söndag

haha jag kan säga som såhär, högskoleprovet var sjuukt svårt..haha..:=P matte delen alltså, fattade ingenting! så ja förväntar mig inte direkt några toppbetyg på de hela.. kul att ha gjort,men till nytta? nja..

och så är de dags att "banta" igen för 176543tusende gången i år..:P men ja måste ner i vikt,inge kul o se ut såhär längre..:( ja ska fan lyckas..även om de kommer gå i vågor så ska ja fan klara de här! eller ja måste klara detta, vill inte gå högre upp i bmi nu, är glad att ja ligger under så ja ligger på "normal" men de känns förjävligt!!
Ja ville ju iväg o simma idag me Ida men hennes mamma hade hamnat på sjhukhus så hon kunde inte då, o då är ju jag feg o dum som inte går själv..men åhh.. blir bodyjam kl 16 iaf! håller på att tvätta just nu.. skönt att ja damsög i torsdags, men de ser förjävligt ut här endå.. men de får ja o Martin hjälpas åt att fixa till,vi är ju två i detta hushåll;)
nej nu blire tv o slappa innan tr'ningen.. o så ska ja göra den där nyttiga röran mamma hade som man ska ha på mackan bestående av keso,mosad avokado o rödlök,salt o lite peppar.. =)
Hejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0