Yes..

Då var vi inflyttade i nya lyan! det gick snabbt,smärtfritt och bara några svordommar.. dock har vi ingen el så jag använder sista batteri tiden på laptopen just nu..var o laddade våra datorer i gamla lägenheten som ekar tomt! Var och köpte ett vardagsrumsbord idag.. sen hittade jag på blocket en kökshylla,en sån där stor stående(ni vet typisk köksmöbel) för 200 som vi var och köpte!:) så nu äre bara o börja måla om fort som tusan innan kissen entrar vårat fina hem!:) ikea också snart o handla lite små prylar.. dock så får vi vänta med vitrinskåpet som de är ekfaner runt ifrån Jysk då vi inte har pengar än.. ska ju köpa den där hyllan ifrån ikea till våran malm säng o lite sånt skit också.. Anyhow, bara lite o städa i gamla lägenheten då vi gjorde grovjobbet idag! sen äre bara o vänta tills lamporna fungerar så packar vi upp resten av kartongerna så är allt klaaart!:) så himla fint de kommer bli!

Helt seriöst, mitt liv är väldigt stressigt just nu..de händer saker hela tiden..aldrig en ledig "yta" i hjärnan,,men de kommer.. och när katten e på plats..när den första snön faller, när pengarna rullar in, när man börjar trappa ned på praktiken och julpyntet kommer fram,då är jag lycklig!;)

Nu ska ja pussa min sambo! nu är vi verkligen sambos på riktigt! innan bodde jag ju hos honom, nu står båda på kontraktet..känns så bra..

//Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0