äntligen!!

Min älskling kommer hem snart!!!! Personen som ligger mig varmt runt hjärtat,personen som vet "för mycket" om mig,haha kan man veta för mycke? saker ja inte sagt till nån någonsin,inte ens Martin vet,de vet den här människan! den som får mig glad o lycklig o strålande,min älsklingsvän kommer äntligen hem och saknaden går inte att beskriva,den har varit skör som glas och nu kommer hon äntligen hem!!!!! Min Sandra!!!=)
det var dagens stora guldkant,mejlet där hon skrev datumen för avresa från NZ! och de är ju fan snart ju! i juni är de ju förfan:)
Idag var en lång dag, vakna,käka frukost,upp till dummusikalen,sen till bilskolan,köra dubbelt upp och sen plöja pärmar igen,sitta vid datan,träffa mamma,köra,sen garagelektion,hemresa,äta,nu sitta här o senare pussycatdolls! Ja älskar såna där program haha,typ "lyxfällan" "du är vad du äter" "top model" "efterlyst" "jakten på en mördare" är min största favoriter! jag följer ingen serie längre, de gjorde man alltid förut,ja kommer ihåg sunset beach,fan va insatt jag var och hur sur o nyfiken på samma gång ja var när jag missat ett sånt där avsnitt där allt upplöstes, cole är ihop me caitlin,gör hennes mamma gravid, annie kidnappar olivias barn till caitlin,som säger att de är hennes eget och sean hennes bror visste allt! haha,gud vad jag minns den serien!:P
Träffade på en gammal klasskompis från Barva,han såg så vuxen ut men han var trevlig o snacka på som aldrig förr!hehe,sånt gillar jag=P
ska bli helt underbart att få sova ut i morgon! ja ska minst sova till efter 10! minst!:) sen blire köra på bilskolan, börja inhandla tallrikar,glas o sånt me mamma till studenten,fan de är ju inte nu i helgen men nästa,fy faaan va kuul jag ska ha! äntligen!! nu ska ja springa in o duscha lite o sen bädda ner mig i soffan brevid Martinplutten!
Pusshej!

snart snart snart!

Snart studentdags! de är mycke snart! allt är fixat iaf! klänning,skor,örhängen o sånt..ska bara kika efter vad ja ska ha för väska..
Annika från jobbet rimgde också och berättade att ja fick åka me en kollega till jobbet tills ja tagit mitt körkort! fy fan va skönt! ska ge henne en symbolisk summa pengar endå,de är ju faktiskt en snäll gest att stanna en extra gång när hon passerar konsum o ja kan hoppa in..men där försvann min panik om att cykla 5 på morgnarna o vara genomtrött väl framme vid jobbet vid 6 på morgonen! då är de bara o ställa om klockan o lära sig den nya rutinen, o de tog tid förra året, var oftast så trött att ja bara slockna på soffan vid 16taget=P men nu ska jag se till att söka massa annat också,vet ju vart jag vill och hur jag ska ta mig dit. Under flera veckor nu har jag börjat fundera på vad jag se mig själv om ett par år och de tenderar att bli riktigt bra och realistiskt, att drömma sig bort o tänka framåt är hur bra som helst,men att kunna ta sig dit är ju en annan femma, man har så mycke vilda ideer och tankar man vill! men man får helt enkelt leva o anpassa sig o satsa för att nå en bra dit på vägen! Jag hoppas och tror på mig själv den här gången, vilket jag kanske inte alltid fullt ut har gjort,men men..de är gammalt o ska läggas bakom mig! en ljus framtid kikar fram och de ska bli så underbart att få skrika "för jag har tagit studenten fy faaan vad jag är braaa" frasen o sen gå därifrån och veta att nästa gång jag sitter i skolbänken så har jag själv valt det och förhoppningsvis fått mera kött på benen om vad som faccinerar mig!
Detta kommer förmodligen inte hända men drömma får man: jag skulle vilja samla pengar,packa för ett halvår eller mera,dra med Martin o volontärjobba! Jag har inte hunnit så långt me mitt tänkande, men jag såg en musikvideo om hur människor är, hur giriga vi är och där de finns folk som inte har mat för dagen, folk som skadar djur osv, tänk vad gott samvete man skulle ha om man kunde göra nåt litet för att förändra livsutsikten om så för en stund för en människa/djur..Mycke prat, jag vet att vi alla innerst inne tycker de är hemskt de som händer ute i världen, men coolt om man fick vara med och göra nåt bra för den att fungera.. o som bonus får man språkkunskaper,leva i ett annat land,se de vi bara hör talas om och säger "guuud va hemskt" till... men som sagt, jag kanske bara är en av dom människorna som kommer fortsätta säga "usch va hemskt,hur kan man göra så mot ett oskyldigt djur etc"?! vi får se, har inte hunnit tänka alls på detta, tankarna började vimla o slå runt i huvudet på mig nu men visst vore de en upplevelse? back to reality, jag ska strax gå o lägga mig,martin ska pilla mig på ryggen och i morgon blir de tråkmusikalen igen..*suck* men de är inte långt kvar nu och de känns kul att jag faktiskt kan köra, Martin sa de förut: fan du kör riktigt bra gumman! och de måste ju betyda att ja är riktigt bra, han har aldrig sagt de förut så=P
Yes! läs o njut av min blogg eller låt bli!;) Pussssss

=) va bra!!

