Hallå helgen!

Hej helg o bloggläsare!
Vekcan gick snabbt o nu är vi alla spända på våra lia platser som börjar på måndag! fun fun!!=)
Idag har ja vart på torsås marknad..köpte 13 par strumpor=100kr..sen tofflor o såna goda marknadschips!
Nu ska ja o M iväg till Alle o Putte me Henke o ha spelkväll! rooooligt! ska spöa dem allihopa;)
i morgon blir halloween fest hemma hos Alle..wiiii!:D
Bjuder på en partybild från oss i Karlskrona!! i morgon kör vi!!!





Hey youuu!

Hej blogg! Nu sitter jag hemma och har det soft..har mejlat uppgifter,skrivit processprotokoll eftersom ja är sekreterare en vecka till..suckpuck..aja.. nu till helgen: Faaan va roligt vi har haft de!! sumering?
Torsdag: Hem till Mikaela för lite öl o snack (jag nykter,körde) men de va svin trveligt o vi skrattade en hel del..;P JAG KALLAR DEN FÖR BÅTN!!! DEN SKUTAN VILL DÅ INTE JA ÅKA MED! hahahhahaha...(intern skämt)
Fredag: ledig. Kl 14 bar de av ut till boda borg och bli uppdelade i lag.. jag,Henke o Pernilla var ett.. o fy fan va kul de var,man sprang som en liten skit där mellan alla banorna o de lyste svart i ögonen på en..hahaha..träningsvärK? ja!!! sen åkte jag o Mikaela hem til Martin, eftersom han bor så nära lokalen(puben) vi skulle till..vi börja förfesta,duscha,smink,fixa o trixa..sen sprang vi till lords och kom sist..=P sen fik vi tacos buffée där och sen började festen.. seriöst.en öl kosta typ 20spänn eller vad de var..haha..faaaarligt farligt för vissa..haha;)
Sen gick jag,mikaela o alexandra ut på krogen! hamnade på playbar x 2 den natten samt piraten en snabbis..
Lördag: Ja var lite seg i starten så att säga..gjorde inte så mkt häftigt..blev bjuden på mat av martin, vårrullar och ris me wokgrönsaker o sweet chili sås..mumma! sen kom Mikaela o Kim över o kikade på en seg Moa i soffan,haha..blev film o en jävla massa moff den kvällen!
Söndag: Upp o studsa.. jag o Martin åkte till Kalmar för att gå på ikea och media markt! köpte me mig 2 filmer o martin kom ut me massa nödvändigheter.. eller jofan, ja köpte såna små handdukar,dom kostade 2 kr styck! lätt!!=) sen fick vi ett ryck, eftersom ni förståttt att jag befinner mig jävligt lång ner i landet så är det inte så fasligt lång till Öland..faktum är att de är typ 10 mil från mig o eftersom vi var i Kalmar resulterade de till att de blev ca 2-3 mil..så vi bilade till Borgholm! blev bjuden på kinamat av min bäb!=) Åkte hem o segade.. sen på kvällen drog vi till Alexandra o Putte för ostbricka o skräckfilm! läskigt! Nixen sov i min famn hela tiden..(hennes chiahuahua likande sak..skrutten!!) Åkte hem o somna..
Behöver ja fortsätta me dagen? Studiebesök på bup, lunch o sen jobba me seminariet hela jävla eftermiddagen! sen har jag handlat på willys och snackat me Alexandra om nu på lördag, de kommer bli grymt..;) haha.. seriöst,här sitter man o planerar lördagen o de är bara måndag? bra där Moa o Alle!!Hejja!!=P
Nu ska ja äta vindruvor o kika på bonus på sex and the city the movie filmen ja köpt!
Heråååååååååååååååååååååååå

Måndag!

