en liiiiten parantes

som sagt..en sista punkt bara som också är i-landsproblem aktig..;)

Jag tänker inte sluta köra såhära hårt me träningen innan min rosa peak tröja sitter som den gjorde för 3år sen..låter kanske löjligt men den är så himla fiiin och den satt så fint på mig..nu sitter den mindre bra..typ strlk S på den..usch:(
Nu får ja fetto ångest igen! varför la man inte ner fettet o sockret när man va snygg i kroppen för?!

ja menar..man ser ganska skillnad på mig...
kolla detta:

 bild från min och AH:s förfest när jag skulle flytta från min första lägenhet..året var 2006! men på bilden ser ni även Igor! rip!

 också 2006.. under tiden då jag faktiskt var ute o sprang mkt!

 Karro o jag nyår 2007?

 sommar 2007

2008

2009

Hmm...som ni ser..skillnaden är slående..tycker iaf jag!! så nu kör vi så de ryker som de gamla brukar säga! här ska beachen intas..påriktigt!!
godnatt!
//Moa


Tillägnat

Måste tillägna ett inlägg till min älskling som inte mår så bra..tänker på dig Sara,älskar dig och hoppas du blir frisk snart! kommer ju hem i helgen,måste hinna träffas o du ska få din present ju!:)

och när ja igång så kan jag lägga till att jag har en sjuuuk Sakna-IDA-dag..hittade en bild på mig o Emmy i ett av hennes facebook album,blev paff o kom o tänka på min käre vän som jag inte träffat på länge..men vi hade telefonkonferans för nån vecka sen..anledning till att jag väljer att kalla de för konferans är för att vi typ babblade på i över en timma om våra problem,våra liv i största allmänhet då vi inte längre kan ses varje dag.. De roligaste me Ida är att hon är så totalt olik mig på de flesta sätt..men hon fick stå ut me mitt gnäll och mina shoppinghysterier i princip 2 år varje dag..=p haha..världens bästa granne som i princip bodde hemma hos mig o Martin,överdriver inte de minsta hellerm,sjukt bra tid i mitt liv!

Ni som inte e nämnda i bloggen vet att jag älskar er hur myyyycke som helst!<3

Jag lyckas alltid vara sån jävla gay i min blogg...kanske ska döpa om den till gaybloggen? ehh nee,för de namnet finns redan;p
sängen vare ja!!//Moa

i am the one and only!

Hej bloggen!
Här sitter jag i myskläder o är på allmänt braa humör.. och vanligtvis så brukar det alltid ha hänt ngt extra kryddigt som gjort dagen så bra..men tro de eller ej,idag har varit som vilken annan tisdag som helst..så varför är då jag så glad? svaret har ja ingen aning om ifall jag ska va ärlig!! Alle frågade också på träningen om varför ja var så glad..hade inge bra svar till henne..=p
Min dag:
skola, fixing o trixing på stan me Mikaela,jobba,hem o byta om till träningsoutfitten, åkte och tränade bodycombat,åkte hem o duscha..slängde in en tvätt o såg desperate housewifes! alltså inget speciellt..hmm..undra vad de är för fel på mig?!
Anyhow..nu ska jag ta upp nåt väldigt ytligt.. ni vet Elise klänningen ifrån Sturegallerian? ..den där snygga randiga för typ tusenlappen styck? anyhow..den har iaf kommit till massa olika ställen..Nelly,Asos och ny gina tricot som säljer den..vad tycker ni,snygg som attan tycker jag..men sen kommer dagens ilandsproblem..jag+klänning= går inte!  här är en typisk EliseRyan klänning för er som inte vet,finns i alla möjliga former,längd o färger..





men jag ska göra ett försök.. de hade fått in sjukt mkt fina vårkläder på gina tricot också..blir så sugen på o köpa både de ena o de andra..men men..åker ju till Etuna i helgen o där har de 2 gigantiska Gina om man jämför me den här nere så blir nog lite shopping om jag känner mig o betalkortet rätt;)
Ja så var de slutdiskuterat.
Imorgon blir de skola..ska till min LIa plats på studiebesök,spännande..samtidigt lite läskigt..men så e de..blir afrodance i morgon på gymmet! coolt..haha..fast lute crazy sådär..återkommer me en resumé av passet sen..:P
Nej nu ska jag ta och hänga upp min tvätt och lägga mig i sängen me boken ja bloggade tidigare om!

Puss!//Moa

......

idag är en fet dag..jag är fet idag.. jag är stor som ett hus och håret vill inte ligga som jag vill att de ska ligga.. rumpan gör ont efter spinning passet,de kan den gott ha!=P blev även lite gym efter passet..kändes bra o få springa lite också:)
Nu längtar jag hem..pårikigt. jag längtar efter Eskilstuna!haha..trodde aldrig ja skulle säga det.. men nu var de sagt!
Imorgon blir det bodycombat för hela slanten..grymt..nu har man ju gått me från början,hela koreografin så den sitter ganska okej just nu..roligare då:)
imorgon ska bli en bra dag..skola,lite jobb,träning och desperate housewifes

och du Emelie,om du läser detta! vi ska på konsert nästa gång jag är i stan som är i april! haha,så du vet!! ringer dig i veckan så får du veta allt då:)

pratade även me mamma idag en stund..vi rings nästan varje dag men få gånger vi faktisk sitter o prata en stund..hon tyckte iaf att ja var duktig me all träningen men eftersom hon är min mamma så oroar hon sig alltid för att "man får inte gå ner för fort i vikt"..blabla..=p hehe.
Men faktum är att jag vill gå ner snabbt i vikt,jag ska gå ner snabbt.. och jag klarar det bra! ska allt bevisa de för mig själv!!=)
pepp pepp..

nu måste jag nog sova lite..
puss//Moa

Funderar.