Idag har det vart en lång dag, kom hem nyss från teatern, de blev riktigt bra faktiskt till slut för alla som kämpat för att få ihop musikalen:)
sen har jag köpt skor och träffat mamma,stadskörning o kört massa i stan o övat mig på när de är tät trafik,de gick förvånansvärt bra!
När jag kom hem så satt en lapp på dörren där det stod: Hej älskling, välkommen hem.du är underbar!!
sen gick jag in o allt var släckt, förutom alla ljus vi har ställt framme brann o Martin låg i soffan o kika på film, jag gick in på toa o satt mig o under handfatet så satt en lapp till där de stod: glöm inte att du underbar!
allt var ihopplockat, allt var så rent o fint, disken var diskad o inställd i skåpen, alla kläder var ihopvikta o sängen var bäddad, alla saker: papper,böcker o skor stod i en prydlig rad där dom ska stå! så himla fint! jag blev helt varm i hjärtat! Jag älskar min Martin, han är fantastisk och får mitt hjärta att slå volter om,om, och om igen!det är det kärlek handlar om, jag är så glad! Nu är jag mest trött och ska strax gå o lägga mig, blir att åka hem till familjen i morgon för de är ju mors dag, måste hälsa på alla djuren o ge mamma presenten, jag hittade den där toppen hon kikade på o ville ha på tuna park men som inte fanns i hennes storlek, men hittade den på stan o handla den, den var fin och hon kommer nog bli glad, eller hon kommer bli glad, eftersom hon så gärna ville ha den:)
sen blir de god lax me potatis i morgon hos dom vilket inte sitter helt fel;)
Nej nu ska jag ta en dusch o lägga mig o läsa lite! de var allt för idag,läs o njut av min blogg,haha!=P
Puss hej!!

Årets första!!

Japp idag var det äntligen dags för årets första..JORDGUBBE! och den smaka helat underbart!! längtar efter färskpotatis,svenska jordgubbar,lax..mmm...:)

image14

Idag har jag inte gjort nåt spec, vart på musikalen,fixat pinnochiorosor,sprungit upp o ner för trappor o vart allmänt glad! sen sjukhuset en sväng,bla till jobbet! och sen till bilskolan o plöja pärmar o sitta vid körprogramet! de går bra för mig!:D är så sjuuukt trött bara idag! gick upp tidigt! nej de va allt för idag då!

Nej men nu ska jag plocka i ordning här hemma,ser ut som en knarklya ungefär!=P

Lång dag!

Idag har jag gått upp tidigt,ätit o fixat mig tidigare än vanligt,kört stadstrafik me bilskolan,plöjt pärm efter pärm så de enda jag har i huvudet är trafikregler,"här får du parkera" "spärrlinjen får inte överskridas om den är heldragen", "om du parkerar den 31jan på en datumparkering så måste du stå på den sida där husnummrena är jämna", "du får högst ha en last på 260  o varav 20cm på varje sida får sticka ut" "om du får motorhaveri på en väg där gränsen överskrider 50 så är du skyldig att ställa ut en varningstriangel och slå på varningsblinkers" "dessutom så rensar inte en katalysator bort all koldioxid" "att koloxid är en luktfri farlig gas" "att när huvudled upphör så gäller högerregeln i alla vägkorsningar" "om jag har dubbdäck på min bil så måste även släpvagnen ha dubbdäck" "sommardäckens mönsterdjup måste vara minst 1,6mm.." gaaahhhhh!!! jag blir tokig! haha men kul sen att man får sin lapp för allt slit,de är ju trots allt frivilligt:) Nej jag ska på kurs nu kl 18! slänger bara in en kul lista som jag hittade på AH:s blogg,tack tack;) kommer vara helt död efter denna dag! så är de! Kul för mig,ska sova länge!


Kontakten med min kvinnliga sida:

[x] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor...nykter
[x] skrattat under en romantisk komedi
[x] berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[-] insett storheten hos barbra streisand
[-] lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga
[x] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[x] känt mig sugen på en kopp te
[x] känt glädje över att få blommor i present
[x] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[x] gråtit efter 9 fyllda år
[x] brytt mig om hm:s val av modell
[-] insett storheten i linda skugges krönikor
[x] kramat en kille
[x] dansat

Kvinnliga: 20 av 22


Kontakten med min manliga sida:

[x] ljugit om hur mycket jag har druckit
[-] ätit en blodig stek
[-] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] styrketränat
[-] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[-] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[-] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz
[-] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[-] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[-] gått på en ulf lundell-konsert
[-] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst, (mina egna!haha)
[-] gjort lumpen
[-] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[-] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[-] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[-] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[-] tävlat i att dricka öl
[-] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut

Manliga: 8 av 24

Jag är nog trots allt väldigt tjejig om man ska från den där listan, eller nej, jag är tjejig,kan va fnittrig,flamsig,ytlig(alltså ja bryr mig om mitt utseende,inge annat!),shoppa,cosmoplotian är gott och sex and the city är bäst!haha.. de var allt för idag! Pusss

Kreativt

Jag fick för mig nyss (o de var på tiden) att den där klädhögen som bara växer o växer i min garderobshylla inte var nå rolig så jag har rensat ur nu o fyllt en hel väska me grejer ja ska ge till nån uff/myrorna, de ser så tomt ut nu,haha..men de behövdes som sagt!
Hela dagen var kreativ,massa plugg o de går framåt,sen stadkörning,ska köra i morgon vid halv 10 o sen plugga vidare på skolan me stålis förhoppningsvis,roligare att plugga med nån o inte sitta själv o läsa!
pratade me Karro också, vi ska ha myskväll me massa spel o myspys snart!! ska bli jätte kul!
nej inget intresant o berätta, musikal premiär i helgen,blir o va där länge,*suck*
nej nu ska ja gå o pussa på Martin..
Jaa men de var allt för idag..
Pusshej!

