Heldag..

Igår hade jag verkligen inga planer och så sa Martin: men du, vi tar bilen o drar till sthlm.. sagt o gjort, vi duscha,sminka o fixa..sen skulle vi iväg o tanka bilen o då sa Martins pappa som nyss ringt att nej nej, jag betalar eran resa.. och så fråga ja Martin om ja fick köra o visste fick jag det.. motorväg hela vägen upp o när vi kom in i sthlm city,jag säger bara.fyyy faaan va mycke olika filer o folk o skyltar man skulle ha koll på,haha,men ja lyckades ett tag sen bytte vi för ja blev tokstressad,haha..men som sagt,bäst o ställa om sig på storstadstrafik eftersom vi ska ju flytta till en stooorstad..iaf, vi hitta en perfekt plats men upptäckte att vi inte fick parkera mera än en timme så då snurra vi runt o villa bort oss,körde runt o hamna på både öster,på väg mot hornstull o liljeholmen,hahah.. men sen hitta vi ett parkeringshus inne i stan så då blev de äntligen mat, vi gick till kungshallen o käka..martin tog en pizza o ja käka kycklingburritos från taco bar.. som Martin uttryckte de: Min tacoprinsessa...hahahha,alla som känner mig vet att ja älskar tacos mer än ja kan beskriva,skulle kunna äta de jämt typ!:P
Men sen gick vi lite på stan o då hade klockan blivit endel o stan stängde ju vid 17-18 så blev en snabbis på carlings där Martin handla jacka o jag handla tröja.. o sen en tripp in där igen för Martin skulle ha mössa också.. hehe.. ner till sturegallerian o glo lite o sen till åhlens o spendera resten av timmen som var kvar, där upptäckte jag att dom hade värsta snygga jeansen för inte så mycke,de va lite nedsatta så blev två par jeans.. ett par replay jeans o ett par diesel som jag sett innan på carlings som kosta 1200 o här kosta dom bara 545 kr!!! ja försökte leta på nätet men hitta inga bilder på  jeansen..men men dom va toksnygga iaf..=) sen drog vi iväg till heron city och gick o käka mat och sen gick vi runt lite innan bion börja,vi såg chuck o Larry,skit rolig..sen åkte vi hemåt efter 23rycket o var här hemma vid halv 1.. vakna i morse o hade fått mess av Ida så vi ska iväg o träna på gymmet strax.. ikväll blire bara lugnt,laga mat o ha lite söndagsångest för att man ska jobba i morgon..:P
Nej de blir allt för nu...Byeeeee

Bra där Moa!!!

Japp, jag har faktiskt uppfyllt lite av mina krav på mig själv om träningen o lite nyttigare kost! Jag har tränat ca 2-3ggr per vecka.. och faktiskt märker man sakta men säkert lite resultat..jag märker de iaf på springbandet eller vad de heter,springmaskinen? eller vafan heter de?? jag orkar mycke mycke mera nu o så är de alltid så mycke snygga människor på gymmet så man blir motiverad att apa efter dom liksom. jag o Ida har spanat in en tjej som har våran drömkropp, alltså guuud va ja vill ha hennes kropp!!!! men vi ska se ut så till jul,eller hur var de vi sa Ida?:P haha..
 funderar på att lura med Martin  på lite morgonsimm nån dag då ja har ett klippkort jag kan betala med..=)

en parantes också:
haha, ja Sandra du kan kommentera,coolt;) Jag saknar dig så mycke,men snart är de jul.. och jul betyder pynta, vi ska ha julgran i år igen,självklart!  och på tal om jul så blir ja lite ledsen i hjärtat när ja tänker på att suddis ska få vara själv hela dagen,han kan ju inte följa med hem till mamma o pappa då han skulle säkert avlida pga folken o dom andra djuren,chess skulle ju va på han direkt o hoppa o stojja..så nee, han får va hräö hemma.. men som Martin tror jag sagt detta iaf: de är ju för fan bara en katt,alltså har han ingen aning om vad de är för veckodag,tidpunkt eller årstid..o de är ju förvisso sant!!:P men en liten julklapp me godis ska han iaf ha! Våran kille!! <3

