...

de blev ngt fel på mitt förra blogg inlägg, ja hade skrivit värsta långt men de kom upp bara halva..jaja skit samma.. de var väl endå inte så viktigt..i fredags var ja o sandra först på en födelsedagsfest på sylvia och sen vidare ut på nybron, de va kul..:D
"hur gammal är du då?!", bara S som fattar de komiska.. jaja..

igår var jag o sandra iväg till malma marknaden, ja sov hos henne så vi drog dit tidigt som fan, men fyy fan vilken kö, köade på en 70väg halv 11 för att komma fram till malmköping liksom! vafan! men men, vi parkerade o gick o grejade, tog ut pengar, ja sen gjorde vi väl vad de flesta skulle gjort, handlade såklart.. åkte hem, började städa, lagade mysmiddag me kyckling,färskpotatis o tzatsiki tills Martin kom hem o vi käkade o hade de mys, sen över till grannarna, dom hade fest, fast vi festade inte,men kul att gå över lite istället för o sitta hemma o glo på tv.. sen idag, gick upp tidigt, prata me Sara i tele,i miss her very mucho...snacka me Sandra lite på msn o hon skicka bilder från min 19årsfest,förra året..sen ringde ja Ida o vi drog in tíll stan o gymmade, sen träffa Mamma o körde, sen köpa blommor,förbi ekängen o bla bla, hem slänga i en tvätt o plocka o nu sitter ja här. Martin e iväg o spanar på en bil, kanske till o med kommer hemkörandes me den? vi får se..spännande. Nej men ikväll blire väl inge spännande, vi ska kika på film,äta mat o jag ska gå o lägga mig skapligt för att orka upp i morgon! thats it!
Nu bilder! Hejhej!

vi pratar samma språk.

Jag har nog fått en nytändning på allt känns de som, de känns verkligen ända ut i fingerspetsarna att jag är kär! Att alla känslor är på plats, att jag hittat mig själv och att jag vet att jag inte är värdelös, inte för att jag mått dåligt över hur jag är, men jag satt o funderade tidigare idag på

the love of my life..

Jag har alltid varit den tjejen som velat ha någon, folk som känner mig vet att jag varit kär ett par gånger och att endel förhållanden har jag dumpat på och de andra har dom dumpat mig. Men de slog mig för en stund sen när jag läst här på datan, att de finns inte nån som ställt upp så mycke som Martin har gjort för mig.. och att de känns väldigt bra inombords, jag har aldrig känt den där riktiga klumpiga känslan i magen på mig själv, visst har vi bråkat,de sticker jag inte under mattan med, vi bråkar ibland,men de är väldigt sällan, de underbara är när en person vill skapa en framtid med en, och inte bara massa drömmar o fantasier som man kan ligga o prata om, jag menar, vi e ju på väg, och med det vill jag säga att jag är förbannat stolt över att säga att jag är en toppen flickvän, (inget skryt menat, ni som läser o bryr er, jag är inte en sån människa), men jag är så glad att jag har hittat någon som ser en trovärdig framtid i mig och som kan ta mina fel o brister, ingen är ju perfekt,,och jag skiter fullständigt i vad folk tycker, förut i yngre år så brydde jag mig så mycke om vad andra tycker. Men efter vistelsen hemma i höstas och Martin bärandes med mig på ryggen kors o tvärs över vår fina lägenhet så är det de som betyder något, att jag mår bra,att han mår bra...och framförallt att det är vi som vet vad som försiggår bakom stängda dörrar.
Vi har en liten lista planerad, sen är det bye bye Eskilstuna och helluu till en ny stad, med eller utan Martin så kommer jag att komma dit, men just nu behöver jag inte oroa mig ett dugg om att åka själv, vi är på väg!
och jag måste få tillägga att jag är så himla bebissjuk, alla bebisar, djur,människor, allt som är smått o gulligt.. såg en minihund på bussen idag o jag smälte,så himla goo! och jag o Martin såg ju en liten prinsessa på våran resa och bådas miner,haha.. de var en ljus kille och en färgad tjej o deras lilla prinsessa, man kan inget annat än att tänka framåt..men de får väntas lite.. men unga vill båda vara.punkt slut.bratackhejdå!!


och smälter man inte när man får en sånhär lapp?

image43

Det gjorde iaf jag..

och en uppdaterig senare vill jag baar sätta in en bild ja fick av Sandra här... ja jag vet att mina läppar ser sjukt stora ut! men i övrigt så är bilden bra.
Jag,Sandra o Bella.

ett tag sen..

