Mycke..

Jo som sagt haft mycke o göra men idag kändes de lite lättare med allt, i lördags skrev ja ju uppsatsprovet,valde jämställdhet som rubrik av alla man fick välja mellan,aja,får se hur de går.. idag försov ja mig men fick skjuts av snälla Martin till lektionen, gick igenom för provet på torsdag..sen skynda iväg till svenskan nervös för talet men de gick bra.. var bara ja o läraren,vilket kändes läskigt men som sagt,tror hon gillade det för hon kommenterade bra saker ja sagt o att ja hållt mig bra till ämnet osv.. de va kul att få lite beröm! sen fick ja veta att ja kommit in på svenska b också,wihoo! (ni som inte känner mig o läser kanske inte vet att ja har betyg i sv a o sv b men ja går om dom bara för att höka betyget,så ni inte tror ja vart nån slacker eller nåt.. o föresten,vafan ska ja bry mig om de egentligen?)=P äsch,var bara tvungen o skriva det! sen gick ja lite på bokrean o fyndade 1 dassbok,o två böcker som hette Flickan i källaren tror ja de va?(verklighetsbaserad iaf..me like) och en som hette en shopaholics bekännelser.. sen ringde min älskling o kom ner på stan så vi gick o kolla på stan tillsammans, o de roligaste o gulligaste var på Hm, han följde med runt o tittade o kommenterade,följde me o inte stod o sucka(ni vet killar o klädaffärer för tjejer är inte alltid så poppis) men då sa ja de sen att han va så snäll, då svara han att han gjorde de för att han älska mig så mkt.. det tyckte ja va fint sagt! (inte för o skriva ut allt vi har här i bloggen men ja blev så glad när han sa så..ja skryter/priljerar alltså inte,ifall nån tog vid sig nu;o) sen gick vi till waynes o fikade o åt lunch..sen åkte han hem o ja vidare till tuna för att köpa ett linne som inte fanns i min storlek på stan.. sen hem o martin laga mat o ja drog iväg sen o träna bodycombat me angelica o ida..sen hem me ida hit o så hade martin o tony spelkväll så vi satt här o snac<ka skit..sen drog dom hem! ska jobbai morgon också! känns bra! även fast mitt jobb suger hårt!!

nu ska vi se film,martin har hyrt..måste snabba mig tydligen=P Hejs!

stresso

lite panik söndag,vaknade skit sent o var seg som fan! tack vare våra grannar mittemot som hade cp stor fjortis fest,ja,ja orkar inte förklara men kan säga att de vimlade av dom,de va helt galet! stod o rökte utanför våran dörr gjorde dom också,då öppna martin o sa till o ena tjejen ba: "omäää assååå ja har inte ens rökt nuu jöö" nej men du skriker utanför min dörr o din kompis röker ju! jävla snorcpungar ja höll på att dö,fast mera synd om min älskling som skulle upp o jobba tidigt o han slutar sent ikväll! aja.. denna helg har inte vart så speciell,tagit de lugnt mest,pluggat som fan,tränade idag,kollade melodifestivalen..ja,alltså inte så värst rolig! men de kan man inte alltid ha heller,eller nåt=P ska strax mejla in dom där 20 frågorna om IT..suck..aja..måste fortsätta pluggandet nu.. men på nåt sätt så känns de bra, att ja pluggar upp,eftersom ja vill komma in på högskola,o blir de inte till hösten så går ja inte söönder av det,då söker ja nästa termin liksom o jobbar..fast de blir ju såklart inte här då.. =)
för flytta ska vi,va som än händer..de prata vi om igår.=)
Puss

Torsdagen

Jag skippade träningen idag för ja var så himla trött! Jag åkte till tuna park efter jobbet o shoppa skor på Bergqvist, dom va snygga o så tro de eller ej,men ja slängde faktiskt skor hemma i skohyllan också som bara står o inte går att använda längre typ.. kändes jobbigt men de gick! även mina vinerdojjor åkte i sopnedkastet idag,starkt jobbat där! väl hemma så duscha ja o somna i soffan me Sudden på magen.. han e så mysig! och idag hade han tydligen hoppat upp i fönstret själv(ni som känner min sudd vet att han e världens chicken o knappt vågar titta ut när man håller i han vid fönstret så detta var verkligen ett framsteg) men känns kul att han är så pass mysig mot mig o Martin,men han litar inte på många inte! haha, vad ja skriver om min katt i denna blogg, ba tjejen me no life låter det som!=P
Har kollat in efterlyst nyss o nu kikar Martin på hells kitchen.. ja funderar ärligt på att platta håret o sen tack o godnatt! denna dagen har varit allt för ¨lång! men jag o Linn jobbade på bra idag, dock fick vi inte smärre chock idag på avdelningen men de är inget ja tänker berätta om här!=/
Min kvällsmiddag ikväll bestod av 4 riskakor o sen risifrutti,åhh så bra Moa! =/ Ingen träning,onyttig o konstig middag!=/ nej denna dagen var inte så rolig alls,mest lång,lång,lång o lite jobbångest,träningsångest.. men men,de tar jag och A igen nästa vecka o då ska ja inte jobba lika mkt så då går de att "börja om" igen me tränandet.. har iaf gått en gång på dessa 4 dagar.. kanske åker in på söndag på jamen..vi får se! gillar ju torsdagsjamen bättre! men ahh...
Puss till min älslingsMartin!