Nu är de äntligen helg o jag har fått min lön o jobbat precis hela veckan,8tim varje dag! så när ja kom hem så lyxduscha ja, ni vet,tvätta håret noggrant,inpackning,massa tvål,kroppspealing o min speciella olja från apoteket,sen la ja mig i soffan med mitt lilla suddigum,haha han får utstå många olika smeknamn den där katten! zlatan,sudd,suddisen,suddigum,älskling,baby,snutten(snuttan också,haha) tuffsan,lilla killen,kattfan,tokkatt,kissen,bebisen,gosis m.m och som ni kanske förstår så är de Martin som skriker zlatan åt han med jämna mellanrum,haha..jävla fotbollshuligan ja har till pojkvän..;P sen somna jag o sen upp o laga mat, sen sitta här,prata med Martin o nu kommer han snart hem o vi ska bara ha lite gosekväll!

föresten så måste ja få träffa Sara snart,annars dör jag! Vi har så mycke att prata om så en timme kommer knappast räcka! Men de blri sådär när ena pluggar o den andra jobbar!
Dessutom har jag o en jobbkompis vart på servicecenter för att kolla om vi kanske kan plugga upp lite betyg, och de där med distansläsning lät ju jätte bra om man bara vill öka på sitt snitt så att säga, jag ska uppfylla mitt mål, Jag ska komma in på de där universitetet och jag ska flytta, och är så glad att vi är två som vill samma sak, Martin är så färdig med den här stan o sitt jobb osv, o ja känner samma, jag orkar o vill inte vara kvar här, jag vill dit ner o bo o älska livet! o dessutom är storstäder alltid mysigare på ngt sätt.. men ja kommer ju självklart komma hem hit vid många tillfällen, kan inte vara ifrån mina föräldrar,haha..lilla Moa som saknar mamma o pappa..nej men,dom är väldigt bra o ja är glad att jag har dom.
Nu måste ja laga pastasåsen till Maraton.. vi ska ha gosekväll sen! Pussss och du sandra, jag lovar att lägga upp en bild på min bil snaaart! men de blir en bild utan att se regplåten,orka vara för utlämnad, ja menar, vilka är de egentligen som läser detta??? kommer troligen aldrig få veta...men men, läs på, hoppas jag verkar lite vettig iaf! För de är jag, och ja längtar efter att få börja mitt "riktiga liv" med byte av stad..=)
Pusssssssssssssssssssssssssssssssssss

....

Japp så var en måndag avklarad, det var inte så mycke att göra på jobbet,eller de beror ju i ju för sig på hur man ser det,vi hade endel men sen beror de väl på vilken grupp man går i.. efter jobbet så ringde min älskling o berätta att hans kompis hade fått tag i råsunda biljetter, och som de flesta kanske känner till så är inte fotboll min grej, o ska man dessutom jobba så vill man inte sitta där o vara tråkig så ja tackade nej,så ikväll tänkte ja ha en egen kväll för mig själv med tonfisk(martin hatar fisk),musikalfilm(martin hatar musikaler),vinröda stora vindruvor med kärnor(martin hatar vindruvor med kärnor)..altså är de upplagt för en ultimat MoaBoa kväll som M skulle sagt de..men vad han inte vet är att när han komemr hem, och ja sover(jag ska sova tidigt!!!) så kommer de stå ett litet paket ute i hallen, med ett vykort av en ko och en lite spontanpresent som jag snubblade över idag på åhlens,fastän jag inte har råd så råder de inga tvivel om att denna doft var helt ljyyyyvlig så den bara måste sitta på min älskling!
image56

Och nu skriker en annna älskling om att nu är de matdags! så ge fan i datan o göd mig,
så låter de typ på suddens stämma..;P
Nu vet alla vad jag ska pyssla med ikiväll! och ja börjar få läsare, vilka har ja ingen aning om så kommentera gärna om jag skulle råka skriva nåt intresant?
Puss

en lördag som denna.