Jo nu var det ett tag sen jag uppdaterade, jag har väl inte gjort allt för mycke men jag försöker mig väl på att beskriva lite kul som hänt..
de bästa är att jag o min Martin har gjort en liten resa, visserligen över en helg bara men de var roligt,skrattigt o mysigt.. vi campade och far runt som i en liten miniroadtrip över helgen.. =) skönt att komma bort från stan och de kändes som att batterierna laddades om.. igår var jag på stan o köpte ett par skor, blev ett par vita sneakers, eftersom jag har endast "snygg skor" så att säga, typ ballerina,klackar o flippisar typ.. men dessa var helt underbara så jag var tvungen o de behövdes sannerligen ett par "vanliga skor".
jag har även lagt upp en liten plan med Martin för att planera lite framåt, vi vill ju bort från denna stad så de börjas snackas endel om hur detta ska ske o sådär..=) jag vill ju göra klart mitt sommarjobb och ta mitt körkort.. sen blire bilköp, jihoo..:D
nej nu ska jag skriva lite i min nya kalender o föra in viktiga saker i,har inget mer att tillägga. jo föresten, jag o Martin har vart ihop i ca 500dagar, hiuhi, de känns så fantastiskt bra.. jag älskar honom! min snyggis!







 jag badar i saltvatten, o jag fick i Martin också till slut..;)


ny vecka!

japp. Efter en helg som inehöll långa sovmorgnar,en utekväll me två tjejkompisar så blev de att lägga sig tidigt i söndags o försöka sova inför jobbet på måndagen, jag är så less på mitt jobb, usch.. men jag är glad att ha vetskapen att jag aldrig kommer stanna där resten av livet..uscha.. men men, de är pengar och jag tjänar ganska bra faktiskt.=)
Nej nu över till nåt roligare, jag o Martin åkte ut till mina föräldrar igår och var där o käka,äkte till strängnes för att köpa glass o gissa vad som står nere i hamnen? jo, nämligen slagsta glass..haha, knäppt att de finns därborta..inte för att de är miljontalsmil emellan men endå! de kommer växa sig stort,alltid när man åker hem så sitter de folk där o moffar glass.. men jag är inte så förtjust i grädde när de blir sådär mycke, så blev en god kulglass istället.. sen åkte vi hemåt o så kom jag o Martin på att de skulle va kul me en roadtrip nu när vi har en bil o allt, så nu i helgen drar vi..blir visserligen bara över helgen men de ska bli riktigt mysigt! =) massa bra musik i bilen,stanna på ställen o sen ser vi vart de bär av,vi har ju redan ett litet mål men de tänker jag inte skriva ut här...moahhaha..=P
sen har vi ju setat o disskuterat om bilar,bilar bilar, Martin funderade på vad som var värt att köpa, man vill ju gärna planera längre framåt också om man ska våga sig på en större bil.. jag menar,vi lär ju inte vara 2st i denna familj i tio år till,nej nej.. =P men de kommer väl när man flyttat o sådär, båda vill ju bort o emot ett mål vi båda brinner för o vill till..=) hoppas hoppas, jag ska iaf plugga där har jag bestämt,men först jobba ett par år,kanske 1 eller kanske 2? vi får se hur de blir. Men de är så kul att göra planer med någon som man avgudar,han är liksom Han med stor H, jag älskar dig Martin! du gör mig lycklig o allt vi gått igenom,alla små saker som man ser tillbaka på..de är som bortblåst.. jag vill vara med dig alltid, du är så go.<3
nej nu ska jag kolla på tv:en o gosa ner mig i soffan. de var allt,tackdå!
Puss

helg och fredag den 13.