Jo de är precis vad jag gör.. jag funderar över mkt..mkt som rör sig i mitt huvud,lite för mkt ibland..ibland lite för oväsentliga saker som tex,ska ja platt håret nu eller sen?
sen funderar jag även en hel del på tatueringar.. ni som känner mig bra vet att jag är en hyyyysterisk nål-fobiker.. (och nej,jag använder inte ordet fobiker som nåt slask ord som alla använder det) jag är riktigt fobisk när de kommer till just provtagningar,sprutor,kanyler på mig själv ska tilläggas.
Nu har jag börjat tänka på om man kanske ska försöka lura sin rädsla lite..ni vet..bara göra det sådär helt plötsligt.. funderar på att tatuera foten eller handleden..handleden känns ganska kört då ja är så pass rädd..men foten..kan de göra så satans ont där? vad tror ni? äsch..ja tror inte de kommer ske..men lite fint vore det..bara nåt litet..namnet,ett kinatecken eller textrad..


snodde från google.. fint väl?



Nu ska ja iaf röra mig mot sängen o försöka sova..börjar halv 9 i morgon..sucksuck.. ska även på spinning pass i morgon..läskigt! jag är ingen bra cyklare!haha..
Vill ni jag ska slänga in veckan som gått, träning eller? ja klart ni vill!;) denna veckan har jag vart mindre duktig!=( skäms på mej!
Måndag=gym
Tidag= bodycombat
onsdag= vilodag
torsdag=vilodag
Fredag=gym
lördag=bodystepp
söndag=bodycombat
dumma mig! o dessutom så har ja inte direkt druckit vatten i helgen! men ingen snabbmat vilket var bra! lätt att de händer när man festar annars ju;P anyhow..snart diet diet.. flodhästen i bikinin ska bli en icke flodhäst i bikini..snart sommar...peppa peppa..köra stenhårt! och ja har bestämt mig,snart blire nog bloggbyte! men ni kan få den sen:)



Pusshej!//Moa

Bloggtorka

Jag har bloggtorka.. funderar även på att byta blogg.så de känns lite nytt o fräscht..me nya saker att fylla ut rutan med..
Igår vare bowling,utgång och tränade bodystepp som stod på schemet..
idag var det sova,träna bodycombat,handla lite,tvättar och funderar på varför jag inte är de minsta hungrig trots att kl snart är 20?!
Anyhow..ska bli skönt att åka härifrån lite..om jag ska va ärlig.komma hem.träffa mina tjejor..saknar dom så mkt! så denna veckan går nog undan så gör jag Eskilstuna nästa helg o veckan därpå kommer min prins,ikea ska intas,lägenheten entras!=)
aja..tråk Moa idag..jag vet!

försten så är ja ingen bokmal..jag läser när jag verkligen fastnat för nåt,då kan jag läsa flera timmar.. jag gillar sånadär verkligehtsböcker och nu på willys hittade jag just en sådan så den fick följa med hem..verkar ruskigt bra!




Så ikväll blir inge häftiga drag..lite tv,läsning,vill ha jordgubbar! får bli en smothie då till "Middag"..

vill ni veta en sak? har gått ner ett till kilo..är uppe på 4 kilo nu..bra jobbat Moa!=) tokträna,diet,morgonpromenaden/cykla till skolan sen..borde ju funka.. kom igen nu för fan!!


//Moa

.....

It begins with a dark glowing ember
something black burning its way out of me
searing the flesh
pain is the only thing i feel
scars all i see
oh no the fires burning my insides again
what can i do to silence my desire tonight
flames consuming reason
Leaving only ashes left
you will catch me regretting my decision

I can't keep telling myself what i want to hear
I can't just close my eyes

i know that
its killing me
and its poisoning the best in me
what i see i don't want to believe
so let me tell you more
about the lies i lead

that is how i chose to douse the flames in gasoline
broken teeth replace the blackout memories in my head
wreckage from the past haunts me, shakes me to the bone
i know it's over but i can't go home tonight
but after this i feel as empty as the night before
feel the pain and yet i'm still begging for more
masochistic nihilistic urging backward thought
my life's a mess and i can't find a way to fix it

I can't keep telling myself what i want to hear
I can't just close my eyes

its killing me
and its poisoning the best in me
what i see i don't want to believe
so let me tell you more
about the lie i lead

Calling calling out
the darkest reaches of my soul are riddled with self doubt
crawling crawling out
my will to fight will more than suffice
when others would lay down
it's only as dark as you make it

its killing me
and its poisoning the best in me
what i see i don't want to believe
so let me tell you more
about the lie i lead

//Moa.


Dunderklumpen!!

Hej på er bloggläsare! har inte orkat uppdatera bloggen så mkt..aja..så var det med den saken.
Idag har jag spenderat hela dagen me Alle.. hur som, vi var på gymmet,hos vetrinären me Nikita..sen är de inte det jag ska prata om.. vi båda var grymt hungriga då båda bara ätit frukost..blev PM.. tog en bakad potatis me skagen och en lite dricka till det... gott,maffigt.. hur som.. nu skulle ja bara kolla en sak i spegeln? o va ser jag?! min jävla K-handtag!! bara sticker fram som om potatisen delat på sig o lagt sig i mina sidor..ser inte klok ut!! jag ser ut som en dunderklump! eller en flodhäst.. och hur jävla bra klär sig en flodhäst i bikini?!! Nej fy fan.. och seg var jag på gymmet också..gäspade o hade mig! nej nej skärpning.. inser mer o mer o mer att när jag flyttat att jag måste inta en diet.. blir GI eller LCHF diet..måste försöka nu..snart är de sommar,sol o kläderna ska av..eller ja, tunnare kläder ska va på och jag tänker inte gå runt o gömma mig i sommar.. vara svag o vek o tänka "nej jag kan inte prata me han för ja är så tjock och oattraktiv".. nej nej! skärpning nu Moa!! såg ett avsnitt av "du är vad du äter" om en tjej ifrån Strängnes som typ bara käka kebab o drack redbull..och när hon satsade så mkt så blev jag själv "fan sådär ska ja också bli"..hon hade gått ner typ 7 kilo på 8veckor..grymt jobbat! och miss skipper hade gett henne en juicepress som man kunde köra ned typ morötter,apselsiner i.. de vill jag också införskaffa mig! en juicepress, en snygg kropp och lite galenheter..sen är jag nöjd!
ska stra till M och kolla film.. känner mig inte så låg längre, vilket är bra!=) det blir bodystepp i morgon kl 10 på morgonen,wohoooo:) living tha dreaaaam wohoooo (gissa vems replik?!) =P
Nu ska ja bli smal! en gång för alla! visdomsord! men har iaf gått ner 3kilos..vilket är en början! iaf!=P

//Moa

.....

