Söndag!

Hej bluggen! jag har haft en bra helg,fast den gick snabbt över,vad fan hände?? Okej,en snabbinblick:
Fredag: Skola,fika på lennarts me mikaela,alexandra och henke.. mucho bra.. kan ju informera att ja o Mikaela o Henke var där på torsdagen samt 1-2ggr innan de i veckan,haha..(stammisar?).Hem till Martinoo och käka o slappade..
Lördag: Var o handla hela dagen me Martin,han köpte guitar hero sen på kvällen kom Henke,Mikaela,Kim,Alexandra o Putte och joinade oss hela kvällen(natten också) hade riktigt kul..bra lördag o zero alkohol! Glögg från willys samt pepparkakor!=)
Söndag: sov länge, gick på stan..(ja Karlskrona har faktiskt öppet nu varje söndag alla butiker och helvete va mkt folk de var ute,mysigt vare iaf!) hon shoppa julklappar och sen drog vi en fika på Lennarts! Åkte hem och tvätta,har pluggat lite o snackat me Mikaela..vi smider planer,hahah.. klockren tjej,underbar vän!=) Jag på msn nyss: Pusshejhårspray!! Hon: Puss och kram tavelram!!! haha..låg humor när den är som bäst!:P
Nu ska ja skriva klart lite på sexualdriften innan ja ska hoppa i säng!Pussssss

Torsdag!

(bloggar två inlägg då detta ska vara ett specialedition till en)

Fick ett gulligt inlägg på helgon av världens bästa Emelie..

 
inyanse T19 från Eskilstuna i Södermanlands län, Idag kl 13:37 
 
Heeeeej min Slem..(elie) älskande lilla choklad torso! ;D
Jag ville bara påminna dig om att jag saknar dig en hel del och att du är välkommen att åka hem till eskilstuna snart så att jag kan hoppa och krama, tjata, prata och gnälla lite med dig (och du På mig)!!
Kanske ska vi göra någon slags snödans (som i regndans) så att vi kan ha soppsäcksrece och få ont i våra stjärtar när vi åker i vilsta backen tillsammans?
Och kanske ska vi kalla på Heestar, Nirre "pånken" och "metal" johan så vi kan baka peppar kukar och diverse stjärtar och spettsa glöggen med vodka?
Vad sägs om det, va?! ;p

ahh detta inlägg innehöll väldigt mkt interna skämt i så anatar att ni inte fattade roligheterna i detta!:P
och alla minnen sköljer över mig! fy satan vad jag saknar mitt hjärta!!
Här får ni en liten inblick från några minnen (alla bilder försvann ju på min förra data så har inte så många alls..men har dom i huvudet o hjärtat iaf,haha fan va gay jag är..men jag är fan glad att ha en så bra nära vän som ja älskar!!)


Från avskedsfesten jag o martin hade innan vi drog i augusti!!
 
Alla thekvällar,myspys me igor,alla galna fester som spårat,hon som setat o lyssnat på allt mitt gnäll o fått springa omkring överallt me mig på mina galna ideér,liiiten halmhöst 9,50!!,alla festivalminnen,dansa o ramla i leran på festival, welle erdballkonserten,soppsäcksrace i vilsta backen..haha,var de inte så att ja tryckte ner dig och mej i en säck?!hahah..
Saknar dig gullet!!puss påre!

Ny kurs!

Min nya kurs startade igår, de kommer bli tuffa veckor innan jul me en individuell tenta som avslutning,fint va? ehh nej!

 utvecklingspsykologi heter den nya kursen o jag beställde nyss denne boken som ska vara bra.
Det kostar att vara student,jävla rånet för o för bli utbildad,för att vilja,haha.. förstår inte varför de ska vara så jävla dyrt.men en klasskompis nämnde nåt om höjt studiebidrag från csnmhar ni hört nåt om de ni som pluggar?