Jag=bloggnörd? Jag=tråkig kväll?

Haha, kan nog instämma med båda.. men jag har iaf hunnit med mkt idag o de är ja glad för!
O så har ja suttit o läst en massa bloggar och ja kan ju bara säga såhär, jag längtar efter att komma in på högskolan,träffa nya vänner,se ny stad,ny lägenhet osv.. känner på mej att ja kommer gå sönder om ja bor kvar här, inte för att Eskilstuna är världens skit håla,eller jo,lite grann då kanske,folk flyttar ju av en anledning,de är dött här,finns knappt nåt att göra..för lite butiker/fik/restauranger/konserter..m.m. och utbudet av jobb är ju inte direkt högt,finns nästan inga man kan söka eftersom de krävs högre studier, men i större städer så som Göteborg,Stockholm så finns de massa på ams..
Men nu ska detta inte bli ett klagoinlägg.. jag ska fixa allt ja kan innan vi drar härifrån..men självklart kommer man ju komma hem hit även fast man inte bor här, familj o vänner som bor kvar här är ju värda att besökas o dom är ju givetvis välkomna till oss också!
Vi har iaf satt ett datum så flytten har nästan börjat! har datum på lägenhetsuppsägning,internet/telefon abonemang som ska avslutas m.m. vi ska ha mobilt bredband då vi knappt använder hemtelefon längre! bara folk som ringer hit,vi ringer aldrig från den,bara från mobilen så ska bli skönt att fixa klart allt så man inte har nåt hängande över sig som drar onödig kostnad..
ja sitter här o lyssnar på Takida o funderar på att inta sängen här strax då ja ska upp vid 5! vore ju smart att vara lite utvilad när man ska gå i grupp 1 i morgon som ja inte tycker om då de är så stressigt men bra att de äntligen e torsdag då man kan tänka på att man kommer hem tidigt o kan vila o sen dra iväg me dom andra tjejerna på Jamen o sen komma hem o glo på favorittvprogramen,efterlyst o du är vad du äter! haha, jag o Martin delar ju de där me efterlyst o snart börjar insider också, hoppas även på lyxfällan o grannfejden, de är så jävla vi att älska sånt! intriger/nyheter/dokumentärer osv.. =)
Nej här får ni en lista era trogna läsare!=)


Nämn något som gjorde dig glad idag: att min träning gick så pass bra, att ja o Martin hade roligt då båda var lediga o framförallt att Maten stod på bordet när ja kom hem, de va skönt.. då ja ställt in mig på att vi skulle laga ihop! =)
Vad gjorde du kl 08 imorse? Jag sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Diskade
Det sista du sa högt?  Kom lilla gubben!! (Till sudden)
Vad har du druckit idag? Latte,kolsyrat vatten,vanligt vatten
Vad var det senaste du åt? åt snitzel me ris till mat.
Vad var det senaste du köpte? bananer,bröd o en tidning
Vad är det för färg på din ytterdörr? mörk brun
Vad är det för väder hos dig nu? det är mörkt ute så ja vet inte,men tråk väder me moln tror jag?
Godaste glassmaken? hmm.. choklad eller jordgubbsglass..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? abso-fucking-lutley
Drömmer du mardrömmar? beror på vad som händer i min vardag, det är lite från o till när ja mår dåligt/ledsen/stressad/sjuk då händer de ofta,annars så är de inte så ofta tror jag..
Favoritklädsel? Jeans o min gina tricotjacklikande me ett snyggt linne under..me like!
Vad ser du om du tittar till höger?  våran svartvita tavla me blommor
Vad gör dig glad just nu? att jag snart ska få träffa min allra bästaste Sandra!
Vad ska du göra härnäst? Gör i ordningen frukostmackan till jobbet för ja orkar inte göra de i morgon!
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? det är helt okej..
Favoritgodis? haribo nappar o choklad.
Kläder just nu? mina röda mysbyxor som ja beställt från HM katalogen..ett svart linne från gina.. blå trosor o vit bh..
Sommarplaner? Flytta härifrån,så leta lägenhet,söka jobb,förhoppningsvis komma in på högskola..träffa nytt folk..
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? hmm.. jag är nog mera en dag människa eller kvällsmänniska..
Är du kittlig? haha jaa..
Stjärntecken? våg
Äckligaste insekten? spindlar
Stökigt el välstädat? välstädat, försöker ju ha det någorlunda fint
Längtar du mest efter just nu? Min lön,nya skor, o självklart våran flytt!

Nu är klockan snart 22 så hejsvejs!!

Onsdag.

