Helg!!

Äntligen en vecka har gått,vaknat i gått upp 5 varje morgon, duktig jag är! haha=) men de känns bra.. blir nog okej de här me jobbandet..iaf så blir lönen fet.=P
Jajja, idag träffa ja Sara o gick runt ca 1 timme o sen blev de stadsparken,sen vidare hem, byta om,ut o käka me tony o ida o rasmus, vidare hem till ida o vi var ute me Bamse,hund.. sen hem till henne o snacka skit.. nu är ja hemma o ska strax sova. Blir väl att sova så länge som möjligt i morgon! de förtjänar jag! o sen ska jag köpa mera saker, men på gina på tuna park hade dom mera saker på rean! de ska ja kolla upp! sen blir de power gym i morgon o sen tjejkväll me Idaaa.. blir najs!
o ja fick ju ett par söta stringtrosor me hammarby på av Martin, han va i sthlm o såg dom o va helt lyrisk,tror han sjöng fotbollshuliganlåtar hela natten! "alla rensar fisk i göteboorg" hahah.. han e rätt rolig den där pricken!=P
Nej nu ska ja sova. Bratackpusspusshejhej!


arbetarmyra.

Japp igår började man jobba då.. kändes okej första timmen men sen blev de bara jobbigt! jag trivs inte särskilt bra,känns inte rätt men de funkar o jag börjar få arbetskompisar som jag kan snacka med, till skillnad från mitt vanliga glada o pratiga jag så blir ja precis tvärtom på de där stället, tyst o lite tillbakadragen..men men, har ju bara gått 2 dagar så jag hinner väl komma in i de. Blir förhoppningsvis roligare med att jobba me en jämngammal tjej om ca 4 veckor, men hur ska man stå ut med dessa 4 veckor.. ska göra som Sandra sa, ta en vecka i taget,fokusera på helgerna o hitta på roliga saker i veckorna o helgerna så blir de roligt! okej,exakt så sa hon inte men de är principen hon menade som jag ser nu också, jag ska sysselsätta mig så mycket som möjligt och de ska bli skönt att få köra me biloskolan lite i morgon också.. igår efter jobbet åkte jag o Mamma runt o handlade lite,precis de man mår bra över,shopping o gina tricot rea, jag mådde fint! träffa ju Em också, tyvärr så kommer vi typ inte kunna ses nåt alls känns de som eftersom hon har sitt jobb o sina sena arbetsdagar,men men,helgerna,då kan jag:)
Efter de bar de iväg o handla,träffa min Sara o Krille också,flera som storhandlar den 25!:P hem,hämta grejer,åka till sandra o byta om o fräscha upp sig lite, sen bar de iväg ner till grappa,avskedsmiddag för Ewe som ska åka till gotland o jobba ett tag! Jo men sen var ju jag pigg, kunde inte somna alls så jag låg o snacka iväg timmarna me Martin, vet inte om han lyssnade till slut men men.. gick upp vid 5, gjorde mej redo o drog till jobbet!
Nu ska jag gå o lägga mig för jag måste ta igen några timmar, power napade lite snabbt i soffan när ja kom hem också ju:P men men.. nu blire bingen o sova sova sova.. måste ta mig upp!! o tänk, i morgon är de onsdag, inte massa ställen att åka till heller,blir ju endel beroende på hur mycke de var idag på alla mottagningar men men,ja hoppas de går snabbt! o de är ju egentligen de här jag har längtat efter,inte mitt jobb jag har nu men bara principen, göra matlåda o lägga sig tidigt,gå upp tidigt,sluta tidigt,stämpla in o stämpla ut, just den grejen känns så ótroligt bra när man får stå på egna ben,utan mamma o pappa som är på en hela tiden om allt.. Nej nu ska jag sluta me de här! Martin o jag kollade nyss på en film som hette "darling", så jävla dåååålig! alltså de där me drama filmer, de är inte riktigt min grej.. jag har inte fastnat riktigt.. men däremot så finns undantag som tex: underbara älskade..den va fin den!
Byyyyyyyeeeeeeee

Midsommar 2007!

vilken dag o kväll det blev! Gick upp som vanligt på morgonen o jag fixade potatisgratängen o sen vidare ner till stugan där vi skulle tillbringa kvällen me middag o sånt..gaahh kurrar i magen när ja tänker på allt gott vi käkade!! sill,lax,färskpotatis,jordgubbar o bra sällskap! Vi spelade kubb, satt o snacka massa,skratta o myste! =) Kommer bilder i detta blogginlägg också:D
sen tog vi taxi in till stan o till Micke som skulle ha gårdfest+fest i sin lägenhet... alltså jag drack ingenting,smakade inte ens droppe alko igår och endå så kände jag mig glad,lagom full o på as bra humör! haha när jag o Martin satt o beundrade Mickes lägenhet så började tokigheterna,hahahahahhahahahahhahaah ja höll på att dö av skratt gång på gång på gång! hahahahahah... de går inte att förklara men Micke o alla andra som var där måste ha nån jävla showgrejs,de var så jävla kuuuul!!! hahahaha...:D aldrig skrattat så mycke på en fest me både killar o tjejer! Jag o Emelie dansa as mycke också.. "no where to walk away,noway to run" och "i dont need this shit"...haha...=) sen kom Sandra o Bella en stund också, men de var typ vid halv 2 o jag o Martin skulle me tvåbussen,orka betala taxi två ggr i rad? Men när vi satt där på bussen me fulla fjortisar så ångra vi oss,så jag sa de till Martin: "älskling snart har jag bil" o jag ska få min uppkörningstid nästa vecka..nervöst men endå,fan va skönt att öva o sen göra de där o sen ha sin lilla rosa lapp! Vi ska ut till stugan lite senare idag o hämta alla saker o Pirre o Maddes bil.. kanske blir att ta de lugnt bara ikväll,orkar knappt prata,ont i halsen! men de är de värt för en sån guldtoppenkväll,en kväll man kommer minnas liksom.. de enda dåliga var att Tony o Ida inte var där,dom va i sthlm..:( Ida saknade ju jag o Tok-Tony också för den delen;)
Nej men nu ska jag springa o fixa. Om man säger såhär,lär ju bli gymmet i morgon o nästa vecka! Börjar ju jobba på måndag.. o jag får utgå härifrån där jag bor istället för att åka in en mil för att byta om o stämpla in så har dom fört in de i sitt lönesystem att jag börjar här varje dag! =)
Men jobbet i sig är väl inte de bästa,men jag är nyfiken på vem denna Hanna kan vara som kommer om 5 veckor,tills dess så blir de en gubbe jag ska gå med..mindre kul..men men,lär ju tanka mp3 o ta dom bästa ställena varje dag!;P haha,får ju pasérkort! wow,coolt;P eller inte..
Nej nu blire bilder sen duschen! Pusshej!!




