.....

Det här känns..




och det känns fortfarande..älskar dig finaste!!




Kära du..♥

mmmmmm

sitter här o e sjuk! mår riktigt kääässt! feber,ont i halsen,hostar typ upp lungorna,snorig,huvudvärk..jaa n fattar,hela paketet har jag åkt på!
men de var inte de som detta inlägg skulle handla om!
Jag sitter här och tänker, ovanligt va..;) Nej men sitter o tänker på hur fint vårat hem kommer bli om några veckor.. pratar såklart om Julen som är en högtid som betyder mycket flr mig.. förra julen hade jag noll julstämning, bodde i min lilla student etta som jag hade en liten julpryl i fönstret på.. åkte hem, firade inte hemma utan vi firar vartannat år hemma hos faster o farbror.. känns ju lagom kul,not..
Men i år, då bor man i en stor tvåa! Med finaste sambon som betyder världen för mig! löjligt o klysight men kan inte sluta tänka på hur fånigt leende man får när man inte setts på en stund..pinsamt,underbart är det!! och i år, då blir de julpynt ala Moa, de blir julgran, adventsljusstakar,tomtar och kristaller.. inte sådär billigt,"hej ja slänger upp vad som helst som står god jul på"..utan sådär fint..mysigt..sen ska min älskling fira med oss i år, det blir hemma hos mamma o pappa i deras hus.. vilket också känns himla speciellt, aldrig haft någon pojkvän som firat just julafton hos mig.. känns riktigt mysigt!!

Nu ska jag kanske försöka få i mig någon slags mat.. inte ätit nån mat på 2 dagar.. igår blev de bara massa skit snacks hemma hos en klasskompis.. idag, ehh.. en kopp the o ett glas cola..yeah!=(

Tar med mig lille man.. tur att han e här o tycker synd om mig!

 

//Moa


we are family..



mmm

länge sen! har inte haft tid? nej okej nu ljög jag, har inte haft nån blogg lust!
dock har man inte tröttnat på att läsa bloggar! jag tror jag läser ca 20 om dagen som jag gjort länge nu.. tråkigt om kvällarna? tvärtom,de är väldigt givande!:)
Vad har hänt på senaste d¨å? Maja är den nya tillökningen i familjen..sötnosen ligger uppepå Tyke just nu och sover..haha..
snart slut på denna veckan nu också..de går snabbt.. ska se till o njuta denna veckan rejält för på söndag åker min älskling iväg o kommer inte hem föräns på torsdag! lååång tid om man tänker på att jag har fått ha han hemma 1 månad..jag kommer grina!haha..lilla fjanten man e.. men tur han e så förstående att jag kommer va ledsen..men lika bra o vänja sig, nu har han ju fått jobb och kommer vara iväg i veckorna..ush mår dåkigt att tänka på de.. så nu ska jag bara njuta denna veckan,fullt ut! somna i hans armar och vakna av hans dåliga väcknings signal..;)
<3

RSS 2.0