Idag då.. inte mycke.. var hos tandläkaren på förmiddagen, tog tio min o de var inga fel alls,lite tandsten på två tänder som hon slipa bort o sen var de klart,o de kostade mig 414kr! fucking jävla dyrt det är för en vanlig simel årskontroll! men billigt om man tänker på om man aldrig går o sen får hål o de kostar flera tusen som de gjort för Martin,då e 414kr barnsliga pengar! så ja.. sen blev de hemåt o vända,käka lunch på ektorpsgården me Pappa.satt me älskling nån timme o garva åt Björn Gustavsson i parlamentet,ni som inte kollat på han i parlamentet,gör de! så hysterisk rolig o dukig kille!=)
sen tog ja mina skolgrejor,ner o fika o plugga,hem o byta om,ner till stan o träffa A för träning.. blev ett medel pass, som ja egentligen inte tycker så mkt om eftersom de är så tråkiga rörelser o tråkig musik.. men de roligaste med de passet var att jag verkligen tog i mitt bästa o nej, så slut som ja blir på de andra passen ja brukar gå på blev ja inte nu.. vilket e lite roligt,de betyder ju att ja fått lite kondis iaf..men klart ja svettades,men ja orkade göra typ allt me bara 2 snabba vattenpauser på den timmen..lite stolt över mej själv e jag,även fast ingen annan bryr sig..haha..;P men både Martin o Hanna har sagt att ja gått ner i vikt o blivit fin i kroppen,tack som fan,ja tycker inte de! men man blir väl aldrig nöjd me sin kroppsform,känns som alla har de problemet!=P
Väl hemma så hade Martin gjort mat så de var bara o sätta sig,sköönt.. men så ska ju jag diska o ja tänkte göra de snart här..
fick mejl av min älskling också,hon kommer hem i Mars! o ja,jag vill gärna ha den kalendern av dig gumman! om du kan ta med en hem till moi! ska sätta upp den i badrummet så Martin också kan få avnjuta bilderna på killarna,haha!=)
I morgon ska ja jobba,suckpuck va trååååkigt,men bra i slutändan då man alltid välkomnar pengar!
Nej nu ska ja spela guitar hero me M innan han ska glo på fotboll o ja ska ligga o läsa mina nya tidningar i sängen! blir även träning i morgon också, bodyjam..känns kul att ja börjar lära mig de flesta steg nu o de är så grymt roligt!
Pussss

World hold on!

Japp, de bara kändes som en passande rubrik, dels för att de är så, håll i er världen o att ja hörde den nyss på reklamen fast i slow motion eller nåt, vem är de som har gjort den föresten?

Kukdag på jobbet, skit stressad men de va skönt att göra nåt iaf.. ska jobba torsdag o fredag också.. vilket innebär att ja verkliogen måste plugga i morgon! och att ja måste plugga lite inför lördag då ja ska skriva prov i svenska! usch,vill inte! Men iaf.. i dagens blogg, som ja föresten upptäckte att ja har besökare på varje dag,unika besökare,minst 4 varje dag som läser..kul..=) skulle även va kul att veta vilka,men ja kan nästan räkna ut minst 2 iaf till 100% =P
efter jobbet blev de att hämta ut mitt paket på okq8,HM kläderna.. passade bra o allt, sitter me mjukisbyxorna på nu..assköna..:D
Men iaf,ska komma till sak.. ja tänkte göra denna blogg lite "speciellare" än de tidigare inläggen som bara handlar om vardagen.. Här kommer min HISSA och DISSA lista.. (och ja, jag har snott begreppet från RIXFM att ha en lista men me egna saker!!) ;P

Börjar längst ner då och startar me att DISSA Idag!!

Nr 4:
Jag hatar att gå upp på morgonen, och visst är måndagar jävliga,men för alla! så snälla, även om vi alla e trötta o griniga så kan man väl försöka ha de "okej" på jobbet, de behöver inte gå ut över allt o alla att du har en dålig dag, vi sitter i samma båt, även om vi inte gör samma jobb, men att mötas av sura människor gör de inte direkt lättare att jobba..och dessvärre svårare att koppla bort när vi kommer hem. så vi kan väl försöka att hålla god ton? eller? jag säger inte att ja är bättre än "alla andra" men det är otroligt enerverande att jämt se tjurigt folk som inte kan hälsa/hålla upp dörren..ja ni hajjar grejen;)

3. Gina tricots bodysar, seriöst vafan hände? lever vi fortfarande på 1900talet? fulare plagg får man leta efter, o den lilla knäppningen "där nere" får mig bara att skratta, vem köper liksom? Ja kanske är helt out fashion nu men seriöst,ja ser inte de snygga i att ha,för mig en baddräktsliknande me skrikig ill rosa färg o knäppningen mellan bena..kan nån förklara? köper folk de?

2. Amy Winehouse, vad är grejen liksom? och nej, jag fattar verkligen inte hur folk kan tycka att hon ser bra ut..vart då om man får fråga?? Visst kan hon sjunga,men de är nog de enda.. som sagt, vad är de som folk gillar hos henne??
 