Vilket team vi är!!

Japps, hela dagen har vart så himla kreativ o bra. Har shoppat me mamma,flängt ut o in i affärer på tuna park,köpt toppar,växter,örhängen till studenten o lite underkläder! sen vidare o köra stadstrafik, sen ner på stan o leta skor till mamma o glo lite annat,köpte inget på stan dock..hehe.. Sen blev de willys o träffa martin,hans pappa o Magico o storhandla mat,sen in på rusta,handla lite skit,sen hem o tänkte att ja skulle plugga,nej de blev storstädning av hela lägeheten, flyttade om en massa o ställde så de blev snyggt,diska,dammsuga,vika kläder,hänga undan o ställa undan.. nu sitter jag här o är så glad att ja bor här,haha låter så löjligt men när de är nystädat,allt är handlat o jag har fått shoppa då är allt tamifan så himla bra!!=) Nej nu ska jag plugga lite,blir inge msn idag, kanske lite FL senare ikväll men nu ska jag ägna mig åt detta o de ska sitta i benmärgen nu,jag har ju pluggat länge nu så de ska sitta! förhoppningsvis! nej de var allt för mig! Jag är så oförskämt nöjd och glad idag!=)
Älskar dig Martin,du o jag!!Pusspuss!!
----------------
en aning senare:
ja tänker slänga in en lista,läs om du orkar,detta är ju faktiskt min blogg o jag bestämmer vad som ska finnas här,de är upp till dig om du orkar läsa mitt tjat om allt o inget,om du stör dig så vet du vart kryssknappen finns längst upp till höger;)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Vid 10 tiden på lediga dagar så jag hinner upp till halv ungefär;) och på vardagar vid 8 tiden..

Var köper du dina matvaror ifrån?

willys..billigt o bra.


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

blir aldrig bra på kort, tar hellre bilden


Vilken var den senaste filmen du såg?

the dudeson movie.


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

absolute reagge

Vad åt du till middag senast?

Igår åt vi falafel,grönsaker,vitlöksdipp och wraps.

Vem var den senaste som ringde dig?
Martin

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
hur stort?

Vad hade du på dig igår?
svarta jeans o en grå tröja

Äger du några band T-shirts?
nej.


När flög du senast?
Förra året i augusti till cypern me Martin


Har du gråtit offentligt?

haha jaaa

 

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
nja,kanske..att bli bjuden är ju alltid trevligt.;)

Kan du kasta macka?
vet inte,ja kanske?

Vad har du med dig in på bion?

popcorn och läsk

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

psykologi

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
förståelse

Vilken är din favorit drink?
länge sen ja drack drinkar! men cosmopolitan är ju najs.

Gillar du din boende-situation?
Jag älskar det!!


Är dina dagar fullbokade och stressiga?

50/50..

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Ja ibland! haha men oftast inte!

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
fjortisarna som sprang upp o ner i trappan i lördags,dumt att fest inuti lägenheten o inte springa upp o ner o skrika som en galning!!=/

Skulle du säga att du är trendig? 
Jag tror det, eller liksom jag har "vanliga" kläder o gillar de mesta som de flesta gillar..trendigt? kanske..
 
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
jaa som fan!!

Lite snabba grejer:
Favoritfärg på kläder:
svart o grått
Favoritfärg överhuvudtaget:
rött
Handlar kläder helst på:
Gina tricot o MQ
Handlar skor helst på:
Bianco
Favoritparfym:
Ralph lauren
Jag känner mig som bäst när:
allt flyter på och man har saker att se fram emot eller bra saker man gjort.
Jag känner mig som sämst när:
När jag inte gör de jag vill göra eller säger det jag vill säga i vissa anseenden.
Musikfavoriter:
Infected mushroom, welle erdball, alice in videoland, depeche mode, takida m.fl
Detta går man längst på enligt mig:
snällhet
alltid i väskan:
plånbok, läppglans, tuggummi,pennor,kalender,tamponger,mobil,busskortet m.m.
Bästa egenskapen hos mig är:
försöker vara snäll i de flesta fallen.
sämsta egenskapen hos mig är:
svårt att sluta disskutera saker som är färdigdisskuterade och morgontrött!

Nej nu ska jag fortsätta plugga!! de var allt! Pusshej!

Tihii..

Mysmiddag me klyftisar,stekta file bitar i schalottenlök o gräslökscremebonjur.. sen en promenad till macken o köpa lite grejs.. sen vidare en vända o hälsa på Martins pappis,sen hem o mysa me cola o gourmetchips till en film, "the dudeson film"...nu snackar han med sin far i telefon så tänkte bara skriva att jag har de bra..;)
De blir en lugn helg me mycke plugg!
Bästaste helgen fastän ekonomin suger..! Vill ju ha pengar så man kan shoppa!! hittat  så mycke grejer!! shoppoholic=jag! =P
nej,back to the sofa o mysa!Pusshej!


Lugna gatan..

Nu är de helg för min del, är ledig fram till måndag! så skönt! ska strax iväg till familjen,åka till strängnes o bila lite=)
Nej men de ska bli en lugn helg för min del,vi ska ha myspys helg me film o plugga ska jag också göra!<--mycke viktigt!
Kanske ska träffa emelie också,men är ju verkligen helt pank nu så de får bli nåt lugnt som inte kostar pengar!
Varför ska de regna idag för? skulle vart skönt att bara sitta ute o lapa sol och en glass juu!!
Nej nu ska jag gå i duscha o fixa i ordning mig, nödvändigt o fixa håret idag? ehh nej! man får se skabb ut,de regnar ju!=/
och Karro om du läser de här, kollade i din Bilddagbok där du la ut bilden på oss, sötis texten till! Vi måste hitta på nåt snart!
Fast känns som man alltid säger så till folk överhuvudtaget, bättre o inte snacka så mycke,utan att göra de också;) ska hinna träffa min Sara F också<3
De var allt för nu!!
Im walking on sunshine//Moa

ÄlsklingsMartin..