Idag börja dagen/morgonen med att jag sov för länge o vakna med ett ryck vid halv 11, så for upp duscha,sminka,fixa mig o sen drog jag iväg me mamma till västerås.. gick på stan lite grann och ja köpte 2 par örhängen på indiska och sen gick vi o käka o glodde lite i andra butiker, kollade as länge i en nyöppnad? butik som hetter Newyorker,värsta HM fast endå nåt annat, hittade massa men så orka ja inte prova allt o byxorna jag trodde kosta mindre än vad de gjorde hängde ja tillbaka, gick o käkade toast o drack latte, alltid latte med mamma,tradition typ..;P
Sen bar det av till ikea där resten av timmarna spenderades, köpte endel.. blev lite ljus, en lampa,tyg,burkar till pasta,vas,duk, köksgrejor m.m.. vilket inte blev så dyrt som ja trodde. Men när vi kom in på ljussidan efter tygerna typ så var de värsta hörnan med julgrejer, dom har redan satt igång o ja gick där o o kom på allt pynt jag ska köpa, de fanns hur mkt snyggt som helst o ni som känner mig vet att jag älskar pynt,glitter,pärlor,ljus ja ni fattar..men ja köpte inget nu för jag hade tänkt dra med martin dit o så får han va med o köra vagnen o ja ska bara gå o shoppa julsaker,hahaha...Thats me in a nötskal..(bara Sandra som kommer fatta de interna i den förra meningen med svengelskan..haha) Jag tror helt seriöst att när jag får barn o de blir lite äldre än bebisåldern så komemr ja vara en såndär pysselgumma, ni vet,man hade ju oftast sånadär pysselkvällar hos nån me bak o julsaker när man va liten.. o jag kan tänka mig att ja kommer tycka de är nästan roligare än barnen,hahahah..nej men typ...Åhh ja minns när ja fick ett hjärta av Simon vid jul en gång när vi var ihop på mellanstadiet, ett stort rött hjärta där han skrivit "I LOVE YOU" o sen i princip tömt en hel tub me glitter över så inte bokstäverna syndes,hahah.. jag har faktiskt sparat det nånstans..och jag kommer även ihåg att när man gick på dagis så var de ju alltid sånadär julpysselkvällar o då hade man föräldrarna med sig men jag hade med mig morfar en gång o han gjorde en stor fuuuul tomte av endast 1 piprensare o ja blev ganska arg/upprörd på han eftersom den inte allste såg ut som en tomte utan som ett rangligt skelett,hahahahah... ja jävlar ja..minnen de har jag..tillbaka till de väsentliga nu då..
senså jag fortsatte med shoppingen  in på Hm o handla vantar,hårgrejer o en mössa, har äntligen fått tag i en snygg o som ja inte ser ut som en kanatrell i..givetvis svart,kan inet ha färg då ja ser dum ut enligt mig själv... men men, sen körde jag hem mig själv hit me mamma o nu har ja setat o gosat me Suddisen o ska vänta till klockan blir kvart i o gå till Martins jobb o vi ska in till stan o handla lite myssaker..nåt gott att äta,dricka o sen en bra film o kanske lite granatäpple,va tror du om det Sara?hahah.. blir förmodligen vindruvor o godis o dricka om ja får bestämma.. Jag tror för övrigt att grannarna ska ha fest idag, de dunkar musik för fullt o man hör en massa olika röster komma då o då upp för trappen,hoppas de inte är en såndär fjortisskithelvete fest,men förmodligen så är det en sån dom ska ha, varför skulle dom ha växt upp på en vecka liksom, så man lär ju få höra de vanliga snacket i trappen.. "asssssåååå gumman, shhhhiiit ja är så jääääääääääävla full" o sen kommer de lukta äckel i trappen av all öl dom spiller när dom springer ut o in o sen komemr de ligga en hel jävla askkopp me fimpar utanför.. haha ja låter som en riktig jävla sur kärring men vafan, dumt att festa i lägenheten istället för att springa o skrika i trappan?? är de inte i lägenheten man festar? Tydligen inte när man är 14.. och dom som har festen är tydligen över 25 sa M en gång till mig, kul liv.. "hej ja heter *************** o jag är 28 år o mina bästisar som festar här varje helg är 15..fnizzz"..
Jag o min arbetskompis ska ner o anmäla oss till komvux också o plugga upp några betyg, för nu är vi fan trötta på vårat jävla skit jobb! ska bli skönt, skönt iaf att ha en plan för nästa år.. o så blir de högskola till hösten 2008,wiee o en ny stad också.. :D

