Juldagen..

Japp igår va det julafton och de va trevlans med god mat o familj o släkt.. som en helt vanlig jul med andra ord;)
Idag blir de inte krogen men kommer nog bli lite festligare iaf hemma hos några vänner..hoppas vi kan ha middag också..:)
Här kommer några av alla mina klappar..

 hela dvd boxen av desperate housewifes
 escada parfymen och så örhängen av min baby!
 presentkort
 soda stream

 Lasse Åberg glas..

 och pengar, de är det jag behöver och de fick jag.. sen var de en massa småsaker som hudvårdprodukter,foton av mitt kusinbarn,tofflor,smink m.m. de var en lyckad afton! och jag är ledig, de är de bästa! ja är ledig in i januari också,sköööönt de ska bli! och våra flyttplaner,gåneriviktprojekt ska ta vid.. ihh cant wait!!=)
Pussssssss

ett bild blogg inlägg.

image67

Jag var hemma hos mina föräldrar o hämta gran,sen pynta, ser kanske inte direkt snygg ut på bild,haha men den e fin när de är mörkt o den lyser me sina kulörta kulor,hehe.. Jag o Martin var även hemma hos Nirrepånken ikväll de va najs även fast vi inte stanna direkt länge..

image68

Våran älskling tittar på disney chanel, inte bara jag som e barnslig då med andra ord;)
image70

suddisen har gömt sig under tvätten.. "nej nej klart vi inet ser dig"..haha:P


spela spel?

Gosa?

Öppna julklapparna i förväg?

sjunga?

Nej tack.. ja går o lägger mej..  Thats it.. i morgon blire landet o sen jul där me släkt o familj..
Puss

myspys..

Igår var de tjejkväll hos Bell med sandra o vic.. de va kul men ja var så himla trött så ja följde inte med ut, åkte hem till min lilla skruttis ist,haha lilla tönten ja är;)  men eftersom ja körde så drack ja inget o kände inte riktigt samma energi men ja kul iaf.. o de är ju de som räknas..=)
sen idag skulle ja vilja få tag i min Emslem,men hon har mobieln avstängd? hon skulle ju få en julis av mej,!=/
men men,vi får se hur de blir.. sen ska ja till Madde o vi ska ut till min familj o hämta julgranar..:D pynta ikväll o mysa så mkt som möjligt med min Martin..  fan skulle verkligen vilja ha en ny skiva i bilen, lyssnar bara på alice in videoland o de ä ju bara 11 låtar på skivan så den går om o om igen,haha..=P O sen ska ja köpa lite the påsar på kahls till mina söta"stor kusiner".. men måste duscha nu o sen in till stan.. o vi får se om ja bloggar  innnan jul annars skriver ja God jul till alla mina vänner som läser detta.<3

mmm...

Idag har ja bakat pepparkakor,som tur var hade ha sällskap av Madde också som var här o fika o vi fixa de sista med våra julisar,hihii,kommer bli kanon bra ju!
sen har ja tvättat,håller på me maten nu o M är o spelar men han kommer väl snart också, fan kan knappt fatta att de är julafton på måndag,känns verkligen skumt att detta år gick så fort. och vad har hänt då som e viktigt? o vad blir viktigt till nästa år?
i år har de mesta tiden bestått av jobb,lite mini semestrar,vänner o de bästa av allt,körkort,student,köpa egen bil,köpa katt o ja,säker saker ja glömt nu men iaf:P
Ja o sen har de tagits stora beslut också,både jobbiga o bra, o de bra är att nästa år kommer bli helt tok bra me flytt o allt.=)
De ja gått o tänkt på i flera veckor är att min Sandra kommer hem o de är tom idag dom flyger hem! o alla julklappar som ja har kvar att köpa,ska göras på fredag efter jobbet!
sen är de jul o ja är helt ledig! ska dock jobba 3 dagar efter nyår,den där ons,tors o fredagen men sen drar komvuxen igång o ja ska satsa på att höja mina betyg o sen söka högskola. känns som att mina planer börjar ta vid, nu är de läge att börja förändra de jag vill. så jag ska börja på bodyjamen igen i vår, o såklart fortsätta me gymmet.. men de är dags att börja satsa på en hälsosammare o förhoppningsvis smalare Moa, de ska gå.. ja har sett de på bild, precis innan ja o Martin blev ihop,så vill ja ha de.. o så ska de bli!
Nej nu är maten klar strax! Pusshej!

ajuste. Ps:

Nya slingorna.. ser en aning jätte röda ut,ville inte att de skulle vara jätte rött men de kanske inte blev så fult endå. Ja är nöjd iaf. va tycker ni? om de är nån som ens orkar kommentera,haha.. i dont think so.. men om du har tid så skriv en rad vettja?=)



och den här bjuder ja på. jag är så sjukt sliten, skulle bara ta en snabbt kort på mig själv o ja, som ni ser, osminkad,svarta ringar under ögonen o allmänt trött..:P


haha martin fann våran älskling en morgon i denna märkliga ställning,ser iaf ut som han gillar de?=P
image66

och detta kan komma o vara årets underbaraste låt, ja både ryser, blir glad o ledsen av den.. så underbar..
http://www.youtube.com/watch?v=U4o3bnedNz4 curly sue med takida.. åhh lyssna på den..!!<3

nej nu ska ja sluta skriva...

ledighet!!

ahh äntligen!! Nu är de mys fredag, men jag är själv hemma med en gullig kille, som för tillfället jagar sin svans? den andra gulliga killen är o spelar.. men han komemr nog snart.. snart är de julafton o jag har inte köpt alla julklappar! men de får ja ta o göra när ja får lön.. måste förnya mitt gymkort också..har kikat på en film ja va o hyrde förut på rixvideo, de var en van veetaren film, typ som beck o wallander.. ja har ju sett alla beck o alla wallander vilket är tråkigt för ja älskar såna filmer men nu har ja hittat en ny ja kan börja följa, de gick ju på tv4 men de blir så sent så de har jag ju inte följt! suckpuck..blir till o hyra men de gör inget..:P
Nej nu ska ja gå o platta håret,smöra in mig o sen gå o lägga mej o läsa o vänta på min M.. Pussss

Lucia...

Idag är det den 13 december, jag har jobbat och kännt mig otroligt jävla trött,alltså jag är helt sanslös,ja vaknar inte ens längre av min väckarklocka så min mamma får ringa till mig o säga åt mig att gå upp, seriöst när hände detta att ja inte ens kan vakna? aja.. ska föröka lägga om allt nästa vecka,kommer väl aldrig hända annars.. men i morgon är de äntligen fredag! lyckofredag! ja ska fan försöka göra så mkt så möjligt,träffa kompisar så mkt ja kan nu.. de blir trevlans. Nej ikväll är de min o älsklings tv kväll, alla typ hatar torsdagar men inte vi.. de e ju lyxfällan,efterlyst och insider.. lite av våra favvisar,haha...=)
de funkar ju inte att logga in på mongo msn så då skiter jag i de. I morgon blir de julbord på ´jobbet fast tydlogen så var de inte så mkt gott enligt endel på jobbet men men,återstår att se.. men bara de finns lax så är ja nöjd, och så ska ja dricka julmust.. jaja,intresant läsning..
min babe kommer hem om 6-7dagar, helt lite tid ju!! ja måste hinna köpa resten av julklapparna, kanske ska ta med Martin till stan eller kanske till västerås i helgen? haha,han kommer säga fet nej eftersom han hatar att springa omkring i butiker, men om ja säger att de finns gratis mat o fika (alltså jag som betalar) så kanske han vill,muta lite.. haha man kan alltid försöka. o s¨å ska ja muntra upp han ikväll så ja sa att vi skulle köpa mat o då lät han lite gladare,men ja förstår han,inte kul de där,man blir ledsen så ja är också lite ledsen men men.. de är rätt beslut o de vet han..
Nej thats it. Nu börjar lyxfällan här..
-puss

de är ju inte ofta ja kan sitta uppe såhär sent!