Han är allt för gullig han, brutalaste väckningen i morse bara,dödskittla mig så jag höll på att tuppa av!=P
Men nu gick han till jobbet o jag sitter ensam här hemma o saknar honom,han gick för en kvart sen!! haha..knäppt, pinsamt o underbart är det att vara kär!! Men nu ska jag sluta o drömma framför datan,sitter o kollar bilar,skor o grejer jag vill ha,typ en ny säng,sängbord,klädskåpet men de skulle endå inte få rum,men till nästa ställe kanske=)
Jag måste skärpa mig nu o sätta mig o plugga teori! Måste klara de här!! Blev ju väldigt glad att Ida klara sitt igår,grattis gumman!!=)
Måste gå ner o beställa tårtor också till la studenta:)
Nej de var allt för nu..kanske uppdaterar senare!

____________
Mycke senare närmare bestämt kl 22.53:
Jag är så sjukt trött att ögonlocken nästan stängs automatiskt nu, men jag måste bara få skriva ett par rader om att jag nyss gjort klart min sista uppsats i psykologi, detta innebar för mig att jag nu är färdig med skolan, har inga rester och inget som "hotar" mina betyg, nu ska jag kunna gå därifrån som en lycklig student! Fan de kändes nästan som en slags "befrielse", jahopp,skrivit klart min uppsats och nu behöver jag aldrig mera plugga förrän jag själv vill det och jag ska jobba nu ett tag för att ta reda på vad jag vill bli när jag blir "stor" haha, nej men detta känns så sjukt bra! Lite stadskörning idag och sen i morgon ska jag ha körlek. en dum jävel som avbokat en perfekt tid, så den norpade jag åt mig! nej men personen fick väl förhinder, dumt annars, de finns ju inte många tider kvar nu! Hoppas de kommer gå bra! Nej nu ska ja sova! Puss

=)

En riktig kanonhelg har jag haft! Konserten i fredags! födelsedagsfirande hos Ida,hon blev jätte glad för väskan ska tilläggas,sa typ tack 7ggr den dagen..haha:) sen blev de hem till Pierre på grillkväll/fest och sen in till lotus..de var länge sen jag var ute,men med rätt sällskap o när man är massa glada tjejer som vill dansa så blir de bara kul!
Nu är de en soft vecka som väntar me mycke ledig tid som jag kan lägga på teoläsning och sova länge på morgnarna,de behöver jag!
Fy fan vilket pissväder de är ute också, nödvändigt för mig att fixa håret i morse när de bara tog max 10min så var de lockigt igen!haha,yeah så kan de vara.
nej nu ska ja fixa,ska käka lunch och sen ska jag träffa stålis o plugga teo! Busy day!;)
Älskar dig Martin,du är så underbar!!



Martin la in sina bilder från sin mobil,hittade den hära från nyår,tyckte den blev bra..jag blir aldrig bra på kort i vanliga fall så den här bjuder jag på..Jag o Karro..

Kreativa dag..

Har haft massa att göra hela dagen men jag är på sånt bra humör så det har gått riktigt bra me allt idag!
Gick upp vid 8 och duscha, sminka mig,platta håret ordentligt(Jag slarvar alltid på morgnarna)=P, sen åkte ja till skolan, kom till o med i tid till 9! sen skulle vi tydligen plåtas inför musikalbladet så de var bara o le..
Åkte till sjukhuset på ett litet läkarbesök, sen körde jag i stan idag med, från sjukhuset och inåt stan,storhandlade, åkte hemåt, packa upp, slänga i en tvätt, städade,diskade,plockade upp o bäddade, tog fram kycklingen..och om nån timma kommer älskling hem, äta,diska o sen dra iväg till konserten!ska faktiskt bli riktigt kul! Imorgon blire party och söndagen går åt till att slappa,läsa teo och skriva klart psykologin. såg ju Anneli o Flipp också, så himla underbart söt lilltjej!:)
nej nu ska ja slappa framför tv me vindruvor och vänta på att pappa ringer mig!.=)
---------------------
En massa timmar senare:
4 vänner i en bil en fredagskväll kan vara najs efter en riktigt bra konsert! haha,har inte skrattat såhär hysteriskt på länge..så mycke interna skämt..Martin min lille clownpojke,haha..;)
I morgon ska ja på födelsedagsfest,nu ska ja sova så jag är pigg o fräscha eftersom hennes släktingar kommer också, hoppas hon kommer gilla våran present, de är lite hon,lite rockig men inte "estet" liksom, utan mera trendig fast endå,äsch ja lägger ner, vi har köpt en väska från bonerocker som vi hoppas att hon gillar! :)
Nej de var allt! Lite bil träff idag också, inte för att ja e de minsta intreserad men vafan,har man en halvlullig Ida brevid så blir de bara kuuul.=)
Älskar dig Martin min älsklingskille!Pussspusss


Väder som stillar mitt samvete..