1.det är bara februari och solen har redan börjat visa sig,de är 7 plusgrader ute och folk handlar vårkläder som aldrig förr, man känner att de börjar ljusna,snart är våren äntligen här, man kan slänga vinterjackan i garderoben, ingen is på bilrutan som tar 70 år att skrapa.. man hör fåglar kvittra tom, de känns bara lättare att vara.. och sen, dagen efter, 6 minus grader,frost på rutan o dunjackan åker på igen.. man påminns om att det är  faktiskt bara februari och att de egentligen ska vara snorkallt.. ja blir förvirrad, orkar inte me detta väder fenomen..sluta jävlas.. jag vill ha vår o sommar!

HISSA LISTAN:
4. Måste få skriva att bandet TAKIDA får mig att överleva.. älskar deras musik och speciellt låten CURLY SUE som får mig att rysa samtidigt som ja skriker deras text högt i min lilla bil som pumpar musiken på högsta volym!! "YOUR CURLS TOUCHING MY FACE, THE GLORY YOU FIND..I AM HEAD OVER HEELS.."

3.HM:s snabba leverans på postpaket, jag beställde ju för nån dag sen bara o rätt som de var så dimper de ner ett sms i min inkorg där de talar om att ja kan hämta ut mitt paket på macken, smidigt de där me sms bekräftelse..

2. Jag måste få hissa tema kvällar, jag blev idag bjuden på ett ljus party hos min kompis Madde, de blir en visning av massa ljus(låter kanske tråkigt) men ja tror lätt på en hel skön kväll.. man får även handla då.. o så tjejkvällen vi ska ha på samma gång me utgång.. de ser ja verkligen fram emot!

1. kanske blir en klyschig hissa första plats, men ja måste få hylla min familj,min pojkvän Martin o mina fantastiska vänner. som alltid är där för mig, som tror på mig,som vet att ja är en glad o framåt tjej som vill ut i världen, som vet vem jag är,innerst inne..o som alltid står kvar. vad som än händer.tack.

Thats it, nu ska vi göra stuvade makaroner o korv..väldigt svensson,väldigt gott. ;)


söndag.

Denna morgon va helt mysig.. ja vaknade av att Martin väckte mig o sa att de är "frukost i salongen" haha, vardagsrummet dårå om ingen förstod..;) ja gick upp o där hade han dukat upp me massa gott o så hade han tom bakat i morse, så nybakta fräscha scones låg där!=)
Nu sitter ja här i soffan o bloggar lite,ska strax duscha o sen iväg o handla lite krokar o kolla in den där jackan o kolla skor igen.. sen blir träning kl 16,bodyjam självklart! ska sen hem o laga "Martins speciella krämiga lasagne", ja ska göra salladen!=p
Igår var helt sjukt mysigt också! med restaurang besök o god ungsbakad lax å sen vidare till ABB arena för att kolla melodifestivalen, inte just för att låtarna va skit bra men de där runt omkring va roligt me allt folk o så..=) sen när ja kom hem till stan så drog ja till Martin som va hos Hanna o Mick o spela, så satt där o höll Hanna sällskap typ medans killarna spelade.. åkte hem o somna som en gris direkt!=D
Nej som sagt,duschen nudååå!!

en snabbis...

Japps,får bli en snabbis.. för sen ska ja sminka mig o platta håret,ser ut som ett fluff nu! vad skulle ja göra utan mina kära plattång?? haha.. nej men de var inte de som inlägget skulle handla om.. blir upphämtad kl 14 för att styra kosan mot Västerås och melodifestivalen.. blir dock lite shopping och äta ute innan..hoppas på en bra kväll!=)
Min bejb ska va hemma me hans systers kille o lira guitar hero o nörda här hemma.men de kan nog passa mig med,för då har ja sällskap när ja kommer hem!=)
Nej nu ska ja sticka.. hade fint alla mina nära o kära..Puss

Oh yes!

Japps, då var problemen lösta då.. vi har nämligen en plan B, eftersom jag e en hare o rädd för allt. "tänk så får vi ingen lägenhet" "ingen får jobb" "Jag kommer inte på högskolan" "tänk om vi får en lägnehet som är djurfri,ska vi säljs katten då?".. ja listan kan göras mkt längre men iaf, jag o Martin(ja eller egentligen min mamma) kom på den briljanta iden om att sticka iväg utomlands o jobba.. vilket jag nappade på o pratade me Martin ikväll om, så ja, vi har en plan B nu.. jag e så glad att jag har en så bra o förstående partner som e mig likasinnad o som också vill ut i världen! kommer bli as bra i slutändan..=) men iaf.. nu har Martin lånat guitar hero, så ja lär väl få slagga på soffan i natt om ja ska kunna somna.. de enda man hör är dom där ivriga fingrarna som studsar upp o ner på den lilla plast gitarren o klick klick klick klack..klick klick klick klick klick klick.. o så lite basröster..klick klick klick klick.. ÅH! ja kommer seriöst dö i natt! hahaha...om man själv inte ska testa o vara med?? den som lever får se.Nej men..thats it.. nu e klockan snart 12 o ja måste lägga mig strax..Pusssss

freeedag!