Standing on the edge,
battle in my head,
I'm dying to know
I'm dying to know

If I take this leap,
to fail or succeed,
I'm dying to know
I'm dying to know

This is it, I'm shaking.
My body's aching,
I lose my hold,
I will let go.
This is it, I'm falling.
My wings need to grow.
I lose my hold,
I will let go.

There's so many roads,
pitfalls filled with doubt.
I'm dying to know,
I'm dying to know.

Grabbing what I need,
and rip it til it bleeds.
I'm dying to know,
I'm dying to know.


This is it, I'm shaking.
My body's aching,
I lose my hold,
I will let go.
This is it, I'm falling.
My wings need to grow.
I lose my hold,
I will let go.



If I,
If I take this, this leap,
will I be broken?
I'm dying to...

This is it, I'm shaking.
My body's aching,
I lose my hold,
I will let go.
I lose my hold,
this is it I'm falling.
I lose my hold,
my wings need to grow,
I lose my hold,
I will let go
I will let go.

I will let go!



//Moa

.....

Jag älskar musik! älskar älskar älskar musik! jag älskar texter, jag älskar känslorna i musik..däremot är jag ingen lars winnerbäck o sånt musik-tjej.. jag gillar när de hörs i rösterna vad de menar.. hur de uttrycker sig..

jag äääälskar ATREYU...

sen lyssnar jag massa på rise against.. (nej inte rise against machine..bara rise against)..

Gårdagen va hur braaa som helst.. nu kan jag leva på de hela veckan;)

bodycombat idag! wie:)

Puss MOa

.....................

It kills me not to know this but I've all but just forgotten
what the color of her eyes were and her scars or how she got them
as the telling signs of age rain down a single tear is dropping
through the valleys of an aging face that this world has forgotten

there is no reconciliation that will put me in my place
and there is no time like the present to drink these draining seconds
but seldom do these words ring true when I'm constantly failing you
like walls that we just can't break through until we disappear
so tell me now
if this ain't love then how do we get out?
because I don't know
that's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
that's when I told her I love you girl
but I'm not the answer to the questions that you still have

but the day pressed on like crushing weights
for no man does it ever wait
like memories of dying days
that deafen us like hurricanes
bathed in flames we held the brand
uncurled the fingers in your hand
pressed into the flesh like sand
now do you understand?
so tell me now
if this ain't love then how do we get out?
because I don't know
that' s when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
that's when I told her I love you girl
but I'm not the answer for the questions that you still have

one thousand miles away
there's nothing left to say
but so much left that I don't know
we never had a choice
this world is too much noise
it takes me under
it takes me under once again

I don't hate you
I don't hate you
so tell me now
if this ain't love then how do we get out?
because I don't know
that's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
that's when I told her I love you girl
but I'm not the answer for the questions that you still have
I don't hate you
I don't hate you, no


//moa

Jag!

Jag vägrar att
bli tjock
bli en sån flickvän utan vänner  o liv
vägrar vara beroende av någon som sårar
vägrar vara ensam
vägrar att sluta vara ytlig

de är mkt vägranden.. de är en bergodalbana,upp o ner. save me.


Nu blir det promenad me mp3!//Moa

........



Vardagstjaffs




You dont deserve me!

//Moa

!!!

Tur att man hade sällskap av den här skatten på telefon halva natten!;P



ett av mina skumma påhitt på stenkvistavägen.. "jaa vi ställer en anka på huvudet".. nej för min humor är inte låg alls..neeee!;)

You dont deserve me!

Jag lyckas på nåt vänster med de mesta.. och nu syftar jag inet bara på de positiva.. det är helt sjukt vad lilla jag kan ställa till med på en lugn helg,mestadels ensam..haha.. emelie vet vad jag snackar om! sjukt äre! jag är inte imponerad av mig själv heller,tvärtom! jag blir nästan rädd? Försöker förgäves att gräva,gräva.. gräva efter guld? nja,möjligtvis brons i detta fallet! fast ett fint brons!:)
aja.. nu fick ja skriva av mig lite.

Jag flyttar snart! sjukt roligt skare bli! och så vill jag ha massa Eskilstuna besök,ni fattar inte hur mkt ni är saknade! Kom hit snart Emelie,Sara,Ida,Marcus,Sandra,Johan..främst ni så blir jag lycklig i hjärtat!

Nej jag behöver dessa galenskaper för o må bra..jag ska ju förändra.. då blir de på denna vägen,så vänner..vänj er!=P

Nu ska ja käka ett ägg och en smothie me jordgubbar! funderar på en promenix me mp3 idag innan ja sätter mig med plugget..sen blir bodycombat ikväll! äntligen!=) tv o film ikväll...ensam?

snart kommer prinsen!!! längtar längtar!!!

Puss Moa


Geeken pratar!

Hej bloggen! idag är jag på bra humör..solen skiner och jag är ledig! har vart o fikat i solen med Mik,alltid trevligt o umgås me denna tjejjan!=) ska börja ta tag i plugget och tvätten strax!