Just nu ösregnar det verkligen! De är bra för min del, så jag kan sitta här inne och göra klart min examinationsuppgift utan att se solen glänsa och folk som går runt i bara linne utanför o vara avundsjuk på alla som får njuta och inte ska skriva hemmaprov! Usch detta var nog hitills den svåraste uppgiften jag har fått av min lärare,men å andra sidan så är de bara 2 saker kvar nu, jag måste ju bli klar med detta idag på Mvg nivån och sen är de psykologin som ska in nästa vecka vilket jag inte måste göra idag men de vore ju skönt att göra klart allt och slippa alla måsten. Dessutom så måste jag läsa mera teori och tvätta 3 maskiner idag också. Hoppas detta regnväder håller i sig så blir jag nog klar idag me allt.=P
Pratade med Bella igår, hon kommer hem snart vilket känns bra,saknat henne! Men vi har vart så dåliga på att hålla kontankten,blir ju så eftersom hon befinner sig i New york,kan tänka mig att de finns massa att göra o se.Lite sex and the city typ me dejter,uteställen,mysiga fik,restauranger och massa shopping!! ;) men det känns bra att vi vart lika dåliga på de där me mejlandet!
nej nu ska jag börja me hemmaprovet..*blää*
------------------------------------------------------------------------------------------------
en aning senare:
Yes nu är det klart!! Hemmaprovet är mejlat o kirrat! Nu är de inte mycke jag behöver göra som har med skolan att göra, så soft! Nu skulle ja kunna luta mig tillbaka men jag ska plugga teo, ska klara detta, jag är peppad nu när jag ser att de går att cykla i uppförsbackar också!!haha låter kanske löjligt men jag är så nöjd me allt nu! Jag ser ljuset i tunneln, vänner runt mig, familjen som ställer upp och min älskling är de bästa!<3 älskar dig Martin!!
Nu känns knappt nånting omöjligt, jag ska klara detta, bara o lägga på ett kol så löser sig allt annat också. snart börja jobba då,tjäna pengar, första prioritet är en större säng o så nya jeans o lite smink o skor..haha nej jag ska försöka bli mera sparsam, kommer tvingas bli mera sparsam eftersom man kommer ha så mycke räkningar att betala, men hellre de än rik o olycklig. Va ska man lägga pengarna då på om man inte har nån livsgnista? Men nu ska ja inte tänka så, ja har ljuset i mitt liv, vänner,familj,o min darling!Pusss
---
Ännu en uppdatering senare kl 20.15
Har nyss kommit hem från körningen,mera stadskörning, prickar rondellerna riktigt bra nu.=)
sitter här o drömmer om bilköp..jag o mina drömmar;P men de blir en bil till sommaren,skönt, åka runt me vänner o lyssna på as hög musiik=)

en sån här kanske? en svart vill jag helst ha..eller blå..



eller den hära var ju fin fin..



Nej,slut på drömmandet, back to reality! Nu ska ja läsa teo! Puss!

stadskörning o planering!

Yes, idag har jag kört runt inne i stan(Centrum alltså),  känndes helt sjukt bra, inget krångel eller motorstopp alls,fan jag måste klara det här! men mamma sa att det är klart jag fixar detta,inga problem, men själv kan man ju känna sig fummlig men körde säkert 2 timmar,inte bara i stan då, åkte runt på söder, på djurgårn,massa rondeller o landsväg m.m. =)
så var jag o Martin på stan o sprang rakt in i mitt ex o hans mamma,haha maxiotur!=P så vi gick o hämtade hans pass och köpte present till Ida, så nu blir det både konsert på fredag och födelsedagsfest hos några vänner på lördag!!=)
fick lite av mina betyg idag, fan va bra de kändes! o så skulle vi sjunga studentsången,nu är de nära!!! idag är det exakt en månad kvar tills allt är över, skönt att lämna skolan o fokusera på jobb o ens eget liv!
Just nu står min baby o diskar,¨tror jag ska gå dit o vara lite sällskaplig nu!  nej nu rackarns börjar han hänga tvätt också, duktig kille,han lär sig;) hehe, nej då, han kan ju!=)

De var allt, jag vill ha pengar så jag kan shoppaaaa!!! Tycker om att springa runt själv helst, då behöver man ta noll hänsyn till dom andra utan kan gå in o ut i samma butik flera ggr o prova allt man vill!
Skulle vilja ha ett par till skor också, men de får ja hejda mig med, har ju så många!
Nej de var allt! Bratackhej!
Älskar dig Martin!!

ragga på minderårig?

Idag när jag satt och väntade på bussen på torget så åker en vit bil med en gubbe i, ser ut som en helt vanlig glad pensionär, så börjar han vinka, så ja ler bara artig tillbaka typ. då vänder han bilen o kommer tillbaka, börjar vifta att ja ska gå till hans bil, tänkte då att han kanske behövde en vägbeskrivning så ja går dit,öppnar dörren lite grann bara så säger han: ska du till stan? Jag: eh jo.. han: Okej kom då, jag skjutsar jag ska också dit. Jag svara bestämt Nej de vill jag inte. smäller igen dörren o han fortsätter vifta o flina. Vänder bort blicken helt o ser allmänt dryg ut, då ger han upp o åker.På bussen satt ja o tänkte på: alltså man vill ju inte tro det värsta om alla, endel kanske bara ville vara scysta o var allmänt pratsugna, men ärligt, vilken jävla 19åring går på en sån lätt grej? så fort man går in i en bil så är man ju låst, det är ju inte så att man hoppar av i farten ifall de skulle visa sig vara en äckelgubbe.. nej nej, så de blev buss till stan!
Konsert på fredag, kommer bli riktigt kuul=)
och nu är de bara några futtiga saker kvar, eller en stor grej i religionen om vodoo,så trist men det är det sista inom historia/religion jag gör på mycke länge, sen bestämmer man själv när de blir skolbänken igen och jag vet inte ens vad jag vill bli! Jag vet däremot vad jag inte vill bli,men de är ju inget att komma dragandes med..

