i wish! u wish!

Jag får mina små idéer ibland.. ibland rätt korkade men för de mesta(ellerhur vänner?!) är de liiiite genomtänkta och genomsnälla..dessvärre så stannar de mesta inne i huvudet på mig.. jag vill för mkt,för fort,för mycke..ja slängde ett öga på nyhetsmorgon i morse till mitt kaffe<----notera att JAG dricker kaffe(är lika förvånad själv) men anyhow... de pratade om våldtäckter..om hur vanligt det är och att många tjejer klandrar sig själva att de är deras fel,de som inte sa ifrån..att de får skylla sig själva m.m. detta är enligt mig det hemskaste en tjej kan vara med om,vi tjejjer är redan så pass utsatta i samhället att allt som är ett tvekande, ett nej är alltid ett nej! de värsta med tjejjer idag är att vi är så pass korkade som vi är, när vi egentligen borde hålla ihop så "slåss" vi om killars uppmärksamhet,snackar skit och slänger elaka blickar på krogen..varför ska de vara så? ingen orkar väll egentligen gå runt och vara förbannad?
ska definitivt inte säga att jag inte är likadan,för de är jag säkert! men jag vill inte vara sån! nu skulle egentligen inlägget här handla om våldtäckter..men snöar alltid in på massa andra oväsentligheter..men iaf.. ett nej är ett nej och ingen kille ska få säga "jaa men hon hade sagt jaa innan".. ingen har rätt att ta på din kropp om du inte vill det!! fan jag skulle vilja engagera mig mera i sånt här..eller typ utsatta kvinnor..typ Moa,ni vet kvinnojouren..var på en föreläsning förra året och den var gryyyym!! den handla typ om hur männen som slår sina kvinnor först bryter ned henne så pass mycke psykiskt att hon inte vet vad som är rätt eller fel och klandrar sig själva för att de blir slagna..hmm... nu ska ja inte debatera om detta!
tack för ordet!!=P

Nu ska jag ta tag i mig själv,eller rättare sagt mitt hår!! marge simpson tyckte Mikalela jag såg ut som i morse..haha..
nej men kanske uppdaterar sen!!
bodycombat ikvälll!! och staaaun med Mikken efter skolan..måste ha nåt fint till valborg..vill ju vara fin för min finaste D!! och vet ni? i morgon är han heeemmmaaa!! kommer vara så lycklig när jag får somna i hans stora famn och gulliga hund bredvid mig..mina fina killar!!

//Moa

.........

Jag måste vara född med hjärnan i aska eller nåt.. jag ställde klockan extra tidigt i morse för att kunna ha god tid på mig att fixa de sista me skolgrejset samt hinna fixa till håret.. och vad tror ni händer? joo vi har sovmorgon till halv 11 upplyser Mikaela mig på msn..haha vafaaan???!!!! vi har liksom aldrig sovmorgon och när vi väl har att så sitter ja där som ett jävla yrvaket fån me håret rakt upp och undrar vafan jag är född me hjärnan i aska för?hahaha

anyhow..skulle blogga om viktigare saker egtnligen!!!

Jag och D hade såna diskussioner igår om bla invandrare,nazister,patrioter m.m. sånt gillar jag! skönt att man har en kille man kan prata med och som inte är blåst och o-allmänbildad..har svårt för sånt..=p haha

mmmmm

Jag tänker framförallt på en sak jag måste påpeka.. och bara för att jag råkar gå och vara väldigt kär i en speciell person som får mitt hjärta att slå dubbla slag så vägrar denna människa,alltså jag,Moa ******* att bli tjock igen! kommer inte på fråga.. jag har redan förberett D på att jag vägrar filmkvällar me massa godis o sötsaker..haha..stackarn..men klart man ska äta de ibland, jag är ju för fan inte Anna skipper.. men jag tänker inte inte inte lägga ned mitt projekt(min kropp) nu bara därför attt.. jag ska istället tänka såhär: Nu har jag verkligen ännu en till anledning att gå ner de allra sista kilosarna till sommaren..jag är ute på asos.com och suktar..har hittat massa jag ska köpa inför sommaren men hållhaken är att jag inte får beställa nåt innan jag nått mitt mål så nu börjar de dra ihop sig..vill ju verkligen ha en bikini därifrån..så nu kör vi!! inhandlade tidningen topp hälsa idag också.. jag äääälskar den tidningen,hade en prenumeration på den förut! de är inte som de andra tränings blaskorna där de visar massa krånglig "träna hemma special".. de blandar me recept,självförtoendetips,träningskläder/saker och reportage som är läsvärda! värsta reklamen detta blev då för topp hälsa..men jag funderar på att skicka efter den igen så man får varje nr..man blir ju motiverad om något när man bläddrar i den! så de ska jag göra nu.. efter jag pluggat klart de sista..jävla skit.. aja..
snart är det onsdag!!!!!!!!!!=) =) =)

//Moa

Detta känns...