image28
Poser poser poser,hahah.. jag är ju så snygg:P Men Martin är o kommer alltid vara så snygg! Han är sådär hysteriskt snygg så man nästan vill krampa!;p


Lite kubbspel..jag var också med men var tvungen o fota lite..


Emelie,Tobbe & Micke.


Ellionor,Martin o Emelie.


Patrik,våran alkomätare..ju fullare man blir desto mer lik är han Håkan Hellström..o Madde brevid..



Micke o Pirre.

o till sist en bild på mig o Emelie..


Toppenkväll o jag älskar att det är lördag för då blire lite candy ikväll!;P
Pusshej!


Familjen Larsson-Johansson!

Heheh.. japp, för de är precis vad vi är! Började morgonen att käka snabb frukost o sen ställa mig o fixa potatisgratängen,blev riktigt bra! Martin åkte ner till stugan vi ska vara i o sen kom han hem o hjälpte mig med salladen o allt annat.. så nu håller vi på att fixa oss, jag är typ klar men slökillen håller på att klä på sig! sen ska vi väl bara packa ner allt o dra ner.. kommer bli så himla kul ikväll!! o vi är en familj,typ..känns bra!
några citat måste ja skriva ner!
***** kommer in på macken o ska visa upp en grej..
Martin svarar helt drygt o seriöst: "ahh men så jävla snygg var den ju inte". =P haha..lite kul var de!:P

o så några till ja hörde igår..
"Här var det mörkt"
"Tv på rummet,det var ju lyxigt"
"Är vi tillsammans? För om vi är de så tänkte jag,då kan vi ju ligga med varandra"..
Jag skrattade så jag höll på att börja gråta igår..hahahahahhahaha....
Nej nu ska jag fixa håret! Synd att de regnar,men de är svensk midsommar det!=P
Pusshej!!

Prat dag!

Idag har min mun gått i ett, jag har pratat oavbrutet precis hela dagen! Jag började i morse med att bli väckt av Martin som kom o smekte mig över ryggen för att säga att fastighetsskötarna var på väg hit o att de vore bäst om jag gick upp.. lånade hans morgonrock, han hade satt på thevatten åt mig..<3 sen käka macka, sen la jag mig i soffan me filten för att kolla tv o martin sprang omkring,sen total somnade jag bara i soffan medans dom två hantverkarna sprang omkring o fixade, vaknade inte förrän halv 12!:/ o ringde Bella, snacka me henne i typ en halvtimma,sen göra sig i ordning,tog första bussen in till stan,gick till sylvia o käka lunch/fika me Bella,vi satt o snacka o skvallra lite till nångång vid 4,blev över 2 timmar där,men sånt gillar jag..de är sånt som gör att man verkligen lever..haha:) sen träffa mamma,köra,köpa jordgubbar,handla på ekängen allt till i morgon till våran middag/knytis.. hem, packa upp, snacka me Ida,gick över,hon hade bilen så vi drog till mc donalds o käka,så nyttig jag är, äter onyttigt inför dagen me ännu flera onyttigheter, men man får..jag vet ju att de bara är patetiskt att bli som vissa som räknar kalorier o inte njuter av livet, de är bara o slänga sig iväg till gymmet snart,men de är å andra sidan också bara kul! älska trappmaskinen!:D sen åkte vi till macken,stod o prata me Martin..sen vidare hem till mig för att fika,tror vi satt från 8tiden till 11taget då hon skulle dra hem o sen hämta Tony på jobbet.. sen ringde jag till min Sandris o vi börja prata o efter en stund så blev det så himla himla mycke o disskutera o prata om.. alltifrån ex,kärlek,henne universitet till folk vi känner, saker vi gjort osv.. när vi la på för en stund sen så hade vi lyckats prata i nästan 2, 1/2 timma..! Men sånt älskar jag! sen gav jag Martin hans present! o jag pratade me min Sara idag också, vi ska ses på fredag nästa vecka!massa kuuul! saknat henne! =) Nu ska jag väl snart borsta tänderna o sova, men själva grejen med att prata så mycke gör en så nostalgisk på olika sätt o de är så tjejigt o skrattigt o jag älskar mina vänner! så himla mycke. Måste få skriva ner några speciella namn som gör att jag värms i hjärtat av att veta är mina..=) haha vad gay allt lät nu då! (snor saras kommentar) men iaf! så är det! kärlek är härligt o likaså att träffa sina vänner!!
Sandra, Bella,Ida,Sara,Emelie! <3

Nej nu sova! Pusshej!!!

....