Jaja äntligen klar nu med jobbandet för den här veckan! och idag var det tom väldigt trevligt på jobbet,alla är på så bra humör och de är kul.. men  jag är trött o seg just nu, kommer nog bara vara hemma ikväll o kika på tv, får se om jag går över Ida,eller så får hon helt enkelt ta med sig hunden o komma hit vafan:P
Jag har försökt o vara nyttig hela veckan och det har gått förvånandsvärt bra,inge godis, käkade dock en glass i måndags tror jag de var,men man får!=P o så åt jag en bulle på jobbet idag,för idag är de fredag o dom bjöd ju alla så de tycker jag man ska unna sig! annars har jag mest rusat omkring på ava hela dagen och sen gäspat ett antal ggr. men så är de. nej kanske uppdaterar senare,undra va jag ska äta ikväll..aja de löser jag senare!
Byebye

lycklig.

Blir man inte världens lyckligaste när en lagom stressad älskling ringer när man sitter i bilen på väg från jobbet och säger:
-Hej gumman, alltså jag har städat,men de är lite stökigt men vet du en sak, jag älskar dig så mycke och så hoppas jag du inte blir sur för jag har bäddat sängen,diskat o plockat undan lite i sovrummet..men så du vet de..
-jaa men de är lugnt gubben jag älskar dig med!
-jaa för de blev så himla stressigt och så skulle jag klippa mig...men då vet du de..
haha blir man inte lite rörd i hjärtat när han ringer sådär o förklarar o då har jag inte yppat ett ord om att de ser ganska stökigt ut här hemma men att varken jag eller han orkat plocka undan eftersom vi varit så trötta..=P
Jag tyckte de var så sött så jag var tvungen o dokumentera detta ögonblick..han är mitt allt! jag älskar den människan så himla mycke o vi är en familj,han är min familj o vi lever ihop,sover ihop,äter ihop o grejer o är ute på vift ihop,hehe.. gudars vad jag tjatar om mitt, orkar ni inte läsa om mitt babbel så sluta med de då;)
Men snart ska jag in och duscha av mig sen lägga min skapligt för att orka upp till jobbet i morgon. Jag jobbar på men idag var jag helt sjukligt trött,alltså fuck vad jag höll på att somna flera ggr på jobbet idag:P men men.. hann ju handla lite också,var meningen att jag o Ida skulle iväg o gymma men de blir till helgen istället,orkar knappt göra nåt efter jobbet,de är tufft att vara "vuxen",haha.. men jag älskar det så förbannat mycke,inte jobbet,men själva grejen, jag ska inte tillbaka till plugget o ha prov,läxförhör o träningar.. de är så skönt att komma ifrån allt o börja förverkliga sina tankar till handling.
Jajaj.. dusch nu! Puss!

I said maybe..

Kanske har jag inte mycke att skryta med,går inne o jobbar hela sommaren! fy fan! idag var det slita som gällde, likaså igår,fan..i morgon måste vi få mera än en halvtimmes lunch ju förfan:P
Men jag blir rikare och jag blir kärare o kärare, idag kom min baby o hämta mig o spelade massa musik högt,
han typ pussa ihjäl mig o var helt goo.. shit alltså, jag måste skryta,min sambo,min älskade Martin är den snyggaste,underbaraste o goaste människa.. han får mig att falla gång på gång o jag älskar honom mer o mer o mer o ännu mera.. shit, känns som att jag har allt nu! sen sa han:
"ska vi dra till västerås gumman?".
"ehh,ja visst" så mot västerås styrde vi kosan o väl framme så gick vi en sväng på ikea och sen åkte vi ner till hamnen o köpte glass o gick o myste i solen..så jävla värt! så himla bra dag! hemåt,laga lasagne och nu är han med en kompis o jag sitter hemma o halvsover, blir att lägga sig tidigt! men nu ska jag diska.. detta var min dag,den börja tidigt med jobb o slit o slutade i massa gos o bilfärd..=)
Pusshej!

dagens händelser.