(nu måste ja skriva av mig)
För det första så ni som känner mig så är jag väl ganska tjejjig..som alla andra me andra ord.. de ska va skvaller me tjejerna,tjejkvällar,shopping,fest,fika och så.. de är då jag trivs som bäst! jag vill ha fart o fläkt som jag skrev igår..älskar när det händer saker runt omkring mig!
men de är inte jag vill skriva om.. för bakom fasaden av smink och snack så döljer det sig en riktig geek,japp..jag är sjuuukt facinerad av människor som drar iväg o reser, lär sig nya språk,slänger sig ut ifrån stup me fallskärm och paddar kanot i strömt vatten.. de som facinerar mig också är som många vet,Hajar!haha..ja ni läste rätt! stora mördarmaskiner är liksom min grej.. har setat o kikat lite nu på youtube på en "whale shark" och satans vad jag skulle vilja lära mig dyka och ge mig iväg på äventyr under ytan! det finns ju hajdykningar/val safari som jag gärna skulle entra!
nog om det.. nu fick ni en liten annan sida av mej;)

Vad facineras ni av? stickning? bilar? naturen? jag vill veta!haha!=)

annorlunda blogg inlägg,den bjuder jag på!!

tränings listan ska ni också få från denna veckan...
Måndag= gymmet
Tisdag= bodycombat
Onsdag= gymmet
Torsdag= gymmet
Fredag= vilodag
Lördag= gym
Söndag= bodycombat

och jag försöker sammla på mig så mkt recept som möjligt nu inför en eventuell diet när jag kommit på plats till nye lägenheten!=) då jävlar!! jag komemr lyckas denna gången,för nu har jag bestämt mig! tänker aldrig mera bli stor!aldrig,finns inte en chans!!=P

Thats all!//Moa

Klockrent!

Jag har förmodligen den klokaste vännen i vårt avlånga land.. hon skriver de rätta sakerna så man blir lugn,hon dömmer inte,hon orkar lyssna och hon orkar framförallt med att jag är jag!haha..=)

"Sara säger:

du måste ju spä på lite socker över gröten. "

Denna replik kan jag leva på resten av året!!haha..

Usch,plugg,tvätt i morgon! denna helg kommer bli lugnare än lugnast..kanske kan faktiskt försöka ta det lilla lugna och bara vara..kan vara skönt..eller nej..de är inte skönt..ja vill ha full fläkt och fart!=P men så äre o va fattig student när man dessutom måste handla plattång också för bland de sista pengsen man har!! i lands problem,fy fan va de är jobbigt att vara tjej!! dyrt om inte annat!!
Nej men seriöst blogginlägg de blev av detta nu då... godnatt!!//MOa


Mjo!

Nu var de ett par dagar sen jag uppdaterade bloggen! så hej på er kära läsare! hur mår ni? jag mår bara bra.. denna veckan gick redkordfort! swish så var de redan fredag liksom..blir väl så när man fyller ut dagarna hela tiden..:P
Jaha va händer i mitt liv.. flytt snart, och nu är väntan på gång igen..(kan förklara för er vänner som inte redan vet senare), sen är det träningen,kosten,plugget,vänner som tar upp all min tid och jag älskart!=)
Ledig i morgon,studiedag..blir en självklar latte me Mik på cafe w i solen (om de är sol i morgon?! de måste va sol i morgon?!).. anyhow.. bli en lugn helg tror jag!
snackade me Sandra i förrgår, Emelie idag, Idag igår.. saknar dom så mkt! men snart få ni pallra er hit ner bryydar!=)
och snart kommer mammma o pappa o prinsen hit ner..saknar dem också fruktansvärt mkt!!
mycke ja saknar..
Nej nu ska ja käka min smothie och kika på sex and the city.. (har börjar kika på mina boxar igen)

och nej försten,ni måste få ta del av mitt i-lands problem ja hade i morse.. har rätt så uppklippt hår och på morgonen så ställer de sig rakt upp som ne jävla tuppkam(överdriver ej..) de står rakt upp och spelar ingen roll hur mkt vax man har i.. de står upp!! och i morse, gick till spegeln..satte i plattången och poff sa de!! poff menas me att min kära vän,min gama som jag levt med i typ 4-5 år dog!! och där stod jag,försenad,trött och såg ut som en jävla hynda i huvudet!!! löste de me lite toffsar och hårnålar och diadem men fick bli en ny plattång,en billig variant för ja har inga pengar denna veckan till en ny Gama.. men denna ja köote var också bra.. vidaal seasong nåt sånt för 300kr..=) ja e nöjd i oturen iaf!!;)

Pusshej!

.....

Snart snart snart!



sover som ett litet barn..gullunge!

man hinner blogga i reklampauserna..:P nej men så ere.
Imorgon börjar ny delkurs, borderline.. ska bli riktigt intressant!

/Moa

....

Nu e de en sköön söndag.. sov länge, tränade bodycombat,duschat,tvättat en maskin tvätt,lagat mat,kikar på tv nu o ska fortsätta me de resten av kvällen!
Gjorde en sjukt god mat.. jag är,som bekant inte jätte hemma i köket..jag kan laga mat! men iaf,ikväll så mixade ja ihop lite av det jag hade o sjukt bra blev det! utgick från ett recept från nätet och här e resultatet
-fullkornspasta
-champinjoner
-morötter
-purjolök
-orange paprika
-vitlökskryddor,salt o peppar
skivad avokado på sidan.. slängde i pastan i stekpannan när den var klar och lät den fräsas med!
aja,ser ju ganska sunkigt ut men de var götti! trodde de skulle bli torrt men de blev det icke!;)
nu ska ja fortästta se sanningens ögonblick,sen en callgirls dagbok!



//Moa

Söndaaag

Hej bloggläsare! kul att så pass många hänger kvar på min lilla bloggsida trots tjatandet!;P
Orkar egentligen inte säga så mkt.. födelsedagsfest för patric igår,25år! sen blev de utgång.. jag glömde såklart min kamera men Alle dokumenterade endel så bjuder på lite pics! ser att datumen inte stämmer men de är från igår iaf!=)















utgång blevre och nattbussen hem!

nu ska jag leta efter ett recept jag ska göra som jag såg för nån dag sen..ska även skriva enhel massa grejs också..måste ringa mamma o fråga om lite råd så det blir rätt denne gången!
sanningens ögonblick ikväll me lite naturgodis skulle sitta fint!

//Moa♣

Im okey!