Lång natt blev det! jag kunde verkligen inte somna,rädd att min mobil inte skulle ringa,att jag skulle glömma nåt eller bara vändt på dygnet totalt vilket är så likt mig!
Men jag kom upp och är vaken fortfarande,fast jag totaldäckade i soffan typ en kvart och fick stränga tillsägningar av Martin att hålla mig vaken,så jag lyder blindt! ;P
tänker svara på en såndär lista, läs om du vill!!=)
Favorittidning: Cosmopolitan
Bästa saken som hände mig förra sommaren: cypern resan
Favoritplagg i garderoben just nu: svart kortärmad topp från gina 
Längd: 160
Vikt: jadu, för mkt eller normal?
Byter gärna garderob med: ingen aning
Byxa eller kjol: byxa, jag hatar att gå i kjol..
Senast utlästa bok: det minns jag inte.. nån verklighetsbaserad bok..
Mig själv med tre ord (just nu): trött, genomförkyld o ännu mera förkyld/hostig!
Jag tränar: på gym, promenerar..
Jag ville bli när jag var liten: Filmstjärna
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: seg, men jag mår faktiskt bra
Något jag absolut inte äter: Lapskojs,sylta,fiskbullar o sånt äckel..
Kläder just nu: träningsbyxor och ett rosa linne
Vad sa du senast: "ja ja"..
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: natt människa
Sparare eller slösare: slösare helt klart
Bästa film: har ingen
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på mirakel: Jaa
Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det tror jag.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: jag vill ha barn tidigt o jag vill ha 2 st.
Bio eller promenad: promenad
Är du kittlig: ja, fast bara om jag inte är beredd..
Snarkar du: ja när jag sover riktigt djupt så kan de hända
Stjärntecken: vågen
Rädd för insekter: beror på vilken insekt, men överlag jaa..
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svagheten: svårt att släppa saker som ska släppas men som måste få ligga o slå rot ett tag för att sedan glömmas.
Det här är jag bra på: bränna pengar på shopping, att prata, att göra mitt bästa när jag verkligen vill något!
Bästa bok: Vet inte.. gömda är riktigt bra.
Vad vill du jobba som: det undrar jag med!
Chips, morötter eller godis: allt!
Pizza eller hamburgare: pizza
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: haha,neeej!! livrädd för nålar!! haha..de kommer aldrig hända även fast ja skulle vilja tatuera mig...
Stökigt eller välstädat (hemma): Välstädat för de mesta. 
Gungar du på stolen: nej aldrig..
Vilken hand håller du gaffeln i: Vänster om jag har en kniv i höger..annars blir de höger
Gillar du att sjunga: jaa
Anser du att du är stark: jag är jätte svag
Använder du knark: Nej inte nåt,dricker knappt längre
Kaffe, te eller inget: Te
Smink: Alltid
vilka sminksaker: ansiktscreme med oliv,foundation,lite puder under ögonen (när de behövs=p),rouge,mascara o ögonbrynspenna.. till fest: allt de ovanstående + nån ögonskugga.
Vad använder du för skor just nu: De är ju olika varje dag..:P
Favoritfärger på kläder: Svart, grå o rött.

Senaste person som:
Sov i din säng: är ju sambo så sover alltid me Martin brevid
Du pratade med: Martin
Gick på bio med: Martin
Gick på stan med: Emelie
Skällde på: Martin kanske?

Senaste:
Låt du hörde: clubraiders-move your hands up
Film du såg: underbara älskade
Mat du åt: tacos
Kram: Martin
Puss: Martin
Känslan: hmm.. seg just nu o känner mig lite sjuk..
Resa: Var ju i Västerås för några dagar sen,räknas de?=P
Glädje: När jag o Martin låg i natt o pratade minnen
Dröm: jag vill ha familj tidigt,hålla ihop me Martin, resa massor o resa en längre tid,flytta,få ett roligt jobb o träffa massa nya människor.
Person du träffade: mamma
Personen du pratade i telefon med: Martin
Personen du fick sms av: Martin
Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig hänt
Gången du var utomhus: För några timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: några veckor sen..
Saken du köpte: en tröja på gina tricot i ljusrosa idag.

Favorit:
Färger: Svart, grå, rött
Låt: .. finns så många.... enjoy the silence me depeche mode.. ratio schmatio me infected..gahh kan inte välja..
Ämne: Psykologi är intresant men jag har ju slutat skolan nu!
Plagg: Linne o pyjamasbyxor/mysbyxor
Skor: mina vita bianco skor som man får skoskav i tårna av om man går för länge i, men jag envisas me att ta dom dagen efter för att dom e så grymt snygga!
Ställe: periodare.. jag trivs bra i våran lägenhet..

Allmänt: 
Sparar till: kläder
Pålägg som gäller: ost
Önskar att jag var bättre på: Att lära känna ännu flera nya människor
Dagens dryck: Loka smultron citron
Vad saknar du: gahh massa, festivaler,musik,att festa,mina djur..
Tre band/artister: infected mushroom, alice in videoland,welle erdball 
Vad har du gjort idag: jobbat, gått på stan,ätit god o mysig middag me Martin
Brukar du svära mycket: Ja
Hur tidigt stiger du upp: beror på men ungefär 10 taget för de mesta på vardagarna o på helgerna kan de bli senare.
Gillar du att slåss: öh nej?
Vad ska du göra ikväll: koka the strax, skriva lite i min blogg, pussa Martin o sen sova
Hur många timmar sover du per natt: 8-10 timmar
Vem är snyggast i världen: Martin!!
Vad är det för veckodag: Onsdag





Jag är helt förstörd,jag hostar,nyser o ögonen rinner,huvudet dunkar av alla snytningar o allt uppdragandes för de totaldroppar från näsan hela tiden! så är de med sommartider,men jag klagar inte,älskar värmen o solen! =)
Jag ska sova länge inatt, fast de kan jag ju inte kom jag nyss på, fastighetsskötarna kommer ju i morgon vid 9 ungefär o ska kolla massa de lovat att fixa, kanske inte så kul att tvinga upp M bara för att jag ska sova,snyggt o ligga och dreggla på kudden o fläka ut sig i sängen,ja sover ju bara i trosor o linne..;P nej nej, blir att lägga mig snart alltså, jag orkar inte vara vaken längre! ja måste bara få skriva en sak, att tatueringar är så jävla hett när de är över hela armarna på killar! vilken tur att Martin har tattisar som e fina o att han ska fortsätta, jag själv skulle aldrig kunna lägga mig under nålarna, skulle väl svimma av första sticket, jag hatar nålar o smärta! så blir inga piercingar heller, o de måste ju ha varit ganska skönt för min föräldrar än att jag som fjortonåring tjatat om att pierca mig i naveln eller i tungan,det har aldrig hänt o kommer aldrig hända!
idag såg jag en så underbart söt bebis,ville ha den! haha=P undra vilka/vilken färg mina barn kommer ha om jag o Martin får en kotte, jag är ju liksom inte så jätte mörk (eller okej, nu är ja as brun eftersom ja legat ute i solen hur mycke som helst med vänner som "måste ut o sola o passa på!!"..men vet en tjej som är från samma stad som mig o som är as bruun,nästintill svartbrun.. så brun tänker inte jag bli!haha..sitter o bestämmer brännan inför sommaren,bra tänkt där Moa:P) men som sagt,den som lever får se!