Sen kan jag passa på o ge mig själv en guldstjärna som bara köpte ett par skor idag,har dammat,diskat,dammsugit o städat badrummet kliniskt rent! sånt gillar jag,sen får vi se om jag orkar ta i tur me bilen också! Martin påstår att jag måste tvätta den innan snön kommer. men de kanske inte ens kommer snö här nere i Karlskrona! Idag var de faktiskt soligt men kallt. Vattnet såg fint ut när vi åkte på bron in mot stan..eller ska ja kanske skriva,staun!;p

för o inte bara skriva om mig själv som en lite bratt som "my super sweet sixteen" "pappa betalar" unge som jag inte är så kan jag ta o berätta om käre pojkvän! Han har ju gått en månad utan jobb,han har försökt o hålla humöret uppe,men man fattar ju att de är jobbigt o inte få nån respons, men sen i förra veckan så ringde de så idag, så börja han jobba! Han har dessutom me hjälp av min pepp o stött börjat plugga upp betygen också..bra där! Han säger hela tiden att han inte har nåt tålamod,ro att läsa,förstå helheten o minnas allt på prov men har lovat att hjälpa honom så gott jag kan. Känns roligt att få hjälpa till då jag haft samma kurs som han har nu! så jag tror o hoppas detta går galant! han är iaf pepp som tusan! o han vart så glad att han fått ett 7-16 jobb som han anser är de bästa arbetstiderna man kan ha..den saken kan diskuteras som sagt! jag e inte så glad för såna pass iaf! däremot är jag glad att jag börjar halv 11 i morgon! ska lägga mej o läsa nya cosmopolitan nu o sova strax!! de var allt för idag!!Hejsvej!

Ärlighet varar längst?

Hej bloggen o alla läsare som jag inte har en aning om vilka ni e,men iaf..=P
Jag delar nästan aldrig med mig om mina tankar som är riktigt personliga i min blogg,har varken tid,vilja eller ser nån mening i att skriva det o folk ska få gotta sig i ngt..men ibland..vid vissa tillfällen,o när jag är på sånt humör..då dyker dessa inläggen upp..de är inte ofta..men..here we go.....

Idag känner jag mig riktigt lycklig,jag vet inte när jag senast kände mig riktigt lyckliglycklig,förstår ni hur jag menar, glad o sånt har jag ju varit,ja menar,svårt att vara glad när man tar studenten,tar körkort,blir sambo,köper katt ihop,köper bil,har en fet lön från jobbet,kan köpa alla saker man vill ha o dyra sminksaker,kläder,skivor,dvd boxar...you name it. Har alltid mina närmsta vänner som jag kan falla tillbaka på när livet tynger ned otroligt mycket,syftar främst på Emelie o Sandra som funnits med under med o motgångar..jag ratar inte er andra men skriver dom för att de betyder så jävulsk mycket o som jag värderar högt högt inne i hjärtat! Okej,kanske dumt att favorisera..men ni fattar grejen;)
Jag har alltid lätt för o ha ett leende på läpparna, jag är oftast glad, sen att jag mådde skit under förra hösten o i början av våren,för mkt tankar,folk flyttar från stan, jag blir "lämnad" kvar i skiten,för mkt samvete,för mkt känslor,för mkt tankar,sömnen rubbas o har nog aldrig grinat eller funderat så mycket som jag gjorde under den perioden..en svacka,en bump i vägen,kände mig som atlas som bar alla livsuppgifter på mina  bara axlar..(jag överdramatiserar lite i texten för o få mera inlevelse,samt höja mig själv en aning..*ego*). När jag nu sitter här i mitt studentrum,den 25novemver 2008,klockan är snart halv 12,ja dricker julmust o äter en clementin,jag känner mig stabil,jag känner mig LYCKLIG!  Jag säger inte att jag vart "deppig" o inte kunnat vara glad,för trots de så hade jag en bra sommar,mkt planer o mål som jag satte upp o lyckades med,ett av mina mål var ju att flytta,börja plugga,starta om lite.. här kommer jag, 21 år gammal,ensammmen till en stad,50mil hemifrån o inte en käft känner jag. 3 månade sitter jag här med helt underbart bra vänner som jag kan skratta,prata o umgås me dagarna i ända, som fatiskt har lärt känna mig just för den jag är,för de valet jag gjort,då de går samma utbilning,me liknande mål,ambitioner o drömmar..lika galna o flammsiga, helt klockrena är ordet jag letar efter!! Love you dudes!;) o jävlar i helvetes jävla fan vad jag är tänd på livet, jag är så lyrisk ikväll att jag säkerligen skulle behöva lägga in mig på Piva,haha..skämt o sido.. ikväll är en vanlig kväll,men med en insikt längre skriven i en blogg.. och du? den bjuder jag på! hoppas jag inspirerade nån själ iaf!;)
Pusshejhårspray!