Hej blogg! Krävande vecka de kommer bli.. jag funderar på att sova bort den..=P haha.. nej men,mkt o tänka på men de blir nog bra! Idag har ja vart på studiebesök samt vart i skolan,hjärnan har fått gått i ett hela dagen lång..Var även på en intro på min praktikplats som börjar snart! spännande spännande! det ska banne mig bli riktigt kul att få komma ut påriktigt, in real life o testa på de man valt..Jag cykla till G.Poch tillbaka,tyckte jag var bra gjort av lata mej;)
Igår var jag på mitt nya jobb o de känndes skit bra..stelt i början men de lossnade..ska dit i veckan o skriva kontrakt på de också..=)
Sitter här o läser om schiz..,psykos..,nevrpsyk. sjukdommar..inte för att vi gått in i den kursen ännu,ja läser för att de är "kul"..haha..hur sjukt är inet de? sitter här o "pluggar" in saker som man inte ens måste göra nu..=P Jag är serkreterare nu i 2 veckor i skolan, vilket är ett jävla skit..jag är så sämst på sånt..tråkigt är det också!=P ska sätta mig så alla i gruppen får sina protokoll,annars blir man väl slaktad imorron,haha..nee så elaka är de faktiskt inte.. faktum är att ja trivs som fisken i vattnet me dem..min tillvaro i största allmänhet..o de är ju bra=)
tråkig update..waht to come.. ska köpa skor i veckan..eller typ "korta stövlar" me lite högre klack..sen ska ja o A fika o shoppa partyoutfits till fredag..för då smäller de, klassfest ! boda borg på dagen o sen lånad "pub"! ska bli skit kul=) Är själv halva veckan då Martin åkt till Gbg för släktgrejs..så ingen bil har jag..faktum är att den brukar stå här på parkeringen..men just dessa 3 dagarna hade ja behövt haft den! typiskt va!=P
Nee nu håller ja på o somna av min tråkiga update..plygg nu!
Pusshej!

Löördag!

1. Vad heter du? Moa
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm.. Moa duger bra..:P
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ebba. (sen ändra de i sista sekund till Moa)
4. Vilket stjärntecken är du? Våg
5. Vilken årgång är du? -87
6. Vart bor du? Karlskrona
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 4 eller blir de 5?
9. Vart skulle du vilja bo? Trivs jätte bra här men troligtvis GBG sen..
10. Vilken skolklass? 1:a året på psykiatri linjen
11. Vad vill du bli när du blir äldre? är så splittad just nu..de är så mkt!haha

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 160 cm
2. Hur mycket väger du? väger mig inte längre..
3. Hårfärg och frisyr? Svart ganska långt..just nu är de uppslängt i en toffs
4. Ögonfärg? Brun
5. Mest nöjd med? Ansiktet

6. Minst nöjd med? fettet..haha
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Nej
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nej. hål i öronen bara

FAVORITER
1. Filmer? Sex and the city movie gäller just nu!
2. Låtar? Finns ju så många.. men okej, curly sue..enjoy the silence...shes a machine..
3. Årstider? Sommar!
4. Mat/dryck? Tacos. coca cola och ramlösa
5. Djur? Hund o katt
6. Färg? svart
7. Parfym? DKNY:s nya eller ralph lauren wild
8. Tv-program? Desperate housewife, du är vad du äter, efterlyst, lyxfällan
9. Ämne i skolan? allt som rör psy.

10. Sysselsättning? Student och tjej.. räcker väl gott i väl;)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart skinnjacka från kaos och en svart kappa från esprit
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar från wedins eller vita sneakers från stadium
3. Favoritfärg på kläder? Grått,svart o brunt
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull kanske..
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massa!
6. Favoritaffärer? Gina tricot, Hm..
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Ganska lite om man jämför med för 1 år sedan..haha
8. Favoritmärke? Hmm..svårt...
9. Vad har du för byxstorlek? 29:e
10. Vad har du för tröjstorlek? M

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Hasse
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? nycklar
b) Jobbväska just nu? Kollegieblock, böckerna utvecklande förtrolighet och etikbok, pennor, kalender, frukt, vattenflaska, tamponger,
c) Handväska eller liknande just nu? Plånbok, mobil, kalender, nycklar,tamponger, läppglans..
3. Vad är du beroende av? Mina nära o kära!
4. Vilket land kommer du i från?
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Inget
6. Vad tror du på? jag tror på mig själv..
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
8. Vad köpte du senast? mat igår..
9. Har du nåt husdjur? Ja, hos mina föräldrar...katt!
10. Var bor du? I Karlskrona

De var allt! nu ska vi till Lyckeby och sen ikväll ska ja o M hem till Alexandra o hennes pojkvän o käka.. vad parigt de känns,haha..ja hatar ju sånt!:P men vi ska iaf ha myskväll bara!!
//M.