Vaknade vid 10 taget och gick upp,åt frukost,duscha,platta håret o fixa mig,på med nya skorna från bianco o nya vita koftan o linnet från gina tricot, ner till bilen, köra till vingåkersoutlet, o visst,de må låta "töntigt" eller som att de skulle vara värsta stället att handla på,men tvärt om,de fanns verkligen allt möjligt o märken man faktiskt vill ha ifrån.. nudiejeans,fornarina,puma m.m. de blev iaf ett par såna där frank dandy trosor till mig o så köpte jag ett par till martin, sen ett par ljusa leejeans,de kan de vara värt 369kr liksom,skinnyjeans liksom..ja gillar dom o dom sitter snyggt i låren vilket är mucho viktigt!=) jaja,körde hemåt Eskilstuna o släppte av mig själv eftersom de var jag som körde:P nu har jag plockat i ordning,tagit fram kyckling ur frysen o de blir mysmiddag ikväll med mitt hjärta o sen kika lite på film, fan skulle vilja ha chips ikväll,de var ju ett litet tag sen vi handlade hem det, i början när vi flyttade ihop så hade man ju typ film/myskvällar me något gottis framför tv:en alltid,men de märker man ju vart de har satt sig! ja måste bara få klaga på en grej, jag hatar när fett sätter sig på sidorna o man ser större ut än vad man egentligen är! ja menar, jag vet att jag inte är pinnsmal men jag är inte fet heller liksom, jag är nog egentligen nöjd med min kroppsform men alltid finns de ju saker man ständigt stör sig på o för min del är de dom "sk" kärlekshandtagen på sidorna, mitt fett verkar liksom hamna där av nån anledning o knappt på magen,jaja..ingen kan ju vara perfekt men jag är glad att mitt liv är så pass händelserikt o tryggt! Jag trivs helt enkelt,gillar läget!=)
O vi ska ju boka resa också till senare,men lika bra att boka snart o betala av den så vi kan göra nya pengasparingar till annat vi behöver! ahhjuste,jag köpte ju ett tidningsställ kan man väl kalla de? iaf me 3 fack o perfekt att ha i köket för att få bort alla dessa papper,tidningar o brev som alltid lyckas hamna på micron när vi ska äta.. jaja, nu har jag pratat klart för idag! ska ringa min Sandris också!
o jag är så lättad över att jag ska få en ny arbetskompanjon på måndag,för de kan ju inte vara meningen att man ska behöva gå med någon som kör bil utan att hålla i ratten,kör som en biltjuv o är allmänt otrevlig o fattar knappt vad man säger..men aja,skönt att de ordnade en ny,så man kan få skratta lite o prata med, o blir ju tom ännu bättre när en ny tjej börjar som är i min ålder o som jag ska jobba 5 veckor med,känns som en stor lättnad att de ordnar sig iaf.. man ska liksom trivas på sin arbetsplats o framförallt dom man måste jobba med..
Matlagning o musik i köket blire nu! Pusshej!


Uppdatera lite..

Nu är veckan slut äntligen med allt slit på jobbet! Känns bra att jag har gjort 2 veckor redan!=)
annars så har det inte hänt så mycke kul, jobba,sova,äta,träffat lite vänner o så..tyvärr har det inte blivit någon träning alls denna vecka, skärpning Moa, blir gymmet i helgen..skönt faktiskt.
haha igår var Martin så snuttig när jag nästan precis somnat, han kom o la sig asnära mig o bärja gosa,haha..kändes som ett litet djur som är sådär ivrigt o gosigt..<3
Jag o Martin har vart tillsammans ett bra tag nu o de känns så himla braa, han är mitt allt, jag älskar den människan så fruktansvärt mycke! Inte trodde jag att den där snygga dreadskillen skulle bli min sambo, o snygg är han,uj uj.. hehe..=) han hade lagat god mat o ställt fram till mig på spisen,omtänksam o rar den där Martin!
Nej ikväll blire bara lite film o myspys framför tv:en me älskling..
thats it..