Ibland behövs bara tid ifrån varandra för att rädda en vänskap, istället för att tvinga sig på varandra så är det bättre att ta små steg och "börja om"... börja om från början igen, tryck bara på reset o börja om, från början igen. Du vet att jag tycker om dig!

Nu blire bingen! Pusshej!!

vuxen?

I morgon ska jag iväg o jobba en dag för att lära mig ett nytt ställe vi ska vara på..måste upp tidigt så nu ska ja lägga mig kika på film o mysa ner mig i sängen,varför ser man inte på film i sängen oftare för? de som är så gosigt=) Martin kollar på fotboll me hans systerson o sin pappa så tre grabbar,en cola o en fotbollsmatch,bådar inte gott,haha..:P men än så länge så tycks de gå bra.
Idag handlade vi 2 matlådor o öppnade ett gemensamt konto, vuxenpoäng igen..haha..;) Nej men bra att ha ett gemensamt så vi kan betala alla räkningar ifrån osv..sen när man får fast anställning så kan man ju lägga in en extra lapp för kommande resor vi ska göra!:) nej nu blire medecin,borsta nötterna,smörja benen o lägga fram arbetskläderna..Pusshej!


...

kommer upp så himla dåligt med bilder här på min blogg så idag ska de komma upp lite grann. dagen började fint, blev dinkelmannagrynsgröt,fullkornsmacka o en blåbärssmoothie till frukost,äntligen kunde vi sitat ner vid bordet tillsammans,bläddra reklam,gnugga sömnen ur ögonen länge o sitta ner som en familj,hehe..Martin jag pratar om naturligtvis..=) sen drog han iväg,han skulle få massage den lyxisen...ja tog god tid på mig,snacka me Sandrisen, duscha o greja.. sen til sjukhuset på möte,de gick bra..sen köra..tanka,fixa,handla jordgubbar..sen handla mattor o lite deo,hårkur osv.. hemåt,börja möblera runt här me grejer, dölja alla jäkla sladdar,nu ser de mycke bättre ut, köpte 3 runda mattor i beige,rött o svart..=) älskling laga wok o ris,mums.. sen var jag ute o gick lite..o nu har vi suttit o fikat i köket me the o jordgubbar o spelat kort.. nu ska ja slänga ut lite bilder,sen sova. ska nämligen tvinga in Martin till stan i morgon,handla sånadär svarta ramar,matlådor o lite sånt,kanske en latte på de? vad vet jag..;) tihii...
Jag ska till gymmet i morgon också.. de känns liksom som att min kropp börjat ta åt sig av min träning o att den faktiskt minskar,yeeey=)
I helgen blir de skoj! träffa min honey Stephanie,fest=) haha, ja garvar fortfarande åt de där hon berättade tidigare idag;)  you go girl!!! <3 ska ju till svärfar o maggico på midsommarmiddag också i helgen,sen blire träning också..gymma!! grymt kul me trappmaskin!=)

Nu ska ja kolla tv o Maraton ska spela pÅÅÅÅÅÅÅkeeeeer!! hoppas han vinner!
Pusshejhårspray!

lite minnen o sånt dära då..



1. Ida, jag o Linda..



2. Jag o Martin på power meet!!



3. Me and my honey.

image25

hahahah klockrent!! Polarbröd vi fick med i våran brödpåse! kan tilläggas att vi skickade hela mackan,skrev ett ganska komiskt brev i stil med " en morgon när jag o min kära sambo skulle äta en helt vanlig frukost så.." o fick värdekuponger att handla polarbröd för! =) =)


När vi hamnade på HILTOn hotel pga vår sena ankomst ifrån cypern, där snackar vi lyx me guld,feta balkonger,stort badkar,balkong,rolex klockor o lyx mat mitt i nassen..;) o allt gratis från ving=)

Nej thats it! hejhej!

en kort sak..

Jag måste bara få skriva ett par rader som just sköljde över mig. Fy fan vad underbart det är att vara kär i någon som är kär i en tillbaka, någon som ser ens dåliga dagar,som ser igenom masken man kan bära i vardagen, någon som irriterar sig på min skönsjungande sång vid datan o som i slutändan ler o säger att man är dennes allt? Jag är så himla lyckligt lottad att få vara med Martin, han är mitt allt! Jag som aldrig kunnat föreställa mig att den där killen på krogen en dag skulle bli den jag skulle flytta ihop med, som skulle se mig springa omkring i fula pyjamasar,se mig dreggla på kudden, toppsa öronen (alldeles för ofta), han som känner min doft varenda dag,tar i mina smutsiga kläder,pussar mig o håller av mig,hur jag än klankar ner ibland på att ja "borde ju gå ner dom dära kilona till sommaren" osv, Han står vid min sida o ser en framtid i mig! Låter en aning löjligt att försöka beskriva allt man känner i en blogg på internet, men jag är så himla kär i min älsklingsMartin...han sa förut att han skulle gå ner o fixa ett gemensamt konto till oss,att vi ska börja glutta andra lägenheter neråt till vårat mål! Egeneltigen så är vi inte så lika, vi är väldigt olika ibland i sättet,men de är nåt som får en att smälta som smör i solsken, att vi ska h¨ålla ihop o att jag inte orkar lägga så stor vikt i de som en gång varit i hans liv, i mitt liv, o bråk man haft i början, alla förhållanden kan ju kännas kärva ett tag, men jag tycker de är så underbart att de är vi två o att vi går igenom jobbiga saker,bra saker o roliga saker på gång..=) Ingen har faktiskt stått mig så nära som han, låter löjligt att säga att jag aldrig älskat någon såhär mycke,men de känns o är verkligen så, han förgyller mitt liv med sin närvaro, bara han finns med så är jag lycklig! Jag älskar verkligen dig M.J!=)


image21


regndag!