.........

Hahaha de är jag som har trötthets humor..eller okej.. denna var lite för låg för o ens vara rolig.. men nu när vi alla e trötta så slänger ja upp en bild ja stötte på nyss..hahah
Mest för att killar vägrar få in i huvudet hur man gör.. så kanske denna bilden kan hjälpa..Håller ni inte me tjejer? Killar har liksom missat den biten.. dessutom så gnäller Martin på mig att jag gör skidbackar i osten! Men ska ja göra ett utlämmnande här på bloggen?! (Jag vet hur man skär ost! gör de mest för o jävlas en hel jävla massa..Mohahhahaha)

Redan?!

De är visst redan torsdag?!! hur tusan gick de till höll ja på o skriva?! aja..ja får väl klura på de i natt..haha

Har ni tänkt på att de större bloggarna alltid lägger upp en typ "dagens outfit", dagens planer eller dagens inköp?? Jag har också försökt mig på ett tappert försök att göra som de lite mera "häftigare" bloggerskorna gjort.. och som normalt folk så köper inte vi vanligt folk dyra partyklänningar från stylebystars varje vecka,även om vi nu skulle velat.. Men jag ska försöka..på min nivå..(hoppas ni läser min ironi mellan raderna,om inte..gör de nu!!) :P
Iaf.. jag började lägga ut diverse saker på sängen..har ni tänkt på att de flesta lägger sakerna på golvet?? de hör iaf inte hit! jag la min nyinköpta tröja från gina tricot här på sängen..sen kom problemet att ta ett kort, ja menar..man vill ju visa tröjan utifrån dess snyggaste sida..inte som en tafflig ihopskrynklad sak..(inte för att ja knycklat ihop den..men iaf!) o som den mästerfotografen jag är så knäppte jag av ett kort o insåg snabbt att de inte såg bra ut.. de såg inet ut som på de andra tjejernas bloggar.. så ja är ledsen att säga detta..Men de kommer inte vara så speciellt mkt "vanligt" här på min blogg..inga massa dagens outfits..för när ska ja hinna med det mellan varven på morgonen? hur hade blondinbella tid varje morgon att ställa sig o posa o se glad ut me ett pepsodentleende vareviga dag? En vanlig morgon för mig är att ja snoozar för länge,svär en lång jävla svordomsramsa medans ja flyger upp ur bingen, kastar mig in i duschen o sminkar mig samtidigt mellan ja klär mig,tar en macka o sen börjar panika över vart jag lagt alla saker..NÄR SKA JAG HINNA????! Jag önska jag vore en sån pass rutinerad människa.. o blir jag inte de över natten så skulle jag gärna vilja ha en massa pengar så ja också kan shoppa massa grejor!! o får ja inte de.. så kanske ja kan lära mig vara rolig åtminstonde? de är väl inte för mkt begärt? =P hahah

O har ni tänkt på de där me msn.. jag har nästan alltid statusen "inte vid datan",men nog fan sitter jag där bakom skärmen.. o om nån jag vill prata med skriver hej så skriver jag ju givetvis tillbaka.. men dom gångerna ja inte är där så lägger ja alltid till nåt i stil me "inte hemma" "inte här" osv.. ja tycker msn borde införa en ny status som skulle kunna hete "jag orkar inte prata".. eller så kanske man faktiskt ska lära sig att stänga av dumburken i tid o släcka innan ögonlocken faller ihop? kan ju faktiskt vara nyttigt för en sån tidsoptimist som mig..hahah

Dessutom så funderar ja o fnular på en sak till. Jag läste i en
blogg för ett tag sen om i de här att gotta sig i folks olycka.. är de verkligen så? tänker vi så? varför gör vi så? o ja kan inte annat än att hålla med.. jag tillhör en av dem som älskar program som du är vad du äter, lyxfällan osv..folks olyckor blir folks "lyckor".. o de här me skvaller, nu menar ja såklart inte om högst privata saker som folk anförtror sig om,sånt avskyr jag!.. utan de är de där vardagliga..som en extra spänning i vardagen.. ja kan se mig själv som en såndär gammal gammal kärring som står vid fönstret med en vattenkanna i högsta hugg när grannarna åker förbi i sin nya bil.. för att sen ringa min vännina (antar att ja börjat sagt så ist för kompis,polare osv..) o hetsigt utbrist: -"Ahhh, nu har Anderssons köpt ny bil, igeeen!! de är tredje för i år!!" Vilka föreställningar jag har om framtiden!hahah..