...

En låt som får nackhåret att resa sig,det knottrar sig på armarna,man blir så lycklig,glad,ledsen,allt!!känslorna svärmar över..

Takida-Give in to me slow.

Åhhhhh!denna slår fan curly sue me hästlängder!!

en liten dagens!!

Humör: Superbra! jag känner mig glad,lyrisk o sådära=)
Gjort/gör: Varit i skolan där hela gruppen va effektiv o gjorde massa,sen har jag vart me Mikaela o vi har haft shopping/fika o köpa skor dag!Greeat!!=)
Planer: betala räkningar,städa undan lite o sen till Mikaela på glöggkväll me Henke
Ser/sätt på: Laptopen,samt röran i lägenheten!
Lyssnar/lyssnat på: Lyssnade hela morgonen tills jag drog på "vakna me the voice",just nu lyssnar ja på agnes "on and on"
Läst: Har läst på prislappar senaste timman,haha..vi blev lite galna där inne i butiken..;P sen läste ja lite bloggar nyss.
Dricker/druckit: Har druckit en cola o sen en the i morse...
Äter/ätit:  ett par clementiner o sen fikan på lennarts som va en kycklingmacka..
Bästa: Att ha köpt skor,umgåtts me M
Sämsta: Att komma hem till en jävla kaos i lägenheten i form av disk,damm,kläder överallt
Väder: Ingen snö här nere i Karlskrona men jävligt iskallt ute! dunjackan e på!!=P

Jag e nöjd me dagen,man har hunnit me både nytta o nöjje;P hehe.. samt att jag fortfarande har energi o håret ser bra ut fortfarande sen i morse,hahaha.. "Jag fattar konceptet,men det ser fan inte ut så", Mikaela om min frilla en morgon när det hade blåst upp en jävla stor storm på min lilla väg till skolan o de plattade håret inte var så plattat..hahaha..;)
Lovar att jag ska ta bilder nästa fest/kväll vi har!!=)
Pusshej!

personligheten!

hittade ett test somj jag tog mig tid o svarade på nyss.. o de stämde väl ganska bra på mej??=)

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Igår var sista dagen på min praktik,fick en ros me lite grejs runt om o ett kort där de skrivit att jag skulle lycka till i fortsättningen o att de ville att jag skulle komma igen till dem=) känndes bra att sluta fast ändå inte,jag har ju haft det så himla bra därborta i gullberna!
Igår var ja hemma hos Martin o sen kom Kim o Mikaela över o spela lite o softade me oss! kollade på en film i fredags, the happening me putte,alle,mikaela o kim..läskigt fast ingen hit film direkt!
jaja..nu ska ja o M spela klart vår skip bo turnering!!Pusshej! o föresten,gör testet som jag nyss gjorde här:
http://se.41q.com/index.41q?a=1

Hejsvej!


Hoho!

