då ere..

Dags!! nu drar jag mot aktiva.. nu ska de banne mig bli riktigt skönt att träna.. nu kör vi!!=) nu ska de sista fettet bort!=)

Ångest i lyckan..

Nu har vi både el, möblerat ganska så bra i nya lyan..känns toppen! sen har min baby fixat jobb/praktik här i stan..känns ju super!:) sen kommer våran lilla kisse om en dryg vecka..och på måndag går jag ut på min praktik som jag ska vara på i ett halvår! sen fyller jag 22 på tisdag..

MEN!
sen kommer ångesten i de hela..
Jag känner mig både fet, ful i håret och allmänt oattraktiv..
sen har jag inte pluggat så mycke som jag borde till tentan som e i morgon!
sen hittar jag inte bäckerna jag lånat på biblioteket..återbetalningsskyldig?!=/
sen så är det allmänt stökigt här hemma,massa disk, tvätt och kläder och skit överallt
sen vill man måla om men finns inte tid till det denna veckan..
sen vill jag åka till etuna lite,träffa familjen,lite vänner,fira min födelsedag me mammas mat o tårta..men vet inte när jag ens kan åka dit..

Detta var en summering av skit.. nu ska jag börja röjja här innan jag kan börja plugga!

//Moa


Yes..

Då var vi inflyttade i nya lyan! det gick snabbt,smärtfritt och bara några svordommar.. dock har vi ingen el så jag använder sista batteri tiden på laptopen just nu..var o laddade våra datorer i gamla lägenheten som ekar tomt! Var och köpte ett vardagsrumsbord idag.. sen hittade jag på blocket en kökshylla,en sån där stor stående(ni vet typisk köksmöbel) för 200 som vi var och köpte!:) så nu äre bara o börja måla om fort som tusan innan kissen entrar vårat fina hem!:) ikea också snart o handla lite små prylar.. dock så får vi vänta med vitrinskåpet som de är ekfaner runt ifrån Jysk då vi inte har pengar än.. ska ju köpa den där hyllan ifrån ikea till våran malm säng o lite sånt skit också.. Anyhow, bara lite o städa i gamla lägenheten då vi gjorde grovjobbet idag! sen äre bara o vänta tills lamporna fungerar så packar vi upp resten av kartongerna så är allt klaaart!:) så himla fint de kommer bli!

Helt seriöst, mitt liv är väldigt stressigt just nu..de händer saker hela tiden..aldrig en ledig "yta" i hjärnan,,men de kommer.. och när katten e på plats..när den första snön faller, när pengarna rullar in, när man börjar trappa ned på praktiken och julpyntet kommer fram,då är jag lycklig!;)

Nu ska ja pussa min sambo! nu är vi verkligen sambos på riktigt! innan bodde jag ju hos honom, nu står båda på kontraktet..känns så bra..

//Moa

Mysigt!

Vad tror ni om min tjejkväll med endast mig själv som sällskap.. var på stan o shoppade lite idag.. hittade en skrik rosa gosig morgonrock ja bara var tvungen o ha..samt lite tjaffs på Hm, lite godis,en fin sjal, bodybutter och puff från body shop.. så nu mina kära bloggläsare ska jag äta mat,duscha sen lägga mig o njuta av nya cosmo,nya solo, läsa bloggar o kika på tv!=)



och i morgon kommer min skrutte hem, jag vet att han har haft de bra.. och vil ni veta vem som satte 58rätt av 60 möjliga på teo provet? Min baby såklart! stolt flickvän=jag! så nu ere bara köra med kranen.. för o förtydliga så ni inte tror att han håller på med körkort så är han trucker sen 6år tillbaka och håller på att ta ett kran kort så han får köra större laster..=p kännde bara jag ville säga de.. och nej,de är ingen tjockis med skägg jag e tillsammans med som visar halva arslet och trycker korv om dagarna.. utan min kära trucker är det snyggaste som kan köra på en väg:) sen att han är lite smått galen är en annan sak;) hehe.. pusspuss på han!

Nu ska ja äta mat och ringa Sandra!
Pusshej!//Moa

Varm

Blir man inte glad när man loggar in på facebook o ser detta på hans "whats on your mind"?

Daniel ********

saknar min lilla älskling där hemma , kommer hem snart =) med ett leende på läpparn att få träffa henne igen .. puss puss 25 minutes ago


Love is in the air!

Förra året..När han kom gående..hämta sin vovve.. när våra blickar möttes.. när jag såg de där leendet..när jag hörde hans röst..pinsamt och underbart vare..jag kände redan då att detta var en guldkant..en guldkant jag ville ha i mitt liv..



Idag räknar vi sex månader.. ett halvt år.. halva tiden av ett helt år.. idag är jag sambo med den finaste människan jag vet! Han som får mig att skratta hysteriskt, han som sjunger egen påhittade låtar vid frukost bordet, han som kysser mig så det pirrar sådär fånigt.. snart flyttar vi igen, blir sambo igen! till den nya lyan..du och jag.. du och jag.. Min Daniel! min skrutte! bästaste du! Älskar dig så otroligt mycke! vet du hur stolt jag är över att du finns, vet du hur glad jag är att du kom in i mitt liv?:)






/M.

Glömde visa!

Glömde visa mina fina naglar som jag fixa i turkiet,dock så fixa ja blommorna själv!


Nail extensions! mkt fina var dem! nu har jag tråkiga och korta fula äckel naglar!

//M

....

Inte så duktig me uppdateringarna..men har några trogna läsare, vilka ni än är så äre skönt att ni hänger kvar!haha=)
Helgen gick snabbt! idag fyller min skruttebaby 25år! och idag har vi månadsdag,ett halvår räknar vi idag! sandra var här för tredje gången i år!=) vi festade o bowla i fredags.. i lördags var vi på sexparty!!haha..riktigt roligt! utgång bägge dagarna så jag kan säga att man inte är tipp topp idag men har endå varit riktigt effektiv! varit uppe sen halv 7 då älskling åkte på utbildningen i kalmar,överraska han me the,tända ljus och paket!:)
De händer mycke,snart flyttar vi till nya lägenheten! ska bli underbart! har redan massa planer på hur jag ska inreda den! kommer bli jätte fint! massa ljuslyktor, panelgardiner, måla om och tapetsera om, ha fin förvaring till allt me korgar o sånt mys.. sen får vi tillökning den veckan vi flyttar in också! skriver mera om de sen när ja fått allt klart men de flyttar in en liten mysis som håller Tyke sällskap! en liten luden söt kattunge ska få entra vårat nya hem! tingade henne idag!:)
Bjuder på lite blandade bilder!

Hanna, Sandra och jag hemma hos mig och älsk


Tyke är trött..haha..åhhh!


För fest..jag och älsk!

pussipussi

Påväg till sexpartyt!!


pose!

Oj dålig bildkvalite men men..gos!

Mitt socker!


Alle och jag!

Sandra anfaller mig!




SMYGEHUK! HAHAHAHAHHAHA


Jag försöker mig på en SMYGEHUK också!haha

Hård som fan..:P

Jag vet intte va vi gör..uteservering på Nivå


Min finaste är på topp!! och glad!=)


HAHAHAHA,DAGEN EFTER HUMOR! Den är inte alltid på topp!hahahahahaha ser verkligen ut som en grön gubbe, notera Daniel bakom!hahaha

Nu ska jag fortsätta se på svenska hollywood fruar..patetiska!haha:) måndagsunderhållningen e hög!
//Moa

RSS 2.0