Nu ska ja gå o lägga mej..börjar halv 9 i morgon o ska gå igenom omvårdnadsmodelller o teorier..HURAY,or not.. kommer förmodligen somna..=P
Men först, dagens inköp!!

 Jag har vågat mig på en riktigt härlig mysrosa tröja från gina tricot! 299 kameler!

 Härliga satsumas i härligt solgult skal!. kostar 16,90/kg från willys!


En gammal "dagens party outfit", datum var:  3 oktober 2008!! Svart topp från gina tricot 149kr! Vitt linne från H&M 69kr! Glansig kort jacka 299 kr från gina tricot. Jeans från H&M 398!

Nu ska ja nanna kudde! Pusshejhårspray!!


............

Mår faktiskt lite bättre men e urless på etik grejset.. fan va komplicerat allt ska låta i böckerna.. sitter för övrigt här o tokgarvar efter protokoll läsningen ja fick nyss på mejlen från idag... "Vilka stackars människor är de egentligen som e ute o går på e22:an..?!".hahahhaha.. himla internt o roligt vare iaf.. kul att man kan skratta i skolan iaf!=) I morgon är de själverfarenhetsgruppen som vanligt..suck..haha..nej men de är säkert jätte nyttigt för oss..bara liiiite smått pinsamt ibland..;P Nu ska ja lägga mig i sängen o dricka the o sen sova! såg ni DH ikväll?! fan va bra de programmet e!:D
o vet ni.. idag hade ja fan många läsare..vore roligt om ja visste vilka bara,haha.. men så ere..Bye!

tisdag

jag är så jävla sjuk..buhuu..har legat i sängen i princip sen kl 12 idag..klarde iaf skolan då vi bara gick till 12..o vet ni?! jag fick jobbet! de ringde idag o ja ska dit på söndag!! ska bli så himla roligt! inte för att ja tjänar så mkt..men detta skulle ja fanimej kunna göra gratis..faktiskt..fast nervöst e de..men de fixar sig..ska inte göra som tjejen innan mig iaf..skulle inte ha samvete till de!
O vet ni va jag o Martin såg igår? en gräshoppa som var lika stor som en shetlandsponny!!!!! (okej ja överdrev liiite där)
Jag har ätit ungefär 8 mandariner idag..ensidig kost va,ja kanske får skörbjugg..eller är de tvärtom,att jag har fått för mkt c vitamin?!
Igår skulle ja minsann köpa en platt tv..var en anons på expert här i stan..en 42 tummare samsung tv för bara 3999! I know! barnsligt billigt! men självklart så var de ju inte bara jag som hade sett denna..den va soppslut när ja stolt sprang in på expert igår.. jävlars då!=(
Idag saknar jag en jäkla massa människor..ja saknar min mamma o pappa.. saknar chess,sudden,moses o tuffis.. saknar Sara!

o vet ni.. Karlskronas shopping e tamifan värdelös.. så på så vis sparar man pengar då allt typ hinner ta slut på fem röda..ja syftar på plattv...syftar på en tröja på gina..
Nu ska ja beställa en bok på adlibris om etik o människosyn!/M.


Måndag!

"PSYKIATRIN SPEGLAR HUR SAMHÄLLET MÅR!"  Är förmodligen den mest kloka o ärliga kommentaren jag hört.. o fy fanken vad de stämmer.. håller ni inte med?? det är fan inte så konstigt att folk mår dåligt,samhället idag stället allt högre o högre krav på oss människor..att vara sig själv duger inte. Är de så lustigt att folk går in i väggen? Nej. De är inte det. och jag nickar o håller me.. som den lilla Psy studenten jag e. Jag ska göra nånting meningsfullt me mitt liv.. de måste vara de som är mitt kall här i livet,vad djup jag blev..är inte meningen...haha.. men seriöst..håller ni inte med??
vill ni ha nåt mera o fundera över??
"FÖRR MÅDDE VI BÄTTRE ÄN VAD VI HADE DET. NU MÅR VI SÄMRE ÄN VI HAR DET.".Hur klockrent är inte den kommenaren då?! Ja känner mig som en gammal kärring som går runt o sprider ramsor..typ "du må icke stjäla din lilla spjuver"..haha..men ärligt..ja tillhör inte nån grå människa,hoppas jag.. vill skriva nåt vettigt o tycka vettiga åsikter som ger nåt.. Sån e jag!=)