Var nere på sjukhuset idag på jobbet o pratade lite, kommer inte bli lika tungt i år som förra, så skönt att inte behöva släpa runt på allt på ryggen,var riktigt mör i ryggen förra sommaren! det kommer nog gå fort får jag hoppas, och jag tänker köra så fort jag har körkortet så är det jag som tar nycklarna,haha..=P

Ida ska ju följa med mig o hjälpa till vid bilköpet,det är bra! kanske ska ta o boka in halkisen snart också!
Nej nu ska ja städa undan här lite grann och sätta mig o plugga det sista! helt sjukt att snart så är jag klar! På fredag är de sista inlämningsdagen på religionen men alla kurser är slut i morgon o på torsdag börjar praktiken på teatern! det kommer bli så himla slappt för oss i prod gruppen,ja är så glad att ja hoppade av i skådisgruppen till slut! dom ska tydligen få jobba rejält vad jag förstod de som, från 9 till 17 tiden ungefär, fy faaan va jobbigt och dom måste ju verkligen vara på hugget, värma upp rösten,värma upp kroppen innan o vara med hela tiden i handlingen o fixa med kläderna så dom passar o sånt..som sagt,blev ju lite osäker i början om jag fattat rätt beslut men de har jag verkligen gjort, nu lockar solen o ledigheten mycke mera än att spela en futtig roll som är med bara då o då..
snart kommer Sandra hem också, så jäkla skönt att få se henne igen! Hon åkte i september o de var ju inte så länge sen men de känns som ett år minst! synd bara att hon missar min studentskiva!:( Men men, får fixa en liten fest tills hon kommer hem ist. och de kommer bli as kul att få åka till london o hälsa på henne, kommer säkert åka dit i år redan eller om de blir skottland, spelar ingen roll, resa är kul! och jag o Martin ska boka in resa mot egypten också,sen vill jag till massa flera ställen.. dublin står på listan också o träffa Hanna o Mick igen,Fahrty;)

Igår kände jag mig helt nere pga massa skit som jag inte orkar dra här, men jag kan inte göra mera, jag kan inte gå o gräva ner mig om de nu är så mycke fel på mig,det är väl bara o tackla det på ett o annat sätt, ja gillar ju ärlighet! och det fick jag ju igår tyvärr! Ärlighet överhuvudtaget är bland de hemskaste som finns och det bästa man kan få höra. verkligen svart på vitt på saker o ting i allmänhet som man inte kanske annars inte skulle tänka på. Men jag ska vara mera tydlig nu i fortsättningen och jag är jag.så enkelt var det med den saken.
ibland måste man väl få ventilera sig och de som är ens innersta tankar finner man inte här, de hittar man i sånt fall långt in i huvudet på mig eller på en bok me lås under sängen! haha, undra om jag har kvar min gamla dagböcker? de skulle vara så kul o läsa om allt man hade för sig på den tiden, alla heartbreaks o alla problem man hade som yngre. Nu känns de mera som man växer i tanken o man måste inte hävda sig på samma sätt som förut. De känns som att man kör sitt eget race o med många uppförsbackar så finner man också nerförsbackar på vägen! =) Ingen har det perfekt,ingen är felfri men om man känner sig bra o lycklig med livet så är det bra och det gäller ju alla människor!

ska leta blades också, jag ska ut o rulla lite med min baby!

och ingen behöver ta åt sig av nåt i denna blogg, den är helt o hållet min egen och det är mina tankar, ingen annans,tänk på de..hihi=)






så skönt att veta..

Så skönt att veta att jag kommer dra härifrån om tillfället bjuds, så skönt att jag o Martin har samma planer, så skönt att börja träffa nytt folk och sortera bort dom man trodde gott om men som visade sig inte vara det,orkar inte lägga tid på människor som inte ger mig nåt i utbyte..ska bli så kul att ta studenten o komma bort från denna äckel stad, här vill jag inte leva o bosätta mig.
och om de nu mot allt förmodan skulle ta slut med Martin, vilket jag har himla svårt att tro tanken ens så drar jag själv, när ja lämnar denna lägenhet o får klartecken från annat håll, då sticker jag..eller rättare sagt,vi!
Ska plugga så jäkla mycket teori nu så de ramlar ur öronen på mig,haha.. nej men det går faktiskt framåt,det är skönt att se att man gör framsteg i både kör o teo..

mina "svagheter.."

Japp här följer en lista på mina största "svagheter",kan- verkligen -inte -motståå -saker- i- livet -lista!

*Först o främst, min älsklings Martin förstås!

*skoor!!!! min största passion i livet, jag är som ett barn i en leksaksbutik på skobutiker!, åhh va mycket snyggt dom har o dom snyggaste står i min hall just nu<3

*Läppglanser, jag kikade igenom mina sminkprylar och i min väska, jo, jag äger endel.. mycket smak ska det vara o en transparent färg!

*Kläder, toppar, tröjor,linnen,you name it, det går inte en månad utan att jag shoppar nånting, faktiskt!=) gina tricot har så mycke snyggt nu o zara i sthlm, o MQ kommer alltid ha det man vill ha!

