Once in a lifetime..

Nu blir jag sådär djup igen.. men eftersom detta är min blogg och mitt andrum på nätet..så kan jag helt ärligt säga att detta året har varit det värsta i mitt liv, de har varit så många motgångar och skit.. jag ville ju tro att en sak räckte..men nej.. känns som jag tappat boprt mig själv då och då..känns inge bra alls emellanåt..men jag är stark och fixar detta..förhoppningsvis.. men de blir inte här nere..jag måste uppåt!
Jag hoppas att 2011 bjuder på jobb, familj, vänner,kärlek och mycket träning.. visserligen är de "bara" juli-augusti nu..men jag tror inte detta kommer gå..inte i år.. inte nästa månad, inte om 2 månader..de tar längre tid.. men jag kommer komma till the end! Blir bara så ledsen i mellanåt..Känner inte igen mig i spegeln heller..:(

/M.

en dröm..

En dröm som kommer med tiden,som en gång kommer bli sann..
Jag erkänner, när jag ser folk i min ålder som köper hus,gifter sig och skaffar barn..dålängtar jag.. jag längtar efter en fin familj som jag och pojkvännen ska skapa en vacker dag.. få bestämma design på huset, vilken barnvagn och vilken familjebil som passar bäst..alla högtider man skapar traditioner på,julpyssel,julbak, påsk pyssel och alla presenter jag vill ge.. denna punkten i mitt liv kommer att komma, en vacker dag.. men inte nu..de är helt fel tidpunkt o redo är jag inte än, men visst får man drömma..och som en vän en ¨gång sa: "jag vet att du kommer bli den där lyckliga och bästa latte mamman och pysseltanten me dina barn en dag i ditt liv.."

word♥

//M.

RSS 2.0