Idag var ja o fika me Alexandra i typ 3 timmar,haha.. vi lyckades prata så pass länge att ja var tvungen att avrbryta för o inte få p böter på bilen,sånt gillar jag! vi har även bestämt att Mikaela ska ha inflyttningsfest snart o att vi ska fixa lite till de.. + att vi ska föra in en dag i veckan där vi har tjejdag me fika/middag o nån rolig grej..typ film/spela/shoppa/fika..ahh,ni fattar grejen..;) kul ska de bli! har länge längtat efter detta bra förslaget utan att de blitt att vi tagit tag i de..=)

De som känns pissigt just nu e att ja håller på o bli sjuk.. sjuk som inihelvete...ja är helt igentäppt o näsan rinner.. känns som ja har 2 stora strutsägg i halsen,samt att tinningarna håller på att sprängas..är egentligen inte meningen att ja ska sitta här o tramsa..men ja håller på me pluggandet..om ja nu ens går i morgon..mår fan kasst! tyck synd om mig för tysan!;)
Jag har iaf bokat in besök på min prakikplats som e ett boende.. ska bli riktigt roligt att få testa på de hela man läser till!=) dessutom ska ja träffa chefen för jobbet ja prata om förut..kan skvallra för vänner om va de gäller.. vi tar de sen helt enkelt..tydligen så ville han inte ha nån intervju då Alexandra tipsat om mig så han ville typ bara hålla nån informationstimma me mig..coolt om ja får de helt enkelt!=)


Min helg var festlig..jag festade i fredags o i lördags me andra ord.. söndagen gick åt till tvtittande,filmhyrning o pannkaka..Nu ska ja kolla på SOS familj..ny underhållning alá Moa..;) Önska S vore här, hon skulle älska de programmet..vi följde ju Nannyjouren som slavar förut för några år sen..haha..=P
Pusshej!

¨

Nätspråk!

hej blogg! jag satt nyss och pratade me min lilla kusin på msn..och vet ni vad? jag känner mig super gammal..som en riktig oldie lady.. jag fattade inte hälften av hennes smily gubbar och uttryck hon använde..samt växla mellan samtalsämnen.. jag tycker JAG är snabb me att byta ämne..ena studen snackar vi relationer o i nästa börjar ja snacka om en tröja jag köpt.. men detta var ännu värre..haha..var i stil me:
Hon: Jag ska ha proooooooooooov i morgon..o så ska vi ha redovisning för alla 8or o 9or o deras fröknar..><
Jag: ahh vad jobbigt,men de fixar du lätt!=)
Hon: sen ska min kompis sova här och jag ska titta på när mina små kusiner åker karuseller...
Jag: aha ska hon sova hos dig i morgon?
Hon: ja o vi ska gå på marknaden.<33
Ja: ja jag misssar ju den i år
Hon: ja men du kan komma hem då..(L) (L)
haha...charmig eller hur?:D nu minns ja inte mera av vad hon skrev men de var en salig blandning iaf..:;P
Nu sitter Martin o läser ur vår lilla resedagbok vi skrev i när vi var på cypern..haha..ni ska få ett smakprov här:
Lördag:

Vandrade ner till supermarket som satt ihop me hotellet, i dörrhålet ryggade båda tillbaka av en STOOOR syn.. bakom kassadisken satt förmodligen cyperns garanterat största fruntimmer,hon me sina kraftiga lår, bastanta armar, denna välbärgade kropp hade de pressat o säkert oljat in bakom disken..de var Austonias butiksbiträde..våran bordellmamma..
Senare: saltiga svettiga och allmänt illaluktande turister handlade drycker och vi intog balkongen för lite hederlig alkoholförtäring,vykortsskrivning där Martins tema var att skicka de mest avskyvärda vykorten som gick att hitta här på cypern..hahhaahahaha jag sitter o tok garvar.. mkt är ju o blir internskämt..men fy fan va jag vill åka på semester snart! sälen står först på min "önskelista" just nu..ja vill åka slalomskidor o lära mig häva den där snowboarden..sist gick inte så bra..haha.. ja vill ja vill ja vill!