Hej bloggen
Tenten igår gick okej,de var en fråga om neuroleptica jag hakade upp mig på men så är livet..de andra tror jagg gick okej?!
Igår var jag o Alle o träna gym..och sen var ja o kika film hos henne..käka morötter o dipp,javisst:) de va nice.. kom hem vid 02.10 tiden typ..somna halv 3.. och gick upp vid 9 idag! för nu ska vi på att igen.. blir gymmet nu på morgonen,sen hem till A och duscha,byta om,sen blir staun! sen hem! vila o fixa för ikväll! ikväll är det 25årsfest! ska bli roligt! förhoppningsvis blire utgång också om jag inet hörde fel;)
Och på söndag, så himla kul.. A fixade en gratisbiljett till Mikaela till bodycombaten så nu mer eller mindre kör vi "samvetes taktiken" för o få me na..så på söndag gumman,då äre dags! ska bli kul att få med dig,du kommer ine bli besviken!:)
Nu ska ja byta om till träningsoutfitten! hade värls otur igår. skulle köpa ett par tajta träningsbyxor i trekvarts o de hängde 3 kvar i alla storlekarna..sen kom de en brud o snodde min storlek!! kunde varken ha S o L satt för stort! typiskt! jag ska också bli en S brud!!haha.. vilka mål man har va;)
mamma ringde också.. "jag har hittat en taklampa till dig som jag ska köpa till din lägenhet" "okej vad e de för nån" "(stressast) jaa men Moa de spelar ingen roll va du säger, du får köpa en själv annars,denna är jätte snygg" "haha okej mamma,köp den du,ja litar på din smak".. var ute o kikade på mio nyss o såg att den va fin..min mamms har ganska god smak när de komemr till inredning! snart kommer prinsen hit!!ihh!=)
Här e taklampan..jag tyckte den va fin!=)

Nu skrev allan!!//Moa

sanningen är:

dagen sanning är: det är mycket vikthets kring mig nu..mår bra när det är så,för då gör jag något åt saken.. det kan tyckas vara överdrivet men jag känner inet så.. det som däremot är överdrivet är att sluta träna,äta feta saker hela tiden,ta bilen överallt,köpa större storlekar när de andra kläderna börjar sitta tajt istället för att faktiskt få en uppenbarelse o tänka "aha ja kanske ska banta lite?!".. men nu har jag tagit mig i kragen ordentligent!det har ni säkert märkt..tjatar ju sönder bloggen om detta.. det absolut dummaste jag kan göra nu är att skära ner träningen till 2-3 ggr i veckan..,me mina krav är det på tok för lite! jag o alle är iväg nästan varje dag o gymmar/kör ett pass.. och jag trivs med det!! jag trivs när det rinner svett ner mellan ögonen, jag trivs när man känner sig sådär vimmelkantig efter löpbandet,jag tillhör dom som peppar med musik,bra sällskap(de är du gumman!!).. de som däremot är jobbigt är att folk på mitt gym är snygga! snygga kroppar,platta magar,inte k-handtag,de springer mycke längre och fortare än mig o orkar köra på 60 i benpressen vilket inte jag gör.. men jag tänker inte ge upp,jag tänker såhär: att träna,vara på gymmet o bränna fett de kan alla.. alla som vill uppnå sina mål kan glra detta..det krävs liksom ingen speciell egenskap för att kunna komma till deras "nivå".. jag skulle egtmligen vilja slänga upp före/efter bilder...mitt mått,min vikt,min längd o allt de där men tyvärr tillhör jag dem som är sådär feg o ytlig o skulle förmodligen må illa av att se siffrorna på min vikt hela tiden..bättre o blunda lite;) men däremot ska ja börja skriva en lista på träningen varje vecka..de kan ju vara lite kul att se?;P
vi börjar från förra veckan!
Måndag:Gymmet
Tisdag: bodycombat
onsdag: gymmet
torsdag: gymmet
fredag: vilodag!
lördag: gymmet
söndag: bodycombat

denna veckan:
Måndag: gymmet
tisdag:bodycombat
onsdag: vilodag
torsdag: gymmet
fredag: vilodag
lördag: gymmet
söndag: bodycombat

Nu satsar jag,går all in o ska peppa me lite musik!!
orkar inte va såhär stor längre.. så tro inet att jag vet att jag inte är stor,de är jag! spelar ingen roll om man duger i andras ögon.. i mina så duger inte min kropp o de ska ja ändra på! för 3 år sen vägde ja säkert 14kilo under de ja ligger på nu!uj uj! stackars min kropp,en sjuk misshandel!
o så är det faktiskt inet bara för kroppsformen man tränar..
man blir dessutom:
-->piggare
-->ser snyggare ut
-->bättre kondition (vem vill va en svettpöl efter man sprungit till bussen?!)
-->huden,håret o naglarna ser friska ut
-->gladare
-->självförtroendet växer
-->man har ett roligt intresse
-->kläder sitter snyggt o korvar sig inte
-->när man väl unnar sig godsaker så är det med ett gott samvete


Såå.. nu har jag fått skriva ur mig lite..ska fortsätta me pluggandet!

//Moa

Näe

Idag har inte vart min dag direkt..e inte arg/ledsen eller nåt men denna dagen ska bli skön att glömma bara! o då funderar ni kanske.."jaha men då har de ju hänt nåt?!" men svaret är fortfarande nej! jag har vart i skolan.pluggat massa o sen skulle ja iväg o gymma men de blev inte så....då jag lyckades somna framför tv:en o vakna halv 21!! ångest!
idag har ingen peppande musik funkat heller! ja behöver nog nåt annat! ska tjata sönder Mik i morgon om alla mina ilandsproblem..stackars henne som har mig tjötandes hela tiden!haha..men så ere;)
jag satt även o letade en bra träningssida me program,kost osv..ja är då som sagt inte mkt att ha till hjälp i köket..de är inte riktigt min grej men anyhow..denna sida verka lite vettig iaf..man kan ju plocka ut de man gillar.. de ja la på minnet idag var iaf: Frukt på förmiddagen och grönsaker på eftermiddagen!
fan för mer än en månad sen var jag lat,omotiverad och åt på tok för mkt kolhydrater.. idag har jag skärt nej på allt hemma som heter pasta,ris,nudlar.. det jag däremot äter massa av är avokado,keso o tonfisk! ska inhandla linfrön också! tror jag ska börja skippa yoghurten på morgonen också! ersätta mej typ gröt eller nåt..
nej sova nu kanske..skit dag!!! vafan!!! usch! spyr på detta"!
snart öppnar sök..