Jo regn dag som alla andra redan vet...blö blö.. ringde mamma o vi bestämde oss för att dra till ikea, hon kom hit o jag satte mig bakom ratten o körde till västerås..sen handla ja massa små grejer, matta,muggar,matlåda,badrumsmatta,tofflor till martin eftersom han ständigt springer omkring i mina för att hans luktar unket,haha:P drog vidare till åhlens,handla nagellack till tossingarna och ett skärp eftersom mitt var helt slutkört..
Laga middag,städade undan här.. o moffa popcorn me coca cola,kikade på "underbara älskade",rörande film..brukar inte gilla dramafilmer,men ja fastnade.. Michael Nyqvist kommer alltid vara storslagen,han är grymt bra..=)

I morgon ska jag o Martin in till stan o öppna ett gemensamt konto, vi har kommit fram till att varje månad så dras en viss summa från bådas konton o sätts in på detta konto o de ska vara matkassa,hyra,el,tv,telefon/internet..ja allt..de är nog bäst,ja har en tendens att bränna pengar fort. fick mycke pengar av Morfar i studentpresent som ja inte sett skymten av eftersom mamma fick de på sitt konto,ja ska få en liten summa nu i veckan så inte allt röjs iväg på kläder,skor o sånt.. behöver spara lite, på de planet så är jag så liten så de skrämmer mig,ja kan inte hålla pengar om jag inte har nbåt att lä'gga de på.har vi bokat en resa så är ja duktig att lägga undan,men antar att de bara är en kick för mig själv me nya skor varje månad typ..haha.. seriöst,ja måste ta kort på alla skor ja har nån dag! ja tog ju ett kort för ett tag sen,men martin tvingade mig att slänga några så de har inhandlads endel sen dess. själva saken är väl den,ja gillar att vara förbered, ja har kommit på de att när jag bestämmer mig för att skaffa kottar så kommer ja vara den där mamman som alltid har liute för mycke med mig när man reser/åker bort..haha..men som sagt,ingen som dör eller tycker ja är knäpp för det, det är bara så jag fungerar o är.=)
sen efter de ska jag träffa sandra,eller om de blir efter sjukhuset,ska dit på eftermiddagen o sen ska jag hinna gymma lite också.. jag ska göra de till en vana o jag längtar redan,de är fan kul me motion,kost,snygga träningskläder o bra maskiner,låter löjligt kanske men jag tycker de är mycke roligare o träna om man har snyggare träningskläder, köpte mig ett nike linne i veckan,typ mörk mörk rosa..sen har jag mina löjligt dyra treäningsskor me dämpning,men vafan,är man plattfot o vill vara bekväm så får plånkan lida, i ju för sig så betala jag inte allt men iaf;).. som sagt,ska sluta babbla.. Nu ska jag återgå till att fördriva tiden lite vid msn o FL..sen sova..ska försöka komma upp tidigt denna vecka för att ställa om tiden lite..få rutiner kallas de,haha kan jag ens de?:P as trött på morgonen!

Lycklig.=)

Idag sov jag väldigt länge, gjorde en frukost som bestod av:fullkornssmörgås me ost,en smoothie av blåbär,hallon o banan. =) smakade smarrs=) var uppe,satt vid datan lite. Packade träningsväskan o gick till Martins jobb för att låna hans racecykel,haha seriöst,man flyger typ fram;P cyklade därifrån o till gymmet i stan,gymmade i typ en timme, cyklade hemåt,stannade o köpte goa jordgubbar,2 liter för 30kr!=D happy happy! sen hem,städa undan lite o slappa lite innan de var dags att laga en god middag me tända ljus. sen när jag står där o ska precis till o steka våra kyckling bitar så ringer det på dörren, såklart de är Martin tänkte ju jag så ja vrålar: öppna!! ingen kommer in, ja springer ut o öppnar o där står en liten gubbe,utländsk o säger: hej.. (han ger mig en lapp) som de står att han är en fattig student o att han behöver mina pengar för att ge sina barn mat eller vad de nu stod..läste inte hela.. så börjar han dra upp teckningar o bedjar att jag ska köpa, seriöst! ja sa nej flera ggr, för detta är med all säkerhet tiggeri,med tanke på att han såg ganska välvårdad ut o plus att vem fan är "student" när man är över 50? de lukatde verkligen skumt på långa vägar så jag sa snällt men bestämt tyvärr nej jag har inga pengar på mig,men den jäveln han var ihärdig han! till slut så stängde jag bara dörren! o senare berättade Martin att samma gubbe brukade gå runt o tigga pengar, förmodligen de han lever på. O nu över till lite moral, jag tycker verkligen inte man spelar på människors förmågor att säga nej/sårbarhet? för vem vill inte hjälpa människor om man nu gör så mycke bara att ge en tia?
Det är verkligen inget fel att gå runt o sälja tavlor o man vet ju att försäljare är ganska ihärdiga, men jag tycker inte man ska ljuga o sätta de i system, för de var ju tydligen flera som haft honom på besök o att de han sa bara var bullshit.. ja kommer aldrig öppna min dörr igen innan jag vet vem de är, är de en hantverkare/nåt annat så kommer dom tillbaka eller så har man fått info om att dom ska komma, haha nu är de ju inte så att ja aldrig kommer öppna dörren igen bara för jag inte känner igen folk men vafan,ärligt! ja blir fan sur, för dom människor som verkligen behöver den där extra tian eller vad de nu kan vara,dom knackar fan inte dörr.. de är dom som kämpar in i de sista, självklart finns de ju folk i andra länder som inte kan göra nåt eller kämpa.. men men.. de var de jag ville få sagt idag!
Nu ska jag o min älskling gosas lite! sen sova.. träffa sandrisen i morgon..:D
Puss!!

känns bra.

