........

Hej bloggen! jag orkar inte skriva nåt långdraget inlägg hära,är inte på blogghumör riktigt!! såå vad har jag gjort idag och den senaste veckan?
Tränat, jobbat varje dag, shoppat massa fint på gina tricot rean..två underbara klänningar, linnen och lite sånt.. + en present till min finaste,(kan inte srkiva vad de är ifall han läser).. imorgon ska jag jobba kväll, förhoppningsvis får jag min deligering..sen kommer min baby hem!! längtar som en tok tok!!! jag är en riktig fjant kom jag och mikaela fram till idag,vi snackar i stort sett minst 5 ggr per dag när han ligger iväg på jobb,men endå så får jag såna fjärilar i magen, lite nervös känslor..göra mig fin..platta håret,ta på sig fina saker.. ja ni vet.. helt enkelt en liten tönt är jag!!=P
Umgicks hela kvällen med Hanna igår+ grannen nere på bryggan,de va najs! alltid roligt att få umgås med henne och snacka massa tjejsnack!:) och idag var Mikaela här och höll mig sällskap!=) imorgon ska vi grilla, jag,älskling,ella och joel..mysigt de är att bo såhär nära vattnet, har ju bryggan knappt 20meter ifrån min dörr! jag trivs.. och jag äääälskar att vara sambo,bästaste känslan att krypa ned bredvid min Daniel,känna hans andetag,hans armar runt mig och man får kura in sig och känna sig riktigt älskad,uppskattad,behövd,fin och betydelsefull.. att jag får ta del av hans liv, att få ha ett liv med honom.. ja de går inte att beskriva hur kär jag är i den människan..(jag vet att jag förmodligen tjatar men ni får stå ut).. första gången på länge så mår jag underbart..Att någon tar sig den tiden att lyssna,finnas till hands,någon att skratta hysteriskt med,någon att planera med.. jaa.. nej nu lägger jag ned! blir bara så varm i kroppen när jag tänker på att imorgon vid den här tidpunkten så ligger min fina sambo i våran dubbelsäng och snoozar!:)

//Moa

Måndagsblogg igen!

Hej bloggen! midsommar och helgen svischade bara förbi.. har ju börjat jobba och de var där jag spenderade min midsommardag och söndag..på psyteamet!! från kl 8-20.30 bägge dagarna! avslutade min kväll igår me att bli väl omhändertagen av Daniels föräldrar när jag skulle hämta en sak..me lite mackor,kaffe och allmänt snackande..känns skönt att de finns me i rutan också när D ligger iväg på jobb!
De blir goa pengar i slutändan eftersom de var storhelg hela helgen! de gick faktiskt ganska snabbt.. såå, nu är sängen på plats också i våran lilla lya!:) Daniel kom hem i onsdags och då höll de på för fulla muggar att fixa de sista me madrasserna..så fick vi ihop det och jag har sovit sjukt bra! helt underbar är den! dock får vi inte dit den där hyllan som vi skulle köpa till eftersom då kommer sängen blockerna vägen in till våra walk in closet.. så får köpa en hylla i oljad ek som man hänger på väggen så vi kan ha våra lampor vi köpte.. och sen ska vi ha en tavla över sängen, min idé..men de ska vara en klassisk bild,ingen tönt..utan en fin bild på mig och daniel omgjord så den ser sådär gammeldags ut..sepia tror jag de heter..är inte så bra på kort..men anyhow..den bilden ska tas snart!kan ju slänga ut den här i bloggen sen om de blir nån bra!
såå dagen idag.. jag blev väckt av Daniel vid 9 i morse,låg o snackade i typ 40min? sen somnade jag jävlar om!! vaknade inte föräns kl 13! fick lite panik men inser att jag behövde de timmarna så jävla mycke...sen va ja iväg på lite små ärenden, jobbade 1 timma, träffade Ella och hann med 10min gina tricot rea.. den ser lovande ut i år, jag kommer ihåg att den förra var skit.. men jag hann bara få med mig en jackliknande sak i rödrosa och ett vitt långt linne me lite svart och silver streck typ.. men ska dit imorgon efter jobbet tänkte jag;)
Sen har jag haft tvättstugan heeela dagen,håller fortfarande på och ta den sista maskinen nu,tack att vi har torktummlare! märker ni vilket värdelöst inlägg om absolut ingenting?? var iaf på gymmet och gymmade 1 timma..ska dit imorgon också, blir bodycombat! ska hinna träffa jossan,mikaela,alle,ella och ev. hanna denna veckan också.. och i helgen blir det 25års fest! måste hitta en klänning på gina i morgon som jag kan ha då! de ska bli kul som fäen iaf!
Jag var så jävla effektiv n'r jag kom hem att jag lagade flera matlådor som jag kan ha i veckan, funderar på att göra en ugnspannkaka nu om vi har nåt mjöl vill säga?! så jävla smidigt,för vem orkar stå och laga mat varje jävla dag?? inte jag! och tänker inte slänga pengar på att köpa pastasallader hela tiden! nej nu går de åt lite sparsammare tider,eller vem fan försöker jag lura.. jag kan inte spara!=P
Nu ska jag prata me min älskling och sen se ett avsnitt av sex and the city innan sängtajm! jobb imorgon mellan 7.30-16.30 hoppas de går bra, man vet ju aldrig me mitt jobb hur dagarna kommer se ut, de är väl de som är charmen me detta yrke också..