Även fast jag inte jobbar idag så är detta en bra morgon.. igår var de mysigt när min älsklingsMartin kom hem o gosa ner sig me mig i soffan och vi drack the o kika på film tills båda somnade,han somnade i mina armar,haha..lite omvändt där,eller nåt,brukar alltid vara ja som somnar på han om vi ligger i samma soffa!=P
Nej men,somnade så gott igår o alla oro tankar om flytten o paniken över allt kändes som att ja kunde slappna av o tänka, o vad fan gör de om ja flyttar i maj eller september? för de spelar fan ingen roll, bara jag o Martin är lyckliga tillsammans så är de värt då i sånt fall att vänta ut tiden liiite till så vi kan dra tillsammans, anledningen till att vi inte drar nu på direkten är för att ja pluggar upp betyg(ska söka högskola),martin har jobbet som han måste jobba på ett antal månader till på så han kan lägga ihop pengar o att han har uppsägningstid också.. ifall nu folk som inte känner oss undrar varför ja ständigt tjatar om flytten här i bloggen;) Jag kanske e dum eller så,men de ska bli underbart att lämna lilla Eskilstuna o börja om på nytt igen,i en stor stad där de inte kommer bli så få saker att göra, så få människor att lära känna.. nej ser verkligen fram emot de, o de är de som håller mig igång!!=)
Igår va ja o Ida på bodyjam, de andra följde inte med, orkade inte eller nåt..

Idag ska ja tvätta sista maskinen,plocka lite här hemma, köpa present o blommor som A ska få,hon fyller också år. sen ikväll blire kalas för Hampus. =)
och i morgon,melodifestivalen.. fått gratisbiljetter så de ska bli kul me lite shopping,äta ute o sen gå på de..=)

Mamma ringde för en stund sen o sa att hon fått en speciell katalog som bara skickas ut till vissa medlemmar där dom sålde bra träning/arbetskläder/ute/skid kläder.. och eftersom hon tydligen hade dåligt samvete eller nåt för att hon inte gav mig nåt igår(vilket ja inte ens funderat över???) så tyckte hon ja kunde beställa lite grejor så skulle hon skicka in de me hennes o pappas beställningslista..=) de blev en sportbh,en hood tröja som e vit me svarta blommor i kontur lite svagt så till träningen,en lång blå jacka och ett par svarta träningsbyxor.. de blir kul att få dom..
Nej nu kom posten för sudden sprang fram till brevinkastet!
Puss

alla hjärtans dag då!

Inget speciellt egentligen,skulle inte ha köpt nåt om de inte vore så att vi hade månadsdag den 14 varje månad..=) nu är de snart 2 år, länge fast endå inte, men för mig är det det längsta o de fungerar bra faktiskt:D
Idag ska ja prova gå dubbelpass, blir yogalates och sen bodyjamen.. =)
Igår var ja,ida o Lizzy ute o gick i sundbyholm i de fina vädret..=) lika fint idag fast kallare idag,huu!
Nej nu ska ja vänta på Martin som e i väg o tvättar bilen o så ska vi äta lunch o sen ska han jobba o ja ska plugga,hämta hans present som e på tryckeriet o ikväll blir de inget häftigt alls, vi ska äta mat o vem vet,vi kanske hånglar i soffan,hahah.. nej men,är ju efterlyst o du är vad du äter för fan ikväll!=) favvisar!
 nu ska ja gå o köpa nya cosmopolitan.. beställde kläder från HM katalogen igår och idag på posten kom mina bamboörhängen, blev kanske lite stora fast endå inte, kör ju mest utsläppt hår o då passar stora=)
Nu kom Martin! Pusshejsvejs!

 Fashion against aids toppen som Timbaland designat.. =)

 Bamboörhängen, obs, ful trött bild på mig!=/

 Vart e Sudden?????

 HÄR!! =)

Love

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka,
När man känner nåt man cant denai,
when eagles fly over mountain high,
när all oro är som bortblåst och försvunnen,
när simba återvänder i lejonkungen,
när man bara drar ett lik för att slippa krångla
"min pappa e rik,vill du hångla?"..

Klockrent o sant,haha..(detta är en bit från texten från melodifestivalen som Björn Gustavsson läste upp)
 
idag är det 700dagar sen vi två blev 1, älskar min Martin massa massa! nu ska ja ner på stan o handla en tröja till mig själv o nåt litet till martin tills torsdag på alla <3 dag.. hihiii..
Puss

Måndag.