imorgon ska bli en bra dag! dock har ja tentaångest!! men ska göra mitt bästa..och så ska jag springa till gymmet i morgon!!=) funderar även på att när jag blitt piggare?! att lägga in en morgonpromenad på några min.. men de kommer inte hända nu direkt..folk som känner mig vet att ja är lite av en tidsoptimist och icke morgonmänniska!ha!

dagens låt..: Nick skitz-headbangers rock da club<----perfekt träningsmusik!tips till er som gillar att ha musk till!
jag ska dessutom köpa en ny mp3..funderar på en såndär pytteliten ipod.. denna verkar faktiskt bra:


vad tror ni? jag är inte kräsen när de kommer teknik..ja struntar i årsmodell osv..vill ha en liten o smidig sak bara som e snygg!;)

nej som sagt..riktig skiiiit dag!! godnatt!!//Moa



psyko!

jag håller på o förvandlas till ett litet psyko som bor på gymmet.. när ja är där känner jag mig mest som den största i salen vilket jag givetvis inte e men endå! de är inga elaka tankar men ibland mår man lite små bra av att tänka så,då tar jag i ännu mera! jag är ett psyko?!

anyhow.. jag har bara en länk till Alexandra..så alle,när du läser detta.. kolla denna länken så får vi se hur glad du blir..(kolla sedan videosarna på sidan av denna..de är alla som vi haft!!)
http://www.youtube.com/watch?v=rZrwX-4-3e0&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=B9EDCDF7338FCDE9&index=22
detta är iaf en av mina favoriter o givetvis snackar ja om träning jyst nu! hittade hela bodycombatpasslåtarna på youtube! *glaader*
Nej nu ska ja prata klart me Sara o sen sova! schule i morgon!!=/

tråkigheter

kolla din mobil i telefonboken o räkna ut! i brist på annat liksom så fördriver ja tiden med detta?!!!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

Adeline..hmm kanske fyllepuss när vi festat,minns inte?


VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?

Bella.. en kompis jag inte pratar me så ofta me längre men som var en stor del i vår lilla tjejliga för 3år sen typ..


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?

Danielle.. öhh en gammal klasskompis..vi känner inte varandra så aldrig?
ÄR NUMMER 18 SÖT?

badmintonhallen..haha..jadu!haha

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?

David..hahahahah de kanske man ska fråga mig o sara istället?! "typ en meter lång.."

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Alexandra!!=) henne träffade jag senast idag! men lärde känna henne förra året!


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Anna, jag vet inte nästa gång men så snart jag är i eskilstuna nästa gång!!

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39?

Dick.. hehe nej de vill jag väl inte påstå!


HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?

Aktiva sportsclub..haha nej jag har inte gått på bio me stället ja tränar på!=P

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?

Alexandras portkod..haha

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?

Emelie! en av mina närmaste vänner..vi pratar om allt! men mycket kärlek,och våra minnen,hur mkt vi saknar varandra osv!=)

KÄNNER DU NUMMER 1?

aktiekurser?! haha..what? varför har ja det kvar på mobilen?

VAD HAR DU OCH NUMMER 55 FÖR EN RELATION?

Eric.. känner honom genom ett par killkompisar Nirre o Johan dårå..festkompis och en hyvens bra kille!=)


guld

de som e lite guldkant idag e självklart träningen och sen att desperate housewifes e idag,hade glömt det!
sen att jag ska förhoppningsvis fika me en gammal kompis snart..detta är sjukt,vi var grannar som små,lekte lite..sen flytta han till karlshamn o ja till karlskrona förra året! så ska bli roligt att få en uppdatering på hans liv!=)
haha vill ni veta en sak, vet ni vilken låt jag fortfarande äääälskar?? 4 minutes me madonna o justin timberlake..blir alltid lika glader när den spelas..=P dagens sanning!

tvättade igår gjorde jag också..duktigt o skönt att de är gjort..dock dtår disken o blänger där borta! hatar verkligen att städa! menmenmen..så ere.. största ilandsproblemet just nu!


//moa

blääblääblää

Hej bloggläsare.. kul att ni hänger kvar iaf även fast jag inte uppdaterar så ofta länge.. händer inte så mkt spännande i mitt liv just nu för tillfället..=P
denna dagen har vart seg! ja känner mej halvsovande just nu..e helt inne i min egna lilla värld.. sitter o lyssnar på lite peppande musik o funderar på att göra en smothie..ja o mina smothisar=P ska inte göra mera idag än att träna bodycombat..alle hoppar de idag för patric fyller 25 så ja går själver..men vi tar igen att i morgon hon o jag på gymmet!=)
ja e stolt att jag faktiskt tar mig iväg nästan varenda dag! trodde inte de skulle gå såhär bra..(peppar peppar ta i trä).
skönt att seminariet e över också..(puuh).
nej nu ska ja gå o göra ingenting! skit tisdag!:P

????

vad e de för fel på mig? jag är sjukt sugen ikväll,nu på minuten att duscha,sminka fixa mig o peppa me musik o festa!haha.. de går nog över efter ja duschat.. blir väl så när man var ute på krogen i fredags o tog de ganska lugnt igår..:P
Har ja ens sagt nåt om fredagen?
vi var hemma hos Mikaela, lite mat,pepp,smink,prat,massa skratt o flumm.. o nej, de blev flummigare/dimmigare.. vid bussen, på bussen.. blev Playbar..ganska okej me folk..sen blev de piraten(desperaten som de så fint kallas) dansa,dock lite folk?! men de var riktigt kul endå! skulle ta bussen men blev lite annat ist..gick till banes,käka lite..sen blev de en lång natt,hade det hur bra som helst sen!..sov hos m senare=)
"körsbäret och annanasen" var helt klart de som gjorde min kväll!=P

/Moa

Nehe

Nehe jag har inte glömt.. jag tog me kameran i fredags..dock är de endel bilder ja inte lägger upp men ett litet smakprov från våran lilla tjejfest..tjusiga trion;)


Nämen?!


missade alle på ena bilden..haha


så jävla nöjda


"åhh jag vill ha kort på er..eller fan..nu e inte ja med..men vänta,ja tar me foten så kan ja tagga på facebook"..


kollar in sminket?eller?

vid bussen..ihoptryckta..100kilo kärlek till mina tjejjor!