Nej nu ska ja dra till min älskling! Pussss

Nu ere dags!

att satsa max! haha nej då.. Men jag ska strax iväg till gymmet med Ida o så ska jag lämna in min bil till verkstaden så de kan få ordning på mina vindrutetorkarbladgrejs..sen ikväll hade jag tänkt att inhandla lite clementiner o granat äpple! Igår åt jag ett helt paket vindruvor. Ja har man mensveckan o lider o vill moffa så får man väl göra de till en gräns o jag satte min gräns för några dagar sen när jag satt i soffan o kikade på min kropp så nu får de bli nyttigare moff..:P dessutom så har jag gjort en matlista för veckan så de inte blir dom där idiotiska impulsmaträtterna kl 20 på en vardag! Nån som vill läsa o begrunda veckans matsedel??
haha,tänkte väl de!
Måndag: Fetaostsallad
Tisdag: sesamnuggets med ris o vitlökssås.
Onsdag: lax,potatis (och fiskpinnar till M för han hatar lax)
Torsdag: wok med eventuellt kyckling?¨
Fredag: spaghetti me köttfärsås(qurnfärs alltså!)
Lördag: kyckling me nåt..
SÖndag: ´korvgryta blire här.

Uj uj vilke n intresant läsning! vänta bara tills min parfym lista över dom dofter jag är stolt ägare över komemr upp.. ett bra smak prov är:
DKNY RALPH LAUREN (orginal doften)RALPH LAUREN HOT ESCADA INTO THE BLUE ESCADA SUMMER LOVE ESCADA MAGNETISM J.LO PUMA JAMAICA DIESEL (den där nya!) CURIOUS COOL WATER NAOMI CAMPELL x 4..haha ja gillar henne...nej men ja ska sluta att trötta ut mina stackars läsare o klä på mig träningsoutfiten o sen gå till bilen o möta Ida!

Har också beställt en klipptid där ja ska klippa till luggen o tunna ur det massor! gillar inte min look alike "simba man".. haha...:P

Pusshej!

Åhhh!

Nu har jag äntligen jobbat och i morgon är jag ledig! får se om jag ska jobba på torsdag! Måste få ihop till bra julklappar,haha typiskt mig att tänka på jultider redan nu men etftersom jag är timanställd så får jag ju lönen uppskjutet en månad i taget så septemberpengarna kommer i slutet av oktober osv.. och då blir ju detta i slutet av november,alltså den sista o ska räcka fram till den 24/12.. jag ska pynta lika fint som förra året ,med julgran, julbaka pepparkakor o ischoklad..jaja nog snackat om juletider!jag o min älskling ska ju på teater/komikkväll me glans o schyffert,guuud va kul de ska bli! =D Nu är han på poker klubben o ja sitter hemma med en fet mensvärk! aj aj! men bra att den kommer som den ska o nogorlunda regelbundet så får väl inte klaga..=P
åhhh ja måste få skriva lite om en nostalgisk sak ja nyss hitta på internet! Åhh ni måste minnas denna serie??? Jag älskade den o när ja såg introt så poppade alla namnen upp,jag kom ihåg allihopa och ja minns att ja alltid blev så sur när jag missade ett enda avsnitt även fast denna serie är känd för att de inte gör nåt om man missar en hel vecka, de har ändå inte kommit längre utan kan fortfarande sitta i samma scen vid ett middagsbord o snacka om samma sak, haha nej riktigt så illla var de väl inte? Men åhh, ja vill att den ska gå i repris!!! skulle sitta helt fast klistrad framför tv, nog för att tre kronor,rederiet,nya tider,skilda världar också var populärt för mig för många år sen nu men denna serie var nog min absoluta favorit. O nu undrar ni kanske vilken serie???
Här kommer 2 länkar.
Det första introt:
http://www.youtube.com/watch?v=liD0opCPyaI&mode=related&search=
Det andra introt:
http://www.youtube.com/watch?v=O7JAjNK8vpk&mode=related&search=

