min smärttröskel där liksom.. trampade på en glasbit som låg i trapp huset när ja skulle ner me sopporna innan dom kom, satan vad de blodade..sprutade typ..inte så trevligt men efter lite pincettryck av sjuksköterskan Sofia så var foten hel!:P Har dock sjuukt ont idag!!ajjjj! får be min älskling fixa! jag själv har som sagt så låååg smärt tröskel så de går aldrig de här!!

Räkor, lite dipper,vitlöks&ört bröd, melon,kiwi,vindruvor,annanas och min egengjorda nyttiga efterrätt me lemon curd och jordgubbar!:)
Kan sammanfatta kvällen lite enkelt..

*Konversationskorten

-"asså dina fötter luktar kiss"

"Du kanske känner din egna Virginia"  hahaha virginia??!!!hahahah....

"En packad dala-mus med mustasch"

"När är du som kinkigast??"..haha

"Gå inte så fort, jag är ju handikaped!!!"

"Vem fan skriver HIHI i ett sms om man är kille?!"

En polack stod plötsligt och hängde över staketet vid Nivå där vi satt och säger till Katta.."You have beautifuuul eyyyyyes.." såg riktigt ofräsh o allmänt läbbig ut.. Katta svarar " VA??!" Han säger på nytt.. "BEAUTIFUUUUL EYES! Katta funderar lite sen svarar hon.. "Thank you"...OCH Jag rycker bort min väska,vadå skraj liksom!:P HAHAHAHA...=)

Ett litet sammanfattande inlägg om en sjukt trevlig PF kväll och utgång helt enkelt!:)
Kanske ska fortsätta rota upp min blogg som ligger i ide..är ju faktiskt riktigt kul att läsa!:p

Nu ska ja äta lite och sen vänta på min finaste som är påväg hem från HC trucker meet..ikväll ska vi bara gosa,äta go mat och låna en film..är sugen på shutter island..har den kommit tro? eller nya wallander?! eller snabba cash? har dom tre kommit? troligen inte...hmmmm.....=p hur som, lugn kväll för i morgon börjar jag jobba.. känns lite nervöst men de blir nog bra!:)

 

//Moa


För mycke!

Klockan är för mycke!! jag har sovit för mycke! och jag har för mycke krav.. igen!
Men nu blire snart att ta tag i dagen, jag ska försöka få in 2 pass idag.. vet inte om de blir jogg idag igen?! combat ikväll...
Ni får ursäkta min kropps fixering i dessa inlägg,men de är precis vad de är.. jag orkar inte vara en tjockis..:P


Fast o andra sidan.. rätt skönt o vara själv hemma och int ha några krav, bara göra allt man själv vill..försöker här me en övertalningsmetod på mig själv att inte sakna Daniel för mycke..verkar inte gå så bra..:P Men får träffa han i morgon en liten stund..ääntligen.. sen åker han igen..på high chaparall...får ses en snabbis på söndag,sen åker han på måndag igen tidigt...och kommer hem på fredag?!
Nu blire att ta tag i mig själv här innan klockan blir ännu mera!!//M.


allvar!

Hej på er! länge sen jag skrev.. mitt senaste inlägg handlade ju om att jag skulle bättra mig me bloggandet...:p
Nej men nu ska jag berätta för er bloggläsare, jag ska bättra mig, på många sätt!!
Är ju som bekant ledig denna veckan innan jobbet drar igång och jag lovade mig själv att denna veckan bara skulle handla om de vi tjejer snackar om massa.. nämligen kroppsfixering! Denna veckan handlar alltså bara om hur min kropp ser ut, och tro mig.. i dont like what i see..!! Har iaf försökt lova mig själv att skära ner på allt skit som slinker mellan mina läppar! och för att faktiskt få motivation så har jag tränat varje dag.. wow, de är ju bara onsdag..haha,men man får inte se de negativa..allt har ju en början eller fortsättning från förra året??! Om de så är bara 1 kilo jag går ner så tänker jag iaf försöka.. och se bara förra året.. (notera, innan jag träffa Daniel och började äta massa hämt mat och fick mina äckliga kärlekshandtag tillbaka) Jag som verkligen kämpade me min vikt förra året och tappade endel!! men men,jag ska inte bli långdragen.. när skattepengarna kommit så fortsätter jag löpningen o inhandlar braiga skor o nya träningskläder.. faktiskt löpt 2 dagar i rad nu..3,5 km spåret visserligen,men notera ALLA backarna!=p mtaen ändrar jag självklart på också.. idag serverade jag mig själv en omelett me räkor, tomater.. keso & avokado på sidan av..riktigt mumma!!:) igår blev de visserligen kolisar..men whatta fuck...gårdagen blev de tórtelini,rivna morötter,avokado, stekta champinjoner och keso.. och dagen innan de, tonfisksallad me ägg.. får se vad de blir för maaut i morgon!!:) men känner mig iaf liiite duktig...synd bara att Daniel vill fortsätta me sitt onyittiga liv,haha.. han vill icke äta de gröna grejerna..men de ska jag nog ändra på!!;) haha...
nej nu ska ja kika på lite grejor som jag ska inhandla när sktten kommer!!:)
//M.


RSS 2.0