Tisdag den 11 Mars 2008.

Vilken lång dagbokslikande rubrik ja fick till då:P

Va händer idag då? Jo ja har lektion just nu,otippat att man bloggar lite ist för att jobba då..nej men ja har fattat genomgången nu så nu är de fri surf,för endast mej;)
ska gå o få lite extra hjälp me en samhällsuppgift sen efter denna lektion,ja som e trög o inte fattar sista frågan på vg-mvg nivån..:/ ehh..ja så ere.

som ja nämde förut så måste ja verkligen skärpa mej o ha lite självdisiplin,ja ska klara av att gå ner massa mera kilosar i vikt.. bara som ett exempel,min kära Martin satt igår o käka lösgodis,då är de ju lätt att man e själv där o k'äkar några bitar men ja sa nej igår....hahahah de låter som att ja e ngt tragiskt fetto som har socker abstinens o känner sig smal för att man hoppar lite godis...hahah.. hör ju själv hur de låter. men som ni vet som träffar mej, ja är inte nöjd,o då måste ja slimma till mej lite.. ja och Ida har ju våra mål..ja skriver bara ett ord så fattar hon, NEWYORK...hahah väldigt internet de där...;p
aja blir att plugga idag,kuul..eller inte! laga mat,åka o träna bodycombat me A och I..
Nog att de inte blir samma sak men ja e lat på att ta bilder o de går ju inte nu direkt..men här har ni dagens klädsel.. (märks de att ja har tråkigt...det har jag!!)

Upptill: svart Hoodie från HM me dragkedja..
Brunt långt linne från gina tricot
Netill: jeans från Replay jeans (stuprörsmodell,blå)
Längst ner: vita tygskor från din sko

Nu ska ja jobba här.Hejs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0