hahah seriöst, när var detta? 96? 97? Gud va länge sen! o när ett minne poppar upp så dyker ju guvetvis andra minnen upp, den gamla tiden ute på landet,när man bodde hemma alltså.. bussar att passa, (kvart i tio bussen var ju sista), alla gamla kompisar, är alla kvar här i stan? Jag tror faktiskt det.. men jag blir inte långvarig här heller, eller nästa år är de planerat,då drar vi! så bye Eskilstuna! ska bli rätt skönt faktiskt att komma iväg,eller rättare sagt,flytta iväg! Nya saker,nya cafeeer,krogar,restauranger,butiker,köcenter,ny lägenhet, flera vänner att träffa.. Men kommer ju sakna mina som bor kvar här men de allra flesta av mina vänner har ju redan dragit.. så ja ser fram emot att sticka iväg jag också!
Nej nu ska jag duscha,tvätta håret,raka benen,ta mitt täcke,koka the o sätta mig i soffan me sudden o se moulin rouge kl 21!
Pusssssssss

.....

 Idag har de varit en vanlig arbetsdag, har haft sprängande huvudvärk nästan hela dagen och gått o grubblat på massa saker. åkte hem o somna..:P
Men när dom ringde från bilfirman om att ja kunde komma o hämta min lilla pärla så tog ja på mej tröja,skor o jacka o börja gå neråt i trappan, när ja kommer till de näst sista trappsteget så står knarkgrannarnas stora schäfer där och ja som inte är rädd för djur,tar ett steg till och hundfan börjar morra o lägga öronen bakåt,ja stannar upp o då börjar den visa sina köttsugna tänder och ja rusar,vrålar högt i trapphuset som om ja hade självaste djävulen efter mig o för visso så hade jag ju det.. och hunden efter, fyyy faaan säger jag, springer in, ingen hund efter, vet inte exakt hur långt den följde efter,panikar me dunkande hjärta ringer ja till Martin och försöker prata sansat, de första han säger är: jag kommer! och då ska ni som inte känner mig o min älskling att hans jobb springer man inte bara ifrån.. men att han skulle göra de och hans oro i rösten, säger att  jag klarar mig men att han får följa med ut i trappen i telefon o me dunkande hjärta går ja neråt i trappen,steg för steg, ingen hund.. pustar ut.. ahh.. vilken underbar människa jag lever med!

Varje gång white trash beautiful spelas så tänker jag på den där tatuerade snygga dreadskillen som stod där i baren..jag minns när vi förfestade och du drog in mig i mitt lilla badrum på stenkvista vägen och berättade för första gången att du älskade mig,jag minns vår vilda cypern resa förra året,allt festande,allt lära -kännanden och medtyckte av alla hans bästa vänner att ja är den bästa han haft. och det är så underbart att jag får dela mitt liv med en människa som får mig lycklig,för det är jag verkligen.. allt som du säger och när ja verkligen ser att du menar det också,varje ord.. vi har ett liv ihop o de är verkligen inget ja tänker slänga iväg eller hymla med att de är heeeelt underbart!! Har blivit sårad,lämnad,dumpat själv o mått dåligt, så nu är de faktiskt inget skryt utan ja skriver detta för att jag mår så bra med den människan i mitt liv. Ja känner att jag behövde skriva det, för att se mitt ledljus i mörkret, för ja, mörkt är det,varje morgon ja går upp, vardagen är grå o trist, tänker ibland för mycke, grubblar över framtiden..men glad att HAN vill dela den med mig!

Ja sakanr min saaara, vi måste ses juuuuu! we belong togheter!=)

mörka tider..

