jag vill känna att jag lever.

Så mycket känslor, så få ord att plita ner, så mycket som jag inte vill skriva, sån längtan.. efter att få känna lycka igen. missförstå mig inte,jag är lycklig me allt de där runt omkring,familj,vänner och sambo..de är annat som gnager, äter mig..och självklart handlar de inte om vikthets, även fast de kanske kan spela en roll..jag känner mig inte fin och jag är inte de minsta fin just nu. men de ska ändras på, inte bara pratas om..jag kommer lyckas med de.
avslutar detta "depp inlägget me en text från låten Gabriellas sång" den berör mig nu..påriktigt..

Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
ska jag leva som jag vill
jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt 
vem jag var
jag har bara låtit de sova
kanske hade jag inget val
bara viljan att finnas kvar

jag vill leva lycklig
för att jag är jag
kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag
jag är här och mitt liv är bara mitt
och den himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där nånstans.

9 augusti

Nu ska jag uppdatera här igen! sitter här hemma och ska strax krypa ner i sängen..helgen kom och den gick och den innehöll: jobb!
Men innan jobbhelgen började så blev det en polenkryssning med Daniel..mysigt att komma bort lite tillsammans. Vi handlade (läs: Jag) handlade parfym och smink på båten och (läs: Daniel) shoppade 2 flak öl och nån äcklig mintuu i taxfreen.. jag fick med mig både 2 burkar ansiktskräm från Loreal, en makeup remover från clinique,  ett stick från max factor, en mascara och ögonbrynspenna från GOSH.. sen handlade jag ääääntligen den efterlängtade nya DKNY doften candy apple.. doftar ljyyyyvligt och allt gick på ungefär 900kr,billigare kommer man inte undan i vanlig kicks butik så jag e nöjd över mina fynd.. vi åt även god buffé och jag var så lycklig när jag fick äta ostron och räkor!!

I morgon e jag ledig och då ska jag ta mig till wellnes och träna bodycombat! äntligen ska jag ta tag i mig själv!!

//M.

RSS 2.0