* vindruvor, dom ska vara gröna, lite hårda, pyttelite sura o nysköljda, då tar de inte lång tid innan skålen e tom! =P

* Infected mushroom- den absolut bästa gruppen som bara låter bättre o bättre i mina öron även fast många tycker de är mest skumma ljudslingor sammlat i ett! ;)

sådär ja, fyller på såsmåningom me andra fjanterier som bara ja kan roa mig med!

Idag har jag vart i sthlm o shoppat studentklänning,skor,en liten tunn kofta att ha över om de blir kallt på kvällen.
ett par röda skor me lite klack, 1 grå topp på zara o en röd klänning typ, köpt på zara.. sen blev de leggins,en liten buddha till martin eftersom ja råkade tappa den andra ja köpt åt han i golvet så armarna flög bort *skämms* men nu har han fått en ny iaf, yes o lite annat smått som e nödvändigt! =)

Är iaf jävligt nöjd me mina vita skor ..så fräscha,försökte hitta dom men de fanns bara svarta på deras hemsida men slänger in en bild ändå för skojs skull! Me like them, inte för hög klack,då går de inte att springa omkring o hoppa runt på flaket, inte för pråligt men endå klass på dom!



Nu ska jag gå o lägga mig brevid min snuttis!Puss!

För mycket att göra på för kort tid..

Precis, jag är snart klar med allt mitt slit och kan då äntligen börja mitt liv påriktigt! Känner mig inte riktigt som mig själv, det är väldigt stressigt o massa att fixa, mens o skit gör allt värre!
Jag ska lämna
en psykologi uppsats
ett arbete i KUH.
ett arbete/uppsats i religion
ett nationellt prov i svenska ja missat
o eventuellt ska jag skriva ett dataprov så jag får mitt G, de känns ju värt eftersom jag var med i ettan på dessa lektioner men missade en liten grej jag totalt glömt bort..
sen är de massa skit me musikalen, ringa runt o skriva runt till alla..Åhh!!
Nämnde jag att jag ska ha gjort klart allt detta tills på onsdag nästa vecka o inte börjat me arbetena? Nej de gjorde jag inte o jag känner mig för stressad för att ens sätta mig ner o börja, ska sitta i helgen o plugga me bra musik o god frukt! Yes, jag känner mig rätt duktig, inte ätit godis på flera dagar nu,inte köpt fastän jag varit rejält sugen o det finns ju flera duktigare människor som tränar flera ggr i veckan o det är inte jag, men jag är medveten om att jag inte längre ser ut som jag vill så jag jobbar på de, bli lite snygg till sommaren! Martin var så söt o sa: Men vadå, du är väl inte tjock? du har ju en jätte sund o fin kropp, du får inte gå ner för mycke, för du är redan snygg!! haha, han är så fin min älskling! Han gillade min lilla foto grej jag gjorde i sovrummet igår, satt upp en massa minnen på oss från resor o sånt, det blev riktigt bra måste jag få säga!!

och jag måste få tjata lite här på min blogg, jag längtar så himla mycket till när vi flyttar härifrån! De är så skönt att vi är på samma nivå i livet, ingen av oss kan komma o säga att vi inte passar ihop för vi matchar perfekt nu me våra framtidplaner o tankar om livet, de är så skönt att han finns i mitt liv!
haha,igår berättade jag att jag enbart gick fram till honom den där gången på krogen för att han såg så himla het o farlig ut,haha.. jag gillar spännande män, ja dras till dom;) hehe, inte så farligt som de låter men så är de..svårt att falla för snällhet, gillar dryghet(till en viss gräns) så första gången vi träffades så körde jag direkt på den lilla dryghet jag hade...vilket inte var mycket eftersom man smälte av hans utseende o han nappade! Jag som trodde att jag skulle få ett ragg, nej då, jag fick en pojkvän som blev min sambo..ja jävlar ja, det var härligt det!
och nu ska vi dra härifrån tillsammans, såå härligt! Livet är ljuvligt o jag har nån att dela allt det härliga med!
som singel är man fri och kan göra vad man vill, hur o när man vill, men i de långa loppet så är de mycket mysigare att laga en maträtt o ha nån mittemot en när man avnjuter det, sitta i soffan och kika på en film, nån att hålla i handen, nån att gråta för o säga sina innersta tankar, nån att skratta med, nån att klia på ryggen, nån att disskutera saker med, nån som ställer upp, nån att tvätta till, nån att handla med, nån att gå ut med, nån att sporta med, resa, mysa,pussa,krama,dansa o röjja på konsert med,nån man kan bygga saker med som man inte kan bygga med vänner, ha de där speciella bandet o känna att bara att ha den personen i lägenheten är så himla härligt!!!
Vänner kommer o går, o Martin han står kvar..har mognat så mycket o jag tror att vi av varandra mognat så mycket att nu vet man verkligen vad som spelar roll o de som är totalt obetydligt, det som varit, dom ex man har, saker man gjort o sagt,snesteg man gjort i tidigare liv, de spelar ingen som helst roll..det sköna är att det bara är jag o Martin som vet vad som försiggår bakom stängda dörrar, bara vi som vet sanningen om allt jag skriver om o säger, o folk får tro exakt vad dom vill om oss, ja kunde inte bry mig mindre..o de är dagens ord o dagens sanning: Jag kunde inte bry mig mindre!!!!!! Jag älskar dig så mycket älsklingsMartin!!!<3