//En trött men glad mentalskötare.

Måndagsblogga!

Hej bloggen!
Idag har det vart en väldigt intensiv dag..började tidigt med nytt intro i skolan..såg en långfilm som är "fallet"..nya temat är neuroser,demenser och PTSD..bara de sistnämnda jag tycker verkar vara intressant..men men..
Var och luncha på bistro coffe house me flickorna efter skolan.. sen fyndade jag på HM, var länge sen jag gjorde såna här superklipp! blev en kort jacka me blommor som jag spanat på lääänge för 149kr! en blommig klänning,hur söt som helst och ett vitt linne som va sjukt snyggt på!! jag är nöjd! sen har jag besiktat lägenheten, fick städa om lite småsaker..drygt!!:(

sen kom mina kära svärföräldrar hit och skulle hjälpa mig me o skruva ihop malmsängen..samt ta med den gammla.. och när ramen är färdig så inser vi att de saknas en del till sängen som ska hålla uppe själva madrasserna!! j'vla ikea! skulle få de hemlevererat men tills dess så bor jag på soffan.. tur att vi har väldigt skön soffa som jag somnat i många ggr förut..
Idag har jag en sakna Daniel dag.. iofs så saknar jag alltid min finaste när han åker iväg och jobbar,men idag har det kännts sådär riktigt i kroppen att de tusan känns som år och dar tills min pojkvän kommer hem!!!

Men i morgon äre fullsmockad dag.. deligering på morgonen inför sommarjobbet som börjar på onsdag, sen kompetenscenter för föreläsning till 15.30 tiden.. hem och ta det lugnt innan jag ska till gymmet! får se om jag tar combaten eller gymmet..nåt av de blir det! sen jobba på onsdag, 7.30-16.30.. sen blire skolavlsutning på västra mark med grill och lite fest..fast jag ska ju jobba dagen efter så blir en tidig kväll,samt att D kommer hem då.. torsdag äre kortdag.. tur jag hade eftersom de är lövmarknaden då! jag trodde inte på att de var så stort som alla snackar om här nere men när de finns förtryckta vägskyltar där de står datum och att man inte får köra på vissa gator denna dagen så inser jag ju att de är så stort som de beskrivet de.. typ hela stan full me knallar och bra saker att köpa! ska gå med min älskling på denna..är ledig på fredag men jobbar dessvärre både lördag och söndag i 13 timmar varje dag!men men.. jag är glader! pengar är aldrig fel!