Japp, har jobbat idag, annars har de inte hänt nåt spännande, hade fet huvudvärk så ja låg o jämra mig lite o soffan tills ja tog mig i kragen o gick upp o fixade här hemma..kollade även på ett av mina favoritprogram, outsiders,sen en sjuk dokumentär om tjejer som ingår i sk "hotell paket" där gubbarna som tar in får betsälla olika tjejer som ska vara deras flickvänner under vistelsen... haha helt sjukt att de existerar sånt! Ja menar, måste ju finnas andra sätt att dra in pengar, om de bara beror på att man vill klara sig ekonomiskt..för många av tjejerna grät o tyckte de va jobbigt o en fick sparken för att de va så tungt m.m. =/ hmm..
Men nu ska ja prata klart lite här på msn, sen blire skola i morgon, sen träna bodycombat me Hanna,Ida o Angelica o kanske Sara?!=)
Pusshejs!

vaaa??

Är det redan söndag?! liksom, hur fort gick inte denna helg, swischhhh så var den över??
Iaf, fredagskvällen vart jätte lyckad..vi hade de kanonmysigt me tända ljus,vin,mat o senare brieost,päron o kex..=)
Igår gick vi upp"tidigt" o fixade i ordning oss, sen drog vi me min bil till vingåkersoutlet me Hanna.. (ja o Martin alltså) =P jag hittade bara ett par trosor, frank dandy, obligatoriskt köp när man endå är där o dom e så himla sköna o snygga o kostar bara 99kr styck, oj kansk einte så billigt men dom e mkt dyrare på carlings! sen åkte vi vidare till tuna park, hittade lite smycken på ur o penn, dom säljer ut tokbilligt nu! sen blev de plantagen o handla blomma me kort, sen hem till våra kära grannar vi lärt känna här i trappen som fått barn o båda e födda 85:a så de är liksom i våra åldrar o e super gulliga så stannade där, sen hem o vända o sen ner o hämta Martins 2 kompisar Jocke o Annie,vidare till spicy hot,vidare till Pirre o Madde o kolla melodiestivalen, ja gillade amy o velvet bäst,synd att velvet inte gick vidare då! men men, haha o på fyran hade dom väl lätt tajmat me att melodifestivalen slutade halv 10 o då börja lördagsfilmen, titanic,kollade på den nästan hela,sen hem o slockna..
Idag ska vi till Örebro på kalas för mitt kusinbarn Stella som fyller 2,ska bli mysigt att träffa dom.. av oss får hon e klänning,en tröja o ett gosedjur föreställande en struts som låter..=) ska köpa blommor också på vägen till min kära fina kusin..alltså, jag har alltid sett upp till henne, när ja va liten sa pappa alltid att hon va min idol,o här sitter ja 20 år o tycker fortfarande samma sak, de är en människa verkligen att ta efter o gå i hennes fotspår, resor själv o med kompisar,massa olika vänner överallt,pluggat högskola,provat massa jobb,flytta till den plats man vill bo på, m.m. iaf så har hon gjort väldigt mycke o är en väldigt bra mamma till Stella=)
Nu ska ja iaf duscha,tvätta håret ordentligt för de ser förjävligt ut! sen blire rester från spicy från igår, sen ska vi förhoppningsvis åka! blir tyvärr ingen träning idag men de tar vi igen på tisdag!

Hahha sudden hålller på att kolla på nåt fågelprogram på animal planet, (brukar ha den kanalen igång då han verkligen älskar att kolla på tv den katten) o nu är de nåt fågelprogram? eller de är lejon också, han ser väldigt imponerad ut iaf! =P

Imorgon blire jobba,känns skönt fast endå inte,skönast o sova bort måndagen bara..hahah.. men men,pengar talar för allt nu!=)
thats it!!
Pussss

underbart! aaaaahhhhhhhhhhh!!!

Japp det är vad denna dagen e, underbar! jag jobbade visserligen idag men de var verkligen toklugnt hela dagen, åkte ju ut på amb så va skönt o slippa sjukhuset ett tag! Men ni som jobbar mycke, vet ju att den där ovärdeliga fredagskänslan, när man trycker sin kod på stämpel klockan o byter om o går utanför jobbet,vilken frihetskänsla man har! helt underbart! den känslan e så grym, haha.. låter som ja förklarar nå helt skumt men ja, som sagt,fredagar e bra dagar de..=P slutade tom en timme tidigare idag också, bara de är ju helt suveränt! dessutom så satt ja o fikade på cafet härnere igår o gjorde klart alla mina samuppgifter så nu e de bara en kvar som e den "tygnsta", den som ska vara på en halv a4, men de går snabbt om man väl sätter sig ner o de ska ja göra på söndag!!
Jag åkte iaf o tvättade min bil,de kan ju tilläggas att ja inte tvättat den på flera månader så den va rejält smutsig så nu blev både superavfettning,schampo me vax o spola av bil mattorna också, sen dammade ja invändigt me en svamp me glansvax o blablabla, haha intresant läsning:P men anyway, den ser helt ren o ny ut nu så de känns ju skönt att ha de avklarat för några månader framöver,haha nej då,ska försöka göra varannan vecka iaf, en vecka kommer ja inte hålla endå;p
Men sen blev de iaf bolaget för att handla vin till ikväll,japp du läste rätt, ja ska dricka ett glas ikväll på ja, jag vet inte hur länge???! men de ska ju bara vara helt lugnt o stillsamt tillsammans me min älskling,blir lite gottis mat också o så..tända ljus o ja,hela grejen liksom=)