Idag var en riktigt bra dag! ska strax gå och lägga mig hos min älsklingsMartin<3
Dagen började me ett möte vid 10taget, var väl klar vid 12 typ, gick en vända på stan, gick till gymmet o var där kanske lite mera än en timma, de går faktiskt riktigt bra för mig! det går faktiskt när man vill riktigt mycke, jag vet att ingen annan än en själv känner att man tappar självkänslan pga sin kropp, men om de går att ändra,varför klaga? jag klagade några ggr i huvudet för mig själv, men nu har jag ändrat inställning och är på väg! Vid sommar slutet kommer jag nog vara mera hälsosam än i början av året..Men mycket släppte när snön försvann,studenten närmade sig,ja hoppade av musikalen,klarade teorin osv, mycke fixade jag me tiden o nu står jag här, ledig o glad:D börjar ju jobba snart,vilket på ett sätt känns skönt, bli självständig på de planet också. skit samma, åter till min dag! jag duscha o fixa mig,gick ner på stan igen,handla en topp på gina tricot o åkte hem. snacka me bella o ringde restaurangen vi skulle till, de var tydligen fullbokat så vi åkte hem till sandra ist, de var mucho trevligt! massa skratt o kul bilder..får resten i morgon,kanske slänger upp en bild här!! Ibland vill man bara vara flummig,skrattig o glad me sina tjejkompisar,känns så bra att ha dom här, här hemma i lilla Etuna.blir ju våran sista sommar i denna stad tillsammans..sen vidare mot nya mål! först o främst ska jag boka en biljett till London till vintern?hösten? I morgon blire filmmys med älskling!
Måste hinna träffa Johan o karro! saknar dom! Dom är så härliga människor,me like. och om du läser detta Johan så skriver jag här en liten minnesgrej.. kolla datumet om vi kan få ihop ett gäng o festa/grilla/mysa/whatever helgen efter midsommar.=) har redan pratat me Martin o han är på! Jag hör av mig i veckan till dej!

Nej nu blev jag trött! thats it. Pusshej!

det nya livet!

Japp, inget jag kommer tjata om mer än nödvändigt men jag har startat ett nytt liv, där jag ska ta tag i saker, bli mera nyttig o hälsosam. Jag ska även göra allt de där jag alltid sagt jag ska göra,promenera,ringa folk,läsa böcker osv.. jag var på biblioteket här o lånade två böcker, jag köpte en bikini,idag började jag morgonen med dinkelmannagrynsgröt me rismjölk och kanel. Igår var jag på tjejmys hemma hos Sandra, stannade till över 1 på natten, så mysigt att sitta o prata me mina tjejer,sandra o bella..=) Idag ska jag in till gymmet, köpa bikiniunderdel,läsa,laga nyttig mat o göra de i tid!sen ska jag ringa körskolan nu o fråga om tider! De var nog allt för nu! håller på att tvätta o vädret är piss så de är de enda som tynger mig! //M

en liten uppdatering!

Nu är de äntligen sommar! solen har hittat hem äntligen! jag har tagit mitt första dopp i sundbyholm..o jag har tråkigt! för ett tag sen så tänkte jag att de skulle bli kul att vara ledig i 2 veckor innan jag börjar jobba,men icke, jag har kommit på att gå runt på stan o fördriva tiden,sitta hemma,veta att nästan alla andra jobbar o jag är ledig gör mig lite smått stissig,jag gillar ju att ha saker att göra ju! ska ut o köra också, kuul:D ikväll ska Sandra o Bella göra nåt för mig,nåt studentigt eftersom de blev så lite tid att umgås i lördags,blir spännande..=)
Jag lider också med mammor/kvinnor/killar/män som måste handla själva, igår när allt kom på rullbandet o tomaterna låg vid de frysta,jordgubbarna höll på att klämmas,betala i kassan,packa.. alltså stress! nej man måste vara två för att handla!

Jag har nu börjat de nyttiga livet föresten för den som vill veta? Handlade hem så jäkla nyttiga grejer, de ska liksom bli slag i saken nu, ingen vit pasta! inget vitt bröd! jag har hittat en så bra sida där de fanns massa nyttiga o goda recept. För vem orkar äta bönor på burk varje dag liksom?!:P
Nej de ska bli bulgur,sallad,kikärtor,kycklingkorv,quinoa,(tror de stavas så?!),dinkel,brämhult m.m. jag ska även följa rådet jag fick av en tjej, att ta bilder på min kropp i olika profiler för att se mina viktnedgångar.. de funkar inte att äta för mycke fett, inte för att ja längre gör de, när var senast ja handla hem cola liksom?handlar alltid ramlösa.. men fick reda på av en kompis igår att bubbelvatten stör ju matsmältningen,hmm.. jaja.. jag tänker inte bli nån anna skipper,men jag ska bli nyttigare o gå ner. Jag tror anledningen till att mina sambokilon lades dit var för att vi alltid äter så sent, oregelbundet o pasta,vitt bröd osv är inte så hälsosamt!
nej nu ska vi tvätta här!Puss


Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa?
nej det skulle jag inte.
Vilken årstid tycker du bäst om?
sommar
Brukar du sjunga i duschen?
Ja händer väl.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jo kanske
Vad är viktigast för dig?
Min familj och mina vänner.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
shoppa massa, försöka få tag i resa.
Tänker du mycket på ditt utseende?
Jaaa!.
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Nej.
Vilken färg är snyggast?
Svart eller rött?
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
kanske vid 10? 11?
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Hmm..vet inte
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Jag är i ett förhållande,mitt längsta, 1 år och3månader än så länge,
Har du piercing?
Nej
Bråkar du och dina syskon ofta?
har inga syskon
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Mamma.
Vill du gifta dig?
Ibland, ibland inte.
Vill du ha barn?
Jaa såklart jag vill! nu på direkten typ..hihi..
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
nej
Solar du ofta?
Inte för att jag är i behov av det men jo de händer.
Är du bra på att laga mat?
Ja är väl inte bäst men klart jag kan laga mat..
Var badar du helst?
Havet helt klart!
Tycker du om sushi?
 
vet inte.
Lever dina föräldrar tillsammans?
Japp
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
öh nej?
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
kvällsmänniska, fast vill nog hellre vara morgon,men de kommer aldrig ske!=P
Biter du på naglarna?
Ja och jag kan inte sluta!
Framtidsdrömmar?
Flytta,resa,barn,trivsamt hem,att mina nära o kära ska ha det bra,att ha pengar vore ju aldrig fel de heller.;)


hahah, googla på ditt namn + efternamn o lägg upp den första bilden som kommer upp..Här är min..


studenten!