Hallå blogg!
Hur har ni det? Jag tänkte smyga in en liten uppdatering me massa tjaffs som vanligt här!;)
Varit på praktiken idag och har bara 2 dagar kvar! ska jobba i helgen då de inte är så mkt folk där..så passa på att säga hejdå till boende samt personal.känns bra att ha gjort dessa veckor..gick ju supernsabbt.var ute på en promenad o då sa personen att de var tråkigt att de gick så snabbt me allt..hehe=)
Jag tycker faktiskt de ska bli skönt att få börja skolan igen,nog för att man läser till detta men just nu är jag så inställd på högskolan,alla vänner,fester,korridorsboende o allt runt ikring!  Så veckan blir lugn..eller lugn o lugn..har ju massa att göra!
I morgon: skola..sen plugg i massa på biblioteket! sen ska ja träffa M o laga mat o sova där kanske..
Torsdag: ska sova ut,plugga,jobba en liten stund..(jag ska bowla!),sen ska ja träffa Hänk o Michee..jag har så grymt fantastifulla smeknamn på mina kära vänner,haha;) sen blire sova.
Fredag: domedagen..tenta!!=/ sen ska ja "fira" me  Alexandra o Mikaela också..vi ska fika..:P haha..får se vad de blir på kvällen! lurre eftersom jag har praktik på lördag o söndag dåråå..
jag komemr aldrig på nåt o skriva om! jo!! jag var till lokomotion! kollade upp chockande dyra priser till att börja där ist för friskis..men de är värt de i slutändan! jag är inte lika bra som Mikaela som sa nej o tack till godis fram till jul! har nog inte den karaktären..man måste ju få unna sig lite också!;)
Sitter o lyssnar på Agnes låt,ni vet den där ON and ON and On? jag vill bara dansa när jag hör den!! Nej nu får gärna mitt "studentiga liv" börja igen..fest,skratt,klädångest..(typiskt mig o alexandra..hur många ggr bytte vi kläder förra gången??!)haha..
Nej sängen nu! Pusshej!


söndag!

Nåt jag absolut inte saknar med att halft vara vegitarian (vegitaliban sa alltid Tony) är nämligen nåt de flesta gillar o köper..jag snackar naturligtvis om Bacon! det är nog bland de vidrigaste som inte kommer få beträda min kyl eller frys för den delen! o idag, när jag steg upp tidigare hemma hos Martin,går till kylskåpet för o ta fram smör o ost..vet ni vad ag hittar? BACONOST på tub!! Jag vill knappt tänka på konsistensen! uääääk!! samma sak så fick vi ett litet gott skratt inne på willys igår..Kalles nya med skaldjur!! haha..fy fanken va äckligt! Har inte kalle gjort sig rik på bara den hederliaga kaviaren,eller går de dåligt? Numera finns de ju en hel uppsjö av olika smaker..banan,ägg,dill,ost.. nog om de!
Helgen va tooooklugn! jag o martin har typ totalisolerat oss me masa filmer,samt att jag har bakat! ja ni läste rätt, jag bakade! Blev en ananaspaj me grädde till..onyttigt men fruktansvärt göött o så lite morötter me ranchdipp också till filmen!=)
Idag har jag inte gjort nåt vettigt,åkt hem,ringt några samtal,var nere på lok o motion o kolla priser o kolla in passen vad som gick osv,kollat på D.H o idol,duschat o tvättat ur håret rejält,nu håller jag på o laga mat.. naturligtvis inget märkvärdigt..lite veg.korv o spaghetti.. till de serveras ett glas iskall julmust,för de är jag värd!!=)
Veckan bjuder inte på så mkt spännande..bra att ligga lågt me både festandet o shoppandet..man måste vila också!=P
Är ledig rätt mkt i veckan,ska plugga till den individuella tentan som är på fredag! nervöst..man vill ju prestera bra!! Hade ju grupptenta förra veckan så kommer ihåg mkt därifrån..kommer förmodligen få ett patientfall.. jag känner de på mig!!
Nee nu ska jag dra! då har ni koll på mej för tillfället!;)
Pussshejhårspray!!