Igår var ja så jävla effektiv också, ja pluggade, jag sov (alltså vilade upp mig för denna "jobbiga" jobbardag,)sen tvättade jag 2 maskiner tvätt,damsög köket,diska,laga mat o fixa här hemma typ.. sen drog ja iväg o tränade me Angelica,Hanna o Sara ett bodyjam pass där ja tog i allt ja hade, verkligen kämpade så ja svettades som aldrig förr, seriöst, ja va helt slut men glad,för de är ett roligt pass ja går på!!=) blir för övrigt på söndag ett till bodyjam om ja hinner hem till dess..
hem o duscha, gosa me Suddisen o kollade på du är vad du äter o efterlyst = mina favoritprogram!=) o så kom ja o tänka på mitt o Sandras favoritprogram,när vi bunkra upp me popcorn,the o kollade nannyjouren! när ska de börja igen? haha, fan galna ungar e min o Sandras grej!! ;)

Iaf, igår hittade ja världens guld sida på nätet! en smyckessida me smycken(inte allt för dyrt men endå lite dyrare än HM liksom),de är smycken från olika länder,alltså helt orginella,men inga krimskrams grejor utan riktigt modesnygganivetsommankansepåkändisarellerläsaomibloggarosv.. hahah,bra förklaring men iaf så beställde ja ett par stora ringar i guld som kommer me posten! Ni som vill veta sidan kan ju skriva till mig för ja vill inte länka då ja vill vara "speciell" me mina,hahahah vad trög o dryg ja låter men ni fattar hur ja menar o tänker innerst inne;) Jag e ganska skojfrisk av mig!=P

Nu håller ja på med den sista maskinen me tvätt,ska damsuga vardagsrummet o duscha o tvätta håret,sen blir de en liten powernapp i soffan..alltid skönt såhär på en fredag..;)
Japp, lång uppdatering, de tar sig!!
Längtar tills min baby kommer hem,han är så gullig! =) Pussssssssss

Freee

Japp, i morgon e ja ledig! ville nog egentligen ha jobbat,inte för att ja egentligen vill gå till sjukhuset men ja har sett att ja har fått löneförhöjning o då vill man ju jobba mera o tjäna mera;)
 
händer mycke i mitt huvud.. mkt tankar om framtiden,socionom,är de det jag vill bli? min syo sa att de lät som att i grund o botten ja vill uppnå är samtalet i fokus, hon pratade om några andra liknande program också som lät intresant,ska nog söka dom också! och utifall de skulle bli ändringar i mitt liv, de vet man ju aldrig så vill ja ha en reservplan, söka på andra orter neråt i landet också men endå nära målet.. vi får se vart ja hamnar,men förhoppningsvis o till 99% blir de ju de vi tänkt oss!! man måste satsa för att vinna nåt o de gör vi verkligen! jag är så glad att jag har min älsklingsMartin o att vi är två som vill! man blir starkare när man är 2:) eller vi är ju 3 egentligen, våran älsklings suddis också.. han har sovit,ätit,sovit,lekt med en penna o sen sovit sen ja drog hemifrån till träningen o nu sover han i våran säng, hahaha, han har väl ansträngt sig för mycke idag;) men de e endå bra att han är en väldigt trött ung man, då slipper man få ännu sämre samvete än va man redan har att han sitter helt ensam o längtar efter oss.. han har ju iaf radio o 1 miljon leksaker att roa sig med;)
Nej nu ska ja duscha,sen till hemköp o handla granatäpple,man får 2 för 10kr!! så ja passar på;D sen blir de tv kväll till gynning! hahah, ja e så sämst o glor på sånt.. igår var de ju outsiders,haha skumt de där me "intimadelarkonst". för övrigt s¨å har ja vart i skolan idag på morgonen,sen hem o käla lunch o fixa lite här hemma,sen slummra lite vid tven, åkte till janelings o åt semla me älskling o Hanna..sen vidare hem till henne,kolla lägenheten! o dom har diskmaskin! fy fan va avis man blir!!=P sen hem o hämta kläder,hämta angelica,sen ner på stan o möta upp hanna o så kom ida,sen blev de bodycombat för hela slanten,fyy fan va kul men jobbigt! var ju värsta skummaste gubben som höll på att sparka en tjej nästan när de var upperjam o kick,han var verkligen inte klok! dumt o se sig för??!

.Nu blire väl hänga lite me suddis för Martin ska sova tidigt (yeah right!) för han ska upp 5 i morgon!!!! han e helt förstörd pluttisen, han e inte van! men de blir man nog aldrig,även fast ja har dom arbetstiderna! Nej sluta gnälla här o ta tag i allt! Tjoheeeeeeeeeeeejs!!!