I morgon äre studiedag.. idag hade vi lång skoldag o var även på studiebesök på ett psykoshem..dagvård men så otrolihgt fint var det..som vilken svensson villa som helst!:)
snart börjar lyxfällan,yeeey! o vet ni.. de har börjat ett Moa program på tv ockå..hette typ sos familj..skit roligt vare iaf!!=)

nu börjar de!Pusshej!


haha

skönaste kommentaren ikväll.:
"Du ska inte vara rädd för döda människor,de är de levande du ska akta dig för".. hahaha.. iskallt o så jävla kjell bergkvist..han är störtskön i filmen "den bästa sommaren"..;P

Jag o martin har haft myspys middag hemma hos han..samt så var vi uppe hos Mikaela en sväng  o kim var också där..mkt najs lya hon skaffat!=)
nu sitter vi här o laddar tv kanaler..ska snart kolla lite på tv eller en film..sover här i natt!=D
jag har fått ett jobb också..eller ja kanske har fått de,dom ska ringa i moron..återkommer me vidare info om de!!=)
Pusshej!


...............

Hej bloggis!
Jag har inte orkat uppdatera på några dagar..men så ere me den saken! Veckan har gått tok fort o skolan har vart seg...rolig!men seg! igår var ja o festa me mina tjejor,hade riktigt kuul..hahhaa...lätt bland de roligare kvällarna.. först hemmafest..vidare me texi..(haha stackars taxichauffören..hahahaha),sen till NIVÅ för o se att de var 23 årsgräns..vilket skit! gick till playbar..men A mådde lite dåligt,haha..så vi drack snabbt o gick lika snabbt! upp snabbt på PM för o se att stället va dött i princip..till piraten o dansa massa..ja blev nästan me på vimmel,ja drog bort huvudet i sista sekund..haha..ja hatar vimmelbilder!! speciellt på mig! man tror man e så jävla snygg,men neeeeee...man är egentligen ful som stryk på bilderna dagen efter..så nej,ja sa nej till J o hans kamera!:P iaf så blir de alltid så att kvällarna slutar me att jag o A går därifrån samtidigt..alla andra lyckas liksom försvinna..J drog me nån?o de andra har ja ingen aning om vart de höll hus hela kvällen.. sen fastna ja i ett bra samtal me nån som ledde till att ja inte var hemma förän vid 4 taget! somna kanske halv 5?haha..sjukt rolig kväll var de iaf! tack tack tjejor!!=) tror ni ja hade kamera me?? näää för ja är dum o alltid glömmer den!
Idag flyttade min M ner hit till Karlskrona..helt underbart att vi är här nere tillsammans...we fucking did it babe!! så hela dagen har bestått av att hjälpa till me flyttsaker..organisera,packetera,inhandla..fortsätter i morgon! Mikaela ville vi skulle komma till henne men Martin var ju så tröttt stackarn så vi får ta de i morgon ist..=) jag måste iaf plugga i morgon! mucho viktigt! fick även hit min underbart snygga svarta lite tjockare höstkappa/jacka ja köpte förra året..äntligen behöver ja inte frysa mera..för här nere kära bloggläsare blåser det.. o de är inte lite heller, hela huvudet är som en enda rörig orkan!;) sen fick ja ääääntligen min bok som hade kommit till etuna..så nu har ja mina psycho böcker,haha..utvecklande förtrolighet heter denna o är skit bra o läsa..de skriver på ett roligt sätt o de är ju ett plus i kanten=) Jag var tvungen o köpa ny svart bas sjal i svart idag då den igår försvann av nån skum anledning,haha..
Nee inte så roligt inlägg! Nu ska ja lägga mig i sängen o kika på en film innan ja somnar!!
Pusshejhårspray!

RSS 2.0