Missing..

jag har det faktiskt rätt bra här nere,jag trivs o har träffat underbara människor,kilar stadigt me M,snart 3 år ihop,flyttat från etuna,har det faktiskt ganska bra ställt....egentligen finns de inga fel..utom ett! o de är ett stort minus för min del! förstår nån va jag syftar på?
jag saknar saknar saknar träningen!! jag som är blåst o går till friskis o handlar ett gympakort för en tusenlapp,hur många ggr har ja ens vart där? Är de egentligen ens roligt?? o de är inte vilken träning som helst jag saknar, vet ni vad? BODYJAMEN såklart!! fy fan!! Men till min förtjusning,vet ni va jag då inser, att "Lok o motion"= "gympozz" typ.. såhär står de på hemsidan:
MusicDance=det här ett konditionspass inspirerat av olika dansstilar.
aktuellt: stripaerobics me stol. (hahahaha,fan va kul de vore o testa!!!!)
Ser ni va jag inser? JO, att jag har köpt ett friskis kort för massa pengar som jag inte vill använda mera!=(
Ilandsproblem,när de är som värst typ!
Nu ska jag sminka mej o sen trippa ner till bibblos o plugga! sen möter jag upp Mikaela o Henke!=)
Pusshej!

...

Fem saker jag gjort idag:
1.Varit på min lia plats
2. deltagit i diverse grupper på lian
3. sovit en runda
4. Handlat
5.pratat i telefon me massa folk..

Fem personer jag kan berätta allt för:
Mamma, Martin,Sandra,Emelie...

Fem matriella saker ja inte klarar mig utan:
Datorn, mobilen, plattången, ögonbrynspennan, pengar

Fem personer du umgås mycket med i veckorna:
Mikaela,Alexandra,Martin,Henrik.

Fem saker du längtar efter:
Julen, våran resa, pengar, familjen,träffa sandra

Fem positiva egenskaper hos dig själv:
Trevlig, omtänksam,ödmjuk, social,glader för de mesta

Fem negativa egenskaper hos dig själv:
Tidspotimist, oteknisk, ger upp ibland för lätt, morgontrött, svårt att ta kritik om nån skriker till mig.

Nu ger ja mig för ikväll! ska upp tidigt,eller ja..inte 7 som vanliga dagar, får iaf sova till 9 hade ja tänkt! sen blire biblioteket me min lilla data för o plugga till tentan..brett ämne..psykiatrisk omvårdnad och kontaktmannaskapet..nervöst..men de ska nog gå bra får jag hoppas!
Shit, reflektion:
Det är snart december, vilket innebär en termin nästa år som kommer gå snabbt,våren susar ju bara förbi.. o då har jag gått mitt första år på högskola..grymt!;) haha..en liten parantes såhär vid 00 tiden en vanlig måndag!:P

Henke ringde mig förut,vi ska plugga ihop i morgon bestämde vi..med Mikaela också förhoppningsvis!=) jag måste ge allt nu!!
haha, hur kommer de sig att alla mina blogginlägg handlar bara om skola?:P Vad tycker du, att jag ska skriva om? nåt förslag?;) Blir ju mera som en "dagbok" än en blogg...

Glaaaaader!

Hej bloggläsare!!
jag säger bara en sak, vilken kanon vecka de kommer bli!! har haft en super bra måndag på min praktik! det är grymt roligt,älskar detta!!=) jag får vara jag, jag får göra de som jag tycker är roligt, prata,umgås,se framsteg, inge förtroende o vara en slags..hmm..förebild e fel ord..hmm..äsch kommer int på att..men så ere,ja stortrivs!:)

O lite av min glädje kanske kommer av detta, jag säger bara,.. Hello hello hello hello!!!!!



