tisdaaag!

Hel blogg! idag äre bara tisdag?!! fy satan,ja e redan trött och vill ha helg nu nu nu!! Anyhow..ska strax kila och handla..sånt tycker jag är drygt..oftast roligt men idag tar de emot.. de som däremot inte tar emot är att ta en spontan shoppingtur när jag o mikaela insåg att lönen kommit..;) hon shoppade loss massa!=) jag kom hem med ett par jeans jag spanade på när ja o babe var i växjö.. kan tyvärr inte använda dem ännu då de är så kallt ute fortfarande! får bli till våren,men de känns bra att de hänger i min garderob,samt att jag har ett par gråa chinos hängandes jämte:)
Ska testa en ny hårprodukt idag, köpte dumbblond från bed head.. trodde nästan först att den bara va för ljushåriga,varav namnet,,tur att jag inte sa de när ja var inne på frisörsalongen,de hade blitt pinsamt;P fick massa bra tips och sånt gillar jag, dock så är man inte miljonär vilket är synd.. hon snacka mkt om ett märke som hette typ Lanza..aldrig hört om de och hon hade nåt special erbjudande.. sånt får ja dåliga vibbar av.. ja menar, matrix brukar rea ibland,likaså osis.. men när de är ett helt paket me flera flaskor så har ja svårt att tro på "de mirakel kurer" de kan göra me mitt hår..låter kanske konstigt,men sån e jag! Anyhow.. slänger upp lite bilder..

 lite av de jag handlade idag..där ser ni min nya produkt från bed head!=)


 Nya jeansen..vi passar bra ihop;) som ni ser, kort modell så ja får vänta..(de är btw jeansen som går på reklamen nu om nån undrade;)

 blåa jens me slitningar,lite baggy, våren 2009!=) jag vet, strumporna förstör bilden lite..:P

Puggar om kvällarna



fixing and trixing




//Moa♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0