=P

hahah ja hörde värsta dunsen nyss infrån sovrummet o suddis sprang omkring helt lyrisk, eftersom martin nyss hade bestämt sagt åt mig att han skulle sova så gick ja in o då skyndar han upp från golvet, ja fråga: vafan gör du,skulle du inte sova? han berättade då att han höll på att innföra kvällsträning i form av armhävninagr på golvet! haha han är så söt den där luffsen ja bor med! =P o de är bara han som kan komma på sånadär knas ideer.. ba, oj ja måste verkligen sova för ja ska upp halv fem men endå ska ja lägga mig ner på golvet o göra armhävningar så att sudden blir alldeles till sig! hahahahah;)
mina killar e iaf guld.. ja tycker så mkt om dom, dom gör inte speciellt mycke, dom ligger o snarkar i kapp(japp), o kollar på tv!
haha o på tal om tv så hade ja disney chanel på här om dagen o gick därifrån när ja kom in så låg sudden o tok glodde på tven me öppen mun, de var bambi tydligen o ja lovar,ögonen var lika stora som två tallrikar! =p
Nog med bloggning idag,de är ju bara ja som tycker de är roligt!
Idag har de vart en hård dag, gick upp 5, jobbade till 14.gick på möte angående flytten o högskolan,sen föreläsning på svenskan.. fick även tillbaka mitt arbete, reportaget ja lagt ner min själ i, o fick även där ett VG:D wohoo!
Nu ska ja äta macka me ost o dricka the o kolla tv. sen sova!!
I morgon blire bodycombat me Ida o Hanna..=D
Pusspuss

men tjoho!

Japps då var denna lördag snart slut! ungefär!
Dagen började med en liten utflykt till vingåker med mamma.. hittade ett par jeans då mina diesel som ja älskar över alla andra plagg i min garderob ville svika mig o gå sönder mera av "trötthet" för att ja jämt använder dom! buhu! anyway, blev ett par mörka levis.. sen vidare in på fabriksförsäljningen där dom har massa glas o sånt, köpte 2 fina ljuslyktor till bordet i köket.. sen på vägen hem när ja körde så gick de fan knappt att se! mamma klaga på att ja är så snabb in i rondellerna,hehe.. så fick köra dubbelt så långsamt för att hon inet skulle avlida! körde inte ens i 70 på 90 vägen! hahah.. hem o vända.. städa lite.. sen till rixvideo o träffa ida o tony för lite filmhyrning o sen till hemköp för att handla mat.. sen laga ja o ida tacos här hemma o sen kom Martin hem o vi käka..sen kolla vi på 2 super dåliga filmer! usch fy fan! sen skulle alla sova,haha.. martin gick o la sig för en halvtima sen o dom åkte hem! kuuul lördagskväll,haha nej men den va kul förutom att alla var så trötta! det största problemet jag har just nu är att alla tops e slut! finns inte en enda!! o ja som köpt men måste tappat ur dom i bilen o vågar inte gå upp i gränden nu helt ensam! vi har ju faktiskt läskiga grannar! o de är sant! dom härjar som fan! o när ja skulle ut idag så mötte ja en kille från mittemot där de verkade som att dom hade fest o han ba gapa, "åhhh snygg tjej"åt sina kompisar som rusa ut, men då sprang ja ner i trappan,vill inte bli utstirrad av ett gäng fjortis killar! =P
Nej men, nu ska ja nog diska.. haha orka ha de ligga till i morgon!
Men i morgon blir de iaf bodyjam me Hanna o Ida, måste köpa parkeringskortet också,är ju viosst februari nu! så ja slipper gå dom extra metrarna på måndag morgonen! tv nu då!!
Pusss

yihooo

Nu har jag o Marit beställt varsin av timbalands tisha=) fast den kommer i mitten av februari men de gör inget..
Ni som inte vet vad fan ja snackar om, HM har en kampanj, fashion against aids.. alltså, artister har designat kläder,typ rihanna,timbaland,ziggy marley,cardigans mfl..o pengarna går till aids forskning.. beställ din tröja du med på deras hemsida.. www.hm.se =) de är inte så ofta ja skänker pengar (skämmas!) men detta är ju ett bra tillfälle man kan göra de, för en snygg topp från hm för 129kr är ju inget alls, o de går till en skit bra sak! alltså, dagens gärning!

Igår var ja o ida på bodyjam, faan de är så himla kuuuul!! ska gå på söndag också!=) Ikväll blir de nog lugnt..o igår hitta ja den där toppen på gina tricot som e slut överallt typ! en svart kort ty "jack liknande" som man ska ha en lång tröja under/ långt linne under.. hon i kassan ba: åhhh gud visst är den snyyyg?!!!! Jag: hehe jaa den e jätte snygg!! o nu e den min..=)
Nej nu ska ja få lunch här strax av martin, han gör kyckling wok till oss..:) min lilla gubbe=)
Pusss

RSS 2.0