//MOA♥

Mucho bättre!!=)

Hej bloggläsare! nu var man på topp igen..tänk att det behövs så lite,lite samtal,lite sms,pepp musik,träning och god kvällsmat i form av tonfisk,keso,morötter,avokado..(låter skit äckligt men de är verkligen gotti!)
träningen gick hyffast bra.. jag känner ju skillnad på k-handtagen..de är dom jag främst ska bli av med..därav min hets på löpbandet..=P nej men..så äre.. snart kommer realisen på bodystepp..de ska vi testa då funk passet inte riktigt var det vi hade väntat oss o ersattes av gymmet.. jag trodde aldrig jag kunde bli en gymbrud.. aldrig att ligga där i benpressen,andas högt och lyfta tungt för axlar,rygg o armar..never never..de är inte jag,springbandet,cykel o den där andra crosstrainern är min grej..men faktum är att jag faktiskt gillar det.. jag gillar att jag ökar i vikter..de är kanske inte mkt men jag tar mer o mer på min nivå..har ju aldrig styrketränat såhär seriöst förut..nånsin! så lite stolt e jag över mig själv!=) här ska det brännas och bränns för fulla muggar! (ja jag kommer fortsätta tjata sönder bloggen om detta..) de har blitt som en nytt intresse för mig..en hobby helt enkelt!=)
Nu ska jag hoppa in i duschen,riktigt lyxduscha och sen ska jag testa den där chokladmasken o se sanningens ögonblick! tenta o seminarium nästa veckan.. skit drygt!
däremot så ska jag på en föreläsning i morgon,kostar visserligen lite pengar men jag vill lägga pengar på detta.. det handlar om sjukdommar som adhd,aspergers syndrom m.m. de är ju de sjukdommarna jag är väldigt intresserad av för tillfället! men de är skit samma för nu ska man i slutet av veckan vara expert på schizofreni,psykoser och kriser..suck..jaja..plugg,träning,sömn är det som min vecka kommer innehålla!!

//Moa

test

jag testade mig själv på nån sida när ja googlade omkring..
fick reslutatet:

Ditt resultat antyder att du har väldigt god självkänsla. Att du värdesätter dig själv återspeglas i ditt privatliv, dina relationer och i din karriär. Du utstrålar självförtroende och vågar satsa helhjärtat på saker. Din goda självkänsla gör troligen att du hanterar stress bra och att du över huvud taget mår bra. Uppskatta och vårda den här egenskapen för den kommer att ta dig långt i livet. Bra jobbat!

/moa

test

jag testade mig själv på nån sida när ja googlade omkring..
fick reslutatet:

Ditt resultat antyder att du har väldigt god självkänsla. Att du värdesätter dig själv återspeglas i ditt privatliv, dina relationer och i din karriär. Du utstrålar självförtroende och vågar satsa helhjärtat på saker. Din goda självkänsla gör troligen att du hanterar stress bra och att du över huvud taget mår bra. Uppskatta och vårda den här egenskapen för den kommer att ta dig långt i livet. Bra jobbat!

/moa

Mhmm..söndagsångest?!

Söndag idag.. vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna dagen.. lite små ångest har ja över mycke..är nog ganska låg men väljer att knuffa undan det och istället fokusera på de jag har,de jag kan och de positiva..
Nu skriver ja en lista som kanske inte ens borde läsas i bloggen..men de skiter ja..ärlighet varar ju längst?!;)

*Måste fortsätta hårdträningen..man är aldrig nöjd me helheten om man inte känner sig fin själv..ja är inte nöjd o därför ligegr ja i som tusan nu..sen spelar de nog ingen roll va folk tycker egentligen,bara jag e nöjd..man ser ju ganska tydligt på, vare sig en människa är kort,tjock,smal,lång om den utstrålar självförtroende.. ja har nog ganska god självkänsla men när kroppen inte är på topp så får sig självförtroendet ett hugg! dessutom så tar träningen mycke tid, man blir slut både psykiskt o fysiskt..man orkar inte tänka..=)

* lägenheten! snart kommer min prins!

*friheten att kunna göra hur man vill,när man vill o hur man vill..styra fullkomligt! ska vara så ego så de sjunger om att.. inte ego att dela me sig,för jag är nog en ganska genrös person me både empati,tålamod och så..utan ja tänker vara ego i den bemärkelsen att jag äter hur jag vill,bestämmer dagarna exakt hur de ska se ut,planera,drömma,fokusera,reser dit jag vill,söker de som känns bäst osv..

*sen ska jag sluta tänka..! skriver inet mera än så.. sluta ta saker lika hårt utan bara se de som de är helt enkelt..de ska nog gå bra..hoppas jag!=)

nu blev jag lite gladre allt! by bye ångest! hej söndag! ska iväg o träna bodycombat vid 16.. kul kul=)

//Moa

men åhh

Varför får man alltid klädångest när man bara har en timma kvar på sig att hinna fixa allt annat???!!! jag gillar inte att jag är såhär velig av mej!!=P men ja tar me lite skit till Mik så får ja byta om där om de känns galet! nu ska ja stressa vidare.. här ska de så snyggt de kan bli! bodybutter,håret,sminket,smyckena.. aja..stresso!HA en bra helg nu bloggläsare!!//MOA

Superfredag!

Hej bloggen!!
ikväll är en mucho bra dag..ska ut me mina tjejjor..blir inge malmöö,vi sköt upp tiden så den blir av!=)
men det blir party för tusan endå!=) ja är pepp som tusan,varit de hela veckan..
så vad säger ni tjejjor..ikväll går vi all in!!


klädsel ikväll går i rött  o svart! håret blir bara plattat o sminket går i bronsiga färger!låter bra va..=)
Nu ska ja gå o duscha innan ja ska möta upp min finaste alexandra på staun!!//Moa

utmanad!