I lördags var det äntligen dags,den dagen jag hade gått och väntat på i 4 år! det var nu det skulle hända, min student!! dagen började mys med champagnefrukost,sen gruppbild på stora trappen, sen viedare in i klassrummen,vi hade knytis,skrev i mössorna,mådde allmänt bra.. sen vid 14tiden var det dags för aulan! film visades,rektorn pratade o sen var det dags, alla 4 bara rusade ut till fönstrena o sen var de dags att gå ut till stolta föräldrar! haha min skylt måste ja bara lägga upp,de syns vem som har klätt mig,kan tilläggas att jag har lackskor också på de kortet! jag gick ditåt och fick saker runt halsen, sen såg jag henne, hon bara stod där! min Sandra hade kommit heeem!! 2 veckor förtidigt?! Men nej då, hon hade kommit med flit för tidigt, o i alla dessa mejl där hon bad så mycke om ursäkt o skrev om hur mycke hon ville vara med på min stora dag var alltså påhittat? JAPP!så var det! hon hade vetat detta sen i november..haha galet glad blev jag!! ska umgås me henne idag! nej nu slänger jag in lite bilder.. justja,jag har klippt mig korthårig också..den ni!;)  Jag fick så himla mycke fina presenter,blommor o grejer.. smycken..klocka av martin..ralphlauren parfymen, halsband, grejer till hemmet jag ville ha..asfräsch vattenkokare,kniv,kastrull,salldsbestick,skål,pilgrim-örhängen,pengar,presentkort.
Jag fick ett så fint kort som var skrivet så himla rart också.. jag blev så rörd..
"Moa nu är du student.Många års slit i skolan är slut! nu har du ett blankt papper framför dig. Jag är övertygad om att du kommer fylla din framtid med positiva saker.
Moa, ditt sinne för humor och din envishet kommer att leda dig framåt! Jag minns din gamla dröm, om att jobba på galne gunnar! men nu har du kanske ändrat dig?;)"

så jäkla kul!! hehe..nej nu ska jag göra i ordning mig,blir shopping,mys me Sandy o sen körlektioner..dubbel!!=)

Puss!
image15
här kommer några flera bilder:
     

1. Min stora studentskylt..
2. Posebild på mig;)
3. skolgården me alla förvantasfulla familjer
3.jag o alla min tjejer. från V: bella,jag,emelie,sandra,ew.
4.Jag o min älsklingsMartin<3



sommar sommar sommar!!

sommaren är äntligen här! och man känner sig genast på bra humör och glaad! Idag har jag o min Sara legat i stadsparken o solat,snackat massa tjejiga saker och skrattat..:) alltid kul att träffa henne! sen kom ju Stefan förbi också, så han var med också sen o babbla..=) köpte as fräscha o goa vindruvor! de är sommar det, suget efter glass,vindruvor,ramlösa i alla dess smaker och träffa folk! Ljuva sommarliv!! Nu ska jag gå till konsum o panta flaskor,sen ska jag plocka lite här innan jag slår mig ner vid tv:en..eller nej just de,de är ju fotboll ikväll o martin har tven! aja,kanske går över till Ida sen o fortsätter en bra sommardag! jag hade nästan glömt bort hur underbart det där med sommaren o hur mycke som känns lättare nu! o de är så skönt att teorin är avklarad!! känns skumt att nästa gång jag slår upp en läxbok så har jag valt de själv! fantastiskt!! klippa mig ska jag hinna göra!! äntligen få av det här ruffset! o bli snygg till studenten! måste testa allt ihop!
Här kommer min student outfit:

Klänning från twist and tango i Sthlm. helvit me ett sidenband som ja köpte till den i midjan i cremefärgat ungefär,lite vitare än cremefärg kanske! =)

Vita skor från bianco footwear. lite klack på dom så man orkar springa omkring i! ;)

trosor i spets från gina tricot. inte string men inte vanliga heller, lite halvstring typ..=)

örhängen från sister(Dazzling är märket) hängande me vita pärlor..

Guldögonskugga och färgad läppglans från make up store.

Liten vit väska från H&M.. enkel, smidig o bra me plats för de viktigaste!

Vit bolero? heter de bolero? en sån man har till klänning ifall de skulle bli kallt på kvällen över axlarna o sen slutar den under brösten..en sån inhandlad från Gina tricot.



Sådär ja,lite onödigt vetande men nu vet alla som läser min blogg hur jag ska se ut..:) sen blir de självklart noggrann rakning,insmörjning på benen me olja o grejs..till de blir de en god parfym o sen iväg!!:) fan va kuul de ska bli! längtar!!
På fredag ska vi klä vagnen o äta lite hos Anci..de blir nog trevligt,eller jo de blir kul! däremot så skulle jag gärna vilja slippa morgondagen då vi har treornas dag o ska vara utklädda..fan ja vill inte!buuuuhhäää!! men men..
Puss




lucky day!!!!!!!!

Idag åkte jag två timmar bort från eskilstuna för att skriva mitt teoriprov och jag klarade det!!!!!!!!!!!!! fy fan vilken lycka, jag tror inte folk fattar som inte tagit körkort än hur mycke de verkligen är att lära sig,en bok låter ju inte ¨så mycket men själva verket så är det ju massor man behöver veta som inte står utförligt i böckerna ens,då gäller de att ha kört ute i trafiken mycke..men som sagt,ska inte älta nåt jag inte behöver oroa mig för längre! idag klarade jag Moa,mitt körkortsteoriprov!! detta känns...=D sen körde jag hem från Karlstad i2 timmar på både motorväg,genm städer o stockar o sten,eller vad är de man brukar säga?:P De gick fruktansvärt bra! o nu är de bara väntan till halkisen o försöka boka uppkörning! måste nöta mera men de löser jag lätt:)
sen är de studenten på lördag o pappa skulle åka nu o hämta min studentskylt så ja hoppade av här hemma för att slänga av lite grejer,ska ner o köpa ett band till min klänning på stan o gå en vända,sen ska jag åka hem o fixa lite o vara glaaaader:D Jippiiii!!!
Pusshej!

söndag!