(X) Mamma
(x) Pappa
( ) Styvpappa
( ) Styvmamma
( ) Bror
( ) Syster
( ) Brorson
( ) Systerdotter
(X) Mobiltelefon
( x) Eget badrum
( ) Swimmingpool
( ) Hot tub
( x) Laptop
( ) Dator
TOTALT: 5
( ) En säng som är större än normalt
(x) Mer än 4 par skor
( x) Solglasögon
(x) Klocka
(X) MP3/Ipod
( ) En fungerande PS2
( ) Nintendo WII
( ) Xbox som fungerar
( ) Nintendo 64 som fungerar
( ) Gemeboy/Asvance
( ) Gamecube
( ) Nintendo DS
TOTALT: 4
( ) Pokerbord
( ) Baskettkorg
( ) Hockeyspel (tv-spel)
( ) Biljardbord
( ) Pingisbord
( ) Fotbollsspel (tv-spel)
TOTALT: 0
(x) Nattduksbord
( ) Stereo på rummet
(x) CD spelare
( ) Har något klädesplagg från Abercrombie, Fitch eller Hollister / AL
( ) Dina föräldrar har gett dig kreditkort
TOTALT: 2
( x) Jobb/Sommarjobb
(x) Shoppar minst en gång i veckan
( x) Har dyr parfym
(x) Har rest utomlands
( ) Haft en personlig tränare
(x ) Dyra smycken
(x) Träffat en kändis
TOTALT: 5
( ) Skoter/motorcykel/fyrhjuling/cross
( ) Gitarr/trummor/basgitarr/elgitarr
( x) Piano/Keyboard (jag har faktiskt en keyboard hemma,spelade för många år sen)
( ) Något annat instrument
(x) Varit på en kryssning
TOTALT: 2
(x) Platt/locktång
( ) Har varit i en slagbur som är till för bassboll
( x) Har 1000 spänn på dig just nu
(x) Kreditkort, debetkort eller bankkort
(x) Rest i Europa
( ) Varit på Hawaii
( ) Varit i USA
( ) Varit i Asien
( ) Varit i Australien
( ) Varit i Afrika
( ) Varit i Sydamerika
TOTALT: 4
(x) Föräldrarna har bil
( ) Jet ski/båt
( ) Husbil/vagn
( ) Jag har en bil
( x) Märkeskläder
TOTALT: 2
(x) Hemmagjord mat nästan varje dag
( ) Suttit i en limo
( ) Åkt helikopter
(x ) Egen laptop
( ) Egen Dator
TOTALT: 2
TOTAL SUMMA: 26

1 - 23 = Getto unge
24 - 33 = Vanlig= Jag.. ja men de är ju så sant som de är sagt, jag är inte rik,men inte fattig,jag köper både dyrt o billigt, gillar att shoppa, har en laptop o vi lagar mat här hemma nästan varje dag.. =P
34 - 40 = Bordskämd bratt
41 + = Uppklassens snobb



Puss!

nu är helgen snart över...:(

japp snart har helgen passerat o jag har haft de kanon kul.. födelsedagsfest,krogen,vänner,Martin o sådär..

Gud vad man förändras genom åren.. jag måste ge mina kära läsare ett exempel:P

image35
Jag o en gammal kompis, detta var i mitten av 2005.sommaren tror jag de var? 

image37
Jag är så "estet" o snygg..haha..:P i början av 2005 är detta..


detta är 2006 i rothoffsparken..


image40
Min stora dag!! jag o Sandra som kom hem o överraskade mig! världens leende har jag, men vem har inte de?=)

image39
och detta är jag idag, bilden togs igår o såklart är de 2007.

Nej nu ska ja borsta tänderna o vänta på Sandra, vi ska ut o umgås.. vet inte vad de blir,kanske en tripp förbi ginatricot? vad vet jag?;)
Pusshej!

RSS 2.0