Mina favoriter just nu, peppande låtar:

oasis- wonderwall

afasi&Filthy- jag kunde inte bry mig mindre

infected mushroom- ratio schmatio

depeche mode- try walking in my shoes

De jag lever på typ:

bubbelvatten

vindruvor

tuggummi

Nu ska jag städa undan lite här o slänga i en maskin tvätt! I morgon bär de av till sthlm me mamma o ska köpa studentklänning,skor o sånt smått o gott!! Har köpt ett par så jäkla snygga peak byxor o massa vårtoppar på gina tricot.. sen har jag äntligen "vågat", jag har köpt ett par örhängen, ett par silverringar, kanske låter en anning snobbigt men jag kan verkligen inte köpa från H&M o sånt,de känns inge snyggt på mig! även fast jag kan hitta i billigare affärer, har försökt, har ett gäng nånstans...aldrig använda..jag har nästan bara pilgrim, såna där små pluttar i olika färger o vita pärlor, men som sagt, nu har jag köpt ringar för första gången tror jag? haha, dom är sjukt snygga o från märket "dazzling",köpte dom på sisters..

och till sist, gamla bilder är bland de roligaste som finns, så man har sett ut! haha.. jag måste slänga in en gammal bild på Martin också!


Gammal bild på Martin! hehe..


haha ja jävlar vad man sett ut, längsta ögonbrynen o för mycket o ljus foundation! jacke, en gammal kompis brevid!

Puss//M.





Lediga dagar..

Känns som jag varit ledig i en hel evighet och skönt har det varit!! Har bara kunnat haft roligt och tänkt på peppande saker, det som känns allra bäst just nu är körkort,student, söka flera jobb,min o Martins framtidsplaner, bilköp,gemensammare ekonomi och att dra från denna håla, så trött på allt,känner mig nästan bitter i emellanåt men jag får lov o ursäkta mig med att jag faktiskt gått i skolan flera år nu o är skapligt trött på människor som inte ger mig nåt i utbyte utan som tror så mycket o vet o kan så mycke, jag är trött på falska vänner och på sliskiga killar, jag vill aldrig bege mig ut i singellivet, trivs så bra som jag har det! Visst så har ett samboförhållande sina mörka sidor också,man är mera låst o sånt, men jag har kommit på att det är faktiskt där jag trivs som allra bäst, jag vill ha krav på att ringa o planera vad vi ska äta o hur vi ska tvätta, aldrig varit så lycklig som nu och jag är så peppad på framtid/familjeplanerna vi har,ska bli så underbart att dra härifrån!! Kommer knappt sakna nåt här i stan förutom vännerna,familjen o djuren hos mamma o pappa!:/ Men de är smällar man får ta för att komma ut i livet.

image2

bara slå sig fri o gå. Min älsklings Igor ovan!



chess<3


Min älsklingskille Tuffis jag köpt en gång i tiden!=) <3



världens bästa Moses.

haha, jag o mina små djur, dom är de bästa med att komma hem till mamma o pappa..fast Martin har ju hittat en ny älskling som han fick provköra idag, en fyrhjuling o när han kom tillbaka så rann tårarna på honom så ja undra om den var så fin? Men han svara bara att faaaan den går ju så fort att tårarna sprutar! haha.
Nej nu ska jag sova!

Godnatt! //Moa

Banditrock Kryssningen!

Nu har jag skaffat blogg som alla andra för att dela med mig om min vardag!
I helgen var jag och min älskling på kryssning, banditrock på båten silja line med två kompisar! . Det var som en festival ungefär, fulla punkare o hårdrockare överallt men det var riktigt roligt! Vi käkade gott o mådde gott! Rummen var väldigt skabbiga men det var trevligt endå. Jag o älskling har bestämt oss för att satsa nu och vi ska härifrån och när jag börjat jobba så ska vi börja boka in konserter lite längre fram, det är så sjukt kul och man har nåt att se fram emot, denna kryssningen bokade vi ju för säkert 2 månader sen så de kom som en glad överraskning!
snart är det dags för studenten och ingen kan vara lyckligare än jag som äntligen efter 4 år ska få gå därifrån o inte plugga på många många år, vet ju inte ens vad jag vill bli så de är lika bra att jobba tills man hittar nåt som fångar ens intresse rejält! Just nu har jag några drömjobb jag verkligen vill men som säkert aldrig kommer inträffa: Jag vill jobba på body shop! värsta roliga jobbet! Ett butiksjobb skulle vara mer än underbart om jag fick! men då måste jag ju känna nån som känner nån vars grannes kompis brors sambo känner nån som jobbar där o kan få in mig! Men de vore så kuul att dra iväg o jobba me nåt man verkligen skulle stortrivas med! Klart jag är lyckligt lottad som har ett jobb i sommar som många skulle kunna slå sig blodiga för att få, visserligen ett städ jobb men jag får nästan 100kr per timme o jag slutar vid 15 tiden o har sedan hela kvällen på mig att göra nåt me vännerna o sånt.. synd bara att Martin har helt olika tider, han börjar oftast vid 13tiden o slutar vid 21 tiden o jag börjar kl 6 och slutar kl 15.. kommer inte bli så mycke middagar ihop, men men.. det kommer gå det med!
Och jag måste plugga hårdare på körkortet, jag måste ha det! Jag får plåga mig med tanken på att cykla vid 5taget på morgonen eller plugga nu o åka bil på morgonen, för jag har pengar som jag får köpa en bil för, inte massvis me stålar men det räcker mkt väl till en bil, det är mitt vuxen konto som jag inte fått tillgång till ännu, det ska inte gå till kläder säger mamma så de får vara i hennes trygga händer ett tag till, jag som älskar att shoppa! ska till sthlm på fredag o köpa studentklänning,skor, väska o sånt! kuul!
Älskar dig M.j!!
Thats it! Nu ska jag sova! Godnatt!
image1

RSS 2.0