Idag sov jag till 11,fixade frukost och nu satte jag mig här! ska strax in och duscha,gå ut lite i solen,kanske kolla marknaden? vem vet!=P sen blire plugga plugga! hittade en kul lista!

Just nu är jag: trött,lite stressad över pluggandet
Vilka kan få dig att må dåligt: jadu de är väl endel som kan få en att bli ledsen
Hit går jag helst: vet inte..
Vad åt du senast: frukost, två rosatde fullkornbröd
Vem fick du mail av senast: resedagboken
Senaste bussresa: hem igår från stan.
Manchester eller jeans: jeans
Sover du naken: nej alltid me nåt på mig..
Vad gör du när du inte kan sova: går upp o kollar på tv/läser mig till söms.
När du blir gammal, bor du i stan eller på landet: stan.
Hur många dagar i veckan går du på fest: länge sen nu
Bör Stockholm vara Sveriges huvudstad: ja visst?
Vad tycker du om Lunarstorm: jag har tagit bort min.
Favoritfilm: jag vet inte, jag har nog ingen..
Klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: nej aldrig..
Är du ett intellektuellt geni: nepp, men jag är ingen dumnöt heller;)
Är du den som avslutar telefonsamtal: beror på vem jag pratar med
Vad gör du om tio år: Har flyttat, har barn,har ett bra jobb.
Vad gillar du för kakor? cafe cookies
Vad äter du helst till middag? Kyckling eller lax
Varför är du inte vegan? för att jag är demivegitarian.
Vad heter ditt husdjur? har inget här hemma, men ute hos familjen. Hunden chess, katterna: Moses,Tuffis och Igor
Vad har du på dig just nu? ett par grå peakbyxor och ett prickigt linne från gina..
Vad har du för frisyr?  utsläppt och tovigt
Hur många timmar brukar du sova per natt? kanske 8 timmar?
Vad dricker du helst till maten? bubbelvatten
Vad dricker du helst på fest? cider
Vad åt du till frukost? två smörgåsar me ost
Vem hånglade du senast med? Min älskling
Vem saknar du? Sandra<3
Är du pinsam på fyllan? beror väl på..men oftast nej,
Skriver du dagbok? ja..min blogg är ju lite som en dagbok
Vad gjorde du sönder senast? våran datamus som åkte i golvet när jag skulle flytta i ordning här hemma
Har du blivit hotad på telefon? nej
Vad var det senaste du köpte? smink på makeupstore, trosor o halsband från gina tricot, väska på HM,present till pappa.. lite sista minuten shopping till studenten!
Vad har du dåligt samvete för? ingenting.
Vad heter ditt favoritgosedjur? har inga namn
Vem kramade du senast? Martin
Vad är du beroende av? tuggummi!
Har du duschat idag? nej,jag ska duscha efter jag skrivit klart!
Vem vet mest om dej? Sandra helt klart, ingen vet ett knyst de hon vet, alltså knappt Martin..hon vet allllt om mig,varenda detalj i mitt liv och hur jag är, vad jag tänker om olika situationer och vad jag brukar säga när de är bra/dåligt..vet inte hur jag ska sammanfatta med "allt" men allting vet hon!=)

Jag ska hoppa in i duschen nu o sen ut i sooolen! nehe,nu skriver Stålis,blir väl sittande ett tag till här!

snart snart snart!!!!!

snart är det äntligen dags efter 4 år på gymnasiet så är de äntligen 1 vecka kvar till min student!! och jag har handlat så himla mycke idag! makeupstore,hm,gina,present till pappsen...gaahh jag älskar att shoppa o att få klä upp mig till nästa helg me mina fina skor,smink o klänning!! ska bli så underbart kuuul! och efter det så är de bara o satsa på att ringa VV varje dag för att få min uppkörning eftersom de är fullt hela juli!fuck! men skönt att ja får åka me en jobbarkompis varje dag,döden att ta fram cykeln 5 på morgonen! :/ jag hade tur där att de inte behöver inträffa! sista musikalföreställningen idag,skönt att den e klar! så mycke man bara suttit men jag får mitt betyg och mina betyg i historia o religion ligger på mvg!yeeey:D det var det jag satsade mest på under min skolgång nu i tredje året!=) i morgon blire plugga,köpa en grej ja o martin ville ha o hänga upp,åka in o träna o sen hem o laga mat,städa o plocka i ordning! på måndag ska ja hem o gratta min pappa! sen är de klippa sig på fredag o fixa i ordning allt! o prova allting ihop också! vi måste slänga upp hyllan vi köpte för nån månad sen också=p
haha,mera en komihåg lapp det här inlägget blev än en blogg! jaja,läs o beskåda om du känner att det ger dig nåt,eller låt bli;)
Nu ska jag gå o lägga mig i soffan och glo lite på tv,sen sooova! Martin älskling som måste upp tidigt i morgon o dom stänger ju av elen i vårt hus på morgonen exakt den tiden han brukar gå upp så blir att gå upp o duscha för han tidigare, jag kommer lätt sova längre än 9 i morgon så jag slipper lida av el-lösheten! haha o min mamma är så rolig, hon behärskar knappt sin gamla nokia och idag kom hon o fråga om jag ville hjälpa henne med att hitta en bra o billig kamera mobil me lucka "så de inte blir så mycke repor på skärmen" haha hon e rolig hon men självklart ställde jag upp och tog fram mina mobilkunskaper vilket inte är mycke men de räckte!
Nej nu ger jag mig!
Älskar dig Martinhjärtat!! Pusssss
dagens ord är sagda! Bye bye!

RSS 2.0