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

du är den bästa delen av mitt liv just nu =)

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

jag är verkligen skitglad för dig =)

Känns som man har internetförhållande,men snart är han hemma.. och ingen kan vara gladare än mig.. jag erkänner, jag säger det.. jag,Moa.. är kär!


//M.


Mix och trix..

Hej bloggen!
Mina uppdateringar blir lite glesare men de får ni leva med..;)
Bion var suverän som jag och D var och såg i onsdags.män som hatar kvinnor såg vi..jag tyckte verkligen om den! riktig Moa film..se den ni som inte sett den ännu! träningen har dessvärre varit katastrof!! och så grillade vi igår och ja drack o käka diverse onyttigheter så som chips,sockerdricka,vegieburgare me dressing..hmm inte bra detta! skäms över att presentera träningen denna veckan..skyller lite på etunaresan,skyller lite på att jag inte har haft tid..:P
Måndag= gymma på friskis i etuna
tisdag= pass
onsdag=gymmet
torsdag=pass
fredag= (idag alltså) gymma
ska iväg imorgon tidigt på bodysteppen eller gymmet..får se.. och så missar jag bodycombaten på söndag pga jobbet..sugigt! Men jag ska inte ge upp, jag är om de är möjligt mera peppad nu..Nu vägrar jag bli fet padda som inte går till gymmet..inget sånt! ska iväg till ica maxi och handla hem jordgubbar,melon,keso o sånt gottigt men nyttigt idag också!=)


Har haft en guldvecka sen jag kom hem i tisdags..jag känner mig levande,glad och stolt..tack finaste för att du förgyller mitt liv genom din närvaro..varför jag skriver om detta i bloggen? de viktigaste är väl att man själv vet vad man känner? mitt svar blir detta: blir så himla pirrig och glad av denna människa att de helt enkelt måste nämnas i bloggen! Men nu får jag inte se honom förens nästa vecka..=(

Jag är grymt shoppingsugen också..fast de är jag ju nästan jämt så de var inget nytt..men nu vill jag försöka hitta ngt fint till valborg då vi ska grilla,spela kubb,festa och så kommer D´s tjejkompis hit ifrån Uddevalla o bor hos honom några dagar..mucho trevligt!=)

Nej nu fick ni er en inblick i mitt liv..jobba idag och sen på söndag..ska till gymmet idag..fixa ärende, fika me kära Mik ska också hinnas med innan 17!=)

hoppas helgen går fort..
nu springer mitt suddigum omkring och jävlas..haha..min fetknopp till katt!=)






Galen bilresa..slemelie på burk och jag vet..hahaha..

rolig skylt vi hittade i Nirres trappuppgång..hahahahaha


som sagt..galenheter på vägen!=P

Nu blire frukost och duscha!

//Moa


Det här känns..

Trucker_blek/KingsClub..... säger:

jaoo .. ses snart min lilla prinsessa =) hehe... kommer snart då =) kyssar...

Moa säger:

Joo de gör vi!Mina fina killar som kommer,ihh!=) =) Kyssar i massa!


Som sagt..detta känns.. jag är glaaader...min finaste kommer strax..måste sätta på mig lite kläder nu!=P


bio ikväll,mys!=)


//Moa


The show must go on..

Mm passande rubrik tycker jag.. sitter här super pigg och lyssnar just på den låten me queen,fy tusan vad jag ryser av rösten..mm mucho bra äre!
Min helg blir bara bättre o bättrre, jag har haft så mys me både Sara,Emelie,Ida,Johan,Nirre,Ante och så ska jag träffa Anna idag och fika!=) fast först,då blir det träning..gymma med Emelie på friskis! de ser vi fram emot!! lite mera shopping hade inte setat helt fel men jag får väl vänta..har ju med mig lite grejer hem som var fina..eller de är bara basplagg! Men shoppingfingrarna kliar och kontot ekar..mindre bra! men ska iaf till guldklimpen idag med mamma som ligger i gamla stan..märkes och dyrhetsbutik me underkläder!=) sen blire grilla me mams och papps ikväll!
Imorgon blire ärendet och sen äntligen äntligen ska jag bila hem(låter som ja haft skit här o vill hem bara) och nej,tråkit går inte att ha me vännerna men hem vill jag..;)
På onsdag ska vi på bio,hur mysigt som helst..you and me.
Ni förstår inte min lycka, jag spricker nästan!!!;)

My soul is painted like the wings of butterflies,i can fly my friends!!

Lycka!

Vet ni vad jag inhandlade idag? som ligger i min väska? som jag suktat efter nu? som kosta lite över 300kr? som jag har alla i den serien nu??
jovisst är det DKNY´s nya..¨


ljyyyyvligt luktar den!