Usch nu börjar jag bli ruggigt trött på mitt jobb,dels arbetstiderna och dom där cp passen på helgerna,inte kul! vissa säger att man ska vara glad o tacksam över att man ens har ett jobb att gå till,o visst är jag det men ska ja va ärlig så känns varje dag som ett jävla straff, ja där satt den,ett stort jävla fet straff för att man inte har kontakter o för att man vill ut i arbetslivet.. många sa att de öppnas flera dörrar när man har körkort,pssst! skitsnack, jag har körkort, och egen bil.. vart fan är jobben? ja söker o söker.. ja hoppas jag inte blir kvar längre än till jul! Jag har iaf bestämt min framtid och vad jag vill bli,då håller inte mina betyg helt fullt ut och ja måste förmodligen plugga upp lite..typiskt..här kommer man som nybliven student och redo att slänga sig ut i arbetslivet och vafan får man för de? en jävla huvudvärk,mörker när man går dit så de känns som jag är ute mitt i natten,cp mycke att göra,tjuriga arbetskompisar,en idiot till "chef",en värkande kropp (ryggen börjar väl sakta men säkert gå av) och ont i händerna tom,har fått skit stora blåsor som bara svider mer o mer ju mera man spritar händerna och tro mig,de vill man! ja dränker väl mig själv mer eller mindre i sprit. När folk klagar på sina ica jobb/butiksjobb så blir ja fan arg,ja skulle gladeligen skrika av lycka om en sketen ica butik ringde upp och ville anställa mig,då känner man sig omtytckt om man får stå på hemköp o sitta ner o scana varor.. så ett tips till er där ute som jobbar med ngt sådant, ge fan i att klaga eller ge det till mig! Moahahah.. Nej känner mig hemskt ful,obetydlig,fast på en punkt o de enda som får upp mig är att ja får pengar och att ja inte kan sitta hemma o glo.. så innerst inne är ja väl tacksam över jobbet men samtidigt blir ja så arg på folk som "skolkar" från sina jobb (och ja,jag har flera personer ja kan nämna) när de finns så jävla mycke kul man skulle kunna jobba med.. helst av allt vill ja ha ett mackjobb, olika skift och ja skulle kunna tänka mig att jobba nätter..  de suger att vara timanställd med en "chef" som skriker o gapar, när man ser folk som vandrar vidare me sina liv,byter jobb,byter stad o ja sitter fast här med mitt sketna jobb o drömmer mig bort, men nästa år blir de äntligen min tur att sticka härifrån, ska bli så skönt! o nyss när ja skrev de så rös jag till, tänk att nästa år kanske ja inte ens bor här? ja kanske pluggar, eller jobbar, vet inte vart ja bor i stora staden och jag hoppas att allt känns bättre vilket de säkert skulle göra här i tuna också om ja fick jobba me ngt som känndes bra... Nu har ni fått läsa mina depptankar,men de är väl ungeför va som händer i mitt liv. jobb jobb jobb jobb,paniiik, vardagsmat,tvätthögar,suddisen och min älsklingsMartin,tur att han finns o kommer hem o förgyller mina dagar!! Pussss

länge sen.

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag så dags att plita ner ett par rader. så vad har hänt? Jag har blivit 20,varit i sälen, jobbat och försökt starta ett nytt liv...håller på att viktminska, var ju o tränade idag med Ida och de gick bra,sen var vi här hemma o kolla på film o käka tacos,vilket inte är speciellt nyttigt men vafan! jag känner väl att de är jobbigt me allt sötsug som man har, men jag måste bli av med mina kilon,de känns inge bra.. även fast jag kommer i mina jeans,även fast mitt "bm" är "normalt" så känner jag mig ständigt som en riktig tjockis..vill inte bli sedd så,någon som trycker godis och måste dricka cola och hatar motion,neej de är inte jag... så jag o mamma var på tuna park o ja inhandlade lite nya träningsgrejer o så drog  ja iväg till gymmet..känns faktiskt bättre nu, men jag måste skärpa mig och träna mera! hittade ett jätte bra inslag i tjejtidningen "solo", så himla bra nummer med 2 uppslagssidor om nyttig kost som inte smakar skit liksom.. om jag kommer hålla mina matvanor vet man aldrig,vet bara att jag antagligen gått upp av oregelbundna mattider,för lite träning och för mycke godis..hoppas jag kan skära ner rejält på det iaf! kommer ju inte direkt ha ett "godisförbud" då de endast kommer stjälpa än att hjälpa..vi får helt enkelt se.. jag har iaf börjat på den där boken jag längtat efter "mias systrar".. alla som känner mig vet att jag älskar verklighetsbaserade böcker..
Nej nu ska jag plocka lite här hemma och sen sova.. thats it!!

RSS 2.0