sen planerar vi in ullared här strax.. beror lite på pengar men jag är sjukt sugen så nu måste vi åka älskling!!

avslutar med ett sms jag fick precis efter vi lagt på inför ikväll..
"Godnatt min älskling,sov så gott.. jag ska ligga och tänka på dig hela natten,du gör mig glad..att få komma hem till oss..spendera all min lediga tid med dig..godnatt.. jag älskar dig!puss"

Har verkligen träffat mannen i mitt liv, känner mig mer o mer kär för varje dag som går.. detta är så rätt..jag älskar dig Daniel! du och jag mot världen..Du är de finaste i mitt liv..att du kom in och skakade min tillvaro o att din närvaro kan få mig så trygg,de kan ingen ta ifrån mig..

nu blire sex and the city att somna till!!
//Moa

söndagsblogga!

Hej! jag har inte haft tid eller ork att uppdatera bloggen.. men nu är jag flyttad och klar.. imorgon börjar den nya adressen att gälla och ingen kan vara gladare än lilla jag!
Var på ikea hela eftermiddagen igår, handlade hem massa inredning,ljus,ljusfat,koppar.servetter,lampor,kuddar,filtar,handdukar,matta, tvmöbel m.m. och så våran fina säng!! men den extra hyllan jag ville ha  gick inte in i våran bil så får åka dit en gång till och köpa den..Men jag är riktigt nöjd me gårdagens shopping.. inhandlade duschlisten idag också..så nu slipper vi duscha i hela badrummet..=P Nu fattas bara lite små hyllor,en annan tavla, gardiner o lite små plock..=)
Fan måste hämta tvätten nu..läskigt.. älskling har åkt iväg på jobb så jag är ensammen här nu tills onsdag men förhoppningsvis går det fort..och så drar jag ju upp me tränandet i veckan,de ska banne mig inte vara 2 ggr i veckan! de ska vara 3-4ggr!!
Pusshej!

Bjuder..

Jag bjuder på lite bilder som är tagna dels när Sandra var här nere och lite annat smått o gott!!=)


jag och sandra



jag och joel


alexandra,jag och sandra


älskling och jag där i bakgrunden..:P


jag och älskling på en rastplats på väg till Eskilstuna



Testade Daniels solbrillor..passar jag i pilot? ehh nej!


Alexandra och jag!



Jag och Alle förfestar o tar massa bilder..."är inte de där en cykel???????"



Min finaste!



En dag på Ellas tak!







utsikten ifrån Ellas tak! underbart!!

Nästa gång ska jag ladda in bilder ifrån min nya mobil! så more to come.. plugga nu vare!!


//Moa

skumt!

Vaknade allt för sent idag men antar jag behövde sova de där 13 timmarna inatt eller nåt.:P
Nu e jag segare än segast! ska hoppa in i duschen nu och sen bege mig till biblioteket o sätta mig o plugga!! jag ska panik plugga då jag inte har vart allt för duktig med pluggandet de senaste veckorna.. de är för mkt runt om! har ju lägenheten att städa,flytta saker ifrån, sommarjobbet me kurser och få en deli. ifrån,sudden är sjuk,jobbat extra + mitt andra jobb..sen är de den där förbannande träningen som jag helt skjutit åt sidan då man haft massa annat hela tiden.. Men nu känner jag mig sådär förbaskat tjock och kroppsångest laddad igen! men de var som jag och älsklingen prata om, när vi fått ordning på min gamla lägenhet,när tenten är skriven och jag har kommit på plats så då jävlar är det jag,Moa som är på gång igen! från att ha tränat ungefär 4-5ggr varje vecka i 3månaders tid så kliar det i benen samtidigt som man känner sig lite sådär småfet och osäker på om man klarar av att köra lika hårt som förut?! det återstår att se.. men jag behöver tillåta mig att träningen vilat lite nu men att den ska tas upp så snabbt som möjligt! jag funderar på att dra en vända ikväll om inte plugget tar för lång tid! helgen då, på fredag kommer min finaste hem! och då blire flytta,städa,mina föräldrar kommer, middag och lite sånt..sen på lördag blire samma sak tills de åker..sen blire lite folk hemma hos oss? på söndag ska vi iaf till Ikea och inhandla sängen! kommer  bli så himla mysig me lite ikea!
Jag: Vi måste ju ha lite fina kuddar o fina filtar i soffan
Daniel: Du får dekorera och fixa hur du vill gumman, du bestämmer..
Kan detta tyda på att han tycker att jag har bra smak eller att han är totalt ointresserad av inredning?;) hahaha
Nej nu blire dushen!
ska verkligen rå plugga och tänka gröna tankar! ska fixa ut lite recept också på nyttig mat som jag tänker ha i veckan som kommer! nu ska fettet bort!!!!!