Träffade min Ida igår,mucho trevligt som vanligt! idag har jag vart o träffat Emelie..nu e ja hemma på födelsedagsmiddag för morfar har fyllt.. sen ska jag in och träffa Emelie igen och så ska jag träffa Johan!äntiligen!
sen blire luncha me Ida,Linda och Sara imorgon.. sen blire min och Saras dag,massa o snacka igenom,haha;)
Bra helg helt enkelt! ekonomin kunde varit bättre!
vet ni vart jag ska när lön o csnpengarna kommer? som alla fyndar på? som jag allltid velat åka till?
jajamän, Ullared..blir hur mys som helst när man åker me någon man tycker om!;)

//Moa

.........

Jag är så himla glad och lycklig att du förgyller mitt liv med din närvaro.tack gullet..


värsta..

Värsta bra humöret man kan vara på.. ska strax börja bila till Eskilstuna..segt me bilresa..fast som jag nämnde så är ja på värsta bra humöret..och de är klart man är de,när en sån fin person finns i ens liv..mhmm aa de blir super!;) fixat kattvakt också, känns tråkigt att åka ifrån mitt suddigum men han klarar sig själv..
Tar me kamera till tuna så kanske blir lite bilder sen i bloggen!
dessutom är jag glaader för att min Sandra kommer hit ner den 28maj! och att hon dessutom kommer befinna sig på hemmaplan i sverige i sommar, 2 månader!! så slipper ja längta ifrån maj till december innan jag får se henne igen! snacka om distansförhållande!
ni ska få träningsveckan nu iaf.. kanske fyller på eftersom Emslem hade kompisbiljett och ville vi skulle träna i helgen..alltid roligt me lite motion o ännu roligare att umgås me min favorit Slemelie på burk som ja saknat ihjäl mig efter,ändå var de 2 veckor sen vi sågs..;P och på söndag äre Sara dag, Sara underbara Sara dag! massa tjejsnack!!=) och så blire Ida och Linda också,saknat dem så mkt!denna helgen blir de av! och Johan ska jag hinna med,jag måste hinna med hononom..de känns inge bra att inte ha träffat er på så länge så måste boka in tid!=)
just ja..träningsveckan denna veckan:
Måndag=gymmet
Tisdag=bodycombat
onsdag=gymmet
torsdag= gymmet
Vill ni ha mera utförligt vad jag gör på gymmet eller räcker de me de jag skriver? har tränat mkt löpbandet,mage,rygg och ben denna veckan iaf! tror fan jag får bukt på min kropp! känns riktigt bra att vara jag just nu:)
Väskan är packad,nu ska jag köpa en kattmatsburk och lite frukt till resan..sen bäre av!
Tar me datan hem också..
Puss//Moa

...........

Jag mår himla bra.. vet inte mera jag ska skriva..dagen har varit till belåtenhet så att säga=P Vaknade bra, somnade bra,hämtade upp Mik och skvallra hela bilresan i hela 10minuter,haha..=P
sen blevre skola,kika till suddisen här hemma,jobbade några timmar,åkte hem o bytte om till träningen..blev bodycombat och satans så bra de gick..åkte hit o duscha o fixa..fick besök,mys..lämnade bilen tills i morgon bara..ska ju inte åka bil till skolan direkt!! jag ska gå i morgon och jag ska banne mig inte vara försenad heller!=P
Nu ska jag och min kära sambo Sudden aka suddigummit krypa ner i min undeeeerbara säng o sova gott!=)
//Moa

YOU spin my head...=)

Nu var det ett par dagar sen jag skrev blogg! får bli en liten uppdatering hära då..Jag har då som ni vet flyttat, har faktiskt allt klart förutom nån låda här och lite rensa här o där..men allt är på plats och uppsatt! känns riktigt bra! jag är jätte nöjd! fick tag i köksbord och min älskling är på plats! han ligger under sängen just nu.. inte för att han är rädd,de e han inte..han e en riktig speeder här men nu vilar han..hans vila varar i sisådär hela dagen och på natten är han pigg som en lärka..hmm...vända på dygnet?!
Aja.. Hade en bra helg me god mat med mina kära föräldrar!
Igår vare fest me Alle..utgång blevre..bilder blevre..och kvällen blev skit bra..haha..fjortis-F!haha=)
Nu ska ja in i duschen,varit på bodycombat! kul som vanligt!=)
träning för denna vecka:
Måndag=gym
Tisdag=bodycombat
onsdag=gym
torsdag=vilodag
fredag=vilodag
Lördag=vilodag
söndag= bodycombat

hmmm...de ser inge bra ut på veckolistan...hmmm...=(

Pusshej!/Moa

dagens sanning!