Nej precis,som rubriken lyder,ja brukar ju alltid sova tidigt på söndagar för att gå till de där jobbet som börjar kl 6,gaaah! men i morgon är ja ledig o ska fixa lite julisar och tvätta klart alla kläder vi inte hann med,
Helgen har varit bra.. i fredags så sluta ja jobbet o åkte till godislagret o handla lite godis till mig o Martin,hem,somna i soffan....zzzzzzzzzzz... oj då,klockan blev endel,sen blev de idol finalen.. martin kom hem senare för han skulle iväg o spela poker.. sen blev de inte så mycke mera spännande den kvällen,vi gick o la oss o somna som två grisar i sängen.. på lördagen så gjorde vi inte så mycke på förmiddagen,va hemma o sunka,sen in o käka me pirre,madde,ida o tony....sen hem,mata sudden,sen in till dom igen,sen till micke o emelie fest,fy fan va fin lägenheten var! shiiit går inte att beskriva.. fast ja var inet så party o inte madde heller så vid 23rycket drog ja,martin o madde till statoil o köpte lite gottis,sen hem till dom o sen kom pirre också o så satt vi o skratta åt massa skit och sen kolla vi på film,sen hem o somna..blev rätt sent den lördagen... idag har vi städat hela lägenheten,damsugit,tvättat lite o handlat, sen åkte vi o tvätta o avfetta min bil,nu glänser pärlan så fint så;) sen ringde tony o sa att vi skulle ha middag hemma hos pirre o madde så iväg o handla tacogrejjer sen hem till dom o laga mat,sen the simpsons filmen som martin tiggde till sig så fint dagen innan när vi stod på statoil.. "moa,ska du inte ha en film?" jag: "ehh nej..vadå då?" martin: "jo klart du ska ha..den här vill du ju ha.." (valpögen metoden väl framme i kassan o så la han fram den o sa: "du vill ju,ja ser ju att du vill" hahahha lilla smörisen som han är o så generös o så (rik?) tydligen jag var så blev de den filmen också,nej men ja tycker också den e bra så de gjorde mig inget,den är ju min så..:P ja men vart var jag nu då i min story,haha intresant läsning.. men iaf så var de en värd söndag o i morgon ska ja träffa madde igen,vi två har lite julisar på g..hihi.. =) blir självklart en fika på de också.. nej men sen nu har vi bara gosat i soffan o haft lite ljus o myspys.. nu ligger han o läser en bok som e min som ja INTE rekomenderade, ja rekomenderade däremot 2 andra läsvärda böcker men självklart ska man ju va cool o ta den som ja inte sa var så bra,hahaha..=P
Nu ska ja nog ta o lägga mej! där fick alla mina läsare en liten uppdatering om min bra helg..=)
och på tisdag är de lucky day för mitt hår,ja ska nämligen färga slingor och tunna ur o klippa lite igen,de ska verkligen bli så jävla kul att få lite liv i de nu till jul o allt.. hoppas de blir bra. självklart har ja min "personliga friösr",(btw,undra hur många som går till en specific person som säger att de är "deras" personliga frisör? lär ju vara endel alltså..) iaf så är Vice min och ja låter ingen annan ta i mitt hår än han, de har inte blivit så bra hos nån annan,och varför testa nåt nytt hela tiden bara för att? varför inte ha en man går till o man blir nöjd hos? man vet ju att de kan bli riktigt illa för håret går ju inet direkt o dölja o känns inge vidare att springa med det uppsatt hela tiden ju.men iaf så är inte de mitt problem,ja har en "personlig" friösr som vet hur mitt hår ska se ut o vara..=D
de enda som känns jätte jobbigt är när ja ska flytta,kan ju inte åka genom hela sverige för att ja ska klippa mej,då lär man ju testa sig fram,vilket känns motigt! men de är nästa problem,finns säkert massa bra frisörer där med,men vart vet man ju inte när de säkert finns några hundra där minst.. :P
Nej nu ska ja sova! nu e klockan mkt..

Pussssss

de var ju ett tag sen nu!

Jiess en liten uppdatering kanske då..
Martin blev kanon lycklig över sin födelsedagspresent, de var så att han bokat tid för att göra en till snygg tatto men sen var de så mkt räkningar för han denna månad så då fick han med en liten tår,eller nåt sånt boka av den.. men då, har han världens generösaste o snällaste sambo,nämligen jag som har pengar och glatt betalar 1500kr och snackar in mig hos hans tattokille som säger att han ska ge Martin en tidigare tid..hoppas de blir så nu,annars så blir de väl i januari..:)
Sen har ja jobbat jobbat o jobbbat. köpt massa julsaker har ja ju gjort också, riktigt snyggt här hemma, inte för mkt utan riktigt mysigt!=)
denna vecka har ja jobbat,tränat flera ggr,vilket ja ständigt sagt åt mig själv att göra o nu har ja gjort de som jag sa o de känns bra. så ikväll blev en flottkväll me godis o dricka till idol finalen, ja vet inte vem ja tycker ska vinna egentligen. gillar ju amandas röst som fan men inte hennes attityd så ja håller nog på Marie.
Min älskling är o spelar poker på klubben o sen kommer han hem ikväll/natt!:) ja ska försöka hålla mej vaken o sen bädda ner oss båda i soffan.. ja försökte med sudden men han ville inte : (
jaja nu är de äntligen helg o ja jobbar inte på måndag,skööönt! ska träffa Madde o fixa lite me julklapparna,hihi..;)
Måste handla bebiskläder också, till mitt kusinbarn,ska bli underbart att få träffa henne snart igen.. lägger in en bild på oss från förra året..



och till alla mina vänner, minns ni de här då??;P




Min första lägenhet på 19kvadrat...(med på bilden är min bebis som min mamma fick när ja flytta,lilla Igor)


emelie minns du? hahahaha... ("Liten halmhäst 9.50:-")


sandra o mina förfester i den lägenheten,hahah.. så snygga vi är då! eller inte!!











RSS 2.0