//Moa

.......

Trots mina kassa uppdateringar så lyckas jag behålla många läsare..ni är ett par stycken allt;) jag ska skärpa mig o uppdatera oftare!
Nu är jag inflyttad till min älskling! och på fredag kommer mamma o pappa o hämtar möblerna som inte ska hit ifrån gamla lägenheten och så ska jag städa skiteen också..=/ anyhow..nu ska jag rusa, har seminarie idag...drygt! är inte¨på humör!!
Min Daniel är den bästaste som finns, han säger alltid de rätta sakerna och igår blev vi med säng! japp, vi var på jysk och beställde bäddmadrassen och provlåg sängar! ska till ikea och handla ramen också.. så en "malm säng" blire.. underbart! har länge velat haft en sån! och självklart sa min älskling till mitt lilla önskemål! han är allt för go,älskar den människan mer och mer...

Nej men skola strax!! bodycombat ikväll?!

//Moa

De är mycke nu!

Hej! har varit kasst med uppdateringar och nu kommer ångesten! kroppsångesten,pluggångesten!! jag tror den först nämnda är värst!! jag har ju innan jag träffat Daniel varit så himla grymt duktig med rutiner och mat! kanske kan vara för att jag inte hade nåt att bry mig om?! Jag är pluffsig!! eller nej,de är fel ord.. men jag känner hur allt kan komma smygande igen och som jag lovade mig själv,ska aldrig tillåta mig själv att bli stor! inte öka massa i vikt,så nu ska jag vara duktig på veckodagarna och jag har ju inte tränat på över en vecka..jälva förkylning och halsont! har fortfarande hes röst men de skiter jag i nu, måste träna innan man börjar tänka sådär "jag tar tag i de nästa vecka".. nej nej! de är då jag ska tänka på hur fint klänningen satt jag fick av Daniel, hur bra självförtroende man kan ha om man är nöjd, vilken utstrålning och säkerhet på att bara vara.. nej nu jävlar!! nu ska jag peppa med lite musik när jag drar på mig träningskläderna!! Nu är jag på gång!!! no more semester för min kropp! nu ska den trimmas ordentligt!!! jag ska bli smalare nu jävlar, kom igen!!!!!!

och ja, de händer såklart massor med andra saker i mitt liv! saker som får det att kittlas sådär härligt i magen, något som får mig glad och att jag ser att det inte bara är jag som har stora planer.. jag, Moa...ska bli sambo! andra gången gilt eller vad säger man;) Vi har pratat om detta ett tag,varit på visningar men nu blir de på ett ställe som jag verkligen älskar! så nu är det seriösa Moa på ingång, och tusan vad jag njuter av att!! De känns så himla underbart att få bo med den finaste människan i mitt liv! man överröser alltid med massa ord och säger "jag har aldrig kännt såhär förut" men faktum är att jag verkligen verkligen älskar den människan och han vill spendera sin tillvaro med lilla mig..det är stort! det här känns!!

Nu blire det gymmet! sen ska jag fortsätta packa! och när detta ska ske? ni undrar när jag blir sambo..kan ge er en hint om att de är ca 14dagar kvar!;)

//Moa

RSS 2.0