Idag har vart en bra dag,eller de beror helt på ifrån vilken vinkel du kikar..därför får ni några nu..
*jag har packat och kört massa grejor till nya lägenheten,framförhållning Moa,bra där!
*tvättat massa saker..flyttat all ätbart till kyl o frys till nya lyan-bra men nödvändigt just idag?!
*har inte pluggat lika bra som ja hade tänkt-Dåligt!!
*har inte tränat-ännu dåligare!! tänk dig för Moa..man kan inte gå ner x antal kilo och sen tro att de ska vara så om man inte underhåller att hela tiden..stooor skärpning!!
*har ätit skräpmat-näst intill de dummaste ja gjort idag föruom pluggandet.. varför är ja så korkad??! åh trött ja blir!!

anyhow..tenta i morgon..lika bra ja somnar snart..

avslutar me att citera alles sms:
"Nej jag är aldrig trött inte ens när jag sover". låg humor när den är som bäst/värst?

Pusshej!

Texter...

Musik i all ära..men det är fan nästan patetiskt eller snarare skrämmande när man känner med känslan i musiken..låter jobbigare än de är..men som ni vet, jag i all ära..älskar musik!
så om ni orkar så lyssna på detta
Atreyu- slow burn

kan tyckas vara en hård o skrikig låt..men ack nej, fy fan vad den berör mig.. o för er som orkar läsa..här har ni en bit ur den låten,jag har plockat ut de jag tyckte bäst om:

I can't keep telling myself what i want to hear
I can't just close my eyes

i know that
its killing me
and its poisoning the best in me


i know it's over but i can't go home tonight
but after this i feel as empty as the night before
feel the pain and yet i'm still begging for more


 Härliga grabbar! nån som vet om de ska spela i sverige snart o vart?=)


Ny dag i morgon,den ska bli lika bra som denne! bodycombat står på schemat,då kan man inte annat än att trivas!=)

//Moa

scars is all i see..

Munter rubrik?! hmm..=P
Anyhow..hade en riktigt bra resa hem o hemma i lilla etuna,kortfattat:.. tjejkväll,skvaller,shopping,fika,lunch utomhus i solen iförd stoora solbrillor,skratt,filmkväll,förfest,många bilresor fram & tillbaka o så lite mys också hanns me!;) jag är nöjd!
däremot är jag inte nöjd me förra veckans träning,men dokumenteras ska den o jag var ju faktiskt inte hemma så är "nöjd" me att ja åtminstånde gick varje dag innan jag for hem!

Måndag=gym
tisdag= bodycombat
onsdag= dansaerobic afrodance
torsdag= vilodag
fredag= vilodag
lördag=vilodag
söndag= vilodag

Seminariet är avklarat!skönt! nu äre bara flyttpanik,tentaångest o fettoproblem denna vecka!;P träna träna träna!=)
Ikea och media markt på torsdag o nu kommer han,inte långt kvar! ska bli en liten blekingekatt den där söta lurvbollen!=p
Tvätta måste jag också..packa ner "mitt hem",dvs studentrummet! åhh längtar tills allt e färdigt!!
Måste berätta om mitt fynd idag då detta är min blogg o jag tjatar om sånt här..alltid roar de nån! ni vet bonuskorten man får på gina som man stämplar varje gång man handlar för över 250kr? när de är 10 stämplar så får man 150kr i rabatt, jag hittade ett sjukt snyggt partylinne som jag o Alle konstaterade "så jävla Moa", 199kr..fan..hmm..drar fram bonuskortet,10 stämplar..alltså gick detta sjukt snygga linne för endast 49kr o ligger nu hemma hos mig,de kallar jag iaf fynd!=)
Hann me en bra o tjejjig fika idag på lennarts,de har ju uteservering så vi satt ute på terassen o drack cafe latte..citerar Alle, så jävla klockren.. "nej inte den med ögon" när hon skulle välja en sak me gul marsipan..hahaha
dessutom när ja endå är igång o snackar om absolut ingenting! har ni läst ända hit så kan ni fortsätta läsa detta.. kanske inte kommer som nån surprise för nån,men vet ni? JAG ÄR PINSAM!!haha. Drar detta snabbt: vinkade o log jätte gulligt mot alle,precis då gick en sjukt snygg kille fram emot mig så han trodde jag gjorde de åt han..haha.. detta låter som ett "problem" man hade när man var liten o feg..men faktum är att jag verkligen skämdes!hahaha.. nej ska sluta fylla min blogg me onödigheter...nån dag... byter endå snart! håll utkik!=)
Nu ska jag sova,har handledning halv 9..usch,tråk!

//Moa

........















jaa som sagt, jag har det bra hemma i Eskilstuna;)

//Moa

RSS 2.0