Jaha, då har jag blivit utmanad också av Sara.. haha
Reglerna:
*Gå in i mappen Mina bilder. *Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. *Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. *Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.


haha.. tur det blev en ganska neutral bild..:P detta är en förfest hemma hos Sandra typ 06.. ja..vad ska man säga.. jag,sandra o ewe..jag har lånat sandras klänning,tänk när man endå hade den kroppen..=P men de ska jag jobba på nu! aja..de var väl det..
jag utmanar: dom som vill!

ahhhh

Hej bloggen!
äntligen ledig..ingen handledning i morgon,gott me sovmorgon!=) festa i morgon me tjejorna..så himla kul!=) tar med mig kameran..har lagt fram den nu så jag icke ska glömma..som jag alltid gör..=P
haha, så himla störande..jag har ju hållt på nu i flera veckor me träningen o så sa vi igår efter 2 timmar på gymmet att "nää man måste ha en vilodag i veckan också så imorgon vilar vi" men tror ni det blir så? näää..för vi kan  tydligen inte ta det lugnt..blir gymmet ikväll med..ska bli skönt..ska inet köra så mkt styrka idag,blir mest löpbandet o springa mig svettig! o nu ska ja strax iväg me Henke o kika efter dvdbox o jag ska handla en tshirt.. de blir bra.. var iväg direkt efter skolan me Mikaela till amiralen..var hemma 30min..sen börjar det krypa i benen..ska ja sitta hemma tills i morgon?! nää! haha..snacka om problem man har;) och Ida,om du läser detta.. i år blire beachen,inte vassen om det fortsätter såhär!=)miss u!
snabbstädade o bäddade rent nyss,skönt att krypa ner ikväll! älskar den känslan!=) eller när man vaknar på morgonen o inser att "jag behöver fan inte gå upp" o skiter i att ställa klockan..när man inser att ens hud är babylen...när man har massa goda frukter hemma(ja är lite små känslig o töntig när de kommer till att handla frukt..kan stå o välja lääänge när ja ska plocka äpplen,apelsiner m.m.haha..ja är skadad!)..när pengar kommer in o man kan unna sig shopping i mängder..dock blir man väl aldrig så rik att man kan unna sig massa saker me gott samvete om de inte är nödvändigheter vill säga..;p haha.. nej men långt blogginlägg om absolut ingenting!

/Moa♥

Nu ni..

tänk er riktigt lysande turkos också..så jävla fin!
denna hänger i min garderob nu;)


Åhhh...

stackars mina korridorsgrannar.. de behöver inte besväras av att ja spelar hög musik sent på kvällarna..men däremot sitter jag o nöter vissa låter om o om o om igen.. nog så enerverande det kanske?;) haha..

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!=)

Vet ni vad som har premiär ikväll???? klart ni vet!!;)
världens bästa serie såklart!!=)



nu kom dilemmet,jag har massa plugg kvar,har inte käkat.men jag gör lite nu och käkar smothie till DH sen..de borde ju fungera o sen får jag sätta mej efter DH o göra de sista.. de bästa med att blogga är att jag alltid svarar mig själv på mina små ilandsproblem..dom är ju allt för goa dom..eller vad säger du Mikaela?;)

sen kan jag tillägga att jag svetttades som en jävla gris på träningen men jag tog i o tog i o tog i..så nu jävlars ska jag forma kroppen ordentligt.. och de verkar gå framåt!=) jag vill ju helst att man ska se resultatet så fort man kommit ut från träningssalen,haha..inser ju att de inte går men vore coolt om man kunde;)
Ni får se hoodien senare!!puss hej//Moa

Mhmm

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån lite ärenden.. skulle ned en snabbis på gina också o handla ett par svarta vanliga leggins o sen till stadium och köpa en till t-shirt till träningen..orka träna i tajta grejor hela tiden..=P o där låg den..så himla underbart fin.. e väl mera mys/träningshood kanske?! men jag äääälskade färgen så den fick följa med hem=). Nej nu ska jag ta mig i kragen o sätta mej o plugga efter jag hängt in all tvätt som står i vägen..skönt att bli av med detta utrymme snart! man kan aldrig hålla ordning i en etta på 22 kvadrat! förvaring vad e det liksom..?=p
Har bara malmö i huvudet hela tiden..fan va jag ska ha roligt me mina tjejjor!=)
Nej men plugga vare ja..bodycombat idag!:D

M sa att det syndes lite på mig redan att jag börjat hålla igång me tränandet.. och han är inte den första som märker sånt så det är roligt!=)

Jag suktar som Sara efter escadas nya..har ju inet pengar nu..men doftar helt ljyyvligt! så får se,snart står väl den här också;)..mitt kort är det inte svårt att övertala me mig som ägare;p haha..

Ny bloggdesign som jag pillade ihop på typ 10min..fattar inte hur kanten hela tiden hamnar utanför..hmm..aja..e ju inte expert direkt!=p

//Moa

=)=)

Har inte uppdaterat så mkt på senaste dagarna..men nu så! jaha..helgen gick superfort..jag har ju då vart på intro på mitt nya jobb..sommarjobb o timanställning,riktigt bra känndes det! sen har jag tränat tränat tränat.. känns inte konstigt att gå dit längre för att man e där så mkt..han i receptionen ba: hej moa o alexandra!=P blev 2 timmar gymm idag..igår körde vi dubbelpass bodycombat och bodybalance..balance var inte helt min grej men de var ju en erfaranhet de med..:P
snart kommer min lilla hårboll ner också,längtar längtar!
Dagen har vart riktigt bra..vi var på stan o shoppa lite vi tjejor..handlade ett par svarta jeans,leggins och en underbar topp på gina tricot i sån där riktigt härlig röd..haha gay det lät,men inte vanlig tråk röd utan sådär "vårigt" o fin röd färg me djup urringning på ryggen typ..svårt att förklara..:P
Ledig i morgon,ska köra M för han ska handla o så ska vi käka lite..blir sen lite plugg och sen på kvällen ska vi träna bodycombat!=)
//Moa


RSS 2.0