..................

Gårdagen var riktigt rolig! jag o S åkte ut till sundbyholm o till ett ställe folk inte typ vet existerar,värsta berget me utsikten o allt!mysit iaf! satt där o snacka om allt o inget..åkte in till stan för att gå ner o fika..men hallå,fika en lördagkväll,vart då? blev iaf java..de enda som hade öppet o en skum kille kom o satte sig hos oss o börja limma som fan.. sen gick de förbi 2 andra killar som skulle flirta..resterande fikan fick vi tusen blickar från alla där inne..imponerade? snarare skraja!!!!
vi åkte hem till S o vi börja snacka massa minnen o läste om tokigheterna o läste massa i en bok som S skrivit i under denna tiden.. alla minnen sköljde över oss o vi typ skrattade tills tårarna sprutade!hahahahahhaha.......har gått o fnissat för mig själv idag..:p
iaf idag sov ja för tok för länge..åkte o träffa emelie..gick på stan,käka glass o ja ville spana på en väska ja sett på tuna park.. o de fanns bara en kvar! och ja vart kär i den! men köpte ja den? nee. ja ville tänka..varför e ja så dum som inte tar chansen när den bjuds??? iaf.. om den e där i morgon så är den min!
har full planering denna vecka..bestående mest av jobb o vardagligheter som att duscha,laga mat,snacka me S o se hur de går för henne på jobbet,tvätta måste hinnas med också.. och på torsdag drar vi igång,första passet på typ en månad..oj oj..men riktigt kul ska de bli!
nu ska ja gå o lägga mej o läsa nya solo!
Byeeeeeeeeee


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0