I morgon e jag ledig, då blir det att plugga som en dåre..jag har ju tenta i veckan..sen blev vi inbjudna på en föreläsning på onsdag på wämö, handlar om våldet mot kvinnor..satans så intressant de ska bli!
På fredag så kommer P och M hit från Etuna, jag jobbar ju men de är säkert inte framme förän vid 16 typ endå..tar ju lite tid att åka hit ned..o ja jobbar dag så de blir kanon! De skulle plocka me sig me mina vinterdäck så ska be Henke slänga på dem åt mej,haha..så jävla bra att man har killar i sitt liv, jag personligen fattar inte ett skit av de där me motorer..haha, stackarn,han får greja mkt till mej,...hahaha=P Martin har typ planerat in hela helgen,marinmuseet,ut o käka,krogrunda,myskväll o ut på stan o guida dem lite..;)
Sitter här o lyssnar på gamla hederliga metallica,var Andreas på mitt jobb som inspirera mig,vi satt o babblade konstant på hela eftermiddagsfikat,..o efter ett tag säger han: Oj förlåt Moa, de blir såhär när ja snackar om musik,ja får aldrig stopp på de.. jag sa typ: haha,men jag är likadan o tycker bara de är roligt! sen så babbla vi en hel jävla massa till!=P
Nee nu ska ja iväg o handla mat,sen blire lugnt me plugg o tv ikväll! har sagt till M att jag inte kan träffa han på 4 dagar då jag ska isolera mig totalt!=P
Pusshej!

......


Jag just nu. Trött,påsar under ögonen o djupt försjunken i boken..:P haha.. men lila glader är ju jag endå!=)


Saknar mitt suddigum!!

Fredag!

Hallååås Bloggen!!
Idag är det fredag! min lediga dag! o Mickans lyckodag, idag tog min babe körkort! så jävla bra!grattis gullet!!! ikväll ska vi fira!!=D
Såå, hur har veckan vart för lilla Mooosen då (alla säger de nu?!), o btw,en parantes mellan mig o Mikaela:
Hon: Kom nu Mooosen
Jag: Sa du Musen?
hon: va??
Jag: asså tycker du att jag är liten, grå och pipig?
Hon: ehh, ja?
Tystnad..
Hon tillägger: fast du är brun!
hahahahha.. okej.. lite tattiga vi e,men fan så kul de var just i de ögonblicket;P hahah back on track nu då i bloggen:
Veckan har vart suverän! Är ju ute på min praktik, de går kanon! Känner mig nästan redan som en i personalen..e med på alla rapporter,ronder o är ute me dem på aktiviteter.. mitt jobb rocks..hehe.. nej men ärligt, jag trivs! kunde inte valt ett bättre ställe!=) Jag jobbar i helgen,de ska tusan bli roligt!! jobbar både lördag,söndag o måndag..
Idag har jag som sagt vart ledig, träffade Henke för o inhandla en liten pressy till Mikaela..blev en flaska tequila..dont drink and drive! =p hehe.. sen käka vi 3 lunch på Pm.. min mat var inte god! sen mötte ja upp Martin,åkte ut till lyckeby..sen ner på stan, fika,kolla tröja till M.. sen nu är ja hemma o sitter me plugg..har ju tenta nästa vecka..usch o blä! jag vill inte!! men de fixar sig nog..hoppas jag!
Kvällens plans: Åka hem till M, kommer folk dit som ska festa.. jag ska inte festa så mkt..ska inte ut på krogen!!
Nee nu fick ja sms, ska dra mej!
En liten uppdatering för er läsare,då har ni koll på mig denna vecka också!=)
Pusshejhårspray!


Måndag!

Hej blogg!
Nu har jag gått ut på min LIA plats och idag var första dagen! var kanon bra..kan berätta mera i detalj för de som bryr sig en annan gång..var mkt o ta in och jag lärde mig mycket första dagen..sjukt bra handledare har jag också, lättsam,social och lite som jag hoppas ja också kommer vara i framtiden,typ i andan: "äsch följ med nu på detta o detta..de fixar du osv.."..=) Började kl 7 i morse och i morgon jobbar jag kvällen o börjar kl 12! skönt! sitter här och pluggar lite till tentan! har ju 2 stycken på kort tid..känns inte som man kan nåt,pga att min inte läser som på gymnasiet,(läraren står framme o messar framför tavlan om att SÅHÄR ÄR DET..) Men har förmodligen lärt mig mera på denna arbetsmetoden vi har än på gymnasiet..+ att man e insatt nu som tyyysan;)haha..så de fixar sig! Jag o Mikaela satt o snacka om hur jobbigt de komemr bli på dessa veckorna då man inte kommer ses varje dag,haha..vi är lite blödiga..ska iaf träffa henne på torsdag eller fredag!! På onsdag börjar jag även på mitt jobb..ska bli riktigt kul! en timma är avsatt för detta ungefär,kan bli längre beroende på situationen!=) ser jag fram emot! Jobbar helgen också..men ska bli riktigt intressant de med!
O hur var helgen då??
I fredags vet ni ju, hade spelkväll me Alexandra,Putte,Henke o Martin..blev ganska sent men de var mys!=)
Lördag: På dagen gjorde jag inte mycket..ska ja va helt ärlig så minns jag inte vad jag gjorde på förmiddagen förutom att springa en runda på stan,samt träffa Alexandra för o låna lite kläder av henne till kvällen då inte butikerna hade nåt att erbjuda alls! hittade verkligen inte ett skit!! Anyhow, drog hem o fixade mig..jag drog hem till henne tidigare för o grejja playlist för kvällen,samt peppa lite o låna ut lite partylinnen..eftersom vi är ganska lika på de här med klädångest!haha..
Vid 8 kom ett gäng tjejor, bland annat Michelle som är as gullig..hennes tjejkompis sa till mig när hon stod brevid sin kompis utanför A: "Åhh jag tycker du är så jävla söt", "Kolla på henne (alla kollar), hon är typ de sötaste jag sett"..hahaha, varför har man så svårt att ta komplimanger från tjejer man inte känner? vad är hållhaken liksom..haha;) anyhow,sen droppade de in resten av gänget!=) bland annat Mikaela,Kim,Martin,Henke,Petra,Mandy o bla bla..
Vi drog en runda på krogen också! Blev playbar (ja säger gaybar nu för de låter roligare),haha.. sen snabbt upp på PM,vände där uppe som vanligt då inte musiken uppskattades av resten av gänget förutom petra o mig,haha..freaks;p
Blev till slut piraten! dansade lite,hängde o gillade läget!=) Vi drog sen till Banes för lite hedrligt fyllekäkakande..drog hem till Martin o käka..lyssnade på musik o K slockna i soffan! han somnade alltså bara!=P
Jag vet inte vad de var med just denna kväll som gjorde de så bra, ja mena, har vart ute i princip varje helg o haft kul me tjejorna..men M sa så fina saker till mig, att jag var en av de hon kommit närmast,att de skulle bli jobbigt nu med praktiken o inte ses så ofta..snacka om att komma till en super stad o skaffa sig vänner för livet! för just så känner jag, i Eskilstuna var alla så inrutade på sitt o sina liv, jag var också så..men inser nu att de fasiken är så mkt roligare att vara öppen o glad o inte döma för snabbt!=)
Söndag: sov för länge.. låg i soffan, var o åt pizza med alexandra o putte på redlight.. Alle mådde skit stackarn!:(
Sen kom Mikaela o Kim på kvällen o umgicks,kollade på Kopps o moffa godis!=)

hahaha, en nyhet i blekinge läns tidning idag var bland annat att fyllecellarna var fulla,bland annat hade de tagit in spindelmannen!haha..sicka nyheter va!;)
Nee, nu ska ja fortsätta skriva lite skit till tentan..sen blire bingen!!
(O jag tog massa bilder me mobilen, men ja får inte in dem i datan!!) fasiken då..alltid jag!=/
//Moa.

RSS 2.0